201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #48 Παρ Ιουν 22, 2012 11:34 am
el88tse
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου καλοριζικο με πολλα πολλα χαρμοσυναα νεαααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
el88tse έγραψε:κοριτσακια μου καλοριζικο με πολλα πολλα χαρμοσυναα νεαααα
Λεμονάκι έγραψε:
Να διευκρινίσω πως αυτό το θέμα το έχω ανοίξει εγώ και μαζί με κάποιες κοπέλες που είναι από την πρώτη μέρα εδώ(χωρίς αυτές το θέμα θα είχε σβήσει) και μετά από μεγάλη απουσία για δικούς μου λόγους, αυτά τα κορίτσια ενώ πριν άνοιγα μόνο εγώ το θέμα πήραν την πρωτοβουλία και άνοιγαν με την σειρά τους νέο θέμα, χαίρομαι πολύ που συνεχίστηκε και μαζί συνεχίζεται μεταξύ μας μια κατανόηση και ένας σεβασμός.
Με τον καιρό αυτό το θέμα έχει φιλοξενήσει πολλές κοπέλες που έρχονται μένουν και κάποιες εξαφανίζονται.
Σε αυτές τις κοπέλες που μένουν υπάρχουν πολλές και παράξενες απαντήσεις, κάποιες φορές αλλάζουν ανάλογα την περίσταση , η ειρωνεία πάει και έρχεται ίσως άθελα δεν ξέρω… ας κάνω λάθος.
Ε λοιπών εγώ θεωρώ πως δεν θέλω να ανοίγετε νέο θέμα από τα κορίτσια αυτά.
Δεν ήταν έτσι η παρέα μας και επίτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα αν είναι η παρέα αυτή όμορφη… ναι ήταν κάποτε όμορφη…
δεν υπήρχαν διαχωρισμοί, όλες μιλούσαμε με όλες και δεν ξύναμε πληγές.
Έχουν χαθεί κάποιες και κάποιες μπαίνουν σπάνια ποια για όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω
Λυπάμαι πολύ για αυτό και μου λείπουν, μου λείπει η παρέα μου.
Αν κάποια κοπέλα έχει να πει κάτι με χαρά μου να απαντήσω.
Είμαι ανοιχτή σε όλα τα σχόλια και δεν θα αποφύγω κανένα ούτε θα προσπεράσω κάποια κοπέλα σαν αόρατη να ναι.
Λεμονάκι έγραψε:Ειρήνη εγώ προσωπικά το έχω βιώσει από κάποιες εδώ μέσα και έχω σταματήσει να μπαίνω για αυτό το λόγο γιατί όταν μιλώ και με γράφουν στα άγραφα βγαίνω…
Λεμονάκι έγραψε:
αν ήξερες το πρην θα έβλεπες την διαφορά με το τώρα.
Όλες είναι καλοδεχούμενες προς Θεού !!!
xrysaki! έγραψε:εγω παντως δεν βλεπω..βαριεμαι να δω μπαλα..
boubou έγραψε:xrysaki! έγραψε:εγω παντως δεν βλεπω..βαριεμαι να δω μπαλα..
εγω καταλαβα απο το facebook οτι φαγαμε γκολ..μετα καταλαβα απο τους πανηγυρισμους στις καφετέριες γυρω και παει λεγοντας!!δν θα ηθελα να δω..αλλα μια μπυρα και τα χοτ ντογκ της Ματινας η κανενα πακοτίνι που ειπαμε κι αργοτερα δν θα με χαλουσε καθολου!!!
boubou έγραψε:xrysaki! έγραψε:εγω παντως δεν βλεπω..βαριεμαι να δω μπαλα..
εγω καταλαβα απο το facebook οτι φαγαμε γκολ..μετα καταλαβα απο τους πανηγυρισμους στις καφετέριες γυρω και παει λεγοντας!!δν θα ηθελα να δω..αλλα μια μπυρα και τα χοτ ντογκ της Ματινας η κανενα πακοτίνι που ειπαμε κι αργοτερα δν θα με χαλουσε καθολου!!!
matinaki83 έγραψε:
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΑΛΛΟ Κ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ...ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΝΑ Κ ΕΧΩ Κ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΣΑ Κ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ......ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ!!!!!ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ????ΤΕΣΠΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ,,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ
evi27 έγραψε:γεια σας τσούπρες μου!είμαι διακοπές αλλά δεν άντεξα να μην σας διαβάσω...ελπίζω να είστε όλες καλα!θέλω μόνο το πω πως συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε σήμερα το λεμονάκι!τα σκέφτομαι εδώ κ καιρό κ δεν θα μπορούσε να τα έχει πει καλύτερα....για τους λόγους που ανέφερε δεν πολυμπαίνω πια κι εγώ....παλιά ήταν αλλιώς!ελπίζω κάποτε να γίνουν πάλι έτσι τα πράγματα....Λεμονάκι έγραψε:
Να διευκρινίσω πως αυτό το θέμα το έχω ανοίξει εγώ και μαζί με κάποιες κοπέλες που είναι από την πρώτη μέρα εδώ(χωρίς αυτές το θέμα θα είχε σβήσει) και μετά από μεγάλη απουσία για δικούς μου λόγους, αυτά τα κορίτσια ενώ πριν άνοιγα μόνο εγώ το θέμα πήραν την πρωτοβουλία και άνοιγαν με την σειρά τους νέο θέμα, χαίρομαι πολύ που συνεχίστηκε και μαζί συνεχίζεται μεταξύ μας μια κατανόηση και ένας σεβασμός.
Με τον καιρό αυτό το θέμα έχει φιλοξενήσει πολλές κοπέλες που έρχονται μένουν και κάποιες εξαφανίζονται.
Σε αυτές τις κοπέλες που μένουν υπάρχουν πολλές και παράξενες απαντήσεις, κάποιες φορές αλλάζουν ανάλογα την περίσταση , η ειρωνεία πάει και έρχεται ίσως άθελα δεν ξέρω… ας κάνω λάθος.
Ε λοιπών εγώ θεωρώ πως δεν θέλω να ανοίγετε νέο θέμα από τα κορίτσια αυτά.
Δεν ήταν έτσι η παρέα μας και επίτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα αν είναι η παρέα αυτή όμορφη… ναι ήταν κάποτε όμορφη…
δεν υπήρχαν διαχωρισμοί, όλες μιλούσαμε με όλες και δεν ξύναμε πληγές.
Έχουν χαθεί κάποιες και κάποιες μπαίνουν σπάνια ποια για όλα αυτά που ανάφερα παραπάνω
Λυπάμαι πολύ για αυτό και μου λείπουν, μου λείπει η παρέα μου.
Αν κάποια κοπέλα έχει να πει κάτι με χαρά μου να απαντήσω.
Είμαι ανοιχτή σε όλα τα σχόλια και δεν θα αποφύγω κανένα ούτε θα προσπεράσω κάποια κοπέλα σαν αόρατη να ναι.Λεμονάκι έγραψε:Ειρήνη εγώ προσωπικά το έχω βιώσει από κάποιες εδώ μέσα και έχω σταματήσει να μπαίνω για αυτό το λόγο γιατί όταν μιλώ και με γράφουν στα άγραφα βγαίνω…Λεμονάκι έγραψε:
αν ήξερες το πρην θα έβλεπες την διαφορά με το τώρα.
Όλες είναι καλοδεχούμενες προς Θεού !!!
Λεμονάκι μου με κάλυψες πλήρως
αυτά....θα τα ξαναπούμε όταν μπορέσω!
Dimidim έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FORUM KAI ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!
boubou έγραψε:πως ηταν πιο πριν? εγω ημουν εδω απο την αρχή και δν ειδα κατι ..σιγουρα καποιες δενομαστε περισσοτερο και καποιες λιγοτερο και με καποιες εχουμε καλυτερη επαφη και τα λεμε και διασκεδαζουμε ,αλλα γενικοτερα διατηρούμε καλα το κλιμα ακομη νομιζω!!
Σολομελαιο βρισκουμε κοριτσια σε πετσοπ.. ρωτηστε και θα σας πουν ,κανουν γυρω στο 20€ και εχει οδηγιες για δοσολογια!!
μονο μια διόρθωση.. δν ειναι δικο μας το φορουμ βρε Ματινακιιιιιιιι!!!
εγω σας αγαπω ολες!!
boubou έγραψε:βγαινω γιατι σχολαωωωωωωωωωωω
boubou έγραψε:βγαινω γιατι σχολαωωωωωωωωωωω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #48
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης