626 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Τρι Ιουλ 17, 2012 1:07 am
manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλημερα με δροσουλα!!!!!!!!!
επιτελους!!!!!
Ευακι τι κανεις πως παει με το νεο μελος??Πως ηταν η γεννα???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:καλημερα με δροσουλα!!!!!!!!!
επιτελους!!!!!
καλημερα αγαπη και εγωωωωωωω παρα πολυ..παλι παω για τσιγαροτουρτιτσα έγραψε:καλημερα.βαριεμαι απιστευτα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΧΩ ΑΛΛΟtrilly έγραψε:καλημερα κι απο μενα! κανω δουλειες. αυτο τα λεει ολααααααααααααααααα!!!
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΧΩ ΑΛΛΟtrilly έγραψε:καλημερα κι απο μενα! κανω δουλειες. αυτο τα λεει ολααααααααααααααααα!!!
ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΠΛΕΥΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΖΑΚΙ ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ !trilly έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΧΩ ΑΛΛΟtrilly έγραψε:καλημερα κι απο μενα! κανω δουλειες. αυτο τα λεει ολααααααααααααααααα!!!
μαριλου συμπαρασταση!!! τωρα τελειωσα αλλα εχω το μαγειρεμα. κατι ευκολο εννοειται.
πω πω ρε γεωργια και οι δυο?ημαρτον πουλακι μου.τα παιδια ελπιζω να μην κολλησουν περαστικα σας μαμωτοτουρτιτσα έγραψε:καλησπερα.τι κανετε?εγω ειμαι αρρωστη με πυωδη αμυγδαλιτιδα.πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα ο αντρας μου και εχει και αυτος.
το φετινο καλοκαιρι θα μας μεινει αξεχαστο.
η μικρη μας την εκανε την δουλεια,αυτη μας κολλησε.η μεγαλη ειναι στην αδερφη μου αλλα αυριο θα παω να την παρω γιατι φευγουν.mamavivo έγραψε:πω πω ρε γεωργια και οι δυο?ημαρτον πουλακι μου.τα παιδια ελπιζω να μην κολλησουν περαστικα σας μαμωτοτουρτιτσα έγραψε:καλησπερα.τι κανετε?εγω ειμαι αρρωστη με πυωδη αμυγδαλιτιδα.πριν λιγο μου εστειλε μηνυμα ο αντρας μου και εχει και αυτος.
το φετινο καλοκαιρι θα μας μεινει αξεχαστο.
αν δεν φυγουμε τελικα θα κανω.trilly έγραψε:να κανεις ευχελαιο.
markella_p έγραψε:Α, και μην ξεχασω, ΒΙΒΗ καλημερα και σε σενα!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης