226 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Τετ Ιουν 27, 2012 10:42 pm
????????
Επισκέπτης
μακαρι να ειναι αυτο
καλα η υπογραφη σου μαμαβιβο τα σπαει την εχω βαλει και στο φεις
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
arco iris έγραψε:μακαρι να ειναι αυτο
αθηνααααααααααααααααααα αμ εγωωωωωωωωω??????athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!τι κανετε?/δεν την παλευω καθολου σημερα!!!!
γεμιστα μμμμμμ ειχα χθες...δεν πειραζει μην αγχω ..εγω σημερα ΜΟΥΣΑΚΑ απο την μαμα ταπερακι...ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΝΑΕλενη+Λυδια έγραψε:καλημερα.. εγω εκανα γεμιστα και δεν τα εκανα και πολυ ωραια...
mamavivo έγραψε:γεμιστα μμμμμμ ειχα χθες...δεν πειραζει μην αγχω ..εγω σημερα ΜΟΥΣΑΚΑ απο την μαμα ταπερακι...ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΝΑΕλενη+Λυδια έγραψε:καλημερα.. εγω εκανα γεμιστα και δεν τα εκανα και πολυ ωραια...
ελα ρε τι λες τωρα γαμωτο?ανατριχιαστικο!τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.τι κανετε.εγω οχι και πολυ καλα.μολις με πηρε η μαμα μου που μου ειπε κατι και με αναστατωσε.
μου ειπε οτι σε ενα χωριο της κομοτηνης πηραν ενα παιδακι του αφαιρεσαν τα οργανα και το αφησαν εξω απο το σπιτι με 5ευρω πανω του.δεν ξερω αν ειναι αληθεια 'η ψεματα.μου ειπε επισης οτι το ειπαν ακι στις ειδησεις.οτι εφτασαν και στην θρακη.
ευχομαι αν ειναι αληθεια αυτοι που το κανουν να ψοφησουν με τον χειροτερο τροπο.
δεν ξερω ρε βιβη.στην μαμα μου το ειπε μια απο το χωριο και το ειδε λεει αυτη.το σηζυταει ολο το χωριο.η μαμα μου τωρα το εμαθε και εχει καφενειο.αυτο το λεω γιατι συνηθως τα νεα στο καφενειο τα συζητας.mamavivo έγραψε:ελα ρε τι λες τωρα γαμωτο?ανατριχιαστικο!τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.τι κανετε.εγω οχι και πολυ καλα.μολις με πηρε η μαμα μου που μου ειπε κατι και με αναστατωσε.
μου ειπε οτι σε ενα χωριο της κομοτηνης πηραν ενα παιδακι του αφαιρεσαν τα οργανα και το αφησαν εξω απο το σπιτι με 5ευρω πανω του.δεν ξερω αν ειναι αληθεια 'η ψεματα.μου ειπε επισης οτι το ειπαν ακι στις ειδησεις.οτι εφτασαν και στην θρακη.
ευχομαι αν ειναι αληθεια αυτοι που το κανουν να ψοφησουν με τον χειροτερο τροπο.
Το ειδε στις ειδησεις ρε συ σιγουρα?
παναγια μου τι γινετε ε συ?
τουρτιτσα έγραψε:η μικρη μου η κορη δυο χρονων εχει ενα πρασινο μαρκαδορο στα χερια της και βαφει τα νυχια της.
και αφου εβαψε τα δικα της βαφει ακι της μεγαλης.
ωραια πραγματα.
τουρτιτσα έγραψε:η μικρη μου η κορη δυο χρονων εχει ενα πρασινο μαρκαδορο στα χερια της και βαφει τα νυχια της.
ωραια πραγματα.
florentiab έγραψε:καλημέρα!
Τουρτίδιο ελπίζω να μην είναι αλήθεια αυτό που έμαθες
Ξέρετε τι σκέφτομαι; Οτι είναι λίγο απίθανη η ιστορία. Αν υποθέσουμε πως κάποιος χρειάζεται ένα όργανο για μεταμόσχευση, πρέπει να βρει συμβατό δότη. Που ξέρουν αν τα όργανα του συγκεκριμένου παιδιού κάνουν; Χρειάζομαι ένα νεφρό, φέρτε όποιοδήποτε.
Επίσης πρέπει η εγχείρηση να γίνει σε νοσοκομείο και από ειδικούς γιατρούς και πολύ προσωπικό. Δεν είναι ράμματα.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 10004 σε σχέση με τα παιδιά μας
το εχουν αυτο ειναι η αληθεια.florentiab έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:η μικρη μου η κορη δυο χρονων εχει ενα πρασινο μαρκαδορο στα χερια της και βαφει τα νυχια της.
ωραια πραγματα.
κοκέτες τα γυναικάκια σου!
ωραια πραγματα.
και εγω εψαξα νενα στις εγημεριδες και δεν βρηκα τιποτα.παντως στο χωριο γυρνανε σεκιουριταδες που πληρωνονται να φυλανε τα σπιτια και τα παιδια.που φτασαμε.Nena έγραψε:Εμενα ξερετε τι με τρομαζει? Οτι ακουγονται ΤΟΣΑ πολλα τετοια τον τελευταιο καιρο, που δεν ειναι αληθεια, ωστε στο τελος δεν θα πιστεψουμε κάτι που πιθανως θα ειναι αληθινο.
Κατα τα άλλα συμφωνω με τη Φλωρα, μου ακουγεται πολυ urban legend η ιστορια, και σε μια γρηγορη περιηγηση που εκανα σε τοπικα σαιτς της Θρακης δεν βρηκα τίποτα. Δεν θα ειχε βουιξει ο τοπος??
Εννοειται πως δεν περιμενουμε να μας πουν οτι ενα μαυρο/γκρι Αουντι περιφερεται στην Ελλαδα, για να εχουμε ματια, αυτια και νου στα παιδια μας..
Ναι ρε συ, σε τρομοκρατει μια τετοια ειδηση, ακομα και αν ξερεις οτι ειναι ψευδης..τουρτιτσα έγραψε:και εγω εψαξα νενα στις εγημεριδες και δεν βρηκα τιποτα.παντως στο χωριο γυρνανε σεκιουριταδες που πληρωνονται να φυλανε τα σπιτια και τα παιδια.που φτασαμε.Nena έγραψε:Εμενα ξερετε τι με τρομαζει? Οτι ακουγονται ΤΟΣΑ πολλα τετοια τον τελευταιο καιρο, που δεν ειναι αληθεια, ωστε στο τελος δεν θα πιστεψουμε κάτι που πιθανως θα ειναι αληθινο.
Κατα τα άλλα συμφωνω με τη Φλωρα, μου ακουγεται πολυ urban legend η ιστορια, και σε μια γρηγορη περιηγηση που εκανα σε τοπικα σαιτς της Θρακης δεν βρηκα τίποτα. Δεν θα ειχε βουιξει ο τοπος??
Εννοειται πως δεν περιμενουμε να μας πουν οτι ενα μαυρο/γκρι Αουντι περιφερεται στην Ελλαδα, για να εχουμε ματια, αυτια και νου στα παιδια μας..
τουρτιτσα έγραψε:το εχουν αυτο ειναι η αληθεια.florentiab έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:η μικρη μου η κορη δυο χρονων εχει ενα πρασινο μαρκαδορο στα χερια της και βαφει τα νυχια της.
ωραια πραγματα.
κοκέτες τα γυναικάκια σου!
και την ρωταω τωρα την μικρη"ειρηνη ποιος το εκανε αυτο?"
η νταντα μου λεει(η αδερφη της δλδ)
ρωταω την ραφαηλια και μου λεει η ειρηνη(λεει την αληθεια δλδ)
και ξαναρωταω την μικρη "γιατι ειρηνη?"
"τι εθι" (γιατι ετσι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης