Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!
δουλεια δν ειχα και δουλεια βρηκα, μιας και κατι δν εκανε σωστα ο βραδινός και με εχωσε ουσιαστικα να το διορθωσω εγω!! πιφ!! τωρα εκατσα απο τις 8 και παλι οχι για πολυ...

Θοδωρουλα χαιρομαι που αρχιζεις να βρισκεις τους ρυθμους σου!!! Very Happy κι εγω εχω να βαλω 2 η 3 ακομη..αλλα αυτο σκεφτομαι και με σταματαει..το ποιος τα σιδερωνει...ηδη με περιμενει ενα!! Laughing Laughing

Δεσποινακι βαρβαρο αυτο που κανεις.. εγω θα τον ετοιμαζα απο το βραδυ...δν παιζει για κανενα λογο να ξυπνισω το πρωι αν δν εχω δικη μου δουλεια Laughing Laughing Laughing περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο την μπουμπουκα σου!

Τονια καλημερα!!! γεννανε και προς Πυργο? νομιζα οτι μονο Ζάκυνθο γινονται αυτα!χιχι οντως παλι πολυ ζεστη σημερα!

Τατιανακι με ελιωσε το αγορακι σου καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M015ειμαι σιγουρη οτι οσο μεγαλωνει τωρα θα κανει απιστευτα πραγματα!!!καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου!

Αννα καλημερα!! Μαζι εμεις ..κι εγω σημερα πρωι πρωι..χωρις καμια προειδοποιηση..ακομη και τωρα δν εχω αισθανθει ουτε λιγο πονο χαχαχα αλλα εκανε κανονικοτατα αισθητη την παρουσια της η παλιοαλεκα στις 25 μερες παλι.. το καλο ειναι οτι θα ειμαι κομπλε την μερα του γαμου..γιατι στην αρχη ηταν να ειμαι αδιαθετη, αλλα ετσι που ειναι ο κυκλος την γλυτωσα χαχα

Χρυσα καλημερα!! κι εσυ εχεις θεμα με την πεθερα?? πραγματικα αρχιζω να χαιρομαι που η δικη μου ειναι νορμαλ χιχιιχ

Γιαννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 417472

Ζωη εσυ επιτρεπεται να τεμπελιασεις!!! χιχιιχιχ αχ δν θα μεινω εγκυος??ολο το αχτι μου θα βγαλω Twisted Evil

Λεμονακι γιουχουυυυ, ναι δν υπηρχε λυση ..οποτε επειδη το καταλαβαινει και ο πεθερος μου θυμωσε και σιγουρα θα κρατησει μουτρα μου λεει ο αντρας μου που τον ξερει καλυτερα, αλλα προσπαθει να το κρατησει για τον εαυτο του για την ωρα χαχαχαα

skountouflou καλημερα! εγω την εκανα οταν ειπα να ξεκινησω να κανω καμια εξεταση! καλο ειναι να πας να παρακολουθησεις την ωορρηξια σου, γιατι αυτη η εξεταση γινεται μια βδομαδα μετα την ωορρηξια για σωστα αποτελεσματα!!

Ματινακι δν το ηξερα ολο αυτο με τις καρετα καρετα..στεναχωρηθηκα πολυ με αυτα που λες!! ελπιζω τα χερακια να περασουν γρηγορα!!!

Αντα καλημερα και σε σενα!!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΡΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΟΓΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΩ..Κ ΣΑΝ ΚΑΛΟΦΑΓΟΥ..ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΙΔΕΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Respect Respect ρισπέκτ στον άνδρα Razz
Βρε κάνε εσύ το σαιτ κ έχω εγώ να ..."φάω" πέτρα!! Razz χιχιχι

Σκουντουφλού θα ξέρουν στο μικροβιολογικό , αλλά καλύτερα να σου πει ο γιατρός σου από το να κάνεις εξετάσεις στα τυφλά κ να ξοδεύεσαι.
Άμα πάλι ο γιατρός είναι στον κόσμο του ,άλλαξε γιατρό! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M177

Αννούλα σου ρθε ,ε? Sad Sad
Δες το θετικά όσο μπορείς κ απόλαυσε τις ζουζουνιές κ τις ομορφιές της καλοκαιρινής Κρήτης! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 215994

Ζωάκι όλα καλά με το σποράκι? Για δες έκανα κ ομοιοκαταληξία! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 328109

Κ σε όλες τις ον ,άμα ξεχνάω καμιά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ki83
Γεια σου [color=violet]Ματινάκι
όμορφο
Έχει πέσει πολύ δουλειά ε? Δεν πειράζει βρε όταν ανοίξετε το μαγαζάκι και ξεπουλάτε θα δείς τι καλά!!!![/quote]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ???ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ??? Mad Mad Mad Mad ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΗ ΞΕΦΟΡΤΟΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΕΝΤΑΝΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...ΤΩΡΑ ΞΕΚΛΕΨΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ Κ ΞΕΚΙΝΑΩ...ΜΩΡΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΟΣΟΟ ΟΜΟΡΦΑ(ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ)ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ..ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΩ..ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ??ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΡΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΟΓΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΑΩ..Κ ΣΑΝ ΚΑΛΟΦΑΓΟΥ..ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΙΔΕΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[/quote]

Βρε τρελοκομείο θα σε τσακίσει ο άντρας σου!!!!!χαχαχαχαχα

Ηρθε η σιχαμένη ήρθε!!!Καλα εγώ προβλέπω να πας στην Πάρο να γυρήσεις με το καλό και εγώ ακόμα να την έχω τη σιχαμένη και να μου κάνει παρέα!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 679259

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
matinaki83 έγραψε:

ΜΑτίνα δεν παίζεσαι με την πετροφαγία!!
Καλά εγώ αυτό με το μαϊμουδοφιλάκι πρώτη φορά το βλεπω και ομολογώ είναι τρέλα!!!! Πόσους μήνες πρέπει να περάσει καμιά στο φόρουμ για να μπορεί να χρησιμοποιεί μαιμούδια; ή δεν παίζει ρόλο; Wink

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
Αυτα εν συντομία
Εσύ τι κανεις? Αν δεν με πρόλαβε αλλη περιμένω το φιλάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ ευχαριστώ , σ ευχαριστώ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M012 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 328109 πάρε τώρα μπόλικα φιλάκια!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M120Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M120 χιχιχιχι
Θα γυρίσω σιγά σιγά να τα διαβάσω αλλά δεν είμαι στα καλά μου σήμερα κ δεν ξέρω πόσο θα κάτσω ον.

Ματινάκι γιατί????Το κανες να κλαίει το μαιμούδιιιιι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M040Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M040Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M040

Έλλη καλημέρα! Very Happy Τι έγινε με τον πεθερό? Κανένα θέμα με το γλέντι πάλι??

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:Πόσους μήνες πρέπει να περάσει καμιά στο φόρουμ για να μπορεί να χρησιμοποιεί μαιμούδια; ή δεν παίζει ρόλο; Wink

Άμα είναι γλυκό κ πρόσχαρο κορίτσι κατευθείαν! Laughing Laughing Laughing Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M137
Κλικ πάνω σε ένα κ έγινε!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M114

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
Αυτα εν συντομία
Εσύ τι κανεις? Αν δεν με πρόλαβε αλλη περιμένω το φιλάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ ευχαριστώ , σ ευχαριστώ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M012 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 328109 πάρε τώρα μπόλικα φιλάκια!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M120Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M120 χιχιχιχι
Θα γυρίσω σιγά σιγά να τα διαβάσω αλλά δεν είμαι στα καλά μου σήμερα κ δεν ξέρω πόσο θα κάτσω ον.

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!
Τι έχεις? Αρρωστούλα είσαι?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Αννα καλημερα!! Μαζι εμεις ..κι εγω σημερα πρωι πρωι..χωρις καμια προειδοποιηση..ακομη και τωρα δν εχω αισθανθει ουτε λιγο πονο χαχαχα αλλα εκανε κανονικοτατα αισθητη την παρουσια της η παλιοαλεκα στις 25 μερες παλι.. το καλο ειναι οτι θα ειμαι κομπλε την μερα του γαμου..γιατι στην αρχη ηταν να ειμαι αδιαθετη, αλλα ετσι που ειναι ο κυκλος την γλυτωσα χαχα

Πάλι καλά!!!
Ναι μαζί στον πάτο της λίστας!!!!!Τι καλά, να μην νοιώθω μόνη ήρθε η Εύα ήρθες και εσύ!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΛΛΟΥΚΑΚΙ ΤΣΑΚΟ ΕΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M120 ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΩΑΚΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑ..ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ..ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ Κ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ 'Η ΤΗΝ ΕΛΛΗ 'Η ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΝΝΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΝΝΑΚΙΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ..ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΟ Κ ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΟΛΗ ΡΟΖ!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΝΤΑΜ?????Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M172Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M172

ΑΧ ΑΝΤΑ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ!!!!!ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ(ΤΟ ΦΙΤ ΚΑΛΕ)ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΠΕΙ?????ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.."ΒΑΡΙΕΣ"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M175Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M175

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι θα ρωτήσω εννοείται...γιατί εγώ αγχώνομαι ενώ αυτός όχι..
Γιατί δεν μπορώ να περιμένω κ να περιμένω κ πόσο να περιμένω βρε κορίτσια;;;
Εγώ ξέρω πάντα την 21 άσχετα με τον κύκλο που έχεις κ την διάρκεια...

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΛΟΥΚΟ Κ ΕΣΥ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ???ΠΠΠΦΦΦΦ...ΑΧΧΧΧΧ!!!!!!!ΑΣ ΔΩ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛ ΣΤΟ ΓΑΜΟ...ΔΕΣ ΤΟ Κ ΕΣΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ...ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΕΚΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!!!!!!

ΑΝΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ????

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
ΑΧ ΑΝΤΑ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ!!!!!ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ(ΤΟ ΦΙΤ ΚΑΛΕ)ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΠΕΙ?????ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.."ΒΑΡΙΕΣ"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M175Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M175

Χαχαχαχα ρε Ματινάκι έχεις έναν τρόπο που τα λες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 40746

Το σπασα το φιτ το πρόγραμμα κ χλαπακιάσαμε λουκάνικο χωριάτικο εχθές κ έχω ξυπνήσει από τις 5 με ένα στομάχι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M061
Ήπια ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ να φανταστείτε Sad

Άννα τώρα πήρε το μάτι μου , γιατί τις αποφεύγεις τις ελιές το καλοκαίρι? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M075

Ελλη αδιαθέτησες κι εσύ? Σκέψου θετικά
ότι δε θα χεις στο γάμο κ θα μπορέσεις κ να χορέψεις κ να πιεις με την ψυχή σου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:

αχαχαχαχαχαχα με ελιωσες κακουργα!!χαχαχαχαχαχα

Μια χαρα τα παω με την αλεκα μου εγω...επρεπε να ερθει αυτο το μηνα, για να μπορεσω να βαψω και το μαλλι μου, να κανω και τα δοντακια μου και να χορεψω και να πιω στο γαμο μου...ξανα μπηκα στην λιστα γιατι μετα παντρεμενη γυναικα που θα μαι.. ε, να το προσπαθησω λιγο παλι χιχιχιχιιχιιχιχ

Αντα γλυκια το αφεντικο του αντρα μου ειναι ο συμπεθερος (δν ειναι ομως ιδιοκτητης, οποτε δν ειναι και πολλα στο χερι του)..ο πατερας δηλ. απο τον αντρα της κουνιαδας μου...και τον σταματαει τον αντρα μου τελος του μηνα..απολυση! και ξερουμε οτι γενικα η εταιρια απ οτι φαινεται κλεινει και απο τα πρωτα τμηματα που κλεινουν ειναι και το τμημα που δουλευει ο αντρας μου,και θυμωσε ο πεθερος μου που δν μπορεσε να κανει κατι να τον κρατησει! (ετσι που τα γραφω ελπιζω να το επιασες το νοημα!)

ζωάκι

ζωάκι
matinaki83 έγραψε:
ΖΩΑΚΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑ..ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ..ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ Κ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ 'Η ΤΗΝ ΕΛΛΗ 'Η ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΩ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Χαχα! κι εμένα με κόβω να βαριέμαι να το αποθηκεύσω! Smile δεν πειράζει, θα χει πιο πολλή αξία να περιμένεις να μπουν τα κορίτσια! Smile Ευχαριστώ πάντως! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M121

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ζωάκι στις Δευ Ιουν 25, 2012 1:23 am, 1 φορά

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ada έγραψε:
matinaki83 έγραψε:

Χαχαχαχα ρε Ματινάκι έχεις έναν τρόπο που τα λες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 40746

Το σπασα το φιτ το πρόγραμμα κ χλαπακιάσαμε λουκάνικο χωριάτικο εχθές κ έχω ξυπνήσει από τις 5 με ένα στομάχι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M061
Ήπια ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ να φανταστείτε Sad

Άννα τώρα πήρε το μάτι μου , γιατί τις αποφεύγεις τις ελιές το καλοκαίρι? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M075

Ελλη αδιαθέτησες κι εσύ? Σκέψου θετικά
ότι δε θα χεις στο γάμο κ θα μπορέσεις κ να χορέψεις κ να πιεις με την ψυχή σου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 654316

ΤΟ ΧΩ ΤΟ ΧΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M129Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M129
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥΜΠΑ??????Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M106
ΦΑΕ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ Κ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ..ΠΟΥ ΠΑΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΧΩΝΕΥΕΙΣ...ΤΡΑΣΤ ΜΙ ΕΓΓΥΗΣΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΔΑ???ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΜΥΣΤΙΚΟ!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M158
ΑΧΧΧΧ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ..Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΚΕΦΑΛΙΑς μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M178Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M178
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ
ΣΑΣ ΦΙΛΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M016Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M016

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινα κι εγω αμα μου μαγειρευε ο αντρας γκουρμεδιες θα εκανα οτι ηθελε χαχαχαχα

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
ΑΝΝΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΑΝΝΑΚΙΜΗ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ..ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΟ Κ ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΟΛΗ ΡΟΖ!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΝΤΑΜ?????Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M172Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M172

Αχ βρε Ματινάκι, καλα σε λέμε η ψυχή της παρέας, μακάρι να είχαμε όλες τη θετική σου ενέργεια!!!Όχι απλά όλη ροζ να είναι μη σου πω να κλείσουμε και το θέμα γιατί δεν θα μας χρειάζεται πια!!!!

Αντάκι μάλλον τα μπέρδεψες, δεν εγραψα εγώ για τις ελιές!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
skountouflou έγραψε:Κορίτσια είναι μια ορμόνη που πρέπει να ανεβαίνει από αυτή την μέρα κ μετά για να βοηθάει στην σύλληψη..κ εγώ δεν ξέρω πολλά για αυτό είπα να ρωτήσω..καλύτερα να ρωτήσω κ σε ένα μικροβιολογικό μήπως χρειάζεται να το κάνουμε κ αυτό..έχει σχέση κ με τις γόνιμες μέρες από όσο νομίζω..
μα γιατί δεν ρωτάς τον γιαρτό σου ;
έτσι θα πας και θα πεις στον μικροβιολόγο θέλω να κάνω αυτό ;
πόσο μεγάλο κύκλο έχεις ;

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Μια χαρα τα παω με την αλεκα μου εγω...επρεπε να ερθει αυτο το μηνα, για να μπορεσω να βαψω και το μαλλι μου, να κανω και τα δοντακια μου και να χορεψω και να πιω στο γαμο μου...ξανα μπηκα στην λιστα γιατι μετα παντρεμενη γυναικα που θα μαι.. ε, να το προσπαθησω λιγο παλι χιχιχιχιιχιιχιχ

Αντα γλυκια το αφεντικο του αντρα μου ειναι ο συμπεθερος (δν ειναι ομως ιδιοκτητης, οποτε δν ειναι και πολλα στο χερι του)..ο πατερας δηλ. απο τον αντρα της κουνιαδας μου...και τον σταματαει τον αντρα μου τελος του μηνα..απολυση! και ξερουμε οτι γενικα η εταιρια απ οτι φαινεται κλεινει και απο τα πρωτα τμηματα που κλεινουν ειναι και το τμημα που δουλευει ο αντρας μου,και θυμωσε ο πεθερος μου που δν μπορεσε να κανει κατι να τον κρατησει! (ετσι που τα γραφω ελπιζω να το επιασες το νοημα!)

Στο πρώτο μισό συμφωνώ κι επαυξάνω!

Στο δεύτερο μισό δεν έχω λόγια... No No Έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο παντού, να δούμε πού θα μας φτάσει αυτή η κατάσταση... No No

Να στε εσείς γεροί κούκλα κ κάτι θα βρεθεί , τουλάχιστον δεν έχετε ενοίκια. Ξέρω ότι είναι μόνο λόγια για σενα τώρα αλλά σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κ πολλά φιλάκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M016Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M016Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M120Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M120

Αννα συγνώμη κάπου το χασα προσπαθώντας να διαβάσω τα προηγούμενα κ τα τωρινά. Το φόρεμά σου όμως σούπερ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M087 παντάξια! Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια τι θα μαγειρέψετε ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μου οχι, δν ειναι μονο λογια!! αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οντως ειμαστε τυχεροι που δν κινδυνεύουμε να μεινουμε στον δρομο!θα κοπουν πολλα σιγουρα γιατι ακομη και με το ταμειο θα ειμαστε γυρω στα 300+€ μειον..και ηδη ξεμεναμε οποτε καταλαβαινεις τι δυσκολα που θα περναμε τωρα!! Το καλο ειναι οτι στο γαμο ολο και κατι θα βγει απο χρηματα, οποτε αν χρειαστουμε θα παρουμε απο εκεινα κι ετσι δν θα φτασουμε στο σημειο να ζητησουμε!!!
Αυτο λεω κι εγω.. οτι αν ειμαστε καλα ολα τα αλλα θα τα καταφερουμε!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια τι θα μαγειρέψετε ;

εγω εχω οδοντιατρο στις 6 να κανουμε οτι ειναι να κανουμε για να φτιαξει τις θηκες...αχ πανε τα δοντακια μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M196Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M196Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M196 αρα θα γυρισω κατα τις 8 σπιτι.. δν προλαβαινω να κανω κατι!! χιχι

οσο για την εξεταση της προγεστερονης δν δειχνει γιατι εχεις μεγαλο κυκλο, αλλα αν εχει προχωρησει σωστα η ωορρηξια και αν εχει δημιουργηθει το καταλληλο περιβαλλον να στηρίξει μια πιθανη εγκυμοσυνη!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
Αυτο λεω κι εγω.. οτι αν ειμαστε καλα ολα τα αλλα θα τα καταφερουμε!!!

Από την ώρα που αρρώστησε ο άνδρας μου αυτό το πράγμα πάντα το λέω κ το εννοώ!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M177

Καλώς το Λεμονάκι! Very Happy
Πήρα ψαράκι για σήμερα αλλά μη μου μιλάς για φαί τώρα (από τις σπάνιες φορές που το λέω...) Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M061

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη πόσο θα σου βγούν τα δοντάκια ;
θέλω και εγώ να κάνω ένα καθαρισμό, όχι οτι έχει να καθαρίσει κάτι αλλά να.. να μην είναι λίγο αστραφτερά περισσότερο....
και εμείς μια απο τα ίδια, δεν μας φτάνουν δεν μας φτάνουν... έχουμε να δίνουμε και θα βγουν στην πορεία και αλλα... απο το γάμο που θα μαζεύψουμε θα κλείσουμε τρύπες και όχι για να κάνουμε κάτι για μας...
μια απο τα ίδια δλδ με εσάς...
άστα βράστα !!!

Αντάκιιιιι !! γιούχου !!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ada]
Αννα συγνώμη κάπου το χασα προσπαθώντας να διαβάσω τα προηγούμενα κ τα τωρινά. Το φόρεμά σου όμως σούπερ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 M087 παντάξια! Very Happy [/quote]

No worries!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 33 379767

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις