Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟ ΠΥΡΓΟ...ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΣΕΙ..ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ 06:30 Κ ΕΙΧΕ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!ΕΧΘΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ Κ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 2 Κ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ..ΒΑΖΟΥΝ ΞΥΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΓΑ....Κ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ....ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΜΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα τονια μου κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!πολυ ζεστη και σημερα δυστυχως Twisted Evil
πρεπει να ειναι μοναδικο το θεαμα και μπορω να πω οτι ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι και ασχολουνται για να σωσουν το ειδος Wink
τι κανουν τα αντρακια σου?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Καλημερα τονια μου κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!πολυ ζεστη και σημερα δυστυχως Twisted Evil
πρεπει να ειναι μοναδικο το θεαμα και μπορω να πω οτι ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι και ασχολουνται για να σωσουν το ειδος Wink
τι κανουν τα αντρακια σου?
ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΗ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΑΣ Κ ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΠΗΓΕ ΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ...ΧΙΟΧΙΧ!!!
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΚΟΛΛΗΣΨ ΠΑΛΙ!!!

loulou_29

loulou_29
Μια χαρα τακτοποιημενα τα εχεις τα αντρακια σου!!!!!!
λεω οτι ειμαι καλυτερα για να γινω καλυτερα Wink ψαχνω να βρω στο internet για αυτοματο ποτισμα γιατι μας κλαταρε το αλλο και εχω φριξει με τις τιμες που βλεπω Twisted Evil

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Μια χαρα τακτοποιημενα τα εχεις τα αντρακια σου!!!!!!
λεω οτι ειμαι καλυτερα για να γινω καλυτερα Wink ψαχνω να βρω στο internet για αυτοματο ποτισμα γιατι μας κλαταρε το αλλο και εχω φριξει με τις τιμες που βλεπω Twisted Evil
ΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΗΒΟ....!!!ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

loulou_29

loulou_29
ναι και μετα λενε οτι δεν εχουν δουλεια Twisted Evil χαιδαρι μενουμε Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:ναι και μετα λενε οτι δεν εχουν δουλεια Twisted Evil χαιδαρι μενουμε Wink
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ...ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!!!ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...ΧΜΜΜΜ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΧΙΧΙΧ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ..ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΝΙ!!??

loulou_29

loulou_29
γιατι καλε μποσκοπαν?
οι 3 μηνες ειναι σιγουροι για να ξαναστρωσει ο κυκλος αλλα μου ειπε εκτος απροοπτου της βιοψιας και με παρακολουθηση θα μπορουμε να ξεκινησουμε και απο τον δευτερο κυκλο Wink ......τωρα βεβαια ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω με εχει πιασει το αναποδο μου Twisted Evil

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:γιατι καλε μποσκοπαν?
οι 3 μηνες ειναι σιγουροι για να ξαναστρωσει ο κυκλος αλλα μου ειπε εκτος απροοπτου της βιοψιας και με παρακολουθηση θα μπορουμε να ξεκινησουμε και απο τον δευτερο κυκλο Wink ......τωρα βεβαια ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω με εχει πιασει το αναποδο μου Twisted Evil
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ (ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ) Κ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΑΝ ΠΟΝΑΩ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ...ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΟΚ ΑΛΛΑ ΣΕ 8 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ!!!
Π ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Συγχαρητήρια στην δημητρουλα.αύριο θα μάθεις τα πιο ωραία νέα της ζωής σου.
Εγω καλα είμαι.πήγα την Τετάρτη για να ακούσουμε καρδια και δεν ακούσαμε.απογοητευτικα πολυ και εκλαιγα 2 μέρες νιωθωντας ότι κάτι δεν παει καλα.αφού Ηρεμησα και έκανα και μια χοριακη την Παρασκευή, 15000, είμαι πιο αισιόδοξη.αύριο το πρωι θα κάνω πάλι χοριακη και το απόγευμα θα πάω στον γιατρο πάλι να δούμε τι γίνεται.
Δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι πολυ και προσπαθω να το παίζω ότι είμαι καλα για να μην στεναχωρω τους υπόλοιπους.

Είμαι στην ίδια φάση με σένα.Ενω μεγαλώνει ο σάκος,πλέον φαίνεται κ το κουκιδινι η καρδούλα γιοκ ακόμη....Την επόμενη βδομάδα ευελπιστώ να δω καρδούλα αλλιώς....Σήμερα έχω να κάνω ελεχγο προγεστερονης κ θα κάνω κ μια χοριακη..
Πόσο βδομαδων είσαι λολιποπ;;;

Καλημέρα κοριτσΑ τι κάνετε;;;Σήμερα έχει ρεπο ο Νικ.Χθες ο μικρός ανακάλυψε το κινητο μου κ μόλις τον είδα που το είχε στο χέρι του,του λέω Κωνσταντινε μου δωσε μου το κινητο σε....(παρακαλω) ΜΠΑΜ το πετάει κάτω,κι επειδή το έχει σύστημα ανέβασαν πολυ τον τόνο μου κ γυρνάει με κοιτάει κ παει προς την αγκαλια του μπαμπα του...κι εγω κ ο μπαμπάς του καθομασταν κάτω,είχαμε όλοι το ίδιο ύψος...και του λέει ο Νικ πήγαινε να αγκαλιασεις την μαμα σου κ να της πεις συγγνώμη -ταχα μου τώρα- και ρε κορίτσια έρχεται κ με αγκαλιάζει σφιχτά κ μου δίνει κ φιλι,πρώτη φορα.....

Παρτην
κάτω την δικιά σου...

Καλημέρα καλε σας είπα;;;;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 654316

loulou_29

loulou_29
πονους περιοδου εννοεις?αν ναι μπορει να ειναι κρυωμα ή ????? Razz
στο λητω και στο ρεα(το οποιο ειναι φανταστικο ενω δεν το περιμενα)
παω να απλωσω και να βαλω αλλο ενα πλυντηριο κ επιστρεφω!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ/Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΝΗΡΑ Κ ΝΑΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ....ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ Σ ΑΓΑΠΩ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:πονους περιοδου εννοεις?αν ναι μπορει να ειναι κρυωμα ή ????? Razz
στο λητω και στο ρεα(το οποιο ειναι φανταστικο ενω δεν το περιμενα)
παω να απλωσω και να βαλω αλλο ενα πλυντηριο κ επιστρεφω!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ/Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΝΗΡΑ Κ ΝΑΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ....ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ Σ ΑΓΑΠΩ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ

Γεια σου Τόνια μου,1/7 γίνεται 17 μηνών...Πετάει ότι βρει κ θέλω να του το σταματήσω γιατί μην πετάξει μεθαύριο τίποτα στο μωρο τον Μάο οσω κ το πάρει αλλιώς κ ζηλεύει το μωρο....Εσνα ο μικρός πόσο ειναι;

loulou_29

loulou_29
Καλημερα Τατιανουμπι!!!!!λιωνω με τον μικρουλι σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 585182 τι τερατακια πανεξυπνα ειναι αυτα!!!!
τονια η προηγουμενη γιατρος που ειχα ηταν στο ιασω.
Υ.Γ καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου και να δεις που θα ακουσεις και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 669659 στο επομενο ραντεβου!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ/Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΝΗΡΑ Κ ΝΑΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ....ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ Σ ΑΓΑΠΩ Κ ΕΣΥ ΘΑ ΛΙΩΝΕΙΣ

Γεια σου Τόνια μου,1/7 γίνεται 17 μηνών...Πετάει ότι βρει κ θέλω να του το σταματήσω γιατί μην πετάξει μεθαύριο τίποτα στο μωρο τον Μάο οσω κ το πάρει αλλιώς κ ζηλεύει το μωρο....Εσνα ο μικρός πόσο ειναι;
ΚΕ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ..ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 14,5ΜΗΝΩΝ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ 3,5 ΣΤΑ 4

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Καλημερα Τατιανουμπι!!!!!λιωνω με τον μικρουλι σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 585182 τι τερατακια πανεξυπνα ειναι αυτα!!!!
Υ.Γ καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου και να δεις που θα ακουσεις και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 669659 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 669659 στο επομενο ραντεβου!!!!!

Κουκλιτσα μου καλημερακια σου,τι κανεις;;;
Αν είναι πανεξυπνα δεν λες τίποτα....Ασε που τον κόβω γκομενιαρης τρελλο τον δικο μου...Χχαχα..

Χθες μιλαγαμε για ονόματα με τον δικο μου για το νέο μέλος....Φυσικά θέλει να βάλουμε της μανουλας του αν είναι κοριτσάκι...Ελάτε πάμε όλες μαζι:

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...

Ξεχνά το του είπα...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εκει γύρω μου τα άρχισε κ μένα....Θέλουν ζουληγμα νομίζω,χαχαχα....Να μας ζήσουν τα άντρακια μας.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
loulou_29 έγραψε:Καλημερα Τατιανουμπι!!!!!λιωνω με τον μικρουλι σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 585182 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 30 585182 τι τερατακια πανεξυπνα ειναι αυτα!!!!

Αν είναι πανεξυπνα δεν λες τίποτα....Ασε που τον κόβω γκομενιαρης τρελλο τον δικο μου...Χχαχα..

Χθες μιλαγαμε για ονόματα με τον δικο μου για το νέο μέλος....Φυσικά θέλει να βάλουμε της μανουλας του αν είναι κοριτσάκι...Ελάτε πάμε όλες μαζι:

Ξεχνά το του είπα...

ΧΑΧΑΧΑ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ??!!!ΕΜΕΝΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ Κ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ..ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΕΒΑΛΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ...........ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Η ΑΡΧΑΙΟ ΠΑΛΙ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακάρι να ήταν έτσι κ οι σχέσεις του δικου μου...Η να ΠΑΤΑΓΕ λίγο πόδι...Αλλα ευτυχώς που δεν έχουμε παντρευτεί οπότε θα πάω πριν την αναγνώριση κ θα βάλω ότι μου έρθει...
Άκου εκει κ τον πεθερο κ την καργια,δε σφαξανε,ποτε δε θα την βάλω αυτήν ποτε...
Και εγω έχω φτιάξει λίστα με αρχαία κ για αγοράκι κ για κοριτσάκι κ θα δω μετα....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΩΣΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ...ΕΜΜΜ ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ??ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΤΛ.....Κ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΩ Κ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ....

ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ?ΠΕΣ 3 ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ Κ 3 ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιασωνας,Ορφέας.Θησέας
Ηλέκτρα,....,.......

Στα κορίτσια το ψάχνω ακόμη..

ΕΣΥ;;;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ιασωνας,Ορφέας.Θησέας
Ηλέκτρα,....,.......

Στα κορίτσια το ψάχνω ακόμη..

ΕΣΥ;;;
ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΝΕΔΑ, ΗΛΙΔΑ , ΗΛΕΚΤΡΑ
ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ¨: ΕΚΤΟΡΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΜΩΡΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκα
Τι κάνετε;

Σας διάβασα λίγο βιαστικά γιατι κάνω και δουλιτσες! Τατιανακι καλα αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου!! ΤΑ αγόρια σας και εσένα και της Τονιας είναι για φάγωμα και ζούλιγμα μαζι!!!

Επισκέφτηκε και εμένα επίσημα η σιχαμενη, Έλλη μου όταν μπεις βάλε με 22/7! Ευτυχώς που ήρθε τώρα και που θα ξανάρθει σίγουρα τον άλλο μήνα και θα είναι πριν το γάμο γιατι αυτο μου έλειπε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xaftounaki στις Κυρ Ιουν 24, 2012 11:04 pm, 1 φορά

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

Ξεχνά το του είπα...
Καλα ρε Τατι ,σοβαρα θελει το ονομα της μαμας του?Στον πλανητη ΓΗ πες του ολα τα αλλα ονοματα υπαρχουν εκτος απο αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Σορρυ που μπηκα ξεκαρφωτα αλλα ηθελα να δω πως τα πας. Very Happy Very Happy

Τα αλλα κοριτσακια ολα καλα? Very Happy Very Happy Φουσκωνετε?
Ελπιζω καποτε και εγω.... Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις