Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
476 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 476 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπεμπινι 1 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑ πανεμορφη και απεριγραπτη η αισθηση οταν χαιδευεις την κοιλιτσα και αυτη ανταποκρινεται ετσι?
απιστευτο συναισθημα....!

Έτσι ακριβώς!!!Είναι σαν να την σκουντάω και αυτή ξυπνάει και μου λέει: -Τί θες ρε μαμά πάλι;;;; Razz

Τατιάνα κοράκλα θα είναι το έχω προαίσθημα!!!!!! Wink

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:

Τατιάνα κοράκλα θα είναι το έχω προαίσθημα!!!!!! Wink
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 315810

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:
tatijana έγραψε:Τολμά αν μπορείς,θα εμφανιστω με μπαζουκα κ τανκ....Χαμός..
Χρυσακι μη μιλάς για πατάτες τηγανιτες γιατί αυτομάτως μου έρχονται κ αυγά μέσα σε αυτα κ δεν έχω κανέναν να μου τα φτιάξει....

συμπεθερα ελα να σε περιποιηθω εγω για να σε καλοπιασω κιολας,χαχαχα.
φερε και το μπαζουκας,θα το χρειαστουμε............! Wink

Έρχομαι γιατί θέλω αγαπη κ προδερμ...χαχχχα...

ελα,ελα!
απο αγαπη εχω περισευμα να δωσω σε ανθρωπους που αξιζουν.
ποσο μαλλον στη συμπεθερα! Cool Razz
το μπαζουκας μαρη να μην ξεχασεις...! Twisted Evil

ΔΕΣΠΟΙΝΑ να την χαιδευεις συνεχεια και να της μιλας! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 534787
αχ παναγια μου,οταν το εκανα αυτο στον γιο μου ηταν λες και πιαναμε κουβεντα.με το που εβαζε ο αντρας μου το χερι του στην κοιλια,σταματουσε!χαχαχαχα.

Deb

Deb
Εμένα με τον μπαμπά της τα πάει καλά ευτυχώς!!Αν καμία φορά βάλει το χέρι του στην κοιλιά μου και δεν κουνηθεί κατεβάζει τα μούτρα ο γλυκός μου και λέει ότι δεν του δίνει σημασία!!Ε,ρε που μπλέξαμε λέω!!Που να γεννηθεί κιόλας!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deb στις Σαβ Ιουν 23, 2012 2:52 am, 1 φορά

xrysaki!

xrysaki!
χαχαχαχα διανοουμενες του πωπου χαχαχαχα με εκανες κ γελασα ρε τατι..μπεμπινι ειναι οντως ασχημο αλλα να σου πω κατι..στην ουσια ειναι κομπλεξικα ατομα..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ...ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΑΓΕ ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΩ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΗΠΙΑΜΕ..ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΩΡΑ!!!!

ΚΑΛΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΨ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΟΠΛΕΞΙΚΕΣ ΖΗΛΙΑΡΕΣ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΚΑΛΗΜΕΡΑ?ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ??

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:
xrysaki! έγραψε:κοριτσια δεν ασχολουμαι γενικοτερα..απλα καποιες συμπεριφορες ειναι για το....ας μην το πω..εγω πλεον μονο εδω μπαινω σε αυτο το θεματακι..ααπλα κριμα..τεσπαααα..τατιανα κορη θα ναι..το εχω προαισθημα... Very Happy

δεν ειναι ομως αδικο σε ενα φορουμ με δεκαδες θεματα να περιοριζεσαι σε ενα μονο θεμα εξαιτιας καποιων" κυριων" που νομιζουν οτι καποιες ειναι και απαιτουν?

Εγω το έχω πει,στο λέγειν δεν είμαι καλη κ λόγω δυσλεξιας κ λόγω παλιών καταστάσεων είμαι πολυ κλειστός άνθρωπος κ δεν μπορω να τα βάλω με διανοουμενες του πωπου,γιατί κ εδω έχουμε διαβασμενες κοπέλες αλλα δεν το επιδυκνειουν έτσι...

ουτε και εγω ειμαι καλη στο λεγειν,αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν εχω εμπειρια και αποψη πανω σε ενα θεμα.ουτε επιδη το ξεκινανε επιθετικα οτι δε μπορω να πω την αποψη μου η οποια ειναι εντελως αντιθετη με τη δικη τους.ασε που πιστευω οτι καποιες απο αυτες ξεπατικωνουν γνωμες απο το ιντερνετ και απλα τις αντιγραφουν εδω.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysaki! έγραψε:χαχαχαχα διανοουμενες του πωπου χαχαχαχα με εκανες κ γελασα ρε τατι..μπεμπινι ειναι οντως ασχημο αλλα να σου πω κατι..στην ουσια ειναι κομπλεξικα ατομα..

να κλειστουν στο σπιτι τους τοτε οι κομπλεξαρες και να μεινουν μακρυα απο τον κοσμο.

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ...ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΑΓΕ ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΩ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΗΠΙΑΜΕ..ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΩΡΑ!!!!

ΚΑΛΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΨ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΟΠΛΕΞΙΚΕΣ ΖΗΛΙΑΡΕΣ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΚΑΛΗΜΕΡΑ?ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ??

δικιο εχεις αλλα που θα το βρεις? Rolling Eyes
εδω μεσα λιγο δυσκολο,αν εξαιρεσεις το παρεακι του παροντος θεματος![βαζω και τον εαυτο μου μεσα η ψωναρα]

xrysaki!

xrysaki!
εμενα κοριτσια αυτο που μου την δινει πολυ ειναι οταν μπαινεις χαιρετας κ δεν σου δινει κανεις σημασια..με τρελαινει αυτο..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ...ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΦΑΓΕ ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΡΡΟΙΑ!!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΩ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΗΠΙΑΜΕ..ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΩΡΑ!!!!

δικιο εχεις αλλα που θα το βρεις? Rolling Eyes
εδω μεσα λιγο δυσκολο,αν εξαιρεσεις το παρεακι του παροντος θεματος![βαζω και τον εαυτο μου μεσα η ψωναρα]
ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΝΟΩ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Κ ΜΙΛΑΣ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ??ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΧΡΥΣΑ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ...Κ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κορίτσια!!!!!!!!!

σήμερα έχει απίστευτη ζέστη....και 7 η ώρα έχουμε να πάμε σε γάμο...θα λιώσουμε..ουφφφφφ

θέλω παραλία!!!!!!!!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 4872

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΙ ΕΙΡΗΝΗ!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΗΙ ΕΙΡΗΝΗ!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ....ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ

τέλεια ανακάλυψη!!χαχα!!οκ!

συγχαρητήρια για το μάθημα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 50580

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ.ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.Η ΚΟΡΗ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!
ΧΡΥΣΑ ΤΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 417472
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΜΑΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΠΙ!!!!
ΜΑΤΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΦΙΛΙΑ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω εφαγα μόλις κ επανήλθαν στην ξαπλα μου...
Αυτοπου λέτε,ναι κ εμένα με εκνευριζει να λέω γεια ή τα νέα μου η να κάνω ερώτηση κ να με γράφουν,αλλα αυτο με το "γεια" το έχω κ στην καθημερινότητα μου,αν κάποιος δεν μου πει καλημέρα δεν του ξαναδινω σημασία κ μετα ρωτάει μα γιατί δε μου μιλάει;;;Έλα μου ντε;
Χρυσακι τι να πω;Για μένα όλες αυτές έχουν πρόβλημα,το ότι είσαι πιο έξυπνη απο μένα,δε σημαίνει οτινεγω είμαι κατώτερη σου κ απαξιεις να μου μιλάς η να μου μιλάς ειρωνικά...Γιατί όλο αυτο σε κάνει πολυ κατώτερη μου...Αν είσαι σκατοψυχος προτιμω να είμαι λιγότερο διαβασμενη...Δε ξέρω αν καταλάβατε ο σκεπτικό μου κ αυτοπου θέλω να πω....Και ναι μπεμπινακι νομίζω ότι το copy-paste παει σύννεφο..

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Εγω εφαγα μόλις κ επανήλθαν στην ξαπλα μου...
Αυτοπου λέτε,ναι κ εμένα με εκνευριζει να λέω γεια ή τα νέα μου η να κάνω ερώτηση κ να με γράφουν,αλλα αυτο με το "γεια" το έχω κ στην καθημερινότητα μου,αν κάποιος δεν μου πει καλημέρα δεν του ξαναδινω σημασία κ μετα ρωτάει μα γιατί δε μου μιλάει;;;Έλα μου ντε;
Χρυσακι τι να πω;Για μένα όλες αυτές έχουν πρόβλημα,το ότι είσαι πιο έξυπνη απο μένα,δε σημαίνει οτινεγω είμαι κατώτερη σου κ απαξιεις να μου μιλάς η να μου μιλάς ειρωνικά...Γιατί όλο αυτο σε κάνει πολυ κατώτερη μου...Αν είσαι σκατοψυχος προτιμω να είμαι λιγότερο διαβασμενη...Δε ξέρω αν καταλάβατε ο σκεπτικό μου κ αυτοπου θέλω να πω....Και ναι μπεμπινακι νομίζω ότι το copy-paste παει σύννεφο..

ΧΩΣΕ ΧΩΣΕ Respect Respect Respect Respect

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ.ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.Η ΚΟΡΗ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!
ΧΡΥΣΑ ΤΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 417472
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΜΑΣ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΠΙ!!!!
ΜΑΤΙΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΦΙΛΙΑ

Καλο μπλουμ ρε κορίτσι....
Κανε κ για μένα που τόσο το επιθυμώ εγω καιο γιος μου....

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου Γιάννα!!!!αχ τι ωραία που θα πάτε για μπανάκι!!εγώ έχω την βρωμοαλέκα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 679259

Τατιάνα κατάλαβα τι εννοείς!σωστή!κι εγώ προτιμώ να μη μιλάω σε κάποια θέματα αν έχω αντίθετη γνώμη γιατί θα πέσουν να με φάνε...

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου ειρηνη.και εγω θελω να παω για μπανιο αλλα εχει απιστευτο αερα και επιδη εχουν περασει μονο λιγες μερες απο το ατυχο συμβαν φοβαμαι να μπω στη θαλασσα.
τονια και χρυσακι αυτο που λες το αντιμετωπιζα και εγω.
και το κανω και εγω τις περισσοτερες φορες αθελα μου γιατι,ζαλιζομαι με τα πολλα μηνυματα,χανω την σειρα και μπερδευομαι,βλεπετε εγω με την τεχνολογια δεν εχω καμια απολυτως σχεση.μεσα απο το φορουμ εξοικιωθηκα καπως με τους υπολογιστες αλλα και παλι το χανω.
οταν ειχα πρωτομπει στο φορουμ παρατηρησα οτι για να σου δωσουν σημασια πρεπει να εισαι παλια,εχουν κανει την κλικα τους και ετσι πορευονται.εφαγα κραξιμο οταν το ειπα αλλα δυστηχως ειχα δικιο.λιγες ειναι αυτες που ειναι χαμηλων τονων και μιλανε και σε καινουργια μελη.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηηηηηήνη γιουχουυυυυ τι κανεις μικρη;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Γειά σου Γιάννα!!!!αχ τι ωραία που θα πάτε για μπανάκι!!εγώ έχω την βρωμοαλέκα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 14 679259

Τατιάνα κατάλαβα τι εννοείς!σωστή!κι εγώ προτιμώ να μη μιλάω σε κάποια θέματα αν έχω αντίθετη γνώμη γιατί θα πέσουν να με φάνε...

Θα μας σκίζουν σαν σαρδέλες....Αλλα δεν πτοουμασε...Εγω πάντως πεταγομαι που κπου κ τις νευριαζω...

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ειρηηηηηήνη γιουχουυυυυ τι κανεις μικρη;

ζεσταίνομαιιιιιιιι........τηγανίζω και ψάρια και σκάω περισσότερο....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΠΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ Η ΤΑΤΙΑΝΑ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ..ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ..ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!
ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΑΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ!!!
ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις