Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κρίμα
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Τα ίδια είχαμε και με το Μαρακι
Απλά κριμα

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
tatijana έγραψε:

Γαμησε τα,συγγνώμη για την λέξη που χρισημοποιησα,αλλα δεν μου έρχεται καμία άλλη...

αγαπη εδω δν σε παρεξηγεί κανεις!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 M120

Πολυ στεναχωρηθηκα γαμωτη....
Έλλη μου το ξέρω καρντια μου... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 315810

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 M160

πολυ ομως και το στομαχι μου ολιγον χαλια.κ οχι τπτ αλλο περιμενω να ερθει η μαμα μου να μας παρει κ πολυ φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τι ματι επεσε πανω στα κοριτσια? Sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια πηγαινε ριξε λιγο νερακι στο προσωπο σου κοπελα μου μηπως δροσιστείς λιγο!! να υποθεσω δν εχετε aircondition??

Σοφουλι μου ασε, πολυ ατυχία!!!
Εσυ τι κανεις κουκλα μου? περιμένεις να μαθετε τις μεταθέσεις ακόμη?

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:καλα τι ματι επεσε πανω στα κοριτσια? Sad

ΑΣΤΑ ΒΡΕ ΣΟΦΟΥΛΙ...
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ??

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι ματινακι και ελλη!πολυ γκαντεμια ρε κοριτσια....
η μπεμπα καλα ειναι!μεγαλωνει.880 γραμμαρια πηγαμε!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε τι καλα!! μεγαλωσε η μπεμπουλινα σας!!! εισαι στον 6ο τωρα ε?? αχ, τι καλα!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στον 7ο σημερα!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Μαρια πηγαινε ριξε λιγο νερακι στο προσωπο σου κοπελα μου μηπως δροσιστείς λιγο!! να υποθεσω δν εχετε aircondition??

Σοφουλι μου ασε, πολυ ατυχία!!!
Εσυ τι κανεις κουκλα μου? περιμένεις να μαθετε τις μεταθέσεις ακόμη?

εχουμε αλλα ακομα κ με αυτο ζεστενομαι απιστευτα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφουλι τι καλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 αντε φτανει ο καιρος σας!!! ρε γμτ με ολες σας σαν χθες μου φαινεται που μαθαινατε τα ευχαριστα και τωρα γεννατε μια μια!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 35468

Μαρια αυτες οι εξαψεις της εγκυμοσυνης νομιζω οτι ειναι πολυυυυ κακο πραγμα για το καλοκαιρι...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν μπηκα στο παρεακι ημουνα 15 ημερων!σα χθες μου φαινεται και μενα!
εσυ με τις προετοιμασιες ολα καλα?

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Εύα και ανταποδίδω τις ευχές !!!

Να διευκρινίσω πως αυτό το θέμα το έχω ανοίξει εγώ και μαζί με κάποιες κοπέλες που είναι από την πρώτη μέρα εδώ(χωρίς αυτές το θέμα θα είχε σβήσει) και μετά από μεγάλη απουσία για δικούς μου λόγους, αυτά τα κορίτσια ενώ πριν άνοιγα μόνο εγώ το θέμα πήραν την πρωτοβουλία και άνοιγαν με την σειρά τους νέο θέμα, χαίρομαι πολύ που συνεχίστηκε και μαζί συνεχίζεται μεταξύ μας μια κατανόηση και ένας σεβασμός.
Με τον καιρό αυτό το θέμα έχει φιλοξενήσει πολλές κοπέλες που έρχονται μένουν και κάποιες εξαφανίζονται.
Σε αυτές τις κοπέλες που μένουν υπάρχουν πολλές και παράξενες απαντήσεις, κάποιες φορές αλλάζουν ανάλογα την περίσταση , η ειρωνεία πάει και έρχεται ίσως άθελα δεν ξέρω… ας κάνω λάθος.
Ε λοιπών εγώ θεωρώ πως δεν θέλω να ανοίγετε νέο θέμα από τα κορίτσια αυτά.

Δεν ήταν έτσι η παρέα μας και επίτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα αν είναι η παρέα αυτή όμορφη… ναι ήταν κάποτε όμορφη…
δεν υπήρχαν διαχωρισμοί, όλες μιλούσαμε με όλες και δεν ξύναμε πληγές.

Έχουν χαθεί κάποιες και κάποιες μπαίνουν σπάνια ποια για όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω
Λυπάμαι πολύ για αυτό και μου λείπουν, μου λείπει η παρέα μου.

Αν κάποια κοπέλα έχει να πει κάτι με χαρά μου να απαντήσω.
Είμαι ανοιχτή σε όλα τα σχόλια και δεν θα αποφύγω κανένα ούτε θα προσπεράσω κάποια κοπέλα σαν αόρατη να ναι.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ και δεν απευθύνομαι σε εσένα μόνο Εύα αλλά σε όλες εδώ μέσα απλά η ερώτηση σου ήταν αφορμή…

Γλυκό μου λεμονάκι, καταρχήν χαίρομαι που έγινα η αφορμή να βγάλεις από μέσα σου τις πικρίες σου. Πραγματικά κοριτσάκι μου, επειδή είμαι σχετικά νέα στο forum, δε ξέρω τί μπορεί να έχει προηγηθεί στις μεταξύ σας σχεσεις με κάποια άτομα αλλά εγώ πραγματικά αυτό το οποίο εκλαμβάνω από τις συζητήσεις είναι πως έχετε όλες μια πάρα πολύ όμορφη σχέση. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις εσύ γλυκιά μου.
Μη μου στενοχωριεσαι όμως βρε μπουμπού για όσες "φίλες" πιθανόν να έχασες(λόγω του ότι μπαίνουν σπάνια ή σταμάτησαν να μπαίνουν) γιατί αφενός όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, αφετέρου μπορεί να είχαν κάποιο λόγο. Τέλος πάντων.
Δε νομίζω νότι χρειάζεται να συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα. Προσωπικά χαίρομαι που πάντα βρίσκεται κάποια(παλιά ή νέα, για μένα δεν έχει σημασία ποιά το ανοίγει αλλά ότι το ανοίγει. άλλωστε δε γίνεται κανένας διαγωνισμός Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ) που ανοίγει θεματάκια και συνεχίζεται η όμορφη κουβεντούλα.
Σε φιλώ γλυκά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 315810

ΥΓ. ΣΟυ έχω πει πως το ψευδόνυμό σου είναι η απόλυτη λατρεία μου;;;Τρελαινομαι για λεμονάκι,για τη μυρωδιά του, για τη γεύση του κλπ.ΠΑγωτό με γεύση λεμόνι,γρανίτα επίσης, γιαούρτι το ίδιο κλπ,κλπ,κλπ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

164Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Ιουν 22, 2012 9:11 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσο στεναχωριεμαι οταν διαβαζω δυσαρεστα νεα για εγκυμοσυνες...μπουμπου εχεις ολα τα δικια του κοσμου.εχουμε την αγωνια για το ποτε θα μεινουμε εγκυες και εχουμε και την αγωνια για το αν θα πανε ολα καλα!υπομονη,κουραγιο και θετικη σκεψη...τι να πω...αα!και γιαυτο που ειπε το λεμονακι,ουτε εγω διαπιστωσα κατι τετοιο στο δικο σας θεματακι Rolling Eyes .ειναι το πιο αγνο και ,ειλικρινες και καλοπροαιρετο θεματακι εδω μεσα Very Happy !

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:καλα ειμαι ματινακι και ελλη!πολυ γκαντεμια ρε κοριτσια....
η μπεμπα καλα ειναι!μεγαλωνει.880 γραμμαρια πηγαμε!

ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ???ΑΧ...ΝΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ Κ ΑΞΙΟ ΝΕΟ...ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΡΕ ΣΟΦΟΥΛΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΑΝΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 35468

eva34

eva34
boubou έγραψε:Ειρηνη μου τοτε με βρισκεις 100 % σύμφωνη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 M027

τι κανεις εσυ? ελπιζω ολα καλα!!

Ευα βλεπω οτι σημερα ΔΝ περιμένεις την σιχαμένη!!! πως το βλεπεις?? θα μας πεις ευχάριστα??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 215994

Μαρια καλα θα σε κανει ο αντρας σου... δν κανει να εισπνέεις παιδι μου χλωρίνες και τέτοια πράγματα σε αυτη τη φάση της ζωής σου!!!!! put the χλωρίνη down λεμεεεεεεεεεεε Razz Razz Razz

Πολύ σωστά βλέπεις φιλενάδα. Σήμερα ΔΕΝ περιμένω. Θα δείξει... Προς το παρόν δεν έχω κάποιο σύμπτωμα που να μαρτυράει την έλευση της αλέκας, εκτός αυτών ππου έχω όλο αυτό τον καιρό. Δηλαδή πόνους στην κοιλιά αλλά είναι οι ίδιοι πόνοι εδώ και 10 μέρες τώρα, όπότε δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.
Το μοναδικό διαφορετικό σήμερα είναι κάποια λευκά υγρά που έχω και ο πόνος στο στήθος(ειδικά όταν ξυπνάω)που γίνεται όλο και εντονότερος. Τί να πω scratch scratch scratch scratch scratch
Πάντως, ενώ μέχρι τώρα η καρδιά μου χτυπούσε σα τρελλή, σήμερα έχω μια ηρεμία απίστευτη. Λέω πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει.Άλλωστε είμαι αποφασισμένη να περιμένω όλο το ΣΚ και αν με το καλό ΔΕΝ εμφανιστεί, τότε τη Δευτέρα θα πάω για χχοριακή.
Εσείς συνεχίστε πάντως να στέλνετε θετική ενέργεια και όλα θα πάνε όπως πρέπει να πάνε Wink Wink Wink Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχομαι ολοψυχα συντομα ολες ν'αποκτησετε ενα γερο μωρακι!
περασα πολυ μεγαλο αγχος για τη πορεια της εγκυμοσυνης(γιατι επεσα σε λαθος γιατρους) αλλα θελω να πιστευω πως δε θα το βιωσει καμια!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευαααααααααααααααααα για πες!!! σημερα βλεπω δν την περιμενες!!!!!!ακομη να ερθει ε???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316
*ειμαι σιγουρη οτι το λεμονακι δν απευθύνθηκε σε σενα,απλα βρηκε αφορμη το οτι ρωτησες!!

Σοφουλι σχεδον ολα ετοιμα!αυτη τη βδομαδα που ερχεται θα ειναι ΟΛΑ ετοιμα και μετα θα καθίσω στην αδεια μου να ξεκουραστω περιμένοντας την μεγάλη μερα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962

Κριστι μου γλυκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 και ετσι να μεινει για παντα αυτο το θεματακιιιιιιιιιι!! και να μαθαινουμε ΟΛΟ ευχαριστα εδω μεσα!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε με το καλο,Ελλη μου!!!!!!!2 βδομαδουλες μεινανε!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy

eva34

eva34
boubou έγραψε:Ευαααααααααααααααααα για πες!!! σημερα βλεπω δν την περιμενες!!!!!!ακομη να ερθει ε???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 654316
*ειμαι σιγουρη οτι το λεμονακι δν απευθύνθηκε σε σενα,απλα βρηκε αφορμη το οτι ρωτησες!!

Σοφουλι σχεδον ολα ετοιμα!αυτη τη βδομαδα που ερχεται θα ειναι ΟΛΑ ετοιμα και μετα θα καθίσω στην αδεια μου να ξεκουραστω περιμένοντας την μεγάλη μερα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 604962

Κριστι μου γλυκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 και ετσι να μεινει για παντα αυτο το θεματακιιιιιιιιιι!! και να μαθαινουμε ΟΛΟ ευχαριστα εδω μεσα!!

Τί να πω;;;;;;;'Η καλύτερα τί άλλο να πω!!!!;;;;;;!!!!!
Περιμένω. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Πιστεύεις(από όσα έχεις ακούσει εδώ μέσα ή γνωρίζεις) πως μπορεί κάτι μπορεί να συμβαίνει;;;;;
* Καλέ,δεν παρεξηγήθηκα με το λεμονάκι. Απλά απάντησα. π¨αντως ένα περίεργο πράμα με αυτή την κοπέλα...Από την πρώτη δημοσίευσή μας όλο παρανοήσεις είμαστε Laughing Laughing Laughing Laughing Πάντως κανένα πρόβλημα. Ειλικρινά

eva34

eva34
Έλλη μου, μη φύγεις.Πάω να φτιάξω καφέ. Σε 2 λεπτά είμαι εδώ

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimitrav έγραψε:
matinaki83 έγραψε:ΑΡΓΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ..ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΩ Κ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...ΕΙΝΑΙ Κ ΔΥΟ ΕΧΤΡΑ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ Κ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 Dsc01703nb.th

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 Dsc01698ng.th

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 Dsc01697v.th

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 Dsc01685wc.th
πάρα πού όμορφα!!!!!με το καλό να αρχήσει η δουλίτσα σας κ να πάνε όλα καλά!!! Very Happy Very Happy

ΑΧ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΧΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ..Κ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΙΦΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΛΟΙΠΟΝ..ΕΣΤΩ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ Razz Razz Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 417472

ΕΥΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΟ ΣΚ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΕΓΚΥΟΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ....ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ Κ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΩ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΖΩΗ!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευα ουπς Embarassed Embarassed δν ειδα οτι ειχες απαντησει ξανα πιο πανω!!! ναι εχεις πολλές ελπιδες να εχει γινει κατι!! αν εχεις σταθερο κυκλο αυριο τεστακι χιχιχιχ

Σοφουλι μακαρι να μην ανησυχισει καμια μας χωρις λογο ..πραγματικα!! Ειδες ομως..μεσα απο ολο αυτο βρηκες και τον γιατρο σου που ειναι σουπερ..αλλιως θα εμενες στους μετριους!! Wink Wink Wink Wink Wink και η μπεμπουλινα σου ειναι μια χαρα που ειναι και το σημαντικοτερο!!!

αυτο ελεγα πριν και στην Χριστινα..οτι φτανει ο γαμος μου και νιωθω λες και μιλαω για καποιον αλλον ..οχι για μενα.. δν νιωθω τιποτα.. γιατρε ειμαι καλα??? Laughing Laughing Laughing Laughing φυσικα και χαιρομαι πολύ αλλα δν το εχω συνειδητοποιησει ακομη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 4872

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια σας αφηνω!περιμενω τον βαπτισιμιο!!!!!!!!!!!!!!φιλια σε ολες και καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

εδω ελλη μου,κοντευω να γεννησω και εχω παθει οτι και εσυ.νομιζω πως για αλλη κοπελα μιλαμε! tongue

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Ευα ουπς Embarassed Embarassed δν ειδα οτι ειχες απαντησει ξανα πιο πανω!!! ναι εχεις πολλές ελπιδες να εχει γινει κατι!! αν εχεις σταθερο κυκλο αυριο τεστακι χιχιχιχ

Σοφουλι μακαρι να μην ανησυχισει καμια μας χωρις λογο ..πραγματικα!! Ειδες ομως..μεσα απο ολο αυτο βρηκες και τον γιατρο σου που ειναι σουπερ..αλλιως θα εμενες στους μετριους!! Wink Wink Wink Wink Wink και η μπεμπουλινα σου ειναι μια χαρα που ειναι και το σημαντικοτερο!!!

αυτο ελεγα πριν και στην Χριστινα..οτι φτανει ο γαμος μου και νιωθω λες και μιλαω για καποιον αλλον ..οχι για μενα.. δν νιωθω τιποτα.. γιατρε ειμαι καλα??? Laughing Laughing Laughing Laughing φυσικα και χαιρομαι πολύ αλλα δν το εχω συνειδητοποιησει ακομη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 7 4872

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΟΥΚΟ ΛΕΣ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ!!!Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ..ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ..ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΜΕ ΦΤΑΙΧΝΑΝΕ ΕΝΟΙΩΘΑ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΞΟΔΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ???ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ afro afro

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις