Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκα
Τι κάνετε;

Σας διάβασα λίγο βιαστικά γιατι κάνω και δουλιτσες! Τατιανακι καλα αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου!! ΤΑ αγόρια σας και εσένα και της Τανιας είναι για φάγωμα και ζούλιγμα μαζι!!!

Επισκέφτηκε και εμένα επίσημα η σιχαμενη, Έλλη μου όταν μπεις βάλε με 22/7! Ευτυχώς που ήρθε τώρα και που θα ξανάρθει σίγουρα τον άλλο μήνα και θα είναι πριν το γάμο γιατι αυτο μου έλειπε

ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ...ΜΩΡΕ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΗΡΘΕ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ...ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΝΑ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΚΟΡΕΣ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ!!!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!καλη εβδομαδα με καλα αποτελεσματα ολες κ με πολλα ευχαριστα νεα!!πως ειστε?αχ βρε κοριτσια πονεμενη ιστορια αυτα τα ονοματα κ κυριως οι πεθερεςςςς..φφφ συγχυστηκα τωρα.. Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
tatijana έγραψε:Ιασωνας,Ορφέας.Θησέας
Ηλέκτρα,....,.......

Στα κορίτσια το ψάχνω ακόμη..

ΕΣΥ;;;
ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΝΕΔΑ, ΗΛΙΔΑ , ΗΛΕΚΤΡΑ
ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ¨: ΕΚΤΟΡΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΩΡΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑ

Σου συνιστω τα δυο πρώτα για κορίτσι...είναι σούπερ κ δεν ακούγονται....Μαρη που τα βρηκες;;;;Σούπερ...

Βιβακι αστον μωρε να λέει,αστο το παλικάρι....Πίσω έχει η αχλαδα την ουρα...Μόνο να είναι κοριτσάκι κ φυσικά να είναι γερο κ δυνατό κ υγιέστατο...
ΕΣΥ πως τα πας μοναχουλα,ωραία;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!καλη εβδομαδα με καλα αποτελεσματα ολες κ με πολλα ευχαριστα νεα!!πως ειστε?αχ βρε κοριτσια πονεμενη ιστορια αυτα τα ονοματα κ κυριως οι πεθερεςςςς..φφφ συγχυστηκα τωρα.. Very Happy

Αχχαχαχα,δικιά μου κι ΕΣΥ;,αχαχαχαχ...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκα
Τι κάνετε;

Σας διάβασα λίγο βιαστικά γιατι κάνω και δουλιτσες! Τατιανακι καλα αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου!! ΤΑ αγόρια σας και εσένα και της Τονιας είναι για φάγωμα και ζούλιγμα μαζι!!!

Επισκέφτηκε και εμένα επίσημα η σιχαμενη, Έλλη μου όταν μπεις βάλε με 22/7! Ευτυχώς που ήρθε τώρα και που θα ξανάρθει σίγουρα τον άλλο μήνα και θα είναι πριν το γάμο γιατι αυτο μου έλειπε

Γεια σου κουκλαρα...Εύχομαι τον επόμενο μήνα να πάθει εγκεφαλικο 9μηνιτικο η Αλέκα μας....
Πρέπει να ξυπνησω τον Νικ...

loulou_29

loulou_29
Τατι οντως εδω γελαμε πες του χαιρετισματα!!!! Laughing Καλημερα και σε εσενα αννουλι.....η κυρια μην μας κανει την χαρη και μας ξεχασει μια φορα ε?σου ευχομαι ολοψυχα τον επομενο μηνα να σε ξεχασει και να ησαστε 3 οι κουμπαροι Wink
Απο το πρωι το εχω ξεκανει το πλυντηριο,τωρα εβαλα το τεταρτο και βλεπω να με βριζει στο τελος Razz .....βεβαια το θεμα ειναι ποιος θα τα σιδερωσει Rolling Eyes

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!καλη εβδομαδα με καλα αποτελεσματα ολες κ με πολλα ευχαριστα νεα!!πως ειστε?αχ βρε κοριτσια πονεμενη ιστορια αυτα τα ονοματα κ κυριως οι πεθερεςςςς..φφφ συγχυστηκα τωρα.. Very Happy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑΚΙ!!!

tatijana έγραψε:
toniach29 έγραψε:
tatijana έγραψε:Ιασωνας,Ορφέας.Θησέας
Ηλέκτρα,....,.......

Στα κορίτσια το ψάχνω ακόμη..

ΕΣΥ;;;
ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΝΕΔΑ, ΗΛΙΔΑ , ΗΛΕΚΤΡΑ
ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ¨: ΕΚΤΟΡΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΩΡΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑ

Σου συνιστω τα δυο πρώτα για κορίτσι...είναι σούπερ κ δεν ακούγονται....Μαρη που τα βρηκες;;;;Σούπερ...

Βιβακι αστον μωρε να λέει,αστο το παλικάρι....Πίσω έχει η αχλαδα την ουρα...Μόνο να είναι κοριτσάκι κ φυσικά να είναι γερο κ δυνατό κ υγιέστατο...
ΕΣΥ πως τα πας μοναχουλα,ωραία;

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΥΛΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ..ΗΤΑΝ ΝΥΜΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΛΥΝΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Κ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΕ..
ΤΟ ΗΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΣ ΗΛΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!!!ΨΗΦΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΕΔΑ.............ΘΕΛΩ ΚΟΡΗ ΤΩΡΑ...
ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΚΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Τατι οντως εδω γελαμε πες του χαιρετισματα!!!! Laughing Καλημερα και σε εσενα αννουλι.....η κυρια μην μας κανει την χαρη και μας ξεχασει μια φορα ε?σου ευχομαι ολοψυχα τον επομενο μηνα να σε ξεχασει και να ησαστε 3 οι κουμπαροι Wink
Απο το πρωι το εχω ξεκανει το πλυντηριο,τωρα εβαλα το τεταρτο και βλεπω να με βριζει στο τελος Razz .....βεβαια το θεμα ειναι ποιος θα τα σιδερωσει Rolling Eyes

Εγω πάντως όχι,αχαχαχαχ...

xrysaki!

xrysaki!
αστα τατιανακι που να στα λεω..τελικα πρεπει πρωτα να γνωριζουμε τις πεθερες κ μετα τους γιους τους..χαχαχα Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κι εγω το Νεδα ψηφίζω....Άντε κόρη θακανεις τώρα.Τέλος το είπα εγω...Χχαχ....Που πονας,χαμηλά κάτω κ τώρα κ στο στερνο,μηπως είναι κ η ζέστη;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Κι εγω το Νεδα ψηφίζω....Άντε κόρη θακανεις τώρα.Τέλος το είπα εγω...Χχαχ....Που πονας,χαμηλά κάτω κ τώρα κ στο στερνο,μηπως είναι κ η ζέστη;
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!!ΠΟΝΑΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΩ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ) Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΗΣΤΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.....

loulou_29

loulou_29
Τονια και εγω Νεδα ψηφιζω Respect και σιγουρο το τριτο θα ειναι κορακλα!!!!!
Τατι ουτε εμενα με βλεπω να τα σιδερωνω Razz
Καλη σου μερα Χρυσα!!!!
Ρε κοριτσια στεναχωριεμαι που ακουω οτι υπαρχουν τετοιες πεθερες κακουργες Twisted Evil μα τι τους πιανει και λυσανε ετσι με τις νυφες???.....ευτυχως εγω δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
tatijana έγραψε:

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!!ΠΟΝΑΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΩ (ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ) Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΗΣΤΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.....

Ποτε ΔΕΝ περιμένεις;;;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
toniach29 έγραψε:
tatijana έγραψε:

Ποτε ΔΕΝ περιμένεις;;;
\

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ 3-7 ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Τονια και εγω Νεδα ψηφιζω Respect και σιγουρο το τριτο θα ειναι κορακλα!!!!!
Καλη σου μερα Χρυσα!!!!
Ρε κοριτσια στεναχωριεμαι που ακουω οτι υπαρχουν τετοιες πεθερες κακουργες Twisted Evil μα τι τους πιανει και λυσανε ετσι με τις νυφες???.....ευτυχως εγω δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο

Είσαι ΤΟΣΟ τυχερή...Φτου,φτου μην σε ματιασω...
Εμένα πάλι άμα μπορούσε θα με εσφαζε,αλλα κ γω πια αν μπορούσα θα την εδενα σε ενα αμάξι κ θα την εσερνα απο Θεσσαλονίκη Αθήνα κ πάλι πίσω,κόκκαλο δε θα της είχε μείνει...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ,ρε Τόνια μακάρι να ΜΗΝ σου έρθει....

Κόρες σας αφήνω πάω να ξυπνησω το παλικάρι...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
loulou_29 έγραψε:Τονια και εγω Νεδα ψηφιζω Respect και σιγουρο το τριτο θα ειναι κορακλα!!!!!
Καλη σου μερα Χρυσα!!!!

ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ...ΒΕΡΟΙΑ-ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...

Εμένα πάλι άμα μπορούσε θα με εσφαζε,αλλα κ γω πια αν μπορούσα θα την εδενα σε ενα αμάξι κ θα την εσερνα απο Θεσσαλονίκη Αθήνα κ πάλι πίσω,κόκκαλο δε θα της είχε μείνει...

loulou_29

loulou_29
tatijana έγραψε:
Καλη σου μερα Χρυσα!!!!

με πεθανες Respect Respect Respect Respect
αστην τωρα αυτη και μην σκας και στεναχωρεις κ το σποριδιο!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 31 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ.ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ!
ΛΟΥΛΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 31 517142
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ Ε?
ΑΝΤΕ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ν ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΚΟ? ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ???
ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

loulou_29

loulou_29
toniach29 έγραψε:
tatijana έγραψε:
Καλη σου μερα Χρυσα!!!!

ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΘΕΡΑ...ΒΕΡΟΙΑ-ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...

και εσυ βρουτε???? Razz

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια μου νομίζω ότι τα αγόρια σου τα έχουν ήδη καπαρώσει άλλες, και μεχρι να κάνω εγω την κόρη σωθηκαμε!!! Εμένα ο άντρας μου δεν εχει θέματα με τα ονόματα, του αρέσει πολυ το Δαναη και δεν καίγεται να βγάλει τους γονείς του!
Τατιανακι το Ιασωνας τα σπάει!!!

Θεοδωρα μου σε Ευχαριστώ, μακάρι αλλα δεν ξέρω! Καισε εσένα εύχομαι όταν αρχησετε πάλι τις προσπάθειες να έρθει αμέσως το μωράκι

Φιλια σε όλες, πάω να κάνω δουλιτσες και θα είναι ον

loulou_29

loulou_29
καλη σου μερα γιαννα μου!!!!οχι ευχαριστω δεν θελω κιαλλα,οχι γιατι βαριεμαι απλα για να μην νιοωθεις ασχημα βρε παιδι μου Razz Razz Razz η ζουζουνα τι κανει?

loulou_29

loulou_29
Σε ευχαριστω πολυ Αννουλι!!!πρεπει σε λιγο να σε ακολουθησω και εγω Twisted Evil

ζωάκι

ζωάκι
xrysaki! έγραψε:αστα τατιανακι που να στα λεω..τελικα πρεπει πρωτα να γνωριζουμε τις πεθερες κ μετα τους γιους τους..χαχαχα Very Happy

Καλημέρα κοριτσάκια!
Νευρίασα τώρα γιατί διάβαζα κανα 2 σελίδες πριν και έκανα εκείνο το citation multiple για να μην ξεχάσω τι θέλω να σχολιάσω και το έχασα! Sad
Τεσπα!
Χθες οι γάμοι ήταν πολύ ωραίοι! Απλοί χωρίς πολλά φρούφρού! Χορέψαμε λίγο αλλά ξεπατωθήκαμε! Αφού μεταξύ των 2 ήρθαμε σπίτι για 1.5 ώρα και κοιμηθηκαμε! Smile
Ακούω διάφορα νεάκια!
Εύα μου με απογοήτευσε η Αλέκα σου... ήμουν σίγουρη! Τι να πω! Απόλαυσε μπανάκια μόλις ξεκουμπιστεί και μέχρι την επόμενη φορά!
Αννούλα κι εσένα ε;;;;;; η σκύλα η κόκκινη!
Τατιάνα και Lollipop (συγγνώμη δε θυμάμαι το όνομά σου!Ελένη;!) έχει πολλές περιπτώσεις που η καρδούλα ακούγεται πιο μετά! Κι αφού η χοριακή ανεβαίνει τα σημάδια είναι θετικά!!

Καλά όσο γι'αυτό το θέμα με τα ονόματα.. δεν το καταλαβαίνω ρε κορίτσια! Δηλαδή κατανοώ να θέλουν γιαγιάδες και παππούδες ν'ακούσουν το όνομά τους, αλλά γίνονται βεντέτες! Και δε χωνεύω ούτε την "εξουσία" του νονού/άς να δίνουν ό,τι όνομα θέλουν... με ρωτάς εμένα φίλε/η μου αν θέλω να ακούω αυτό το όνομά για το παιδί μου ή να το φωνάζω έτσι;; Μπορεί να είναι ο πρώην γκόμενός μου και δε θέλω να το ακούω ρε παιδί μου! affraid
Τόνια η Νέδα μ'αρέσει κι εμένα! Και η Ήλιδα το ίδιο! Μένουν κι εμένα η γιαγιά μου χρόνια στην περιοχή και τα ήξερα και μ'αρέσουν!
Στην Κύπρο έχει το Λήδα που μ'αρέσει πολύ! Πάλι από την αρχαιότητα!

Εγώ τεμπελιάζω σήμερα! Έχω 800 πλυντήρια να βάλω αλλά πιο μετά! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 31 517142

xrysaki!

xrysaki!
πες τα βρε ζωακι...μαζι σου..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις