476 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 Δευ Ιουν 25, 2012 7:23 am
xara64
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω σαλταρει ολη μερα μεσα στο σπιτι με το κλιματιστικο αγκαλια τωρα ομως αποφασισα να φτιαξω κουλουρια θεσσαλονικης γιατι σε λιγο θα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
κι εγώ κάπως έτσι αλλά με τον ανεμηστήρα... δε κλείνει ποτέ!xara64 έγραψε:εγω εχω σαλταρει ολη μερα μεσα στο σπιτι με το κλιματιστικο αγκαλια τωρα ομως αποφασισα να φτιαξω κουλουρια θεσσαλονικης γιατι σε λιγο θα
xara64 έγραψε:εγω εχω σαλταρει ολη μερα μεσα στο σπιτι με το κλιματιστικο αγκαλια τωρα ομως αποφασισα να φτιαξω κουλουρια θεσσαλονικης γιατι σε λιγο θα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Ιουν 25, 2012 9:01 am, 1 φορά
Panik11 έγραψε:Και εγω ειμαι στην δουλεια!!!!ΚΑι νυσταζω παρα πολυ!!!!Αργω να σχολασω κιολας!!Γιωτακο να της το πεις.Απο την στιγμη που δεν θες τελειωσε!!!
xara64 έγραψε:Tini13 έγραψε:xara64 έγραψε:καλημερουδια ζουζουνες μου!!
Σοφακο αντε με το καλο ξαναγυρνας πατριδα...μακαρι να γυρνουσα κ εγω
κι εμένα να με πάρετε μαζί σας! καλησπέρα ζουζούνες μου!!!
το ηξερα οτι θα το σχολιαζες..αχαχαχ αλλα τουλαχιστον για μενα μονο θαυμα αν γινει θα ξαναγυρισω!!!
Tini13 έγραψε:xara64 έγραψε:Tini13 έγραψε:xara64 έγραψε:καλημερουδια ζουζουνες μου!!
Σοφακο αντε με το καλο ξαναγυρνας πατριδα...μακαρι να γυρνουσα κ εγω
κι εμένα να με πάρετε μαζί σας! καλησπέρα ζουζούνες μου!!!
το ηξερα οτι θα το σχολιαζες..αχαχαχ αλλα τουλαχιστον για μενα μονο θαυμα αν γινει θα ξαναγυρισω!!!
Μια από τα ίδια..Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΜΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!! τί σου λείπει εσένα περισσότερο από πάνω; εμένα το γήπεδο (κολλημένη ΗΡΑΚΛΗΣ!), το Cardhu (που έμαθα έκλεισε της Π.Π. Γερμανού..), η αγορά της, τα φαγητά μας (καμία σχέση με την Κρήτη), η μαμά κι ο μπαμπάς..ΌΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ
Panik11 έγραψε:Το μονο καλο με την δουλεια οπως λες το αιρ και το οτι ξεφευγει το μυαλο μου....Μωλις σημερα συνιδητοποιησα οτι μπαινω στον 7ο.Η μανα μου ελεγε εχθες να φτιαξουμε την βαλιτσα και εγω νομιζα οτι εχουμε καιρο ακομα!!!
Tini13 έγραψε:xara64 έγραψε:εγω εχω σαλταρει ολη μερα μεσα στο σπιτι με το κλιματιστικο αγκαλια τωρα ομως αποφασισα να φτιαξω κουλουρια θεσσαλονικης γιατι σε λιγο θα
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ! Εδώ δεν παίζει να βρεις κουλούρι Θεσσαλονίκης παρά μόνο στο Γρηγόρη αλλά πρωί πρωί γιατί τελειώνουν..
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης