Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
689 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 689 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας ομορφούλες...μου λείψατε και μπήκα να δω τα νέα σας!
Γεια σου Βασούλα και Κυριακή, είμαι η Αθηνά και περιμένω τον αγορίνο μας στις 8/9!
Βικάκι κουράγιο!
Σοφάκι για μοντέλο την ετοιμάζεις;;;
Χριστινάκι μην το σκέφτεσαι αφού τώρα τα πήρες τα χάπια απλά μην το ξανακάνεις!
Χαιρετώ και τις υπόλοιπες αλλά δε θυμάμαι τι άλλο διάβασα εκτός από κιλά αλλά τα προσπέρασα χιχιχιχι...δε με συμφέρει να ασχοληθώ με το θέμα, ασέ που ορκίστηκα στο νινί μου να μην ξαναστενοχωρηθώ για τα κιλά μου!

Να σας ρωτήσω κάτι νιώθω ότι ανοίγει ο θώρακας μου και πονάω φρικτά ώρες ώρες. Με έπιασε και εχθές το βράδυ και από τον πόνο μου είχε κοπεί η αναπνοή. Ευτυχώς πέρασε σε κανένα τεταρτάκι. Σας έχει συμβεί; Έχω ένα αίσθημα σαν να διογκώνονται τα όργανα και να πιέζουν τα πλευρά του θώρακα προς τα έξω.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου αθηνα!!!!!!!που χαθηκες?ανεβαινει το μωρο και πιεζει τα οργανα προς τα εξω....το διαβασα σε ενα βιβλιο που εχω.το εχω παθει και εγω και μου κοβοτανε η αναπνοη!δεν ειναι τπτ!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Σοφάκι...ευχαριστώ για την απάντηση! Πωπωπω πραγματικά αν ανοίξει και ο θώρακας μου σε συνδυασμό με τα μπράτσα που έχω κάνει, θα κατέβω για body bulder χαχαχαχα!
Έχει έρθει η αδερφούλα και όλο γυρνάμε παρέα. Εχθές πήγα να δω και τους συναδέλφους μου οπότε γύρισα ένα πτώμα και ήμουν σαν κοτόπουλο όλη μέρα, οπότε σήμερα βρήκα ευκαιρία να μπω.
Άσε που 4 μέρες τώρα τσακώνομαι με τον ΟΤΕ γιατί έχουμε θέμα με το internet...ελπίζω σήμερα να λύθηκε το θέμα γιατί μέχρι στιγμής (να μην το γρουσουζέψω) μπαίνω μια χαρά!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ειναι ακομα εκει η αδελφουλα σου?τι καλα!!!!!εγω εχω το γιωργο!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 7 215994 ειδε οτι δε τη παλευα και πηρε 2 ημερουλες αδεια!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 7 328109

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βίκη μου ζωή σε έσας.. καλό παράδεισο να έχει ..
Κρίμα που δεν πρόλαβε να γνωρίσει το εγγονάκι της..

__

Χριστινάκι μου ρώτησα τον γυναικολόγο μου και μου είπε οτι ΦΥΣΙΚΑ μπορείς να παίρνεις τα χάπια σου, όχι μόνο δεν βλάπτουν το μωρό αλλά και καλό του κάνεις αφού ανεβαίνει η ψυχολογία της μανούλας του.
Επίσης μου είπε να είναι η οικογένειά σου ΠΟΛΥ κοντά σου μόλις γεννήσεις γιατι είσαι επηρεπής για επιλόχειο κατάθλιψη, με τη παραμικρή υποψία οτι δεν πάει κάτι καλά, να σε τσιμπήσουν και βουρ σε ψυχολόγο μου είπε, δεν παίζουν με αυτά!

__

Η β επιπέδου μας πήγε τέλεια, ευχαριστήθηκα το αντράκι μας που το χάζευα μισή ώρα τουλ, και να σου να μου φεύγουν τα δάκρυα...
500 γρ γερός δυνατός και αρκετά ψηλός!
Πάει κι αυτό αρχές Ιουλίου για τη καμπύλη σακχάρου τώρα

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ήρθε για καλοκαίρι...μένει στο σπίτι των γονιών μου αλλά με επισκέπτεται καθημερινά!
Και μένα ο αντρούλης μου θα έχει μια βδομάδα άδεια από τη Δευτέρα οπότε θα έχω περισσότερη παρέα και θα ξεκινήσουμε και το βάψιμο του δωματίου του μπεμπάκου μας Very Happy !

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στελλάκι υπέροχα νέα!

marianthi_m

marianthi_m
Στελλα τέλεια!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 7 215994 Μια χαρα και εσεις!!!

αχ Αθηνούλα μου τι τραβας...
φανταζομαι σε ενα μηνα τι θα πάθουμε και εμεις που ακολουθουμε...

http://www.creativebeez.gr

Aurora

Aurora
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου! Very Happy

Aurora

Aurora
athinabehappy έγραψε:Γεια σας ομορφούλες...μου λείψατε και μπήκα να δω τα νέα σας!
Γεια σου Βασούλα και Κυριακή, είμαι η Αθηνά και περιμένω τον αγορίνο μας στις 8/9!
Βικάκι κουράγιο!
Σοφάκι για μοντέλο την ετοιμάζεις;;;
Χριστινάκι μην το σκέφτεσαι αφού τώρα τα πήρες τα χάπια απλά μην το ξανακάνεις!
Χαιρετώ και τις υπόλοιπες αλλά δε θυμάμαι τι άλλο διάβασα εκτός από κιλά αλλά τα προσπέρασα χιχιχιχι...δε με συμφέρει να ασχοληθώ με το θέμα, ασέ που ορκίστηκα στο νινί μου να μην ξαναστενοχωρηθώ για τα κιλά μου!

Να σας ρωτήσω κάτι νιώθω ότι ανοίγει ο θώρακας μου και πονάω φρικτά ώρες ώρες. Με έπιασε και εχθές το βράδυ και από τον πόνο μου είχε κοπεί η αναπνοή. Ευτυχώς πέρασε σε κανένα τεταρτάκι. Σας έχει συμβεί; Έχω ένα αίσθημα σαν να διογκώνονται τα όργανα και να πιέζουν τα πλευρά του θώρακα προς τα έξω.

Ωχ Αθηνα τι μου θύμισες..
Ατους τους πόνους τους είχα στον 7ο μήνα στον Γιώργο μου, ευτυχώς δεν κρατησε μέχρι έλους αλλά δεν θα ξεχάσω τον πόνο...
Ντεπόν έπαιρνα κατα συμβουλή του γιατρού το πολύ σε ένα μήνα θα έχει περάσει
Όντως ανοίγουν τα πλευρά..
Τρανσφόρμερς θα γίνουμε για τα παιδιά μας Laughing Laughing

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ θεουλη μου τι ειναι αυτα που λετε affraid affraid affraid τι μας περιμενει ακομα εεε??αστα Μαριανθη μου!!!

Στελλιτσα τελειος ο παιδαρος με το καλο κ η καμπυλη!!

giotaki2

giotaki2
Στέλλα συγχαρητήρια για τη β-επιπ.
Είδες που είχες άνχος όλα τέλεια με το καλό να έρθει και ο νέος σου αντρούλης λοιπόν!!!! Very Happy
Τώρα ο ταρζανάκος απέκτησε αδερφούλη να κάνουν μαζί τις ταρζανιές!!!
Παναγία μου τι διαβάζω θα ανοίξει ο θώρακας, πόνοι στα πλευρά...
δεν είχα ιδέα γι αυτό πραγματικά...
πρώτη φορά το ακούω... θα τρελαθω... Laughing

Aurora

Aurora
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
Ναι πάει κι αυτο το άγχος..
Μεταλλασσόμαστε μεχρι να γεννηθούν τα μικρά μας είναι αλήθεια..
Κι έχεις τους άντρες να λένε οτι κι αυτοι έχουν το στρατό λές και έιναι το ίδιο...

Εμένα πάντως το τελευταίο διάστημα με έχουν πεθάνει τα οστά της λεκάνης..
Ανοίγει κι αυτή το ξέρω, είναι φυσιολογικό, κι αυτο το ξέρω αλλά μιλάμε ΠΟΝΑΩΩΩ

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτςια!!! Αχ δε πολυμπαινω αυτες τις μερες
Γιατι δινω εξετασεις κ δε σηκωνω κεφαλι!!! Διαβαζα για τα κιλα που λεγατε!! Μια χαρα ειμαστε γιατι διαβαζω σε αλλα φορουμ παλιοτερα για κοπελες που εβαλαν 25-30 κιλα κ τα παιζω! Μα καλα τι κ ποσο ετρωγαν; Κ να προσπαθουσα να παρω τοσα δε θα μπορουσα!! Εγω ειμαι στα +9 αλλα εδω κ 2 εβδομαδες δεν εχω ανεβει ουτε γραμμαριο.. Θα προσπαθησω να παρω ακομα το πολυ 3 με 4!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τωρα διαβασα κ τις 9 σελιδες!! Βικυ συλληπητηρια! Δε προλαβε να γνωρισει το εγγονακι της η καημενη! Κουραγιο στον αντρα σου..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia mou ego tora sxolasa..piga liges meres piso doulia kai den palevetai i katastasi kourastika paraaaa poli.. tha diavaso afta pou grapsate eine arketa Very Happy euxomai na eiste oles kala...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικακι μου συλληπητηρια... δεν εχω λογια παρα μονο να εισαι διπλα στο Μακη, και να εισαι εσυ πιο δυνατη αυτη τη φαση.. τη μανα του εχασε και ειναι δυσκολο πολυ..
Ελπιζω να μην επηρεαστηκες αρνητικα απτην κηδεια, εμενα προσωπικα θα με ενοχλουσε αλλα επρεπε να πας...

Γιωτακι γεια σου χαιρομαι που επανεμφανιστηκες!! ησουνα μπιζι δικαιολογεισαι Very Happy

Αθηνουλα μου γεια σου και σενα!! και συ μπιζι με την αδελφουλα, ευχομαι να περνατε καλα!! οσο αφορα τους πονους, ειναι φυσιολογικο και αυτο και ευτυχως περαστικο αργοτερα.. υπομονη να κανουμε...

Νικη χαιρομαι που ολα καλα με τον μπεμπη σου , υπομονη ως τη Δευτερα που θα τον δεις!! και γω εχω γιατρο τη δευτερα.

Σοφακι μια χαρουλα περνας με τον αντρουλη σου, απολαυσε το χρονο μαζι του!

Καλωσοριζω και το νεο κοριτσι, την Κυριακη!!σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy

giotaki2

giotaki2
flower καλημέρες... flower

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαστε 27 εβδομαδων!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 7 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 7 215994 σηκωθηκα με μια κοιλια σε σχημα πυραυλου και ακομα δεν εγινε φυσιολογικη! Very Happy τι κανετε?

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημέρα!

αχ κορίτσια έκανα μεγάλη βλακεία ... τα ξημερώματα σηκώνπμαι και πάω τουαλέτα και ξαφνικά βλέπω μια κατσαρίδα και πετάω κάτι στριγγλιές και άρχισα να τρεχω! έκανα sprint μεχρι το κρεβάτι και φοβήθηκα πάρα πολύ! Σηκώθηκε ο άντρας μου γιατι νόμιζε πως ειδα κλέφτη! Εγω μετα έκατσα ξύπνια 2 ώρες γιατι φοβήθηκα πάρα πολύ για το μωρό.. ευτυχως κλώτσαγε πολυ και ήταν πολύ ζωηρός...
έκανα τιποτα κακο λέτε με το τρέξιμο??? σκεφτομουν διαφορα σενάρια... τώρα όλο νομιζω πως ποναει η κοιλια μου αλλά μπορεί να είναι ψυχολογικο... τι να κανω???

Εν τω μεταξυ χθες το βραδυ χάρηκα γιατί πήγαμε στα εγκαινια έκθεσης μιας φίλης και χάρηκα πολυ που πήγαμε βόλτα και είδαμε πολλους γνωστους και φίλους και μετά πήγαμε και για παγωτάκια και ήμουν πολύ χαρούμενη και μου βγηκε θεόξινο Sad

Πολυλογία πρωι πρωι... και εχουμε και ταξίδι τωρα...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μαριανθη!!!!!για μια κατσαριδουλα ολα αυτα????? Very Happy δε παθαινει τπτ το μωρακι!και εγω προχθες τα ιδια εκανα,οταν εβαλα πλυντηριο και επειδη βαζουμε το λαστιχο στη λεκανη και το ειχα ξεχασει...ε οταν ακουσα το πλυντηριο να βγαζει νερα....αλμα εκανα οχι απλα τρεξιμο!

marianthi_m

marianthi_m
Ασε βρε Σοφάκι... τις σιχαίνομαι.. ουτε ζωγραφιστες δε θέλω να τις βλέπω!! καναμε και διπλή απολύμανση! Μετα σκέφτηκα ότι το φαντάστηκα και ότι δεν υπηρξε καν κατσαρίδα... ο άντρας μου σηκώθηκε ο καημένος και την έψαχνε μια ώρα αλλα δεν την έβρισκε.. τι καλος μωρε.. τον έπρηξα...

giotaki2

giotaki2
χαχαχα καλημέρα κορίτσια...

Ναι σοφούλι είμαστε 27 μπήκαμε έβδομο άντε με το καλό περνάει ο καιρός...

Μαριάνθη το παθα κι εγω προχτές με ένα ζουζούνι που πέτάχτηκε πάνω μου, ήμουν στην κουζίνα και από τη λαχτάρα μου να βγω και να μη με φάει... χτύπησα πάνω σε όλες τις γωνίες και τους τοίχους, άστα έκλεισα την πόρτα και περίμενα τον άντρα να τα βάλει με το τέρας!
Κι εγώ είχα φοβηθεί πολύ για το μωρό αλλά καλά είναι!
Αν δεν πονάς μια χαρά θα ναι να μην ανησυχεις ηρέμησε και μη το σκέφτεσε

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν ηρθαμε εδω στην ορεστιαδα ειχα ρωτησει τον σπιτονοικοκυρη αν εχει κατσαριδες....η απαντηση φυσικα ητανε οχι.ε οταν τακτοποιουσαμε τα πραγματα υπηρχανε παντου...ξανθες μικρες!μπλιαχ!!πηγα σε γεωπονο και πηρα οτι πιο ισχυρο υπηρχε και δεν υπαρχει τπτ..τις σιχαινομαι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις