376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #48 Σαβ Ιουν 23, 2012 5:37 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Και πάνω στον ύπνο τον βαθύ, με ξύπνησε το κουδούνι. Δε σηκώθηκα γιατί αν τελικά άνοιγα την πόρτα, όποιος και αν ήταν θα άκουγε ότι δεν άκουσε στη ζωή του. Μα 15:30 κουδούνι;;;;Πάνε καλά οι άνθρωποι;;;;;
Βέβαια από την άλλη, έπρεπε να σηκωθώ για να αρχίσω αυτό το ρημαδομάθημα.
Πριν όμως, θα σας πω το μεσημεριανό μου όνειρο:Ονειρεύτηκα πως ήμουν στην Τήνο, σε ένα φιλικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα και έβλεπα τα κάράβια να έρχονται και τα καταγάλανα νερά να είναι πεντακάθαρα. Ξαφνικά χτύπξησε ένα τηλέφωνο στους φίλους και μάθαμε για ένα ατύχημα μιας κοπέλας. Πήγαμε, και στο σημείο του αυτυχήματος ήταν ένα εκκλησάκι με την εικόνα της Παναγίας και αναμένα κεράκια.(και εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος του όνειρου).
Το δεύτερο αφορά ένα θείο μου που πέθανε πριν 9-10 μήνες. Το είδα στο φέρετρο αλλά ενώ γινόταν η νεκρόσυμη ακολουθία, εκείνος σηκώθηκε 2 φορές. Την 3η μάλιστα ρώτησε γιατί τον έχουν εκεί. Και το τρίτο και τελευταίο κομμάτι αφορά τη μαμά μου. Έβλεπα ότι τη χαστούκιζα συνέχεια
Τώρα που ξύπνησα στενοχωριέμαι για τη μαμάκα μου Γιατί να τη χτυπήσω
Γκρινιάρα μου, επειδή φαίνεται να ξέρεις λίγο από όνειρα, τί μπορεί να σημαίνει;;; Αν και καμιά άλλη ξέρει, ας μου πει.
στις διαταγες σας κυρια μου!!!
λοιπον
το πρωτο μερος ειναι καλο...να πας παλι να αναψεις ενα κερακι στη χαρη Της...κατι θα ακουσεις μαλλον χαρμοσυνο....
το δευτερο μερος δεν ξερω τι να σημαινει...ισως ο θειος θελει να τον μνημονευσεις...αναψε παλι ενα κερακι...
και το τριτο ειναι και το καλυτερο...οταν χτυπας εναν ανθρωπο σημαινει οτι απο αυτον παιρνεις δυναμη...αρα μη στεναχωριεσαι προφανως η μαμα σου σε στηριζει...σε ο,τι κανεις...
ελπιζω να σε καλυψα...