Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaftounaki έγραψε:
boubou έγραψε:βγαινω γιατι σχολαωωωωωωωωωωω

Γιουπι!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 654316

Καλη ξεκούραση

ΑΝΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ Η ΠΑΡΟΥΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΕΕ????ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΑΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΤΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Γιουπι!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 654316

Καλη ξεκούραση

ΑΝΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕ Η ΠΑΡΟΥΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΕΕ????ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΜΑΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΤΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κοιτα όσο άσχημο και αν ακούγεται ο άντρας μου είναι πόρωμενος με τον ολυμπιακό! Εκει γίνονται μαχες στο σπιτι και πέφτει η διάθεση αν χάνουμε! Με την εθνική οκ, θα μπορούσαμε και καλύτερα, κατα εμένα αν έπαιζαν και κάποιοι άλλοι! Αλλα τώρα κλαίμε πάνω απο το χυμενο γαλα

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaftounaki έγραψε:
matinaki83 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Καλη ξεκούραση

Κοιτα όσο άσχημο και αν ακούγεται ο άντρας μου είναι πόρωμενος με τον ολυμπιακό! Εκει γίνονται μαχες στο σπιτι και πέφτει η διάθεση αν χάνουμε! Με την εθνική οκ, θα μπορούσαμε και καλύτερα, κατα εμένα αν έπαιζαν και κάποιοι άλλοι! Αλλα τώρα κλαίμε πάνω απο το χυμενο γαλα

ΩΧ......ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΕΕ???ΞΕΡΩ..ΞΕΡΩ..ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ....ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Κ ΔΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ....ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΟΡ ΓΕΝΙΚΑ....ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ...Κ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 40746 ..ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΑΡΗ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ......ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ Κ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ...ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΕ ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ??ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ..Κ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ...ΦΑΝΗΚΕ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΤΣΙ Κ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ..Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΞΕΔΩΣΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 40746 ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινάκι είσαι θέα, μου αρέσουν τα σεντονάκια σου γιατι είναι και με κεφάλαια και διαβάζονται εύκολα!!! Χαχα!! Τα καλύτερα σεντόνια βέβαια είναι της ιωάννας αλλα και τα δικα σου καλα είναι

Εγω άρχισα να ασχολούμαι με ποδόσφαιρο στα φοιτητικά χρόνια

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα κοριτσακια
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 379767

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
boubou έγραψε:πως ηταν πιο πριν? εγω ημουν εδω απο την αρχή και δν ειδα κατι ..σιγουρα καποιες δενομαστε περισσοτερο και καποιες λιγοτερο και με καποιες εχουμε καλυτερη επαφη και τα λεμε και διασκεδαζουμε ,αλλα γενικοτερα διατηρούμε καλα το κλιμα ακομη νομιζω!! Rolling Eyes Rolling Eyes

μονο μια διόρθωση.. δν ειναι δικο μας το φορουμ βρε Ματινακιιιιιιιι!!!

εγω σας αγαπω ολες!!

Κ ΕΓΩ ΕΛΛΗ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ.. ΑΚΡΙΒΩΣ..ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΕΕΣ 'Η ΠΑΛΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΣΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΑΚΑ...ΤΟ ΔΙΚΟ "ΜΑΣ" ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.

μην κολλάτε στο νέες και παλιές, είναι νέες κοπέλες όπως εσύ Ματίνα αλλά η θετική σου ενέργεια και η αγάπη σου κάνει μπαμ.

Ναι με κάποιες μιλάμε περισσότερο με άλλες όχι, και πρην και τώρα, αλλά πρην πάντα ήμασταν ενωμένες στα καλά και στα δυσάρεστα... με καταλαβαίνεις ;
δεν υπήρχε αδιαφορία μεταξύ μας.

κάποτε ήμασταν ένα όλες μαζί με την αδυναμίες μας σε καποια/ες κοπέλες και όχι όπως τώρα επιλεκτικές σε ποια θα μιλήσουμε... και τι θα πούμε...

Ελλη δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπεις αλλά όπως κατάλαβες δεν το έβλεπα μόνο εγώ...

μπορούμε να είμαστε τόσες και άλλες τόσες αλλά όπως πριν ;

που είναι τα σεντόνια σου Ελλη ;
εδώ θέλει μαιμούδι..

Ευα δεν ανάφερα το άνοιγμα θέματος σαν διαγωνισμό, ποια θα ανοίξει περισσότερα.. δεν είπα κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά... αλλά όχι δεν μπορώ να βλέπω κοπέλες αδιάφορες να ανοίγουν το θέμα αυτό !! ένα θέμα που για κάποιες είναι φάρμακο για τον πόνο τους...
γιατί για μένα είναι !!!!

Εύη κατάλαβα τον λόγο της απουσίας σου... όπως και για άλλες κοπέλες.

Δεν θέλω να καταλήξει το θέμα χωρισμένα στρατόπεδα...
το καταλαβαίνετε αυτό ;
με καταλαβαίνετε ;
υπάρχει ακόμα σεβασμός στο τι αισθάνεται η κάθε μία μας ;

Ματινάκι οι πετρούλες σου είναι υπέροχες !!!

Θεοδώρα τι να γράψω βρε πουλάκι μου ;
οτι λυπάμαι ; είναι λίγο...
να ευχηθώ καλό κουράγιο.

γεια σου Αννα.

δεν θυμάμαι να σχολιάσω κάτι άλλο...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τώρα τελείωσα με το ξεμπιρμπιλισμα του κοντου και μπηκα να πω μια καληνυχτα και να την κανω!!

σας φιλω!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xaftounaki έγραψε:Ματινάκι είσαι θέα, μου αρέσουν τα σεντονάκια σου γιατι είναι και με κεφάλαια και διαβάζονται εύκολα!!! Χαχα!! Τα καλύτερα σεντόνια βέβαια είναι της ιωάννας αλλα και τα δικα σου καλα είναι

Εγω άρχισα να ασχολούμαι με ποδόσφαιρο στα φοιτητικά χρόνια

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ....ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ...ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΦΕΥΕΓΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ....ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ Κ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΡΘΟΓΡΑΦΗ...ΧΙΧΙΧΧΙΧΙ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΡΙΣΠΕΚΤ ΣΤΗΝ ΕΧΠΕΡΤ ΤΟΥ ΣΕΝΤΟΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ...ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΩ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΝΟΥΛΑ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472
ΠΑΩ Κ ΕΓΩ...Κ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΠΛΑΝΣΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 4872

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:
matinaki83 έγραψε:
boubou έγραψε:πως ηταν πιο πριν? εγω ημουν εδω απο την αρχή και δν ειδα κατι ..σιγουρα καποιες δενομαστε περισσοτερο και καποιες λιγοτερο και με καποιες εχουμε καλυτερη επαφη και τα λεμε και διασκεδαζουμε ,αλλα γενικοτερα διατηρούμε καλα το κλιμα ακομη νομιζω!! Rolling Eyes Rolling Eyes

μονο μια διόρθωση.. δν ειναι δικο μας το φορουμ βρε Ματινακιιιιιιιι!!!

εγω σας αγαπω ολες!!

Κ ΕΓΩ ΕΛΛΗ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΕΓΩ.. ΑΚΡΙΒΩΣ..ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΕΕΣ 'Η ΠΑΛΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΣΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΑΚΑ...ΤΟ ΔΙΚΟ "ΜΑΣ" ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.

μην κολλάτε στο νέες και παλιές, είναι νέες κοπέλες όπως εσύ Ματίνα αλλά η θετική σου ενέργεια και η αγάπη σου κάνει μπαμ.

Ναι με κάποιες μιλάμε περισσότερο με άλλες όχι, και πρην και τώρα, αλλά πρην πάντα ήμασταν ενωμένες στα καλά και στα δυσάρεστα... με καταλαβαίνεις ;
δεν υπήρχε αδιαφορία μεταξύ μας.

κάποτε ήμασταν ένα όλες μαζί με την αδυναμίες μας σε καποια/ες κοπέλες και όχι όπως τώρα επιλεκτικές σε ποια θα μιλήσουμε... και τι θα πούμε...

Ελλη δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπεις αλλά όπως κατάλαβες δεν το έβλεπα μόνο εγώ...

μπορούμε να είμαστε τόσες και άλλες τόσες αλλά όπως πριν ;

που είναι τα σεντόνια σου Ελλη ;
εδώ θέλει μαιμούδι..

Ευα δεν ανάφερα το άνοιγμα θέματος σαν διαγωνισμό, ποια θα ανοίξει περισσότερα.. δεν είπα κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά... αλλά όχι δεν μπορώ να βλέπω κοπέλες αδιάφορες να ανοίγουν το θέμα αυτό !! ένα θέμα που για κάποιες είναι φάρμακο για τον πόνο τους...
γιατί για μένα είναι !!!!

Εύη κατάλαβα τον λόγο της απουσίας σου... όπως και για άλλες κοπέλες.

Δεν θέλω να καταλήξει το θέμα χωρισμένα στρατόπεδα...
το καταλαβαίνετε αυτό ;
με καταλαβαίνετε ;
υπάρχει ακόμα σεβασμός στο τι αισθάνεται η κάθε μία μας ;

Ματινάκι οι πετρούλες σου είναι υπέροχες !!!

Θεοδώρα τι να γράψω βρε πουλάκι μου ;
οτι λυπάμαι ; είναι λίγο...
να ευχηθώ καλό κουράγιο.

γεια σου Αννα.

δεν θυμάμαι να σχολιάσω κάτι άλλο...

ΤΣΙΡΙΜΠΙΜ ΤΣΙΡΙΜΠΟΜ???????????????????????????????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ???????????ΕΧΑΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΓΑΜΩΤΟ......ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Η ΕΛΕΝΗ 'Η Η ΕΛΛΗ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ..ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΥΡΙΟ........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 35468
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 893968

ΕΛΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ εσυ δεν θα με αφήσεις να κοιμηθώ!! Χιχι

Καταλαβαίνω κάποια απο αυτα που λες, θα συμφωνήσω και με την Έλλη, εγω αν δεν τα αναφέρατε δεν θα έδινα τόση σημασία αλλα τώρα μου έρχονται κάποια πράγματα στο μυαλο
Κι εμένα με ευχαριστεί να μπαίνω και να μιλάμε και να είμαστε εδω στα καλα και στα άσχημα όπως λες, Και φυσικά κάνεις δεν θέλει στρατόπεδα, όταν υπάρχει μια όμορφη κατάσταση πρεπει να φρόντιζουμε να τη διατηρουμαι και να μην τη χαλάμε! Και συμφωνώ και με τη Ματινα ότι καλο θα ήταν να συζητάμε πιο συχνά κάποια πράγματα που μας ενοχλούν για να προλαμβανουμε κάποιες καταστάσεις

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό προαπθώ να κάνω Αννα γιατί όλη αυτή η παρέα δεν πρέπει να χαθεί και για να μην χαθεί θέλει λίγο κούνημα...

Ματίνα έστειλα φορτηγό με μελιτζάνες !!
δεν έχω και τα μαιμούδια μου !!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι δν μπορώ να φύγω χωρίς να σου απαντήσω!! εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει ειναι πολλές κοπέλες να μπαινουν για λίγο..να πλησιάζει η μερα να αδιαθετήσουν... και μονο τότε να μιλανε φουλ στο παρεάκι να μου ζητανε να τις βαζω στην λίστα και να εξαφανιζονται πριν καν αδιαθετήσουν τελικά και τσαμπα να γεμίζει η λίστα μου μιας και δν ξαναμαθαίνω νέα Razz Razz Razz Razz
καταλαβαινω αυτό που λες,αλλα ίσως δν το έχω παρατηρήσει προς εμένα? ισως δν μου έχει γινει τόσο εμφανή γι αυτο δν θα το έχω προσέξει.. τι να πω???

δν μπορώ να γράψω σεντονάκι.. κουράζομαι πολύ τον τελευταίο καιρό και δν τα καταφέρνω!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M187

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεύτερη φορα καληνύχτα για απόψε
Τώρα πάω για Sleep

Θα τα πούμε το πρωι
Σας φιλω ολες

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Δεύτερη φορα καληνύχτα για απόψε
Τώρα πάω για Sleep

Θα τα πούμε το πρωι
Σας φιλω ολες

καληνύχτα κουκλα Αννα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M015

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:Αυτό προαπθώ να κάνω Αννα γιατί όλη αυτή η παρέα δεν πρέπει να χαθεί και για να μην χαθεί θέλει λίγο κούνημα...

Ματίνα έστειλα φορτηγό με μελιτζάνες !!
δεν έχω και τα μαιμούδια μου !!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΦΟΡΤΗΓΟ????????ΓΙΟΥ ΑΡ ΚΙΛΙΝΓΚ ΜΙ!!!!!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Razz Razz Razz
ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ...ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΚΟΛΙΚΟ ΧΟΛΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ....ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟ....ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΧΟΛΗΣ?ΟΠΩΣ ΣΠΑΣΜΑΠΟΤΕΛ Κ ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ?'Η ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΠΟΥ Η ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ?ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΧΕΙΡΗΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΛΑΣΙΑ ΕΦΑΓΑ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ Κ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΩΡΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΤΩ Κ ΥΠΟΣΕΙΝΥΝΙΔΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Λεμονάκι δν μπορώ να φύγω χωρίς να σου απαντήσω!! εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει ειναι πολλές κοπέλες να μπαινουν για λίγο..να πλησιάζει η μερα να αδιαθετήσουν... και μονο τότε να μιλανε φουλ στο παρεάκι να μου ζητανε να τις βαζω στην λίστα και να εξαφανιζονται πριν καν αδιαθετήσουν τελικά και τσαμπα να γεμίζει η λίστα μου μιας και δν ξαναμαθαίνω νέα Razz Razz Razz Razz

δν μπορώ να γράψω σεντονάκι.. κουράζομαι πολύ τον τελευταίο καιρό και δν τα καταφέρνω!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M187
εμένα δεν με ενοχλεί αυτό καθόλου Ελλη, ίσως γιατί δεν έχω και την λίστα.
Εγώ μετράω μέρα και σεντόνι, χρωστάς πολλά !!

Αννα καλά νανάκια !!
πάω και εγώ...
Ελλη άντε περιμένει ο Κ. σου !!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματίνα εγώ δεν έχω ιδέα, ντιπ για ντιπ όμως !! ρώτα όμως εσύ τον ντακ !!
ίσως να μην έχει σχέση αλλά ποτέ δεν ξέρεις !

άντε σας καληνυχτώ

φιλάκια !!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματίνα ειλικρινα στα θέματα γονιμότητας δν έχω ιδέα!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M075
ειδικά αυτά των αντρών!!! και ειλικρινά ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M048

Λεμον χαχαχαχα κρατάς τεφτέρι να με χρεώσεις σεντόνια στο τέλος !!??? χαχααχα εγω δν ξέρω τιποτα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 4872
ο άντρας μου παιζει, και μαλλον θα μπω να παιξω κι εγω λίγο μεχρι να γινει το πλυντήριο , ειπα να το βάλω με το νυχτερινό ρεύμα κι εγώ μια φορα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M087

καληνύχτα και στις 2 σας!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M120Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M120Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M120

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Ιουν 22, 2012 2:51 pm, 1 φορά

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:
boubou έγραψε:Λεμονάκι δν μπορώ να φύγω χωρίς να σου απαντήσω!! εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει ειναι πολλές κοπέλες να μπαινουν για λίγο..να πλησιάζει η μερα να αδιαθετήσουν... και μονο τότε να μιλανε φουλ στο παρεάκι να μου ζητανε να τις βαζω στην λίστα και να εξαφανιζονται πριν καν αδιαθετήσουν τελικά και τσαμπα να γεμίζει η λίστα μου μιας και δν ξαναμαθαίνω νέα Razz Razz Razz Razz

Αννα καλά νανάκια !!
πάω και εγώ...

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΝΥΦΟΥΛΑ ΕΛΛΗ....ΝΟΜΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΕΓΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΦΟΥ ΠΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΩ ΤΕΛΕΙΟΤΙΚΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ..ΠΟΝΟ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥΜΟΡΟΟΥ Razz Razz Razz

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
matinaki83 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

Αννα καλά νανάκια !!
πάω και εγώ...

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΝΥΦΟΥΛΑ ΕΛΛΗ....ΝΟΜΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΕΓΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΦΟΥ ΠΑΤΕ ΟΛΕΣ ΠΑΩ ΤΕΛΕΙΟΤΙΚΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ..ΠΟΝΟ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥΜΟΡΟΟΥ Razz Razz Razz

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Κουκλες τι κανετε;τα δικα μου νεα δεν ειναι καθολου καλα....βγηκα απο το νοσοκομειο την δευτερα οπου ειχα μπει για αφυδατωση λογω των εμετων κ της αφαγιας και φυσικα σαν να μην εφτανε αυτο ξυπναω την τεταρτη τα ξημερωματα με φρικτους πονους σε κοιλια κ μεση κ πλημμυρισμενη στα αιματα,με αποτελεσμα να ξαναπαω νοσοκομειο γιατι χρειαστηκα αποξεση και βγηκα σημερα με ψυχολογια στα πατωματα και φρικτους πονους...οποτε εχω κουραγιο θα μπαινω να μιλαμε ζουζουνες.

λυπάμαι πάρα πολύ...δεν ξέρω τι να πω....
εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει άλλο σποράκι που θα είναι γερό και θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου...καταλαβαίνω πως αυτές τις στιγμές τίποτα δε σε παρηγορεί..κουράγιο.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 35468

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μια τεράστια και γλυκιά καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 654316

Είμαι ξύπνια από τις 6 γιατί με έφερε ο αντρούλης μου στην μαμά μου και πήγε για δουλειά!!Οι δικοί μου θα φύγουν για το εξοχικό και θα γυρίσουν την Κυριακή,λείπει και η αδερφή μου οπότε είναι ευκαιρία να μείνουμε στο σπίτι της μαμάς που έχει και κλιματιστικό!!!Προβλέπεται πολύ ζέστη σήμερα από ότι είδα αλλά τουλάχιστον δεν αγχώνομαι...Ας είναι καλά τα air condition!!!
Τί μαγειρεύουμε όμως;;;Ιδού η απορία;; confused

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Very Happy

Από άλλη το περιμένατε το σεντονάκι από μένα θα ρθει χιχιχιΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M131 μιας που ξύπνησα νωρίς ενώ ο άνδρας βρίσκεται στο 7ο όνειρο... καταβάθος τον ζηλεύω αλλά τι να κάνω?

Θα ξεκινήσω από τη Θεοδώρα κ τα νέα της που με στεναχώρησαν πολύ Sad Sad Ο γιατρός σου τι είπε?θέλω 1000 άλλα πράγματα να ρωτήσω ,αλλά θα αρκεστώ στο να σου δώσω μπόλικο κουράγιο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 35468 εδώ είμαστε μην το ξεχνάς Wink

Ματινάκι ζουμερό Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 379767 κι εγώ δεν ήθελα να τη δω τη Μέρκελ να χαίρεται... Mad Mad τουλάχιστον ελπίζω να τη μάτιαξα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M029 μουαχαχαχα
Περιμένω με ανυπομονησία το σαιτ γιατί μου άνοιξες την όρεξη για σόπινγκ κοσμημάτων (ροζ,μωβ, φουξ φυσικά ) Razz

Τατιάνα εύχομαι όλα να πάνε καλά, μη χάνεις τις ελπίδες σου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 315810 Όσο για τη μάνα , μη με πας κόντρα γιατί η δικιά μου είναι χειρότερη !!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M155

Δέσποινα καλημέρα μάλλον είσαι η μόνη μέσα αυτήν την ώρα!Ωραία η κοιλουμπίτσα , χάιδεψέ μου τη μπέμπα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 315810

Όσο για αυτά που είπε το Λεμονάκι θα συμφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου.

Δεν τίθεται θέμα νέων ,παλιών, όμορφων,ψηλών... τίθεται όμως θέμα ευγένειας, σεβασμού κ κατανόησης.

Φυσικά κ είμαστε πολλές κ διαφορετικές , η ζωή θα ήταν βαρετή αλλιώς.Αλλά μια καλησπέρα δε στοιχίζει...

Anyway μην το κάνω υπέρδιπλο σεντόνι.
Λέμε ναι στην ειλικρίνεια κ την ευγένεια, στα καλά κ στα άσχημα. Λέμε όχι στην αγένεια κ στις συγκαλυμμένες ειρωνείες.

Για ένα καλύτερο αύριο στο θέμα αυτό , μια που το μέλλον της χώρας μας μοιάζει μαύρο κι άραχνο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 M149

Αυτά από μένα , να χετε ένα τέλειο ΣΚ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 531909

Deb

Deb
Καλημέρα Άντα!!!!!
Ώραιο το πρωινιάτικο σεντονάκι σου!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Την χαιδεύω την μπέμπα για να με κλωτσάει και να καταλαβαίνω ότι είναι εδώ!!!Την Δευτέρα θα πάω να την δω κιόλας!!!

ΑΑΑ!!Ξέχασα να αναφέρω πως πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις καιήταν άψογα παραπάνω και από το κανονικό!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Άντεεεεεεε!!!Ξυπνήστε και οι υπόλοιπες να πιούμε καφέ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 10 438696 (Εσείς καφέ κι εγώ χυμό βέβαια)

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα
Τι κάνετε;
Δεσποινακι πως είσαι; Αρχόντισσα σε κόβω το σκ, με τη δροσουλα σου και τα όλα σου!! Μπραβο για τις εξετάσεις σου και με το καλο να δεις πάλι το ζουζουνι σου τη Δευτέρα. Δεν σου έχω πει ότι μου αρέσει πολυ ο Βολος, έχω και μια φίλη απο εκει και έχουμε ανεβεί τα τελευταία δυο καλοκαίρια, έχουν και ένα εξοχικό λίγο πιο έξω και είναι σούπερ. Και πέρσι είχαμε παει για μπάνιο στον Αη Γιάννη, απλα τέλεια
Γεια σου Αντακι που απο τη μαγευτική επαρχία είσαι στη μαγευτική συμπρωτεύουσα!
Εμένα με εχει ξυπνήσει ο γάτος απο τις εφτά! Ούτε μωρο να είχα Mad Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις