226 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 Παρ Ιουν 22, 2012 11:40 am
Panik11
Η ψυχή της παρέας!
Αυτο ειναι πολυ καλο.Εμεις πληρωνουμε καθε μην 75 ευρω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vasoula27 έγραψε:Θέλω τη βοήθεια σας για δύο θέματα..
Πρώτον η κοιλίτσα μου με πονάει αν τη χαιδέψω λίγο πιο δυνατά..κ ίσως για αυτό πόναγα κ τόσο στον υπέρηχο κ αναρωτιέμαι μήπως εχθές απλά το πήρα χαμπάρι κ ήταν κάτι που συναίβενε..τι λέτε να είναι ρε γμτ με έχει ανησυχήσει πολύ..
Και δεύτερον λέμε να φύγουμε για μυτιλήνη να πάμε στη γιαγιά του καλού μου αρχές αυγούστου..ο γιατρός συμφώνησε και δεν έχω και εξετάσεις τότε αλλά όλο το σκεφτόμαστε...
kiriakits έγραψε:Καλησπέρα! Βρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω…! Έλειπα διήμερο με τον αντρούλη μου εκδρομή στην Τήνο!!! Περάσαμε τέλεια αλλά είμαι πολύ κουρασμένη!!!
Σας ευχαριστώ για την υποδοχή!
Βίκυ μου συλλυπητήρια για την πεθερά σου.
kiriakits έγραψε:Χαρά – Βασούλα τι κάνετε? Η γνώμη μου είναι σαφώς και να πάτε τις βολτουλες σας εφόσον ο γιατρός σας έχει πει ότι όλα είναι καλά! Εγώ τον ρώτησα πριν πάω εκδρομή και όταν μου είπε οκ ετοίμασα βαλιτσουλα αμέσως!!!! Μια χαρά μας πήγαν όλα απλά πολλά πράγματα με κούραζαν πιο πολύ και πιο εύκολα από πριν ωστόσο το καταχάρηκα!!!
Όσο για τον πόνο στην κοιλίτσα που λέτε μήπως είναι τίποτα κράμπες? Μαγνήσιο πίνετε?
καλημερα Έλενα!!!Iokasti27 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!! Vasoula , xara αυτος ο πονος που αισθανεστε στις κοιλιτσες σας ειναι φυσιολογικος.. Εχω μια εφαρμογη στο iphone που αναφερει οτι υπαρχει περιπτωση να το νιωσουμε.. αλλη μια δυσκολη μερα για μενα.. Δινω τις τελικες μ εξετασεις σημερα κ εχω να κουβαλησω 5 τομους ασηκωτους για να παρω μαζι για τις εξετασεις... κανει και ζεστηηηη! Θεε μου!!
Βασούλα καλημέρα, κορίτσι μήπως σε πονάει λόγο που σε πίεζε στον υπέρηχο ή σε πονούσε και πριν γιατι εμένα μετα τη β-επιπ με πονούσε γιατί το χαμε πιέσει πολύ, είχε μελανιάσει και λίγο.. μετα από 3-4 μερούλες πέρασε.Vasoula27 έγραψε:Θέλω τη βοήθεια σας για δύο θέματα..
Πρώτον η κοιλίτσα μου με πονάει αν τη χαιδέψω λίγο πιο δυνατά..κ ίσως για αυτό πόναγα κ τόσο στον υπέρηχο κ αναρωτιέμαι μήπως εχθές απλά το πήρα χαμπάρι κ ήταν κάτι που συναίβενε..τι λέτε να είναι ρε γμτ με έχει ανησυχήσει πολύ..
Και δεύτερον λέμε να φύγουμε για μυτιλήνη να πάμε στη γιαγιά του καλού μου αρχές αυγούστου..ο γιατρός συμφώνησε και δεν έχω και εξετάσεις τότε αλλά όλο το σκεφτόμαστε...
giotaki2 έγραψε:Καλημέρα Ίνα
Τί κάνεις σε χάσαμε αυτές τις μερούλες... Όλα καλά?
Τέλεια τα έθιμά σας.. μια χαρούλα θα περάσετε όμορφα, να βάλεις ναι να δούμε!inakriti έγραψε:και σημερα και αυριο εχω γαμους ... σημερα στο μερος που μενω εχουμε και γιορτουλα στην πλατεια ... γιορτη του κληδονα ... ολα τα παιδακια μαζευουν απ ολα τα σπιτια του χωριου του Μαιηδες (τα στεφανια που φτιαχνουμε την πρωτομαγια) αναβουν φωτια και τα καινε και πηδανε πανω απο την φωτια ... ενω θα γινετε γλεντι με κρητικα και πολυ φαγητο ... αν το προλαβω λογω γαμου θα σας βγαλω και φωτος σημερα
giotaki2 έγραψε:Τέλεια τα έθιμά σας.. μια χαρούλα θα περάσετε όμορφα, να βάλεις ναι να δούμε!inakriti έγραψε:και σημερα και αυριο εχω γαμους ... σημερα στο μερος που μενω εχουμε και γιορτουλα στην πλατεια ... γιορτη του κληδονα ... ολα τα παιδακια μαζευουν απ ολα τα σπιτια του χωριου του Μαιηδες (τα στεφανια που φτιαχνουμε την πρωτομαγια) αναβουν φωτια και τα καινε και πηδανε πανω απο την φωτια ... ενω θα γινετε γλεντι με κρητικα και πολυ φαγητο ... αν το προλαβω λογω γαμου θα σας βγαλω και φωτος σημερα
Δε το΄χα σκεφτεί για το γιο που θα χει μαθήματα, καλά τα πήγε?
Έχεις και παρεούλα τον αδερφό μια χαρά, να πάτε και για κανα μπανάκι!
Κι εμένα είναι οι αδερφές μου εδώ και σε λιγάκι θα πάμε για μπανάκι.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης