Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
702 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 702 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Vasoula27

Vasoula27
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ζουζούνες πολλές καλημέρες....

Χαρούλα μου με πήρε ο ύπνος εχθές γι'αυτό κ εξαφανίστηκα..Δεν νομ'ίζω μωρέ για τις συνήθεις αλλά κ να αλλάξουν θα τις συνηθίσεις κ αυτές..χα!

Κυριακή μου Τήνο ε?υπέροχο ακούγεται...
Μαγνήσιο παίρνω 3 την ημέρα, ταλαιπωρήθηκα κ με τις συσπάσεις κ τώρα φοβάμαι με το παραμικρό..Τι να πω δεν ξέρω...

Ελενάκι μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές κ να είναι φυσιολογικό..Μπράβο ρε θηρίο που δίνεις εξετάσεις..να τα πας τέλεια εύχομαι κ μη σηκώνεις ρε αγάπη τόσο βάρος..Καλή επιτυχία κ να προσέχεις...

Ίνα μου εύχομαι γρήγορα να συναντήσεις τον όμορφο καναπέ σου..συγχαρητήρια για τον γιο κ υπομονή για τα μπάνια..θα έρθουν κ άλλα..Θα περιμένουμε τις φωτό..να περάσεις τέλεια..

Γιωτάκι μου πιθανό είναι να συμβαίνει κ αυτό αλλα λέω πως γίνεται με τη μία να με έπιασε πόνος στον υπέρηχο..είμαι κ φοβιτσιάρα γενικά κ ασ'τα να πάνε...Καλό μπανάκι ζουζού....

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μπουμπούκες...δεν κοιμήθηκα καλά όλο το βράδυ με ταλαιπώρησε η ρινορραγία αλλά τώρα είμαι οκ αν και άγρυπνη!
Βασούλα να έρθεις Μυτιλήνη αλλά πρόσεξε μην σου σπάσουν τα νερά εδώ...έχουν ένα υπέροχο σύστημα οι γιατροί μας που αν δε σε παρακολουθούν αυτοί(μετάφραση: έχουν χάσει τα προηγούμενα φακελάκια σου) τότε μπορεί να σε αφήσουν να γεννήσεις και στο διάδρομο...τραγικοί. Και γω αν είχα λεφτά θα πήγαινα στην Αθήνα να γεννήσω αλλά ένεκα η κρίση!

Πόνοι στα πόδια, στην κοιλιά, στον θώρακα, στα χέρια...πρέπει δηλαδή κάπου να πονάμε ρε παιδί μου. Εμένα με ταλαιπωρούν τα πατουσάκια μου και ο θώρακας που νομίζω είναι ο χειρότερος μέχρι στιγμής.

Λοιπόν εχθές πήγα στα πεθερικά μου και έφαγα σύγχυση...πείτε μου αν έχω άδικο. Λοιπόν μέχρι πριν λίγο καιρό διατυμπάνιζαν σε κάθε γνωστό και άγνωστο πόσα χρήματα θα μας δώσουν για τα έξοδα του μωρού και τώρα μας ότι δεν έχουν τίποτα. Δε θα με πείραζε αλλά το ίδιο έκαναν και πέρυσι στο γάμο μας. Βέβαια κρατούσα μικρό καλάθι γιατί τους ήξερα αλλά μου τη δίνει που αφήνουν αυτή την αίσθηση παραέξω ότι και καλά μας βοηθούν. Τι να αρχισω να απαντάω σε όποιον λέει ότι θα σε βοηθήσουν τα πεθερικά σου ότι όλα είναι ψέμματα...δε θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση τον άντρα μου αλλά δε μπορώ να επιδεικνύονται για να βγουν και από πάνω!
Επιπλέον μετά από αυτό μου λένε ότι μόλις γεννήσω θα βοηθήσουν οικονομικά την τεμπέλα κόρη για να κάνει δεύτερο παιδί...ε τώρα εσείς τι καταλαβαίνετε; Δεν έχουν χρήματα ή δεν θέλουν να δώσουν;
Φιου...

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι και εγω.....ΚΑλημερα!!!!Χαρουλα εμενα τον υπερηχο καρδιας τον εκανε καθαρα για προληπτικους λογους.Η Β επιπεδου ηταν μια χαρα και τον υπερηχο τον εκανα μια μερα μετα χωρις να εχει δει την Β επιπεδου.Απλα εχω καταλαβει οτι γιατρος με γιατρος ζηταει δικες του εξετασεις.Ας πουμε εγω εκανα και Αλφα τεστ μετα την αυχενικη που αλλα κοριτσια δεν κανανε!!!

Ελενα καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου...

Γιωτακι,Ινουλα και Βασουλα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472

Vasoula27

Vasoula27
Καλημέρα Αθηνούλα..
Κ εγώ άγρυπνη ασ'τα να πάνε..ξυπνάω,πινω νερο,κοιμαμαι,παω τουαλέτα..κοιμαμαι..ξυπναω βλέπω τηλεόραση.Που είσαι στη Μυτιλήνη?
Ρε συ δεν ξέρω..7 Αυγούστου μπαίνω σον 8ο..16 Αυγούστου δηλαδή που θα φύγω απο κει θα είμαι 7 μηνών κ 9 ημερών..είναι επίφοβο λες?
Και ναι πρέπει κάπου να πονάμε...!!

Λοιπόν..τα πεθερικά τωρα..θεωρώ οτι αυτό που κάνουν είναι το λιγότερο εγωιστικό αλλα όπως λες είναι μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα..είναι κ άντρας σου στη μέση κ τι φταίει αυτός να νιώθει άσχημα..?ήδη δηλαδή πρέπει να νιώθει πολύ άσχημα με την συμπεριφορά των γονιών του..τι να πω..Έχουν δεν έχουν να δώσουν είναι χαζό αυτό που κάνουν..δηλαδή τι?απλά για να ακούσει ο κόσμος..?Δύσκολη η θέση σου Αθηνούλα...αλλα πρεπει να το πάρεις απόφαση νομίζω..κάποιοι άνθρωποι δεν ντρέπονται καθόλου να πουν ψέματα απλα κ μόνο για να δείξουν..τρέφονται απο αυτό..υπομονή...

Vasoula27

Vasoula27
Panik11 έγραψε:Να μαι και εγω.....ΚΑλημερα!!!!Χαρουλα εμενα τον υπερηχο καρδιας τον εκανε καθαρα για προληπτικους λογους.Η Β επιπεδου ηταν μια χαρα και τον υπερηχο τον εκανα μια μερα μετα χωρις να εχει δει την Β επιπεδου.Απλα εχω καταλαβει οτι γιατρος με γιατρος ζηταει δικες του εξετασεις.Ας πουμε εγω εκανα και Αλφα τεστ μετα την αυχενικη που αλλα κοριτσια δεν κανανε!!!

Ελενα καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου...

Γιωτακι,Ινουλα και Βασουλα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472

Καλώς την ζουζούνα..κ εγώ έκανα Άλφα τεστ..είναι όπως τα λες..θέμα του κάθε γιατρού...  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472 κ απο μένα...

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι να σου πω σκέψου το εσύ απλά σε ενημερώνω για το σύστημα που επικρατεί στο νοσοκομείο μας!
Μένω μέσα στην πόλη της, κοντά στο γήπεδο.
Τι υπομονή ρε Βασούλα...νομίζω πατάνε πάνω σε αυτό και επιδεικνύονται ακόμη περισσότερο!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Αθηνουλα.Εχεις τα δικια σου και εσυ αλλα συνδεσε τους με καϊρο...ΝΑ σκεφτεσαι την οικογενεια σου και μονο και αστους αλλους να κουρευοντε!!!!Αι σιχτιρ πεθερικα γαμπροι κουνιαδοι συνιφαδες και δεν ξερω αλλο τι???ΚΑθε σπιτι και ενας καημος???Αμαν πια!!!

Vasoula27

Vasoula27
Συμφωνώ με το Νικάκι..δεν θα βγάλεις άκρη..πιθανότατα θα καταλήξεις κ να τσακώνεσαι με τον άντρα σου αν παρέμβεις κ μετά ασ'τα να πάνε..ριξ'το στην τρελή κ κοίτα μόνο την οικογένεια σου..

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νικάκι καλημέρα...
Θα τραγουδάω κιόλας...
Τρελή κι αλλοπαρμένη
με σένα μαγεμένη (συγχυσμένη)
δακρύζω και πονώ
φωνάζω και γελώ,
φωνάζω και γελώ
και κλαίω και παραμιλώ...
χαχαχαχα!

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου....Αθηνουλα ηρεμα, εχεις χιλια δικια αλλα ακρη δεν θα βγαλεις, εχω περασει και εγω διαφορα και απο τοτε που σταματησα να ασχολουμε βρηκα την ησυχια μου. Βασουλα και Νικακυ τα φιλια μου....

Vasoula27

Vasoula27
lia1987 έγραψε:Καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου....Αθηνουλα ηρεμα, εχεις χιλια δικια αλλα ακρη δεν θα βγαλεις, εχω περασει και εγω διαφορα και απο τοτε που σταματησα να ασχολουμε βρηκα την ησυχια μου. Βασουλα και Νικακυ τα φιλια μου....

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Λία μου!

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βασουλα, για τις συσπασεις μονο μαγνησιο περνεις? Εχω απο προχθες παλι κατι ψιλοπονακια και αγχωθηκα παρα πολυ.Σημερα βεβαια δεν ποναω, μονο υγρα εχω που πιστευω ειναι φυσιολογικα. Ελπιζω να οφειλεται στο οτι κοντευω να αλλαξω μηνα και να μην αρχισαν παλι οι συσπασεις.

Vasoula27

Vasoula27
lia1987 έγραψε:Βασουλα, για τις συσπασεις μονο μαγνησιο περνεις? Εχω απο προχθες παλι κατι ψιλοπονακια και αγχωθηκα παρα πολυ.Σημερα βεβαια δεν ποναω, μονο υγρα εχω που πιστευω ειναι φυσιολογικα. Ελπιζω να οφειλεται στο οτι κοντευω να αλλαξω μηνα και να μην αρχισαν παλι οι συσπασεις.

Τώρα που έχουν σταματήσει κάπως παίρνω μόνο μαγνήσιο..έπαιρνα κ μποσκοπαν κ 6 αντι για 3 μαγνησια..μάλλον η αλλαγη του μήνα σου θα είναι μην αγχώνεσαι κ τα υγρα ξερω οτι ειναι φυσιολογικα..

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω παιρνω 3 μαγνησια και μισο yutopar καθε 6ωρο, ποτε ομως δεν σταματησαν τελειως τα πονακια ειχα μεσα στη μερα καποιες ενοχλησεις, πονακια περιοδου, οχι πετρωματα. Αγχωθηκα τωρα γιατι ο πονος ηταν καπως συνεχωμενος. Δεν προκειται να χαρω καθολου την εγκυμοσυνη μου, συνεχεια θα τυχαινει κατι που θα με αγχωνει.

Vasoula27

Vasoula27
Εμένα δεν ήθελε να μου δώσει ποιο δυνατά χάπια γιατί προκαλούν ταχυκαρδία λέει κ εγώ ήδη έχω απο μόνη μου..νομίζω πως έτσι όπως τα λές είναι..πάντα θα αγχωνόμαστε για κάτι..αλλά πρέπει όαο μπορούμε να είμαστε ήρεμες...την αγχώνουμε κ αυτή την ψυχούλα κ συνήθως χωρίς κανένα λόγο....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσαρες μου!!!
Αθηνουλα μου μια από τα ιδια κ τα δικα μου πεθερικα και στην τελικη βοηθανε την κουνιαδα μου και εμας μας βοηθανε οι δικοι μου αλλα τι να πεις να μαλωνεις συνεχεια ??..απορω με το θρασος καποιων ανθρωπων να λενε τοσα ψεματα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 966307
Iokasti μου καλη επιτυχια στις εξετασεις σου κ προσεχε λιγακι με το βαρος!!!
Ινα μου μια χαρα θα περασεις το ΣΚ ,  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 50580 και για τον γιοκα σου!!
Βασουλα μου δεν πειραζει καλε κοιμησου εσυ και δεν σε παρεξηγει κανενας!
Νικη μου εισαι τυχερη που τα ψαχνει τοσο πολύ ο γιατρος σου εμενα δεν μου ειπε για τπτ τετοιο μονο για την αμνιο!!
Γιωτακι  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 11 417472
ελπιζω να μην ξεχασα καμια scratch
καλημερα Λια μου!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xara64 στις Σαβ Ιουν 23, 2012 12:40 am, 1 φορά

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οντως προκαλουν ταχυκαρδια αυτα τα χαπια, εγω βεβαια τα συνηθησα και τωρα ειμαι ενταξει ως προς σ'αυτο. Βασουλα μου, μετραω μερες σαν τον φανταρο,θελω παρα πολυ να δω αυτη την φατσουλα που εχω μεσα μου. Ευχομαι να μας πανε ολα καλα και συντομα να εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια.

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Χαρά (συμπάσχουσα)...
Λοιπόν κορίτσια άσχετο εχθές ο αντρούλης μου ήθελε να δει με ποιες μιλάω και του έδειχνα τις φώτο σας οπότε στο τέλος μου λέει:"Ρε Αθηνά μου φαίνεται ή έχεις πολύ μεγάλη κοιλιά. Κοίτα οι κοπέλες κάτι κοιλίτσες που έχουν." Και όταν μούτρωσα λίγο για να το σώσει λέει:"Αλλά η δικιά σου είναι πιο γοητευτική φουσκίτσα μου!"

Vasoula27

Vasoula27
lia1987 έγραψε:Οντως προκαλουν ταχυκαρδια αυτα τα χαπια, εγω βεβαια τα συνηθησα και τωρα ειμαι ενταξει ως προς σ'αυτο. Βασουλα μου, μετραω μερες σαν τον φανταρο,θελω παρα πολυ να δω αυτη την φατσουλα που εχω μεσα μου. Ευχομαι να μας πανε ολα καλα και συντομα να εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια.

Έτσι θα γίνει ζουζούνα μου...όλα καλά θα μας πάνε σε όλες με τη βοήθεια του θεούλη κ θα τα κρατήσουμε αγκαλίτσα κ τότε όλα τα άγχη που περάσαμε θα μοιάζουν τόσο μακρινά...

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λία εγώ από την αγωνία μου να το δω ψάχνω στο internet τρόπους για να γεννήσω μόλις μπω στον 9ο, που να περιμένω μέχρι την ΠΗΤ...αλλά δε βλέπω φως! Άσε που όλοι μου λένε ότι τα αγοράκια αργούν λίγο περισσότερο να βγουν!

Vasoula27

Vasoula27
athinabehappy έγραψε:Καλημέρα Χαρά (συμπάσχουσα)...
Λοιπόν κορίτσια άσχετο εχθές ο αντρούλης μου ήθελε να δει με ποιες μιλάω και του έδειχνα τις φώτο σας οπότε στο τέλος μου λέει:"Ρε Αθηνά μου φαίνεται ή έχεις πολύ μεγάλη κοιλιά. Κοίτα οι κοπέλες κάτι κοιλίτσες που έχουν." Και όταν μούτρωσα λίγο για να το σώσει λέει:"Αλλά η δικιά σου είναι πιο γοητευτική φουσκίτσα μου!"

Σε πειράζει ο άντρας σου Αθηνούλα..... Wink

Vasoula27

Vasoula27
athinabehappy έγραψε:Λία εγώ από την αγωνία μου να το δω ψάχνω στο internet τρόπους για να γεννήσω μόλις μπω στον 9ο, που να περιμένω μέχρι την ΠΗΤ...αλλά δε βλέπω φως! Άσε που όλοι μου λένε ότι τα αγοράκια αργούν λίγο περισσότερο να βγουν!

Εγώ πάλι με τις συσπάσεις με έχει πιάσει ένας φόβος πως θα γεννήσω πρόωρα..κ πείτε με τρελή..μπορεί κ τώρα λέω να γεννήσω που είμαι στον έκτο κ όλο αγχώνομαι κ φοβάμαι......

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασούλα κάτσε καλέ λίγο ακόμα να μπεις στον 7ο να 'ναι πιο σίγουρο και ύστερα άστο να βγει!

Vasoula27

Vasoula27
Απαπααπαπααπαπααπααπα....νωρίς είναι ρε συ ακόμα..δεν θέλω πρόωρο...φοβάμαι σου λέω...να μου το έχουν πόσες μέρες μέσα στο νοσοκομείο κ τέτοια...απαπαπα σου λέω....δεν θέλω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις