826 Απ: Tι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 31!!! Παρ Ιουλ 27, 2012 2:04 am
τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
η μεγαλη ηθελε να δει την βαφτιση της.πως περασαν τα χρονια.
συγκινηθηκα γμτ.
συγκινηθηκα γμτ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:Α! Νομιζω οτι η μικρη θυμωνει επειδη βγηκ καποια βραδια (ΝΑΙ!βγηκα η μανα μετα απο 4 χρονια!!!).
Ετυχε τις τελευταιες 2 εβδομαδες να βγω και να γυρισω λιγο αργα οποτε αυτα ειχαν ηδη κοιμηθει. Κ τις 4 φορες που βγηκα το μικρο ηταν μεσα στα νευρα την επομενη, στο μεταξυ ειναι και μυστηρια η μικρη....σε κοιταει με ενα υφος "θα τα πουμε εμεις οι δυο"!Ενω ο γιος μου οτι ειναι να πει θα το πει επιτοπου,θα βγαλει τα νευρα του,αυτη η σουπια τα κραταει.Τι θα γινει στην εφηβεια με αυτην...τρεεεμωωωωω απο τωρα!
mamavivo έγραψε:litsakos έγραψε:Α! Νομιζω οτι η μικρη θυμωνει επειδη βγηκ καποια βραδια (ΝΑΙ!βγηκα η μανα μετα απο 4 χρονια!!!).
Ετυχε τις τελευταιες 2 εβδομαδες να βγω και να γυρισω λιγο αργα οποτε αυτα ειχαν ηδη κοιμηθει. Κ τις 4 φορες που βγηκα το μικρο ηταν μεσα στα νευρα την επομενη, στο μεταξυ ειναι και μυστηρια η μικρη....σε κοιταει με ενα υφος "θα τα πουμε εμεις οι δυο"!Ενω ο γιος μου οτι ειναι να πει θα το πει επιτοπου,θα βγαλει τα νευρα του,αυτη η σουπια τα κραταει.Τι θα γινει στην εφηβεια με αυτην...τρεεεμωωωωω απο τωρα!
λΙΤΣΑΚΙ ,ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ. και πρεπει να παρουμε τα μετρα μας ...
Ασχετο :βλεπω αποσπασματα απο την τελετη εναρξης τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ..πολυ με συγκινει
Ασχετο 2:Σκοτωνομαι στην δουλεια για οποιον δεν καταλαβε!!
astroneraidoula έγραψε:Σκέφτομαι ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να σκοτώσω το αφεντικό μου:
α) να τον πνίξω
β) να τον κρεμάσω
γ) να τον δηλητηριάσω
δ) πείτε καμια ιδέα
Ολα τα παραπανω ....
γιατί από Δευτέρα ξεκινάει η άδειά μου και παααααλιιιιιιιι θα φύγω χωρίς να με πληρώσει!!!! Πως θα πάω σπίτι μου χωρίς λεφτά;;;;;
mamavivo έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Σκέφτομαι ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να σκοτώσω το αφεντικό μου:
α) να τον πνίξω
β) να τον κρεμάσω
γ) να τον δηλητηριάσω
δ) πείτε καμια ιδέα
Ολα τα παραπανω ....
γιατί από Δευτέρα ξεκινάει η άδειά μου και παααααλιιιιιιιι θα φύγω χωρίς να με πληρώσει!!!! Πως θα πάω σπίτι μου χωρίς λεφτά;;;;;
Οπως και εγω λογικα ...με τα ποδια και τα νευρα στα υψη .Τα καθαρματα ,οι αλητες ,τα ζωα ,οι αναπηροι (νοητικα)γαμω το @@@@@@
ΠΟΠΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ?? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ !!astroneraidoula έγραψε:Εμένα αυτή τη στιγμή μου χρωστάει 2 μηνιάτικα + το επίδομα αδείας. Αλλά έχουμε περάσει και μεγαλύτερα διαστήματα απλήρωτοι (4 μήνες).
εΙΜΑΙ στα 5 μηνιατικα ηδη και συνεχιζω καλα δεν μιλαμε για δωρα ,επιδομα αδειας.mariloy έγραψε:ΠΟΠΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ?? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ !!astroneraidoula έγραψε:Εμένα αυτή τη στιγμή μου χρωστάει 2 μηνιάτικα + το επίδομα αδείας. Αλλά έχουμε περάσει και μεγαλύτερα διαστήματα απλήρωτοι (4 μήνες).
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ !!!mamavivo έγραψε:εΙΜΑΙ στα 5 μηνιατικα ηδη και συνεχιζω καλα δεν μιλαμε για δωρα ,επιδομα αδειας.mariloy έγραψε:ΠΟΠΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ?? ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ !!astroneraidoula έγραψε:Εμένα αυτή τη στιγμή μου χρωστάει 2 μηνιάτικα + το επίδομα αδείας. Αλλά έχουμε περάσει και μεγαλύτερα διαστήματα απλήρωτοι (4 μήνες).
mamavivo έγραψε:astroneraidoula έγραψε:Σκέφτομαι ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να σκοτώσω το αφεντικό μου:
α) να τον πνίξω
β) να τον κρεμάσω
γ) να τον δηλητηριάσω
δ) πείτε καμια ιδέα
Ολα τα παραπανω ....
Οπως και εγω λογικα ...με τα ποδια και τα νευρα στα υψη .Τα καθαρματα ,οι αλητες ,τα ζωα ,οι αναπηροι (νοητικα)γαμω το @@@@@@
γιατι τουρτιδιο?γιατι εχεις αγχος?θα βγουν οι μεταθεσεις?τουρτιτσα έγραψε:αυτο το σαββατοκυριακο δεν θα περασει με τιποτα.θα με φαει το αχγος.ουφ.
τουρτιτσα έγραψε:αυτο το σαββατοκυριακο δεν θα περασει με τιποτα.θα με φαει το αχγος.ουφ.
mamavivo έγραψε:γιατι τουρτιδιο?γιατι εχεις αγχος?θα βγουν οι μεταθεσεις?τουρτιτσα έγραψε:αυτο το σαββατοκυριακο δεν θα περασει με τιποτα.θα με φαει το αχγος.ουφ.
grammatiki έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:αυτο το σαββατοκυριακο δεν θα περασει με τιποτα.θα με φαει το αχγος.ουφ.
γιατι κοριτσακι μου;
litsakos έγραψε:Α! Νομιζω οτι η μικρη θυμωνει επειδη βγηκ καποια βραδια (ΝΑΙ!βγηκα η μανα μετα απο 4 χρονια!!!).
α) να τον πνίξω
β) να τον κρεμάσω
γ) να τον δηλητηριάσω
δ) πείτε καμια ιδέα
Ολα τα παραπανω ....
βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ!
τουρτιτσα έγραψε:mamavivo έγραψε:γιατι τουρτιδιο?γιατι εχεις αγχος?θα βγουν οι μεταθεσεις?τουρτιτσα έγραψε:αυτο το σαββατοκυριακο δεν θα περασει με τιποτα.θα με φαει το αχγος.ουφ.grammatiki έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:αυτο το σαββατοκυριακο δεν θα περασει με τιποτα.θα με φαει το αχγος.ουφ.
γιατι κοριτσακι μου;
ναι κοριτσια.απο δευτερα θα ξερω αν θα μεινω 'η αν θα φυγω
χαλια εγινα παλι.τι ηθελε και μου το ειπε?
litsakos έγραψε:Καλησπερα!
Τουρτιτσα βγηκαν οι μεταθεσεις? Πρεπει να παρω κ τον ξαδερφο μου να μαθω που θα τους στειλουν
7 μερες εμειναν μεχρι τις διακοπες
Αυριο βραδυ θα μαθω και αν παιρνουν μεσω εσπα τα παιδια μου στον παιδικο. η αναμονη με εχει παλαβωσει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης