Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Και πάνω στον ύπνο τον βαθύ, με ξύπνησε το κουδούνι. Δε σηκώθηκα γιατί αν τελικά άνοιγα την πόρτα, όποιος και αν ήταν θα άκουγε ότι δεν άκουσε στη ζωή του. Μα 15:30 κουδούνι;;;;Πάνε καλά οι άνθρωποι;;;;; Mad Mad Mad Mad
Βέβαια από την άλλη, έπρεπε να σηκωθώ για να αρχίσω αυτό το ρημαδομάθημα.
Πριν όμως, θα σας πω το μεσημεριανό μου όνειρο:Ονειρεύτηκα πως ήμουν στην Τήνο, σε ένα φιλικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα και έβλεπα τα κάράβια να έρχονται και τα καταγάλανα νερά να είναι πεντακάθαρα. Ξαφνικά χτύπξησε ένα τηλέφωνο στους φίλους και μάθαμε για ένα ατύχημα μιας κοπέλας. Πήγαμε, και στο σημείο του αυτυχήματος ήταν ένα εκκλησάκι με την εικόνα της Παναγίας και αναμένα κεράκια.(και εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος του όνειρου).
Το δεύτερο αφορά ένα θείο μου που πέθανε πριν 9-10 μήνες. Το είδα στο φέρετρο αλλά ενώ γινόταν η νεκρόσυμη ακολουθία, εκείνος σηκώθηκε 2 φορές. Την 3η μάλιστα ρώτησε γιατί τον έχουν εκεί. scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch Και το τρίτο και τελευταίο κομμάτι αφορά τη μαμά μου. Έβλεπα ότι τη χαστούκιζα συνέχεια scratch scratch scratch
Τώρα που ξύπνησα στενοχωριέμαι για τη μαμάκα μου Crying or Very sad Crying or Very sad Γιατί να τη χτυπήσω scratch scratch scratch
Γκρινιάρα μου, επειδή φαίνεται να ξέρεις λίγο από όνειρα, τί μπορεί να σημαίνει;;; Αν και καμιά άλλη ξέρει, ας μου πει.

στις διαταγες σας κυρια μου!!!

λοιπον Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 16 M171

το πρωτο μερος ειναι καλο...να πας παλι να αναψεις ενα κερακι στη χαρη Της...κατι θα ακουσεις μαλλον χαρμοσυνο....

το δευτερο μερος δεν ξερω τι να σημαινει...ισως ο θειος θελει να τον μνημονευσεις...αναψε παλι ενα κερακι...

και το τριτο ειναι και το καλυτερο...οταν χτυπας εναν ανθρωπο σημαινει οτι απο αυτον παιρνεις δυναμη...αρα μη στεναχωριεσαι προφανως η μαμα σου σε στηριζει...σε ο,τι κανεις...

ελπιζω να σε καλυψα... Razz Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:να μαι παλι..τελικα οπου υπαρχουν πολλες γυναικες πρεπει να απομακρυνεσαι..αυτα εχει η ζωη..εγω πιστευω καλυτερα ειναι να λεει η καθε κοπελα οτι γουσταρει ειτε με επιπεδο ειτε οχι..φυσικα χωρις να προσβαλει καποια αλλη κοπελα κ ολα καλα..θα πεσουν να μας φανε σημερα χαχαχα

τι εγινε καλε???ποιες σκοτωνονται???

μη δινεις σημασια σε μικροψυχες χρυσακι μου...

ο λιακος σου τι κανει???

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι κανεις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 16 215994 γκρινιαρουλα?μπα ολα μια χαρα..σιγα μην σκοτωθουμε κιολας..κουβεντα καναμε..μολις ξυπνησε κ θα φαμε κρεμουλα τωρα σε λιγο..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:τι κανεις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 16 215994 γκρινιαρουλα?μπα ολα μια χαρα..σιγα μην σκοτωθουμε κιολας..κουβεντα καναμε..μολις ξυπνησε κ θα φαμε κρεμουλα τωρα σε λιγο..

καλα ειμαι κι εγω πριν λιγο φαγαμε και λεμε να παμε να ξαπλωσουμε λιγακι...

αχ...τρελαινομαι για κρεμες...ειδικα για φρουτοκρεμα...αυτες του εμποριου παντα...

eva34

eva34
Γκρινιαρούλα μου γλυκιά Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
Τώρα μπορώ να συνεχίσω το διάβασμά μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!
Τα λέμε πιο μετά κορίτσια μου

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:και εδω καταληγω,χθες διαβασα καποια μυνηματα απο το λεμονακι,που ελεγε καποια πραγματα για οσες απο εμας,και εγω μεσα,μπαινουμε σαν κομητες και μετα παλι απο καιρο και γενικα οτι ειναι ενοχλητικο ολο αυτο,οπως επισης και οτι σε καποια θεματα δεν τολμαμε να σχολιασουμε.να πω για'μενα οτι αν δεν ειμαι ευπροσδεκτη να μπαινω εστω και ετσι δεν ξαναμπαινω.δεν μου αρεσει να γινομαι βαρος ουτε σποντα.

το ξεκαθάρισα καθαρά και ξάστερα οτι δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό το πήγαινε έλα να το πω.... αν θες μπορείς να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα για αυτό το συγκεκριμένο.
Δεν με ενδιαφέρει πόσες φορές μπαίνεις εσύ ή όποια άλλη αλλά αυτά που γράφεις, όχι εσύ συγκεκριμένα αλλά όλες μας. Απλά κάποιες απο εμάς ήμαστε μόνιμες εδώ καθημερινά και ξαφνικά απουσιάζουμε.... το γιατί το έγραψα...

να διαβάσω και τα υπόλοιπα και έρχομαι..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Γκρινιαρούλα μου γλυκιά Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
Τώρα μπορώ να συνεχίσω το διάβασμά μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!
Τα λέμε πιο μετά κορίτσια μου

τιποτα καλε!!!καλο διαβασμα!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 16 M174

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω για νανακια...σι γιου αφτερ...

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 16 B18Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 16 B18Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 16 B18

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια καλησπερα. Θα συμφωνησω απολυτα με το λεμονακι.Το εχω αισθανθει απειρες φορες . Ολες εδω μπαινουμε για καποιο λογο. Τι νοημα εχει να μιλαω να λεω τις εμπειριες μου τα προβληματα μου και απαντηση να μην περνω. Δεν μιλαω για ολες τις κοπελες. Εχω περασει δυο αποβολες εχω πει τα συναισθηματα μου με εχουν βοηθησει κοριτσια εδω και τα εκτιμω βαθυτατα . ΥΠαρχουν ομως και κοπελες που με αγνοησαν. Δεν μπαινω στον κοπο να ασχοληθω μαζι τους δεν εχει νοημα ,διαλεγω ακομη και τις "διαδυκτιακες¨" μου φιλες. Ειμαι αρκετα μεγαλη να αναλωθω με καποια ατομα. Μ΄ αρεσει τρελα να μπαινω και να λεω μια κουβεντα μαζι σας αλλα συνηθως αποφασιζω να μιλησω οταν βλεπω οικεια προσωπα, Δεν το κανω για να προσβαλω καποιες παλιες η καινουργιες . απλα δεν γουσταρω μερικες συμπεριφορες
Σορρυ για τα παραπανω αλλα θελω να ειμαι ειλικρινης

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κούκλες !

Μπεμπίνι εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει ένα άλλο νινί
και στις υπόλοιπες κοπέλες φυσικά !
Μακάρι να μην συνέβαινε σε καμιά γυναίκα !!! είναι άδικο...
και σκληρό !!!

Τάτι κουράγιο ρε συ !!!
κράτα γερά !!!

Χρυσάκι είδες πόσο άσχημο είναι να μιλάς και να σε γράφουν ;
ε αυτό πριν δεν υπήρχε...
εγώ το έχω βιώσει πολλές φορές αυτό..
ακόμα και απο σένα.

(κορίτσια σόρι αλλά ο χαρακτήρας μου είναι αυτός, δεν μπορώ να μασάω λόγια και να γράφω πλαγίος και ύπουλα.)

Γιάννα γιούχου !!!!
θάλασσα και εσύ ε; κακούργα !!!!
καλά να περάσετε !!!

Κορίτσια εγώ πιστεύω πως όλες έχουμε το δικαίομα να γράφουμε αυτά που πιστεύουμε και νιώθουμε αλλά πάντα με προσοχή ώστε να μην προσβάλουμε. Το οτι δεν συμφωνώ με κάποια δεν πάει να πει οτι απαγορεύω την ελευθερία του λόγου της..

Γρινιάρα φιλάκια !!
όλα καλά ;

Νικη !!! που είσαι ρε ψυχή μου;

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εδω ειμαι αναστασια μου. Δεν πολυμιλαω αλλα διαβαζω τα νεα σας .
Ξανα ξεκινησαμε προσπαθιες για μωρακι και ο θεος βοηθος.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:εδω ειμαι αναστασια μου. Δεν πολυμιλαω αλλα διαβαζω τα νεα σας .
Ξανα ξεκινησαμε προσπαθιες για μωρακι και ο θεος βοηθος.
Νίκη έχεις κάνει καμιά εξέταση έξτρα να δεις αν φταίει κάτι ;

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θρομβοφιλια, καρυωτυπους, σαλπιγγογραφια σπερματοδιαγραμμα , ορμονολογικες . ολα τελεια..
Κουβεντιαζοντας εδω η ιωαννα μου ειπε για ενα κεντρο στην αθηνα και ενα γενετιστη κορυφη. εκει πηγαμε. Αυτος μονο ειπε οτι μπορει να φταιει η ηλικια μου (40 Razz )αλλα τιποτα δεν αποδεικνυεται. Μας προτεινε να δοκιμασουμε ακομη μια φορα φυσικα και μετα εξωσωματικη.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΗΣΥΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ετσι τωρα εχω διπλο αγχος... να μεινω εγκυος και μετα θα παει καλα η θα εχω τα ιδια??
Αυτα προσπαθησα να καταθεσω εδω οταν με επαιρνε απο κατω αλλα αρκετες φορες επεφτα σε τοιχο
Δεν θελω να ονοματισω τις κοπελες που ενδιαφερθηκαν να με ακουσουν (εκεινες ξερουν) αλλα τις στελνω πολλα φιλια.
Θα κανεις τελικα σπερματεγχυση? Ισως να κανουμε και εμεις για να επισπευσουμε την διαδικασια γιατι δυστυχως ο πιτσιρικος μου δουλευει εκτος πολης και βρισκομαστε μονο σκ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:θρομβοφιλια, καρυωτυπους, σαλπιγγογραφια σπερματοδιαγραμμα , ορμονολογικες . ολα τελεια..
Κουβεντιαζοντας εδω η ιωαννα μου ειπε για ενα κεντρο στην αθηνα και ενα γενετιστη κορυφη. εκει πηγαμε. Αυτος μονο ειπε οτι μπορει να φταιει η ηλικια μου (40 Razz )αλλα τιποτα δεν αποδεικνυεται. Μας προτεινε να δοκιμασουμε ακομη μια φορα φυσικα και μετα εξωσωματικη.
όταν όλα είναι καλά δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου το γιατί !!
θυμώνω πολύ με αύτο το πράγμα!!
είναι άδικο !!!
ολόψυχα Νίκη να σου ευχηθώ να πάνε αυτή την φορά όλα καλά και το σποράκι που θα έρθει να μείνει και να πάρεις ένα υγιές νινί αγκαλία !!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΙΚΗ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΤΙΣ 2 ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:Ετσι τωρα εχω διπλο αγχος... να μεινω εγκυος και μετα θα παει καλα η θα εχω τα ιδια??
Αυτα προσπαθησα να καταθεσω εδω οταν με επαιρνε απο κατω αλλα αρκετες φορες επεφτα σε τοιχο
Δεν θελω να ονοματισω τις κοπελες που ενδιαφερθηκαν να με ακουσουν (εκεινες ξερουν) αλλα τις στελνω πολλα φιλια.
Θα κανεις τελικα σπερματεγχυση? Ισως να κανουμε και εμεις για να επισπευσουμε την διαδικασια γιατι δυστυχως ο πιτσιρικος μου δουλευει εκτος πολης και βρισκομαστε μονο σκ
δεν ξέρω ρε συ, είναι άδικος κόπος νομίζω και ιδικά για τις ορμόνες που θα πάρω!!!
αλλά απο την άλλη γιατί όχι ;
είναι και αυτή μια προσπάθεια...

(εδώ κατάλαβα λάθος... και έσβησα )

γενικά όμως μην σκεφτεσαι αρνητικά, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί..
ίσως να είναι αυτή η τρίτη φορά, η τυχερή σου !!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μακαρι αναστασια μου . Δεν ξερεις ποσο το θελουμε Φυσικα μακαρι για ολες μας να μπορεσουμε να γινουμε μανουλες.
Τονια εξεταζουν χροματοσωμικες ανωμαλιες καιτων δυο και αν υπαρχει προβλημα μεταξυ του ζευγαριου.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:μακαρι αναστασια μου . Δεν ξερεις ποσο το θελουμε Φυσικα μακαρι για ολες μας να μπορεσουμε να γινουμε μανουλες.
Τονια εξεταζουν χροματοσωμικες ανωμαλιες καιτων δυο και αν υπαρχει προβλημα μεταξυ του ζευγαριου.
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑ..ΕΓΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΛΟΓΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΓΙΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:μακαρι αναστασια μου . Δεν ξερεις ποσο το θελουμε Φυσικα μακαρι για ολες μας να μπορεσουμε να γινουμε μανουλες.

το ξέρω πολύ καλά !!
θα σου πω αυτό που λέω σε εμένα..
όλες μπορούμε να γίνουμε μανούλες !!!
υπάρχει τρόπος απλά θέλει υπομονή και κόπο !!!

γεια σου Τόνια.

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω απλα δεν ηξερα τιπτα αλλα αναγκαστηκα και τα εμαθα.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:Εγω απλα δεν ηξερα τιπτα αλλα αναγκαστηκα και τα εμαθα.
κάποια πράγματα τα μαθαίνεις αναγκαστικά.... πραγματικά !

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
a-niki έγραψε:Εγω απλα δεν ηξερα τιπτα αλλα αναγκαστηκα και τα εμαθα.
ΕΓΩ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΛΑ ΠΑΘΑΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ 7ο....ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ..ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΖΩΟΝ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ...ΜΕ ΦΩΤΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ Κ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τωρα εσυ εχεις να ασχοληθεις με τον γαμο σου ετσι δεν ειναι? και μετα την εξωσωματικη?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις