Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:κοριτσακια σας αφηνω!περιμενω τον βαπτισιμιο!!!!!!!!!!!!!!φιλια σε ολες και καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

εδω ελλη μου,κοντευω να γεννησω και εχω παθει οτι και εσυ.νομιζω πως για αλλη κοπελα μιλαμε! tongue

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 379767 ΒΥΕ ΒΥΕ ΣΟΦΟΥΛΙ!!!!!!!!!

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ήρθα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 328109

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ..ΚΑΤΕΛΕΙΞΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 3. ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ...ΜΠΟΟΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΑΑΑ..ΧΤΕΝΙΣΑ Κ ΤΟ ΝΤΙΕΓΚΟ......ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΡΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινάκι μακάρι να ειμαι τοσο χαλαρη οσο τωρα ακομη και την μερα του γαμου μας!!! τελεια θα ειναι!!!
ειδες για να εχεις καλο αντρα!!???? θελω κι εγω εναν τετοιο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing που ειπαμε τους κρυβουν???? Razz Razz Razz

οσο για τον Ντιεγκο, εγω του δινω συστηματικά σολωμελαιο εδω και ενα χρόνο και φετος για την ωρα μαδαει σε φισιογικά επιπεδα.. δν ξερω αν ειναι τυχαιο..περυσι μαδουσε 3 μηνες το καλοκαιρι φουλ (μαιο - ιουλιο) Shocked τωρα ακομη τιποτα!! λενε οτι βοηθαει, εγω του το δινω γιατι βοηθαει και την καρδια!!! Wink Wink

Σοφουλι τα λεμεεε!!!

Ευα καλως σε και παλι Laughing Laughing Cool

eva34

eva34
Ματινάκι, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.
Στείλτε, στείλετε, στείλτε όση ενέργεια και δίάθεση και ευχές θέλετε. ΈΧω χώρο.
Μακάρι το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα.
Υπομονή κορίτσια μου. Υπομονή. Very Happy Very Happy

eva34

eva34
boubou έγραψε:Ευα ουπς Embarassed Embarassed δν ειδα οτι ειχες απαντησει ξανα πιο πανω!!! ναι εχεις πολλές ελπιδες να εχει γινει κατι!! αν εχεις σταθερο κυκλο αυριο τεστακι χιχιχιχ

Σοφουλι μακαρι να μην ανησυχισει καμια μας χωρις λογο ..πραγματικα!! Ειδες ομως..μεσα απο ολο αυτο βρηκες και τον γιατρο σου που ειναι σουπερ..αλλιως θα εμενες στους μετριους!! Wink Wink Wink Wink Wink και η μπεμπουλινα σου ειναι μια χαρα που ειναι και το σημαντικοτερο!!!

αυτο ελεγα πριν και στην Χριστινα..οτι φτανει ο γαμος μου και νιωθω λες και μιλαω για καποιον αλλον ..οχι για μενα.. δν νιωθω τιποτα.. γιατρε ειμαι καλα??? Laughing Laughing Laughing Laughing φυσικα και χαιρομαι πολύ αλλα δν το εχω συνειδητοποιησει ακομη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 4872
Λες ε!!!!Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη. Για αύριο δε νομίζω να κάνω τεστάκι αλλά ελπίζω να μην έθει η κυρία Αλέκα μέχρι τη Δευτέρα(και να είναι από bebe και όχι από κάποια αναστάτωση του κύκλου) και θα πάω κατευθείαν για χοριακή.
Ρε κορίτσια, έχει φοβηθεί το μάτι μου εδώ μέσα με τα τόσα λάθη των test εγκυμοσύνης στο σπίτι.
Και στατιστικά να το δει κάποιος, τα ποσοστά λάθος είναι πολύ μεγάλα. Γιατί μας παραμυθιάζουν πως δείχνουν από την 1η μέρα΄(ή και νωρίτερα) της καθυστέρησης;;;;
Κατευθείαν χοριακή για να είμαστε ήσυχοι.
Α! σε μια εγκυκλοπαίδια(ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, υπάρχουν ακόμη και αυτες πέραν του διαδικτύου), διάβασα πως τα πρώτα τεστ πρέπει να γίνουν μετά την 14 ημέρα καθυστέρησης για να δείξουν αξιόπιστο αποτέλεσμα. Καλά πλλλλλλλλλλλλλάκα μας κάνουν;;;Υπάρχει γυναίκα που να περιμένει 14 μέρες όταν αγωνιά τόσο πολύ;;;;
Τί να πω!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυα μου παλιοτερα έτσι ηταν τα τεστ, αυτα που ειναι πιο νεας γενιας βλεπουν νωριτερα, αλλα πρεπει σιγουρα να εχεις καθυστερηση για να δειξουν πιο σωστα.. αν βεβαια εχεις καθυστερημενη σύλληψη δν θα δειξουν...γι αυτο καποιες φορες βγαζουν λαθος.. αργουν να ανιχνεύσουν την ορμονη...χοριακη ..παντα η καλυτερη λυση κατα την γνωμη μου!!! Wink Wink Wink στο ευχομαιιιιιιιι!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμψυχωστε με γιατί ούτε η μάνα μου δεν τα κατάφερε...
Κάνω εξετάσεις προγεστερονης κ οι τιμές που άρχισα ήταν 42 μετα στην επόμενη εξέταση πήγε 39,μετα 26 οπότε εκι με άρχισε ουντροτζεσταν κ σχετική προσοχή.τα χάπια ήταν 6 την μέρα.με την βοήθεια των χαπιών πήγε στο 56!!!!! Και μου το εκαν 3 την μέρα.πήγα σήμερα εδωσα πάλι αίμα πήγα κ στην γιατρο κτλ ότι σας είπα πριν και περνω τώρα τα αποτελέσματα:27...

"Ωπα" μου λέει η γιατρός στο τηλ αρχίζουμε πάλι την δοσολογια των 6 και τώρα ΞΑΠΛΑ...και την Δευτέρα πάλι αίμα....

Γαμω την πουτανα μου κ έχω την μάνα μου να μου λέει:
"Ε,δε νομίζω ότι θα παει καλα...."
Ευχαριστω ρε....Νασαι καλα.....

Εύχομαι να μην συμβεί τίποτα κ ας την βγάλω κρεββατωμενη 9 μήνες....Κάντε καμία ευχουλα...

eva34

eva34
Thank you, thank you, thank you boubou μου!!!!!
Αχ! ωραία. Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τον καφέ μου, ήρθε και η πίτσα, η σαλάτα σεφ και οι κρέπες μπισκότο σοκολάτα που παράγγειλα.(και για δείτε ανωμαλία του άντρα....Απόψε εκείνος θέλει μπιφτεκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 679259 Και είπα ότι θα το γλύτωνα σήμερα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ).
Πάω να τα ετοιμάσω
Σας χαιρετώ για λίγο. Αν αργήσω μπορεί να έχω κουρνιάσει στην αγκαλιά του και να βλέπουμε τον αγώνα. Μη με παρεξηγήσετε. ΘΑ ξαναμπω οπωσδήποτε όμως...Σας απειλώ Laughing Laughing Laughing

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Μαρινάκι μακάρι να ειμαι τοσο χαλαρη οσο τωρα ακομη και την μερα του γαμου μας!!! τελεια θα ειναι!!!
ειδες για να εχεις καλο αντρα!!???? θελω κι εγω εναν τετοιο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing που ειπαμε τους κρυβουν???? Razz Razz Razz

οσο για τον Ντιεγκο, εγω του δινω συστηματικά σολωμελαιο εδω και ενα χρόνο και φετος για την ωρα μαδαει σε φισιογικά επιπεδα.. δν ξερω αν ειναι τυχαιο..περυσι μαδουσε 3 μηνες το καλοκαιρι φουλ (μαιο - ιουλιο) Shocked τωρα ακομη τιποτα!! λενε οτι βοηθαει, εγω του το δινω γιατι βοηθαει και την καρδια!!! Wink Wink

Σοφουλι τα λεμεεε!!!

Ευα καλως σε και παλι Laughing Laughing Cool

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΕΕΕΕ?????ΣΑΜΠΩΣ Κ ΞΕΡΩ????ΕΜΕΝΑ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΗΡΘΕ Κ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ...ΧΑΧΑΧΑ..Κ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ(ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΑΥΤΟ)ΟΤΙ...ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑΥΡΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΠΡΟΣ...Κ ΕΤΣΙ Κ ΕΓΙΝΕ....
ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ???ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...ΧΑΧΑΧΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ Κ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΒΑΡΙΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ...ΧΑΧΑΧΧΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΛΩΜΕΛΑΙΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ...ΘΑ ΣΕ ΖΑΛΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΜ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Κ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΜΑΜΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ...ΧΑΧΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή συνέχεια στην βραδιά σου Ευα!!

Τατιάνα μου, παρε τα χαπάκια σου και με σε ανησυχεί τιποτα!! ίσως χρειαστεί να τα παιρνεις ολο το πρωτο τρίμηνο και δν θα εισαι η πρώτη που το κανει οποτε μην σε ανησυχει αυτο!!!
αφου ειδες οτι με τα χαπια ανεβαινει σε νορμαλ επιπεδα απλα τα συνεχίζεις!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!! ειπαμε την αλλη Δευτερα θα ακουσεις να χτυπα μια καρδια ΤΕΡΜΑ ΛΕΜΕ!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 215994

eva34

eva34
tatijana έγραψε:Εμψυχωστε με γιατί ούτε η μάνα μου δεν τα κατάφερε...
Κάνω εξετάσεις προγεστερονης κ οι τιμές που άρχισα ήταν 42 μετα στην επόμενη εξέταση πήγε 39,μετα 26 οπότε εκι με άρχισε ουντροτζεσταν κ σχετική προσοχή.τα χάπια ήταν 6 την μέρα.με την βοήθεια των χαπιών πήγε στο 56!!!!! Και μου το εκαν 3 την μέρα.πήγα σήμερα εδωσα πάλι αίμα πήγα κ στην γιατρο κτλ ότι σας είπα πριν και περνω τώρα τα αποτελέσματα:27...

"Ωπα" μου λέει η γιατρός στο τηλ αρχίζουμε πάλι την δοσολογια των 6 και τώρα ΞΑΠΛΑ...και την Δευτέρα πάλι αίμα....

Εύχομαι να μην συμβεί τίποτα κ ας την βγάλω κρεββατωμενη 9 μήνες....Κάντε καμία ευχουλα...

Όλες τις ευχούλες του κόσμου κοριτσάκι μου. Όλες τις ευχούλες σου τις στέλνω μαζί με την αγάπη μου. Μέσα από την ψυχή μου. Όλα καλά θα πάνε.Μη στενοχωριέσαι. Κάνε το σταυρό σου, ηρέμησε όσο μπορείς, ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά.
Σου στέλνω πραγαμτικά ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μου την αγάπη και τη θετική σκέψη. Αλήθεια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουπς!!Δευτερο λάθος σήμερα Embarassed Embarassed Embarassed Ματινάκι .. ρ και τ ειναι διπλα δίπλα.σχόρναμε που ελεγε και η γιαγιά μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746

αν μπορουσα να τον εκπαιδευσω και τον αντρα σουπερ θα ηταν.. το μονο που παρακαλαω ειναι να αλλαξει λιγο αν μεινω εγκυος και μετα.... γιατι δν θα μπορεσω να συνεχισω τότε στους τωρινουν ρυθμους!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω ρε κοριτσαρες μου ευχαριστω πραγματικά γιατί μου την έδωσε η μάνα μου....Αλλα τι περίμενα. Να με καταλάβει;;;;Πάντα στα ψιλό μαχαίρια ήμασταν.Απλά έχει φοβηθεί το ματι μου....Εννοείται θα κάνω αυτο που πρέπει....Δεν το συζητω!!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Εμψυχωστε με γιατί ούτε η μάνα μου δεν τα κατάφερε...

ΤΑΤΙ ΤΑΤΙ ΤΑΤΙ!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????????????
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...ΚΑΤΣΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ..ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ...ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΛΛΗ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 315810

kira

kira
Tατιανα εγω τι να πω??Τη Δευτερα θα δώσω αίμα,αλλά ολοι και ο γιατρος κυριως,μου λένε ότι δεν πρόκειται να πάει καλά!! Και θα είναι η δεύτερη αποβολή!!!
Εγώ τι πρέπει να κάνω μου λες??
Ευχομαι πάντως σε σένα να πάνε ολα τέλεια!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα απο την ίδια μου την μάνα;;;Ευχαριστω ματινακι μου γλυκο....Αυτο που με στεναχωρεί είναι πουνθα ακύρωση το μπάνιο με το μωρο κ δεν θα μπορέσω να πάρω και το λεμονακι...Θα με σφαξει στο γόνατο.....Με είχε προειδοποιήσει..αχαχαχαχ....Το χιούμορ με μαρανε..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ευχαριστω ρε κοριτσαρες μου ευχαριστω πραγματικά γιατί μου την έδωσε η μάνα μου....Αλλα τι περίμενα. Να με καταλάβει;;;;Πάντα στα ψιλό μαχαίρια ήμασταν.Απλά έχει φοβηθεί το ματι μου....Εννοείται θα κάνω αυτο που πρέπει....Δεν το συζητω!!!!

ίσως η μαμά σου χρησιμοποιεί αυτο που λεμε tough love!και να στο λεει για να προφυλαξει την ψυχολογια σου για τα χειρότερα!! αλλα απο την στιγμη που υπαρχει λυση στο πρόβλημα σου δν βρισκω λογο ανησυχίας!!! ολα σουπερ θα ειναι !!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:ουπς!!Δευτερο λάθος σήμερα Embarassed Embarassed Embarassed Ματινάκι .. ρ και τ ειναι διπλα δίπλα.σχόρναμε που ελεγε και η γιαγιά μου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746

αν μπορουσα να τον εκπαιδευσω και τον αντρα σουπερ θα ηταν.. το μονο που παρακαλαω ειναι να αλλαξει λιγο αν μεινω εγκυος και μετα.... γιατι δν θα μπορεσω να συνεχισω τότε στους τωρινουν ρυθμους!!!

ΟΚ..ΟΚ..ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΧΩΡΗΣΩ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ Ρ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ Τ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 40746
ΑΙ ΜΑΡΗ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕΔΑΚΙ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ Κ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Tατιανα εγω τι να πω??Τη Δευτερα θα δώσω αίμα,αλλά ολοι και ο γιατρος κυριως,μου λένε ότι δεν πρόκειται να πάει καλά!! Και θα είναι η δεύτερη αποβολή!!!
Εγώ τι πρέπει να κάνω μου λες??
Ευχομαι πάντως σε σένα να πάνε ολα τέλεια!

Κιρα εύχομαι να γίνει κανά θαύμα,τι να πω;

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Μα απο την ίδια μου την μάνα;;;Ευχαριστω ματινακι μου γλυκο....Αυτο που με στεναχωρεί είναι πουνθα ακύρωση το μπάνιο με το μωρο κ δεν θα μπορέσω να πάρω και το λεμονακι...Θα με σφαξει στο γόνατο.....Με είχε προειδοποιήσει..αχαχαχαχ....Το χιούμορ με μαρανε..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΧ ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ ΔΕΝΕ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ??????????ΑΣΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΟ Κ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ...Κ ΕΣΥ ΠΑΡΟ!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ Κ ΒΟΥΡ ΟΛΕΣ...ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ!!!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 Dsc01705j

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΑ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ....ΦΙΛΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασία εγω θα σου πω να μαζεψεις ολο το κουράγιο σου για την Δευτερα να δεις το αποτελεσμα πρωτα και μετα να κρινεις αν πρεπει να χαρεις η οχι.. μη στεναχωριεσαι προκαταβολικα γιατι μπορει να ειναι τσαμπα ολο αυτο και ολα να πανε καλα!!! ναι?? ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο που λεω, κι οτι δν ξερω πως ειναι, απλα στο λεω για το καλυτερο για σενα!!!

Τατιανα ολα θα τα πω στο λεμονακι!!! και ειμαι σιγουρη οτι θα σε συγχωρεσει αν ακυρωθεί το μπανακι για το μπεμπακι!!!!

Ματινα μακαρι να αλλαξει, λιγο θελω οχι πολύ χιχι!!! καλα τα πεθερικα και ολη μερα να τους το δινω να το εχουν αυτοι δν θα πουν οχι, αν κρινω πως κανουν με τον ανηψουλι μας (τον οποιο παρεπιπτόντως θα δω παλι αυριο να λιωσω λιγο ακομη η θεια!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 M016)ευτυχως εχουμε πολύ καλες σχεσεις δν εχω κανενα παραπονο!! Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 Dsc01705j

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΑ ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ....ΦΙΛΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ

ΠΛΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 8 M042

kira

kira
ευχαριστώ Τατιάνα και Μπουμπού μου!Μακάρι μονο ευχάριστα να ακούμε όλες μας..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις