501 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 Δευ Ιουν 25, 2012 11:01 pm
inakriti
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
giotaki2 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια....
Χαρά ελπίζω να σε πρόλαβα, καλή επιτυχία στο γιατρό με το καλο να ρθεις να μας πεις ευχάριστα νέα!
Όλα καλά να πάνε.
Ινάκο χαίρομαιι που μπήκες και είσαι καλύτερα, ευχομαι να περάσει τελείως και να μη το ξαναπάθεις, όλα καλά να ναι από δω και πέρα..
Κρίμα που δε χάρηκες τους γάμους και τη βόλτα το σ/κ, τουλάχιστον είσαι καλά κι αυτό μετράει.
Με τη διατροφή εντάξει το παλεύεις συνήθισες;
Συμφωνώ μαζί σου για τα ρουχαλάκια του μωρού κι εγώ τα δικά μου θέλω να του βάλω, όλα μαζί θα τα πάρω και πάνες και εσωρουχα και φορμάκια, σιγά μωρέ το χώρο που πιάνουνε τα τοσοδούλικα τα ρουχαλάκια...
ευχαριστω Γιωτα μου ... παντα εχεις την εννοια μου
οσο για τα ρουχα ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ... δηλαδη αν το ντυσουν ... τι εγινε ? θα κραταμε μια αλλαξια λιγοτερη ??? ΣΙΓΑΑΑΑΑΑ!!!!
Εγω θα σας πω κατι αλλο πιο σημαντικο που δεν το ειχα σκευτει και το εμαθα σε μαθημα με μαια ... ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ !!!
Και ναι δεν θα περιμενω να γεννησω !!! το γιατι συμφωνα με την μαια : πρωτον και σημαντικοτερο το οτι μια γυναικα δεν θηλαζει γιατι δεν εχει πολυ γαλα ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ... απο μας και μονο εξαρταται ποσο γαλα θα εχουμε !!!
1. το μωρο θα το θηλαζεις 10 λεπτα απο καθε στηθος ... maximum 30 λεπτα συνολο ... στις αρχες εχουμε λιγο γαλα ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΙΩΡΟ γιατι πειναει ... αυτο θα γινετε δυστυχως τις πρωτες 15 μερες ... αν δεν τα παρατησεις λογω απελπισιας να ξυπνας καθε 1-2 ωρες μετα θα εχεις γαλα για αλλα 10 μωρα!!!
2. στο τελευταιο γευμα γυρω στις 12-12.30 το βραδυ αφου το βαλουμε στο στηθος - ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ και του δινουμε συμπληρωμα απο το θηλαστρο (ευκαιρια και απαραιτητο για να χαρει λιγο και ο μπαμπας ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΕΙ) ετσι το μωρο με το συμπληρωμα εχει φαει σουπερ και θα κοιμηθει πολυ
3. ΣΟΣ ... μια φορα την μερα - πρεπει να καθαριζουμε τα στηθοι απο το γαλα - να βγαζουμε δηλαδη ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ που εχουμε με θηλαστρο ... καλο για εμας και για την καλη αναπαραγωγη του γαλακτος ...αυτο να το κανετε μεσημερακι - ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ... 48 ωρες κραταει στην συντηρηση - 3 μηνες στην καταψυξη ... αυτο που εχουμε στην συντηρηση το δινουμε το βραδακι σαν συμπληρωμα για να κοιμηθει πιο πολυ
ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΑΛΑ γιατι : αρρωσταινεις - παθαινεις κατι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ !! παει περιπατο ο θηλασμος !!!! αν μια βδομαδα δεν θηλασεις πρεπει να κανεις απογαλακτισμο με φαρμακα να σου κοπει το γαλα για να μην παθεις κατι ...αρα τελος τα γαλα για το μωρο σου ... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ??? ολα καλα ... μεχρι να ξαναθηλασεις
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΑ που δεν τα ειχα ΚΑΝ ΣΚΕΥΤΕΙ !!
μυθος επισης : το θηλαστρο μειωνει το γαλα
το ηλεκτρικο ειναι καλυτερο γιατι μυειται το βρεφικο ρουφηγμα να το πω ?!! βγαινει πιο ευκολα ... με το χειροκινητο θα τα παιξεται και κουραζει πολυ για να κανετε και αποθηκευση γαλακτος