926 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο9 Παρ Ιουν 29, 2012 12:40 am
marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σοφάκι ενοείς νιώθεις να τραβάει η μήτρα ε? σαν να μεγαλώνει μου ακούστηκε γι αυτο λέω λογικο...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:sofouli έγραψε:σας τραβαει η κοιλια καθολου?????απο χθες με εχει πεθανει....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Που σε τραβάει εμένα με ενοχλεί οταν κινείται ο μπεμπάκος πλεόν δεν είναι οι κλωτσιές γλυκές είναι ενοχλητικές θεεεεεεεεεεεεεεε μου συγχώρα με...και οταν μαζεύεται σαν κουβάρι νιώθω τρομερή πίεση σε εκείνο το μέρος και μετα χαλαρώνω και μετά πάει από την άλλη μεριά και γενικά οπου πάει νιώθω τη πίεση!!Χθές δε........ πρέπει να έπαιζε με την ουρήθρα μου κατούραγα συνέχεια και ένιωθα σαν να με περναεί ηλεκτρικό ρεύμα εκεί κάτω!!!
sofouli έγραψε:vgog65 έγραψε:sofouli έγραψε:σας τραβαει η κοιλια καθολου?????απο χθες με εχει πεθανει....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Που σε τραβάει εμένα με ενοχλεί οταν κινείται ο μπεμπάκος πλεόν δεν είναι οι κλωτσιές γλυκές είναι ενοχλητικές θεεεεεεεεεεεεεεε μου συγχώρα με...και οταν μαζεύεται σαν κουβάρι νιώθω τρομερή πίεση σε εκείνο το μέρος και μετα χαλαρώνω και μετά πάει από την άλλη μεριά και γενικά οπου πάει νιώθω τη πίεση!!Χθές δε........ πρέπει να έπαιζε με την ουρήθρα μου κατούραγα συνέχεια και ένιωθα σαν να με περναεί ηλεκτρικό ρεύμα εκεί κάτω!!!
στον αμφαλο και περιφερειακαααααα!!!!
marianthi_m έγραψε:Σοφάκι ενοείς νιώθεις να τραβάει η μήτρα ε? σαν να μεγαλώνει μου ακούστηκε γι αυτο λέω λογικο...
sofouli έγραψε:η μαμα μου λεει πως μεγαλωνει η κοιλια...ε που θα παει?????????????????
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κορίτσια
ελπίζω να είστε όλες καλά !
Σοφούλι τι κάνεις ; δεν σε πρόλαβα στο άλλο θέμα
τι έγινε τελικά με την μετάθεση ;
το νινί σου καλά ;
θα είναι και έτσι γλυκιά !!sofouli έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κορίτσια
το νινί σου καλά ;
γεια σου λεμονακι μου!!!!!ακομα περιμενουμε με τη μεταθεση!οσο για το νινακι εγινε οσο ενα πακετο ζαχαρη!!!!1 κιλο!!!!!!!!!!!!
Λεμονάκι έγραψε:θα είναι και έτσι γλυκιά !!sofouli έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κορίτσια
το νινί σου καλά ;
γεια σου λεμονακι μου!!!!!ακομα περιμενουμε με τη μεταθεση!οσο για το νινακι εγινε οσο ενα πακετο ζαχαρη!!!!1 κιλο!!!!!!!!!!!!
όπως την μαμά της
άντε βρε παιδάκι μου πότε θα σας πουν να ξέρετε τι θα κάνετε;
emilou έγραψε:κοριτσια καλημερα...
ονομαζομαι εμη, σας διαβαζω εδω και λιγο καιρο, σας ανακαλυψα μετα απο καποια προβληματακια που εχω. Ειμαι η εγω εγκυος 27 εβδομαδα, περιμενω αγορακι (πρωτο παιδακι) με ΠΗΤ 26/9!
Ειμαστε κ εμεις υπο μετακομιση με ενα σπιτι γεματο κουτες... Τον αντρα μου να τα κανει ολα μονος του, γιατι δυστυχως εγω πρεπει να ειμαι στο κρεβατι για τουλαχιστον τον επομενο μηνα!
Ηθελα να πω και εγω με την σειρα μου κουραγιο στα κοριτσια που περνουν δυσκολα, και ειδικα στην Τανια να μην παψει να ελπιζει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης