Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου καλοριζικο με πολλα πολλα χαρμοσυναα νεαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:κοριτσακια μου καλοριζικο με πολλα πολλα χαρμοσυναα νεαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994

τι κανεις Ελενιτσα??? εγω στο μαγαζι πληττω!! όλοι βλεπουν μπαλα και εχω μονο 7 ατομα!! πιφ!! να δω πως θα περασει αλλη 1.30 ωρα ετσι!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα κοριτσια..τι κανετε;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα ελλη εδω κ εγω θα σου κάνω παρέα...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας τσούπρες μου!είμαι διακοπές αλλά δεν άντεξα να μην σας διαβάσω...ελπίζω να είστε όλες καλα!θέλω μόνο το πω πως συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε σήμερα το λεμονάκι!τα σκέφτομαι εδώ κ καιρό κ δεν θα μπορούσε να τα έχει πει καλύτερα....για τους λόγους που ανέφερε δεν πολυμπαίνω πια κι εγώ....παλιά ήταν αλλιώς!ελπίζω κάποτε να γίνουν πάλι έτσι τα πράγματα....

Λεμονάκι έγραψε:
Να διευκρινίσω πως αυτό το θέμα το έχω ανοίξει εγώ και μαζί με κάποιες κοπέλες που είναι από την πρώτη μέρα εδώ(χωρίς αυτές το θέμα θα είχε σβήσει) και μετά από μεγάλη απουσία για δικούς μου λόγους, αυτά τα κορίτσια ενώ πριν άνοιγα μόνο εγώ το θέμα πήραν την πρωτοβουλία και άνοιγαν με την σειρά τους νέο θέμα, χαίρομαι πολύ που συνεχίστηκε και μαζί συνεχίζεται μεταξύ μας μια κατανόηση και ένας σεβασμός.
Με τον καιρό αυτό το θέμα έχει φιλοξενήσει πολλές κοπέλες που έρχονται μένουν και κάποιες εξαφανίζονται.
Σε αυτές τις κοπέλες που μένουν υπάρχουν πολλές και παράξενες απαντήσεις, κάποιες φορές αλλάζουν ανάλογα την περίσταση , η ειρωνεία πάει και έρχεται ίσως άθελα δεν ξέρω… ας κάνω λάθος.
Ε λοιπών εγώ θεωρώ πως δεν θέλω να ανοίγετε νέο θέμα από τα κορίτσια αυτά.

Δεν ήταν έτσι η παρέα μας και επίτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα αν είναι η παρέα αυτή όμορφη… ναι ήταν κάποτε όμορφη…
δεν υπήρχαν διαχωρισμοί, όλες μιλούσαμε με όλες και δεν ξύναμε πληγές.

Έχουν χαθεί κάποιες και κάποιες μπαίνουν σπάνια ποια για όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω
Λυπάμαι πολύ για αυτό και μου λείπουν, μου λείπει η παρέα μου.

Αν κάποια κοπέλα έχει να πει κάτι με χαρά μου να απαντήσω.
Είμαι ανοιχτή σε όλα τα σχόλια και δεν θα αποφύγω κανένα ούτε θα προσπεράσω κάποια κοπέλα σαν αόρατη να ναι.

Λεμονάκι έγραψε:Ειρήνη εγώ προσωπικά το έχω βιώσει από κάποιες εδώ μέσα και έχω σταματήσει να μπαίνω για αυτό το λόγο γιατί όταν μιλώ και με γράφουν στα άγραφα βγαίνω…

Λεμονάκι έγραψε:
αν ήξερες το πρην θα έβλεπες την διαφορά με το τώρα.
Όλες είναι καλοδεχούμενες προς Θεού !!!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Λεμονάκι μου με κάλυψες πλήρως Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

αυτά....θα τα ξαναπούμε όταν μπορέσω! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

xrysaki!

xrysaki!
τι εγινε βρε κοριτσια;τι παθατε κ τα λετε αυτα;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας Χρυσα και Τατιανα!! δν βλεπετε μπαλα εσεις?? δν ξερω ουτε εναν που να μη βλεπει αυτη τη στιγμη εκτος απο τους λιγοστους που εχω εδω!! χιιιχχιχιχ

Ευη μου κι εσυ τα ειδες αυτα τα πραγματα??? μα πραγματικα..που ζω Rolling Eyes Embarassed Embarassed αρχιζω και αμφιβαλλω για την αντίληψη μου Razz Razz Razz καλες διακοπες κουκλα μου και μη σκας με εμας..κανε τα μπανια σου και κοιτα να περασεις πολυ πολυ καλα!!!!

xrysaki!

xrysaki!
εγω παντως δεν βλεπω..βαριεμαι να δω μπαλα..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:εγω παντως δεν βλεπω..βαριεμαι να δω μπαλα..

εγω καταλαβα απο το facebook οτι φαγαμε γκολ..μετα καταλαβα απο τους πανηγυρισμους στις καφετέριες γυρω και παει λεγοντας!!δν θα ηθελα να δω..αλλα μια μπυρα και τα χοτ ντογκ της Ματινας η κανενα πακοτίνι που ειπαμε κι αργοτερα δν θα με χαλουσε καθολου!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

xrysaki!

xrysaki!
ενα σαντουιτσακι θα το θελα κ εγω τωρα...σε καφετερια δουλευεις;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όχι σε ιντερνετ καφε.. εξου και πως χαζεύω ολη μερα εδω οταν δν εχει πολυ δουλεια χιχιχιχ

xrysaki!

xrysaki!
ακομα δεν μπορω να σας μαθω ολο σας μπερδευω..χαχα...

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:

εγω καταλαβα απο το facebook οτι φαγαμε γκολ..μετα καταλαβα απο τους πανηγυρισμους στις καφετέριες γυρω και παει λεγοντας!!δν θα ηθελα να δω..αλλα μια μπυρα και τα χοτ ντογκ της Ματινας η κανενα πακοτίνι που ειπαμε κι αργοτερα δν θα με χαλουσε καθολου!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΟ Κ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ...ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΝΑ Κ ΕΧΩ Κ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΣΑ Κ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ......ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!!!!!ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ????ΤΕΣΠΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ

214Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 Empty ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FORUM!!! Παρ Ιουν 22, 2012 12:24 pm

Dimidim

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FORUM KAI ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

Έχω τσακισει τα πακοτίνια και ruffles bbq!!!!!!!!!

Χρυσακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

Ευάκι καλα να περάσετε!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΟ Κ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ...ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΝΑ Κ ΕΧΩ Κ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΣΑ Κ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ......ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!!!!!ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ????ΤΕΣΠΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ

Ματινακι ερχομαιιιιιιιιιιιΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 M043
θα ηταν πολυ ομορφο να ήμασταν κοντάαααα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 M121

Dimidim καλως ήρθες στην παρέα μας και συντομα.. διπλη χιχιιιχ

Αννα παιζεις με τον πόνο μας τώρα ε? Twisted Evil Twisted Evil

Χρυσάκι μου γλυκό δν πειράζει!!! θα μας μαθεις που θα παει??? το μαμουνι σου τι κανει??

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:γεια σας τσούπρες μου!είμαι διακοπές αλλά δεν άντεξα να μην σας διαβάσω...ελπίζω να είστε όλες καλα!θέλω μόνο το πω πως συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε σήμερα το λεμονάκι!τα σκέφτομαι εδώ κ καιρό κ δεν θα μπορούσε να τα έχει πει καλύτερα....για τους λόγους που ανέφερε δεν πολυμπαίνω πια κι εγώ....παλιά ήταν αλλιώς!ελπίζω κάποτε να γίνουν πάλι έτσι τα πράγματα....

Λεμονάκι έγραψε:
Να διευκρινίσω πως αυτό το θέμα το έχω ανοίξει εγώ και μαζί με κάποιες κοπέλες που είναι από την πρώτη μέρα εδώ(χωρίς αυτές το θέμα θα είχε σβήσει) και μετά από μεγάλη απουσία για δικούς μου λόγους, αυτά τα κορίτσια ενώ πριν άνοιγα μόνο εγώ το θέμα πήραν την πρωτοβουλία και άνοιγαν με την σειρά τους νέο θέμα, χαίρομαι πολύ που συνεχίστηκε και μαζί συνεχίζεται μεταξύ μας μια κατανόηση και ένας σεβασμός.
Με τον καιρό αυτό το θέμα έχει φιλοξενήσει πολλές κοπέλες που έρχονται μένουν και κάποιες εξαφανίζονται.
Σε αυτές τις κοπέλες που μένουν υπάρχουν πολλές και παράξενες απαντήσεις, κάποιες φορές αλλάζουν ανάλογα την περίσταση , η ειρωνεία πάει και έρχεται ίσως άθελα δεν ξέρω… ας κάνω λάθος.
Ε λοιπών εγώ θεωρώ πως δεν θέλω να ανοίγετε νέο θέμα από τα κορίτσια αυτά.

Δεν ήταν έτσι η παρέα μας και επίτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα αν είναι η παρέα αυτή όμορφη… ναι ήταν κάποτε όμορφη…
δεν υπήρχαν διαχωρισμοί, όλες μιλούσαμε με όλες και δεν ξύναμε πληγές.

Έχουν χαθεί κάποιες και κάποιες μπαίνουν σπάνια ποια για όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω
Λυπάμαι πολύ για αυτό και μου λείπουν, μου λείπει η παρέα μου.

Αν κάποια κοπέλα έχει να πει κάτι με χαρά μου να απαντήσω.
Είμαι ανοιχτή σε όλα τα σχόλια και δεν θα αποφύγω κανένα ούτε θα προσπεράσω κάποια κοπέλα σαν αόρατη να ναι.

Λεμονάκι έγραψε:Ειρήνη εγώ προσωπικά το έχω βιώσει από κάποιες εδώ μέσα και έχω σταματήσει να μπαίνω για αυτό το λόγο γιατί όταν μιλώ και με γράφουν στα άγραφα βγαίνω…

Λεμονάκι έγραψε:
αν ήξερες το πρην θα έβλεπες την διαφορά με το τώρα.
Όλες είναι καλοδεχούμενες προς Θεού !!!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Λεμονάκι μου με κάλυψες πλήρως Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

αυτά....θα τα ξαναπούμε όταν μπορέσω! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

ΕΥΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ......
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΛΙΓΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ...ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΠΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΓΩ Κ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ..ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ 'Η ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ...ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΟΚ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΣΑΝ..ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΠΑΙΝΟΥΝ 'Η ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ 'Η ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΑΝΕ...ΟΟΥΥΦΦ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΕΣ Κ ΚΑΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 215994

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dimidim έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FORUM KAI ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ Κ ΒΟΥΡ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

Deb

Deb
Να'μαι κι εγώ!!!

Διάβαζα παραπάνω αυτά που έγραφε το Λεμονάκι και θα συμφωνήσω κι εγώ απόλυτα!!!Ήταν αλλιώς πιο πριν...Τέλοσπάντων!!

Έλλη θέλω να με φωτίσεις και εμένα για το σωλομέλαιο για τον Μαξούλη μου!!Έχω σοβαρό θέμα με την τρίχα!!!

Τατιάνα έχεις όλη την θετική μου ενέργεια!!!!!

Θα σας αφήσω τώρα και θα τα πούμε αύριο!!!Καληνύχτα σε όλες!!!Φιλιά!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως ηταν πιο πριν? εγω ημουν εδω απο την αρχή και δν ειδα κατι ..σιγουρα καποιες δενομαστε περισσοτερο και καποιες λιγοτερο και με καποιες εχουμε καλυτερη επαφη και τα λεμε και διασκεδαζουμε ,αλλα γενικοτερα διατηρούμε καλα το κλιμα ακομη νομιζω!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Σολομελαιο βρισκουμε κοριτσια σε πετσοπ.. ρωτηστε και θα σας πουν ,κανουν γυρω στο 20€ και εχει οδηγιες για δοσολογια!!

μονο μια διόρθωση.. δν ειναι δικο μας το φορουμ βρε Ματινακιιιιιιιι!!!

εγω σας αγαπω ολες!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βγαινω γιατι σχολαωωωωωωωωωωω

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:πως ηταν πιο πριν? εγω ημουν εδω απο την αρχή και δν ειδα κατι ..σιγουρα καποιες δενομαστε περισσοτερο και καποιες λιγοτερο και με καποιες εχουμε καλυτερη επαφη και τα λεμε και διασκεδαζουμε ,αλλα γενικοτερα διατηρούμε καλα το κλιμα ακομη νομιζω!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Σολομελαιο βρισκουμε κοριτσια σε πετσοπ.. ρωτηστε και θα σας πουν ,κανουν γυρω στο 20€ και εχει οδηγιες για δοσολογια!!

μονο μια διόρθωση.. δν ειναι δικο μας το φορουμ βρε Ματινακιιιιιιιι!!!

εγω σας αγαπω ολες!!

Κ ΕΓΩ ΕΛΛΗ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ.. ΑΚΡΙΒΩΣ..ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΕΕΣ 'Η ΠΑΛΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΣΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΑΚΑ...ΤΟ ΔΙΚΟ "ΜΑΣ" ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:βγαινω γιατι σχολαωωωωωωωωωωω

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΟΥΡ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:βγαινω γιατι σχολαωωωωωωωωωωω

Γιουπι!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 654316

Καλη ξεκούραση

eva34

eva34
Καληνύχτα κορίτσια.
Όνειρα γλυκά.............. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 9 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις