Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
525 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 525 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ.ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.Η ΚΟΡΗ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!
ΧΡΥΣΑ ΤΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΜΑΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΠΙ!!!!
ΜΑΤΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΦΙΛΙΑ

Καλο μπλουμ ρε κορίτσι....
Κανε κ για μένα που τόσο το επιθυμώ εγω καιο γιος μου....

HTAN NA PAME TO PROHGOYMENO SΚ ΑΛΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ.
ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΥΜ....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 K027Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 K029

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
eirini7 έγραψε:Γειά σου Γιάννα!!!!αχ τι ωραία που θα πάτε για μπανάκι!!εγώ έχω την βρωμοαλέκα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 679259

Τατιάνα κατάλαβα τι εννοείς!σωστή!κι εγώ προτιμώ να μη μιλάω σε κάποια θέματα αν έχω αντίθετη γνώμη γιατί θα πέσουν να με φάνε...

Θα μας σκίζουν σαν σαρδέλες....Αλλα δεν πτοουμασε...Εγω πάντως πεταγομαι που κπου κ τις νευριαζω...

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 40746 έλιωσα λέμε.....

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια σας αφήνω να ετοιμάσω τραπέζι σιγά σιγά!!Να κάνω και ένα μπανάκι!!!Όχι απλά σπουδαία ανακάλυψη τα κλιματιστικά...Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ!!!Έχω ανάψει και τα 3 στο σπίτι για να δροσίσει όλο!!!Λείπει η γάτα(η μαμά) χορεύουν τα ποντίκια!!Αλλά εντάξει μου έδωσε το οκ!!!ΑΑΑΑ!!Αυτή μου είπε να έρθω εδώ για να δροσιστώ!!!χιχιχι Ας πρόσεχε!!!! Razz

Μπορεί να μπω το απόγευμα,αν όχι τότε τα λέμε αύριο 1000%!!!!
Τα φιλιά μου σε όλες όσες είναι μέσα αλλά και σε όσες θα μπουν αργότερα!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τρώμε και επιστρέφω.........

Deb

Deb
tatijana έγραψε:
Θα μας σκίζουν σαν σαρδέλες....Αλλα δεν πτοουμασε...Εγω πάντως πεταγομαι που κπου κ τις νευριαζω...

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ!!!ΤΙ ΚΑΛΑ..ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μηπως τελικα ειναι καιρος να παψουμε να κολλωνουμε να πουμε αυτο που θελουμε και σε οποιον αρεσει?
δε καταλαβα ποιες ειναι αυτες που θα κρινουν τις επιλογες μου και ποιος τις εβαλε να κρινουν?
σαμπως αυτες ειναι καλυτερες?
πισω απο ενα παλιομηχανημα και εγω ειμαι θεα....!
δεσποινα και ειρηνη καλη ορεξη.
θελω και εγω μανικιουρ και πεντικιουρ!
περιμενω να παω στο χωριο μου να τα φτιαξω μαζι με την αδερφη μου.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:μηπως τελικα ειναι καιρος να παψουμε να κολλωνουμε να πουμε αυτο που θελουμε και σε οποιον αρεσει?
δε καταλαβα ποιες ειναι αυτες που θα κρινουν τις επιλογες μου και ποιος τις εβαλε να κρινουν?
σαμπως αυτες ειναι καλυτερες?
πισω απο ενα παλιομηχανημα και εγω ειμαι θεα....!
δεσποινα και ειρηνη καλη ορεξη.
θελω και εγω μανικιουρ και πεντικιουρ!
περιμενω να παω στο χωριο μου να τα φτιαξω μαζι με την αδερφη μου.

ΜΠΕΜΠΙΝΙ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΜΑΙ...Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΥ ΜΑΜΑΔΕΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΦΘΟΝΟΣ Η ΖΗΛΕΙΑ Κ Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ...

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ!!!ΤΙ ΚΑΛΑ..ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787

Εγώ έκανα πριν 2 εβδομάδες περίπου και πετάωωωωω!!!!!Θα πέθαινα χωρίς μανικιούρ ή πεντικιούρ!!!!Ευτυχώς που έχω πτυχίο πάνω σε αυτό οπότε δεν χρειάζεται να πληρώνω κιόλας!!!Τώρα όμως με την κοιλάρα δεν φτάνω η έρμη οπότε αναγκαστικά παίρνω κοπέλα!!!

(δεν βλέπω να τρώμε σήμερα,δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το φόρουμ Razz )

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ!!!ΤΙ ΚΑΛΑ..ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ..... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787

Εγώ έκανα πριν 2 εβδομάδες περίπου και πετάωωωωω!!!!!Θα πέθαινα χωρίς μανικιούρ ή πεντικιούρ!!!!Ευτυχώς που έχω πτυχίο πάνω σε αυτό οπότε δεν χρειάζεται να πληρώνω κιόλας!!!Τώρα όμως με την κοιλάρα δεν φτάνω η έρμη οπότε αναγκαστικά παίρνω κοπέλα!!!

(δεν βλέπω να τρώμε σήμερα,δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το φόρουμ Razz )

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 20ΕΥΡΩ Κ ΕΧΩ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗΗΗΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΣΑΖ!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ..ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ..Κ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Shocked Very Happy Very Happy

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ το μικρακι θα αρχισει να διαμαρτυρεται οποτε θα ξεκολλησεις θελοντας και μη. Razz
ΤΟΝΙΑ συμφωνω σε αυτα που λες και συμπληρωνω οτι ακομα και μεσα απο τα γραπτα η κακια και η ζηλεια φαινεται.
ΤΑΤΙΑΝΑ εμεις ειμαστε γατες και θα τις φαμε στη γωνια....! Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑ το μικρακι θα αρχισει να διαμαρτυρεται οποτε θα ξεκολλησεις θελοντας και μη. Razz
ΤΟΝΙΑ συμφωνω σε αυτα που λες και συμπληρωνω οτι ακομα και μεσα απο τα γραπτα η κακια και η ζηλεια φαινεται.
ΤΑΤΙΑΝΑ εμεις ειμαστε γατες και θα τις φαμε στη γωνια....! Wink

ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ Κ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ Κ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ...

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τονια απο την κουρουτα ειναι μια πολυ καλη φιλη της αδερφης μου.
στον ταξιαρχη[θυμαμαι καλα?] με ειχε φιλοξενησει καποτε ενα αμορε!
φοβερες παραλιες.και εγω απο λιγο-πολυ,πιο πανω ειμαι,απο νομο αχαιας.

Deb

Deb
Τόνια όπως και να'χει όλες οι γυναίκες συμφωνούμε στο ότι σαν το πεντικιούρ δεν είναι τίποτα άλλο!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Μπεμπίνι σαν να έχεις ένα δίκιο!!!Έφυγααααααααααααααα!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 328109

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:τονια απο την κουρουτα ειναι μια πολυ καλη φιλη της αδερφης μου.
στον ταξιαρχη[θυμαμαι καλα?] με ειχε φιλοξενησει καποτε ενα αμορε!
φοβερες παραλιες.και εγω απο λιγο-πολυ,πιο πανω ειμαι,απο νομο αχαιας.
Η ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ,,ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ...ΧΙΧΙΧΙ
ΑΧΑΙΑ?ΑΠΟ ΠΟΥ?

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω να μαζεψω τον μικρο μου για υπνο και να ξαπλωσω λιγακι και εγω γιατι το απογευμα εχω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 517142
τονια μου ειμαι απο κοντα στο διακοφτο.αλλη στιγμη θα σου πω απο που ακριβως.
ελπιζω να καταφερω να μπω το απογευμα να τα πουμε παλι.
πολλα φιλια και καλο μεσημερι. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω θα πάω για μανικιουρ πεντικιουρ το άξιζω νομίζω...
Να κάνουμε κίνημα να φωνάζουμε θα σας φάμε ωρε ψευτοδιανοουμενες του πωπου...Αρεσε στο ειρινηακι αυτο,χαχαχαχ...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:παω να μαζεψω τον μικρο μου για υπνο και να ξαπλωσω λιγακι και εγω γιατι το απογευμα εχω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 517142
τονια μου ειμαι απο κοντα στο διακοφτο.αλλη στιγμη θα σου πω απο που ακριβως.
ελπιζω να καταφερω να μπω το απογευμα να τα πουμε παλι.
πολλα φιλια και καλο μεσημερι. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κουκλες μου και καλο σκ σε ολες!!!

θα καουμε μου φαινεται!!!

τι κανετε??εγω απο χθες ειχα ολο επισκεψεις και τωρα βρηκα χρονο και μπηκα...

πηγα λαικη και γυρισα και τωρα εβαλα στο φουρνο τσιπουρες με πατατες λεμονατες...

λουλου σου στελνω μια ζεστη αγκαλια και ευχομαι γρηγορα να γιατρευτουν οι "πληγες" σου... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 534787

τι αμαρτιες πληρωνουμε και δεν μπορουμε να στεριοσουμε ενα μωρο???γιατι???τι εχουμε φταιξει???υπαρχουν αναξιες γυναικες που τα πετανε κι εμεις που το θελουμε τα χανουμε...ΓΙΑΤΙ?????

τατιανακι μου γλυκο ολα καλα θα πανε...θα το δεις...απλα η κορη ειπε να σου κανει τη ζωη πατινι απο τωρα...σου στελνω μια αγκαλιτσα να σου κραταει συντροφια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 35468

ματινακι αναμενω το σαιτ...με δελεασες παλιοκοριτσο!!!ασε τα χοτ ντογκ...μαρι νηστευω γιατι με κολαζεις???

λεμονακι μου διαβασα τα οσα εγραψες αλλα δεν εχω παρει χαμπαρι και πολλα...εχω ομως διαπιστωσει πως το παρεακι μας δεν ειναι οπως τοτε που πρωτογραφτηκα...ισως γινεται ενα ξεσκαρταρισμα...μπορει να ειναι και για καλο...

δουλειες στα χτηματα κανω κι εγω...ξερω να τσαπιζω,να μαζευω σταφιλια,βερικοκα και ελιες...αν χρειαζεσαι προσωπικο σφυριξε κι εφτασα...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 M188

ευη καλες διακοπες και καλα να περασετε!!!ευχομαι να γυρισεις διπλη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 M021

δεσποινακι μου γλυκο αχ...τι κοιλιτσα ομορφη ειναι αυτη???αχ!!!απο τωρα ο μπαμπας εχει ερωτα με την κορακλα του!!!σκεψου να γεννηθει τι εχει να γινει!!!κατσε στη δροσουλα σου το σκ να το απολαυσεις...φιλακι σε σενα και χαδακι στη μπουμπου σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 M016

ελλουκο που εισαι??πηγες θαλασσα μαρι???Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 M120

τονια οι αγαδες κανουν νανι κι εσυ βρηκες ευκαιρια για ριλαξ???ουφφφφφ.....θελω να περασει ο καιρος να κατεβω στα πατρια εδαφη....... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 536304

γεια σου [color=red][/μπεμπινι!!!!!color] Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 417472

αντα μου τι κανεις???με γεια το συστημα σιδερωματος!!!θα σου λυσει τα χερια!!!!

οποιες ξεχναω ζηταω μια μεγαλη συγγνωμη...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 M120

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε μονη μου εμεινα???

παω τοτε να ετοιμασω το τραπεζι γιατι το φαγητο κοντευει...

θα επιστρεψω αργοτερα...

καλη ξεκουραση σε ολες σας........Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 15 M057

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλοουυυυυυ με ψιλό πήρε ο ύπνος.Αλλα λέω πάλι να κοιμηθώ..Γκρινιαρακι μου ευχαριστω για την γλυκεια σου ευχουλα!!!

Και δεν είστε αναξιες...Όλα για κάποιο λόγο γίνονται...

eva34

eva34
Και πάνω στον ύπνο τον βαθύ, με ξύπνησε το κουδούνι. Δε σηκώθηκα γιατί αν τελικά άνοιγα την πόρτα, όποιος και αν ήταν θα άκουγε ότι δεν άκουσε στη ζωή του. Μα 15:30 κουδούνι;;;;Πάνε καλά οι άνθρωποι;;;;; Mad Mad Mad Mad
Βέβαια από την άλλη, έπρεπε να σηκωθώ για να αρχίσω αυτό το ρημαδομάθημα.
Πριν όμως, θα σας πω το μεσημεριανό μου όνειρο:Ονειρεύτηκα πως ήμουν στην Τήνο, σε ένα φιλικό σπίτι δίπλα στη θάλασσα και έβλεπα τα κάράβια να έρχονται και τα καταγάλανα νερά να είναι πεντακάθαρα. Ξαφνικά χτύπξησε ένα τηλέφωνο στους φίλους και μάθαμε για ένα ατύχημα μιας κοπέλας. Πήγαμε, και στο σημείο του αυτυχήματος ήταν ένα εκκλησάκι με την εικόνα της Παναγίας και αναμένα κεράκια.(και εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος του όνειρου).
Το δεύτερο αφορά ένα θείο μου που πέθανε πριν 9-10 μήνες. Το είδα στο φέρετρο αλλά ενώ γινόταν η νεκρόσυμη ακολουθία, εκείνος σηκώθηκε 2 φορές. Την 3η μάλιστα ρώτησε γιατί τον έχουν εκεί. scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch scratch Και το τρίτο και τελευταίο κομμάτι αφορά τη μαμά μου. Έβλεπα ότι τη χαστούκιζα συνέχεια scratch scratch scratch
Τώρα που ξύπνησα στενοχωριέμαι για τη μαμάκα μου Crying or Very sad Crying or Very sad Γιατί να τη χτυπήσω scratch scratch scratch
Γκρινιάρα μου, επειδή φαίνεται να ξέρεις λίγο από όνειρα, τί μπορεί να σημαίνει;;; Αν και καμιά άλλη ξέρει, ας μου πει.

eva34

eva34
tatijana έγραψε:Χαλοουυυυυυ με ψιλό πήρε ο ύπνος.Αλλα λέω πάλι να κοιμηθώ..Γκρινιαρακι μου ευχαριστω για την γλυκεια σου ευχουλα!!!

Συμφωνώ Τατιανάκι Respect Respect Respect Respect Respect Respect !!!!Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Όλα μα όλα όμως Respect Respect

xrysaki!

xrysaki!
να μαι παλι..τελικα οπου υπαρχουν πολλες γυναικες πρεπει να απομακρυνεσαι..αυτα εχει η ζωη..εγω πιστευω καλυτερα ειναι να λεει η καθε κοπελα οτι γουσταρει ειτε με επιπεδο ειτε οχι..φυσικα χωρις να προσβαλει καποια αλλη κοπελα κ ολα καλα..θα πεσουν να μας φανε σημερα χαχαχα

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Χαλοουυυυυυ με ψιλό πήρε ο ύπνος.Αλλα λέω πάλι να κοιμηθώ..Γκρινιαρακι μου ευχαριστω για την γλυκεια σου ευχουλα!!!

κανε νανακια τατι μου το εχετε αναγκη κι εσυ και το σποριδιον!!!

καλη ξεκουραση!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις