Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα σε όλες τις ξεμαλιάστρες!

Καλορίζικο και το νέο θεματάκι!

Νίκη μου ούτε παυσίπονο δε σε αφήνει ο γιατρός σου να πάρεις?Δε λέω για τα ισχυρά,μεσουλίντ και τέτοια,αλλά ίσως ένα απλό μυοχαλαρωτικό να βελτίωνε λίγο την κατάσταση..

Χριστινάκι περαστικά!!Κ εμένα η γυναικα του αδερφου του καλου μου (δν ξερω τι μου ειναι ακριβως Shocked ) είναι τρελό μπάζο και σκατόψυχη.Ε μια δυο τρεις,πήρε τις απαντήσεις τις και το βούλωσε δια παντός.Οπότε μη χαλιέσαι.Ο καθένας μπαίνει στη θέση του αργά ή γρήγορα.

Χαρά σούπερ η φωτό σου!!Φοβερή κοιλίτσα και από κιλά από οτι καταλαβαίνω είσαι μια χαρά!

Μαριανθάκο καλημέρα!!!Άρχισαν τα καψώνια στο δημοτικό?Μήπως να τους υπενθυμίσεις οτι είσαι έγκυος και πέρα από όλα τα άλλα έχεις και ανεβασμένες ορμόνες?????

Ξέχασα κάτι ?????

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλα Βικακυ μου, λιγο με την ζεστη φρικαρω αλλα κατα τ΄αλλα καλα. Εσυ πως εισαι?

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα Κατερινα και Λια  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472

Χαρουλιτα ωραια κοιλιτσα ... το πρωτο σου παιδακι ειναι ???  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 604962

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γυρισαμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!μετα απο 2 ωρες αναμονης!ειμαστε 880 γραμμαρια!!!!ειμαστε μοντελακια!!!!!!απο κιλα δικα μου....2!!!!!!!!!!!!!χιχιχι!!!!!!!!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Vasoula27

Vasoula27
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα.. Ήμουν κάποτε στο νούμερο 1 να φανταστείτε αλλά αλλάξαμε σπίτι κ έγινε ένας χαμός με το Internet αλλα τώρα επιτέλους έχουμε!
Είμαι η Βασούλα λοιπόν, έχω ΠΗΤ 7 Οτωβρίου και περιμένουμε πως κ πως το αντράκι μας να έρθει να φέρει τα πάνω κάτω...
Σας χαιρετώ όλες..κάποιες τις θυμάμαι όπως την panic11.. τις υπόλοιπες ανυπομονώ να σας γνωρίσω.. Ελπίζω να σας αρέσει η κοιλίτσα μου...εγω τη λατρεύω...!!!!!

inakriti

Vasoula27 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα.. Ήμουν κάποτε στο νούμερο 1 να φανταστείτε αλλά αλλάξαμε σπίτι κ έγινε ένας χαμός με το Internet αλλα τώρα επιτέλους έχουμε!
Είμαι η Βασούλα λοιπόν, έχω ΠΗΤ 7 Οτωβρίου και περιμένουμε πως κ πως το αντράκι μας να έρθει να φέρει τα πάνω κάτω...
Σας χαιρετώ όλες..κάποιες τις θυμάμαι όπως την panic11.. τις υπόλοιπες ανυπομονώ να σας γνωρίσω.. Ελπίζω να σας αρέσει η κοιλίτσα μου...εγω τη λατρεύω...!!!!!

καλως ορισες και παλι ... με το καλο να ερθει το αντρακι σου !!! Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 654316

Ειμαι η Ινα απο Ηρακλειο Κρητης και περιμενω τον δευτερο μου γιο !!! αντροκρατουμενη !!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia1987 έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου, ελπιζω να ειστε ολες καλα. Ειχα μερες να μπω και σας εχασα λιγο. Χαρα καλοσηρθες στην παρεα μας, με το καλο ευχομαι το μωρακι σου. Βικακι, Ινα, Νικη, Χριστινακι σας στελνω τα φιλια μου...

γεια σου Λια μου,ευχαριστω κ εσυ με το καλο το δικο σου το νινι!κοριτσακι η αγορακι εχεις γιατι δεν καταλαβα απο το τικερακι σου..εγω κοριτσακι!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:καλημερα Κατερινα και Λια  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 417472

Χαρουλιτα ωραια κοιλιτσα ... το πρωτο σου παιδακι ειναι ???  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 604962

ευχαριστωωωω!!!ναι το πρωτο μου!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="kat3r1na"]καλημέρα σε όλες τις ξεμαλιάστρες!

Καλορίζικο και το νέο θεματάκι!

Νίκη μου ούτε παυσίπονο δε σε αφήνει ο γιατρός σου να πάρεις?Δε λέω για τα ισχυρά,μεσουλίντ και τέτοια,αλλά ίσως ένα απλό μυοχαλαρωτικό να βελτίωνε λίγο την κατάσταση..

Χριστινάκι περαστικά!!Κ εμένα η γυναικα του αδερφου του καλου μου (δν ξερω τι μου ειναι ακριβως Shocked ) είναι τρελό μπάζο και σκατόψυχη.Ε μια δυο τρεις,πήρε τις απαντήσεις τις και το βούλωσε δια παντός.Οπότε μη χαλιέσαι.Ο καθένας μπαίνει στη θέση του αργά ή γρήγορα.

Χαρά σούπερ η φωτό σου!!Φοβερή κοιλίτσα και από κιλά από οτι καταλαβαίνω είσαι μια χαρά!

Μαριανθάκο καλημέρα!!!Άρχισαν τα καψώνια στο δημοτικό?Μήπως να τους υπενθυμίσεις οτι είσαι έγκυος και πέρα από όλα τα άλλα έχεις και ανεβασμένες ορμόνες?????

Ξέχασα κάτι ????? [/quote

ευχαριστω κατερινακι αλλα ειμαι 8 κιλα πανω Shocked Shocked κ εχω μελλον ακομα!! Sad Sad

Vasoula27

Vasoula27
Καλώς σας βρήκα Ίνα μου...με το καλό και ο δεύτερος άντρας σου..
Αντροκρατούμενη δεν λες τίποτα...
Καλότυχα να είναι μωρέ..κσι να σου πω εγω που εχω αρχίσει κ το σκέφτομαι σαν μελλοντική μανούλσ καλύτερα αγοράκι λεω..θα δείξει...

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλως την Βασουλα...Αν θυμαμαι καλα θα γεννησεις και εσυ στο ελενα εεεε????Χαθηκες βρε αλλα αφου ειναι ολα καλα ενταξει.Η κοιλια σου ειναι υπεροχη.Να την χαιρεσαι!!!!Πως εισαι???

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαρα αγορακι εχω και ειναι το πρωτο μου, ειμαι στην 25 βδομαδα. Βασουλα καλως ηρθες και παλι, με το καλο το μωρακι σου.

Vasoula27

Vasoula27
Panik11 έγραψε:Καλως την Βασουλα...Αν θυμαμαι καλα θα γεννησεις και εσυ στο ελενα εεεε????Χαθηκες βρε αλλα αφου ειναι ολα καλα ενταξει.Η κοιλια σου ειναι υπεροχη.Να την χαιρεσαι!!!!Πως εισαι???

Είμαι καλά ζουζούνα μου σε ευχαριστώ..στο έλενα κι εγω ναι!!!
Πέρασα δυσκολίες με προωρες συσπάσεις αλλά τώρα είναι υπο έλεγχο και είμαι πιο ήρεμη και απλά τρελλαίνομαι κάθε φορά που με κλωτσάει..επιδυκνείω την κοιλίτσα μου κ γενικά έχω τρλλαθεί...κ τον περιμένω πως κ πως τον σπιθάκο μου...
Εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου;

Vasoula27

Vasoula27
lia1987 έγραψε:Χαρα αγορακι εχω και ειναι το πρωτο μου, ειμαι στην 25 βδομαδα. Βασουλα καλως ηρθες και παλι, με το καλο το μωρακι σου.

Καλώς σας βρήκα lia μου... με το καλό κ το δικό σου αντράκι...

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vasoula27 έγραψε:
Panik11 έγραψε:Καλως την Βασουλα...Αν θυμαμαι καλα θα γεννησεις και εσυ στο ελενα εεεε????Χαθηκες βρε αλλα αφου ειναι ολα καλα ενταξει.Η κοιλια σου ειναι υπεροχη.Να την χαιρεσαι!!!!Πως εισαι???

Είμαι καλά ζουζούνα μου σε ευχαριστώ..στο έλενα κι εγω ναι!!!
Πέρασα δυσκολίες με προωρες συσπάσεις αλλά τώρα είναι υπο έλεγχο και είμαι πιο ήρεμη και απλά τρελλαίνομαι κάθε φορά που με κλωτσάει..επιδυκνείω την κοιλίτσα μου κ γενικά έχω τρλλαθεί...κ τον περιμένω πως κ πως τον σπιθάκο μου...
Εσυ πως είσαι κοριτσάκι μου;

Γεια σου Βασούλα!Καλώς μας ξανα-ήλθες!
Με το καλό κι εσύ να δεχτείς το μωράκι σου!!
Πώς την πάλεψες με τις συσπάσεις?Κι εγώ είχα,και είμαι ένα μήνα στο κρεβάτι.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώσ το Κατερινάκι...!!!Πως είσαι όλα οκ η να δείρωμε κανέναν?????
Λιάκι μια χαρά και εγώ στη δουλειά είμαι και σκάωωωωωωωωωω!!!!
Βάσω καλώς μας ξανάρθες λοιπόν......εγώ είμαι η Βίκυ ψηλή ξανθιά πρασινομάτα....χαχαχαχχαχαπλάκα κάνω....έχω ΠΗΤ 23/09 και περιμένω αγοράκο!!!!
Σοφάκο μου.......συγχαρητήρια πήγανε όλα τέλεια......μπράβο μια χαρά είναι η κουκλάρα .....τα υπόλοιπα όλα καλά?πλακούντεσ μακούντες τράχηλοι ????

Χαρά 8 κιλά είσαι μια χαρά εγώ είμαι ο ιπποπόταμος της υπόθεσης η ακόμη και η όρκα θα έλεγα είμαι +13 και ανεβαίνω σταθερά!!!!! Very Happy

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Καλώσ το Κατερινάκι...!!!Πως είσαι όλα οκ η να δείρωμε κανέναν?????
Λιάκι μια χαρά και εγώ στη δουλειά είμαι και σκάωωωωωωωωωω!!!!
Βάσω καλώς μας ξανάρθες λοιπόν......εγώ είμαι η Βίκυ ψηλή ξανθιά πρασινομάτα....χαχαχαχχαχαπλάκα κάνω....έχω ΠΗΤ 23/09 και περιμένω αγοράκο!!!!
Σοφάκο μου.......συγχαρητήρια πήγανε όλα τέλεια......μπράβο μια χαρά είναι η κουκλάρα .....τα υπόλοιπα όλα καλά?πλακούντεσ μακούντες τράχηλοι ????

Χαρά 8 κιλά είσαι μια χαρά εγώ είμαι ο ιπποπόταμος της υπόθεσης η ακόμη και η όρκα θα έλεγα είμαι +13 και ανεβαίνω σταθερά!!!!! Very Happy

ααααα δε δέρνω αυτό το διάστημα.Έχω εντολή να μείνω στο κρεβάτι.Μετά όποτε θες!!!

Vasoula27

Vasoula27
Καλώς σας βρήκα Κατερινάκι και vgog65! Κατερίνα μου ασε εγω δουλευα σε αναψυκτήριο, ορθοστασια περα-δωθε ξέρεις και έφτασα να έχω 7-8 συσπάσεις τη μέρα και παραπάνω. Πολύ δυσάρεστο συναίσθημα ρε γμτ...φυσικά σταμάτησα τη δουλειά, πήρα πολύ μαγνήσιο κ ξεκουράστηκα κ τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα...ευτυχώς γιατί φοβήθηκα πολύ..εσυ εντελώε ξάπλα;

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vasoula27 έγραψε:Καλώς σας βρήκα Κατερινάκι και vgog65! Κατερίνα μου ασε εγω δουλευα σε αναψυκτήριο, ορθοστασια περα-δωθε ξέρεις και έφτασα να έχω 7-8 συσπάσεις τη μέρα και παραπάνω. Πολύ δυσάρεστο συναίσθημα ρε γμτ...φυσικά σταμάτησα τη δουλειά, πήρα πολύ μαγνήσιο κ ξεκουράστηκα κ τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα...ευτυχώς γιατί φοβήθηκα πολύ..εσυ εντελώε ξάπλα;

Την τελευταία βδομάδα μόνο,μου είπε οτι μπορώ να σηκωθώ να πάω μια βόλτα χαλαρά,αλλά κατα κύριο λόγο είμαι ξάπλα, και με πολλά φάρμακα.ΕΙχα συνεχόμενο πόνο περιόδου,μέρες,ε και με τάβλιασε τελείως.
Προσεχώς καλύτερα!!

Vasoula27

Vasoula27

Την τελευταία βδομάδα μόνο,μου είπε οτι μπορώ να σηκωθώ να πάω μια βόλτα χαλαρά,αλλά κατα κύριο λόγο είμαι ξάπλα, και με πολλά φάρμακα.ΕΙχα συνεχόμενο πόνο περιόδου,μέρες,ε και με τάβλιασε τελείως.
Προσεχώς καλύτερα!![/quote]

Περαστικά να είναι ρε ζουζού... τι να κάνουμε..κ εγω μποσκοπαν πηρα, μαγνησιο είχα δει και καφε σαν αιμα ασε με ουτε να το θυμαμαι δεν θελω....τα μπεμπάκια μας είναι..θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους...
ποτε θα πεσω ξερη απο το φοβο δεν ξερω...ειμαι και φοβιτσιαρα....  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 585182

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vasoula27 έγραψε:
Προσεχώς καλύτερα!!

Περαστικά να είναι ρε ζουζού... τι να κάνουμε..κ εγω μποσκοπαν πηρα, μαγνησιο είχα δει και καφε σαν αιμα ασε με ουτε να το θυμαμαι δεν θελω....τα μπεμπάκια μας είναι..θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους...
ποτε θα πεσω ξερη απο το φοβο δεν ξερω...ειμαι και φοβιτσιαρα....  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 - Σελίδα 2 585182 [/quote]

Ψυχραιμία!! ¨ολοι έχουμε τα άγχη μας,λογικό είναι,ειδικά άμα τυχαίνουν και τέτοιες στραβές.
Έχεις επιστρέψει στη δουλεια?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Βασουλα κ απο μενα με το καλο το μπεμπεακι σου!! Very Happy

Vasoula27

Vasoula27
Όχι, δεν με αφήνει να πάω..ούτε ο γιατρός αλλά ούτε και ο άντρας μου..δεν το συζητάει..να σου πω ούτε κ εγώ θέλω..τώρα ειδικά με τέτοια ζέστη θα ταβλιαστώ..εχει πολυ τρέξιμο στο μαγαζί..καλοκαιριάζει βλέπεις..κ έτσι δεν θέλω να το ρισκάρω..προτιμώ να μας λείψουνε αυτα τα λεφτά γιατι η αλήθεια είναι οτι λοίπουν τα ρημάδια..το ικα δινει ψίχουλα αλλα τι να κάνουμε..το σπιθάκι μου να είναι καλά...έχει ο θεός..αγοράκι η κοριτσάκι εσυ?

Vasoula27

Vasoula27
xara64 έγραψε:γεια σου Βασουλα κ απο μενα με το καλο το μπεμπεακι σου!! Very Happy

Σε ευχαριστώ Χαρούλα μου..ανταποδίδω... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις