Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
550 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 550 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια τι θα μαγειρέψετε ;

ιδού η απορία!
Έχει μελιτζανούλες από τις δικές μας στο ψυγείο.. ποιος τις μαγειρεύει όμως.. άσε που με την εγκυμοσύνη δε θέλω να σκέφτομαι τίποτα φαγώσιμο.. ούτε να μαγειρεύω έχω όρεξη πάντα.. και όσο σκέφτομαι ότι θα απογοητεύσω τον αντρούλη μου που θα έρθει σε κανα 2 ώρες σπίτι και θα είμάι ακόμα στο κρεβάτι.. ελπίζω να συνέλθω ως τότε! Smile

Εσύ τι θα φτιάξεις; μπας και μας έρθει καμιά όρεξη;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα αν επιτρέπετε τι πρόβλημα έχει ο άντρας σου ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μου μηπως να παρεις κανενα μαλοξ η κατι τετοιο να ηρεμισει το στομαχι? καμια σοδα? κατι???
κριμα βρε κοριτσακι!! ασε γιατι εγω πεινασα τωρα.. να δω τι θα φαω!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ετσι ειναι Λεμονισιους!! εκανα σχεδια να φτιαξω πραγματα στο σπιτι γιατι χρειαζομαι πχ. παραπανω ντουλαπια και ηθελα να φτιαξω ενα γραφειο γιατι τους υπολογιστες τους εχουμε στο σαλονι, σαν επιπλο καλο να μη φαινεται ασχημα οπως τωρα..αλλα σκ@τουλες τωρα!! θα πληρωσουμε τις υποχρεωσεις και μετα οτι χρειαζομαστε για να περναμε το μηνα!
Ο καθαρισμος μου στοίχισε 40€, αντε το πολυ να σου παρει 50€ , δν παιρνουν περισσοτερο!
οι θηκες θα μου κοστισουν 500€..ειπα στον αντρα μου να μην τις κανω τωρα αλλα δν με αφηνει, επειδη αργα η γρηγορα θα χρειαστει!!εχει ηδη αρχισει να μαυριζει το ενα δοντακι το απονευρωμενο και ειναι μπροστα ρε γαμωτι και τα 2!!! Razz Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια τι θα μαγειρέψετε ;

ιδού η απορία!
Έχει μελιτζανούλες από τις δικές μας στο ψυγείο.. ποιος τις μαγειρεύει όμως.. άσε που με την εγκυμοσύνη δε θέλω να σκέφτομαι τίποτα φαγώσιμο.. ούτε να μαγειρεύω έχω όρεξη πάντα.. και όσο σκέφτομαι ότι θα απογοητεύσω τον αντρούλη μου που θα έρθει σε κανα 2 ώρες σπίτι και θα είμάι ακόμα στο κρεβάτι.. ελπίζω να συνέλθω ως τότε! Smile

Εσύ τι θα φτιάξεις; μπας και μας έρθει καμιά όρεξη;

εγώ θα κάνω μακαρόνι κοφτό με καλαμάρι..
έχω και τζατζίκι...

κάνε κανέα τουρλού με πατατούλα πιπεριά κρεατάκι μέσα για σένα που τώρα το χρειάζεσαι...

και εγώ αυτές τις μέρες δεν έχω πολύ όρεξη, η ζέστη θα φταίει..

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ κορίτσια θα κάνω μπιφτεκάκια με πατατοσαλάτα

Αύριο θα παω λαική και λέω να πάρω κανένα γαυράκι για φούρνο και λαχανικά για γεμιστά

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Εγώ κορίτσια θα κάνω μπιφτεκάκια με πατατοσαλάτα

Αύριο θα παω λαική και λέω να πάρω κανένα γαυράκι για φούρνο και λαχανικά για γεμιστά

εγώ αύριο θα κάνω γεμιστά απο τα δικά μας, έτσι λέω... αν δεν βαρεθώ χι χι..
δεν θέλω κρέας αυτές τις μέρες καθόλου..

Ελλη ναι 40 μου παίρνει απο 50 γιατί πάω εκεί απο τα 12 μου...
και εγώ πρέπει να κάνω μια γέφυρα γιατί μου λείπει ένας τραπεζίτης...
τον είχα σπάσει ως κάτω στην ρίζα και έπρεπε να βγει...
και τον έσπασα με μέντος....
μην χέσω !!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αν ηταν πισω δν θα εκανα τιποτα παντως! θα το εβγαζα και θα ησυχαζα Razz Razz να αφησω λιγο χωρο ακομη για τα δοντακια μου να μη σπρώχνονται και ξαναστραβωνουν!!χιχιχι τσαμπα τα σιδερακια που εβαλααααα εχω να το λεω..αν δν βαλω το μασελακι 1 βδομαδα..ξαναπανε οπου να ναι τα δοντια..και τα εχω βγαλει 3 χρονια τωρα!!!! ΕΛΕΟΣ!! το ειπα και αυτο και ξαλαφρωσα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Deb

Deb
Γεια σας κορίτσια!!!Ήρθα κι εγώ!!!Η μικρή είναι σούπερ!!!Έφτασε τα 784 γραμμάρια και μεγαλώνει!!!Όλα μια χαρά!Τον άλλο μήνα τώρα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Εσείς τί κάνετε;Χάζεψα λιγάκι στα πεταχτά τις προηγούμενες σελίδες!!!!

Εμείς θα φάμε ψαρόσουπα από τα χεράκια της γιαγιάκας μου και το βράδυ ψάρια ψητά από την ψαριά του πεθερού μου!!!Θα νιαουρίζω από αύριο!!!χαχαχαχα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
Ελλη ναι 40 μου παίρνει απο 50 γιατί πάω εκεί απο τα 12 μου...
και εγώ πρέπει να κάνω μια γέφυρα γιατί μου λείπει ένας τραπεζίτης...
τον είχα σπάσει ως κάτω στην ρίζα και έπρεπε να βγει...
και τον έσπασα με μέντος....
μην χέσω !!!!

Απίστευτο? Shocked κ εγώ έτσι έσπασα ένα σφράγισμα κ χρειάστηκα απονεύρωση!!! Shocked Shocked

Όσο για τα φαγητά η απάντησή μου είναι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 M061

Καλημέρα στη Δέσποινα κ στην κορούλα!!Σούπερ νέα! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 328109

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σουπερ Δεσποινακι!!! μεγαλωνει μωρε το μπουμπουκακι σου!!!
δν πειραζει..ειναι ελαφρυ γευμα το ψαρακι!!ταιριαζει με τη ζεστουλα!!!

Deb

Deb
Καλησπέρα Άντα!!!

Καλησπέρα Έλλη!!!

Όντως είναι τέλειο το ψαράκι!Σας αφήνω να φάω και να χαλαρώσω γιατί κουράστηκα αρκετά σήμερα και ίσως τα πούμε πιο μετά!!!!

Φιλιά σε όλες!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη ξεκουραση Δεποινακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 531909

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο Δεσποινάκι !!!
είχες γράψει αλλά δεν θυμάμαι, πότε γεννάς ;
ψαρόσουπα ε ; καλή ιδέα !!!

Αντα αυτά τα μέντος άτιμα πολύ....

ζωάκι

ζωάκι
Έλλη φορούσα κι εγώ σιδεράκια πριν κάτι χρόνια.. βασικά εχει 2 χρόνια που τα έβγαλα.. στην αρχή φορούσα το μασελάκι αλλά τώρα βαριέμαι απίστευτα.. και τον τελευταίο καιρό που δυσκολεύομαι να πλύνω και τα δόντια με τηνεγκυμοσύνη.. το μασελάκι είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να νιώθω στο στόμα μου όσο κοιμάμαι! ευτυχώς στη θέση τους τα βλεπω ακο΄μα! Smile Προχθες είχα ραντεβού και το ανέβαλα για τον άλλο μήνα μιας και ούτε εργαλεία θέλω μες στο στόμα μου! Smile
Δέσποινα ψαρόσουπαααααααα! να τι θέλω να φάω!! δεν έχω ψάρι όμως!

Λεμονάκι κρέας έχω να φάω πολλούς μήνες.. και όσο κι αν μου κάνει όρεξη μερικές φορές τώρα, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα το φάω! τρώω γαλακτοκομικά και όσπρια για πρωτεϊνες.. και ψάρι βέβαια!

Αντα εσύ τι έπαθες με το φαϊ βρε; Το λουκάνικο τα έκανε όλα ε;

Ατιμες μέντος!! ξέρετε για το πείραμα με την κοκακόλα λαιτ ε;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Εγώ κορίτσια θα κάνω μπιφτεκάκια με πατατοσαλάτα

εγώ αύριο θα κάνω γεμιστά απο τα δικά μας, έτσι λέω... αν δεν βαρεθώ χι χι..
δεν θέλω κρέας αυτές τις μέρες καθόλου..

Αυτά ειναι!!!!
Τι κανεις κοπελιά?

Μπραβο Δεσποινάκι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 875502

Παω να απλώσω ένα πληντηριάκι, ζήλεψα και εγώ και να βάλω και μια σκούπα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για πες..

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:

300 ευρώ , 3ς επισκέψεις για απονεύρωση, 1 για σφράγισμα κ για πάντα ένα σκούρο δόντι! Mad Mad Mad Mad Mad

Ζωή ναι το λουκάνικο+ζέστη με κατέστρεψε! Mad

Γιατί δεν τρως κρέας? Δε σ αρέσει, έχεις κάποια δυσανεξία?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μονο τα δικα μου πρεπει να μη μενουν στην ισια θεση Sad Sad δν ξερω γιατι ετσι..φοβαμαι να τα αφησω και πολυ μη στραβωσουν τοσο που να φαινονται, γιατι τωρα μονο εγω το βλεπω! ειδικα τα απονευρωμενα επιστρεφουν στην παλια θεση..στην μιση ωρα με το που βγαζω το μασελακι (που λεει ο λογος)

Αντα εγω γι αυτο θα βαλω θηκη..γιατι το σκουρο δοντι ειναι μπροστα γμτ!!!

ζωάκι

ζωάκι
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:

300 ευρώ , 3ς επισκέψεις για απονεύρωση, 1 για σφράγισμα κ για πάντα ένα σκούρο δόντι! Mad Mad Mad Mad Mad

Ζωή ναι το λουκάνικο+ζέστη με κατέστρεψε! Mad

Γιατί δεν τρως κρέας? Δε σ αρέσει, έχεις κάποια δυσανεξία?

Τι λες τώρα! δεν έκανες μήνυση στην εταιρία; Αν ήμασταν στην Αμερική θα κέρδιζες σίγουρα!
Το κρέας μου αρέσει, καλά δεν τρελαίνομαι κιόλας, αλλά περισσότερο ξεκίνησα για λόγους αποτοξίνωσης (το έκοβα κατά καιρούς στο παρελθόν).. μετά μου γύρισε και σε λόγους ηθικής.. έκοψα και το ψάρι για ένα 2μηνο πριν την εγκυμοσύνη αλλά τώρα το άρχισα πάλι.. πάντως μετά απο τοσους μήνες δυσκολεύομαι να το ξαναρχίσω το κρέας.. άσε που όταν μυρίσω να ψήνουν (που είναι συχνό φαινόμενο στην κύπρο) μου ρχεται αναγούλα.. ίσως η μόνη μυρωδιά που μου το προκαλεί..

Έλλη νομίζω είναι η ιδέα σου! Δε σου έχειβαλει σταθεροποιητικό σιδεράκι από τη μέσα μεριά;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
300 εύρά !!!
τι λες ρε !!

εγώ 150 δίνω για με απονεύρωση και με ασπρο σφράγισμα...

εμένα αν και αλφάδι τα δόντια μου θέλουν πολύ προσοχή, είναι ευαίσθητα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωη δν μου εβαλε γιατι τα δοντια μου χαλανε πολυ ευκολα και επειδη ειχα ηδη απονευρωσει τα 2 μπροστα και ηξερα οτι θα εβαζα θηκη μου ειπε οτι δν θα γινοταν ..η αν ηθελα να κανω κανενα σφραγισμα..πολυ πιθανον με μενα! κι ετσι εμεινα ετσι να στραβωνουν... δν ειναι ιδεα μου γιατι και το μασελακι δν μπαινει στην αρχη..και ειναι και απο σιλικόνη..φαντασου δηλ. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

δν εχω δωσει ποτε πανω απο 150 (ακομη και με 5 επισκεψεις) για απονευρωση..καλα που πηγες!! και εγχειρηση που ειχα κανει 270 ειχα δωσει!! σε κλεψανε Αντααααααα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ζωάκι"][quote="Ada"]
Λεμονάκι έγραψε:

Τι λες τώρα! δεν έκανες μήνυση στην εταιρία; Αν ήμασταν στην Αμερική θα κέρδιζες σίγουρα!

Πλάκα πλάκα Shocked Shocked δίκιο έχεις!

Όσο για το κρέας πρέπει να ναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι να μαγειρέψεις ειδικά κ με το ζάχαρο που θυμάμαι που έλεγες. Αλλά αν δεν μπορείς στην ιδέα , ούτε στη μυρωδιά η αποχή θα ναι εύκολη για σένα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 M177

300 ευρώ κ πριν από 2 χρόνια μη σας πω...Ήταν κ καλά καθηγητάρας πρώτη μούρη γιατρός κτλ...Να φανταστείτε μου ζητούσε συγνώμη κ παρακαλώ σε κάθε φράση που λεγε...
Συγνώμη κ ευρώ!! Razz

Όσο για το σφραγισμα το κανα σε άλλη γιατρό ,γιατί ο καθηγητάρας δεν ασχολιόταν με τιποτένια σφραγίσματα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 M145 κ μου κανε μαύρο για να ναι πιο γερό ...κ καλά...

ζωάκι

ζωάκι
Ada έγραψε:
Όσο για το κρέας πρέπει να ναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι να μαγειρέψεις ειδικά κ με το ζάχαρο που θυμάμαι που έλεγες. Αλλά αν δεν μπορείς στην ιδέα , ούτε στη μυρωδιά η αποχή θα ναι εύκολη για σένα

Το ζάχαρο πραγματικά δεν είναι εμπόδιο (μάλλον δυσκολεύεσαι να με πιστέψεις! Razz )Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 34 M009
Όσο για την χορτοφαγία, οι επιλογές είναι αμέτρητες!! μόνο να δεις πόσα σάιτς έχει για χορτοφάγους ή vegans! και πόσες τρελές και εύκολες ιδέες! Η αλήθεια έιναι πως έξω δεν έχεις πολλές επιλογές, αλλά σπίτι μπορείς να κάνεις θαύματα! Έχουμε και ένα εστιατόριο εδώ που είναι μόνο για χορτοφάγους! 2 κυρίες από Ιταλία και Ιρλανδία που μαγειρεύουν μόνες τους τέλεια πράγματα! Και να μην είσαι χορτοφάγος τρέχουν τα σάλια σου αν δοκιμάσεις! Smile

Όσο για τα δόντια, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί παίρνουν τόσα λεφτά οι οδοντίατροι! Εμείς έχουμε έναν φίλο και μας περιποιείται δεόντως! απ' όλες τις απόψεις! Smile

loulou_29

loulou_29
Ματινακι δεν το περιμενα να ακουσω τετοια πραγματα για τις χελωνιτσες Mad !!!!Τα χερακια σου θα ξεκουραστουν μια και καλη στην παρο που θα αρχισεις να πληρωνεσαι για τις δημιουργιες σου Wink
Ελλουκο υμαρτον με αυτην την βρωμιαρα μην χασει και τσουπ να ερθει Twisted Evil ....πες στον βραδυνο οτι ειναι κακιασμενος γιατι μας στερησε τον πρωινο μας καφεδακο Razz
Λεμονακι μου τετοια ωρα που μαζευτηκα(ηπια κ ενα καφεδακι με την κουμπαρα) θα ψησω κοτοπουλακι κ πιτουλες κ θα τα κανω σουβλακια Wink ουτε κ εγω θελω το κρεας ρε γαμωτο μου....
Δεσποινακι τι καλα!!!!μεγαλωσε η ζουζουνιτσα!!!!!νιαουυυυ
Αντα της πολης τι κανεις????
Κοριτσια ακουω για δοντια κ οδοντιατρους κ μου εχει σηκωθει η πετσα μαζι με την τριχα απο τον φοβο μου......τρεμωωωωωωωω

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα τα πτυχία πλήρωνες μάλλον και τα δίδακτρα των παιδιών του...

όπως εγώ με τον σούπερ γυναικολόγο που πήγαινα... ο γιός του (δεν θυμάμαι χώρα) 1000 ευρώ νοίκι παρακαλώ...

Ζωάκι πράγματι έχει πολύ νόστιμες συνταγές. Και εγώ όταν ήμουν εκτός χώρα μας έτρωγα αρκετές φορές τέτοια φαγητά..

έβαλα τα καλαμάρια να βράσουν...

λουλού γεια σου !!!
καλά έκανες και είπιες καφεδάκι !!
εγώ τώρα το πίνω, παρέα με εσάς και τις κατσαρόλες μου χι χι..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις