26 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! Παρ Ιουν 29, 2012 4:55 am
inakriti
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θα σας πω μολις εχω νεα !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
inakriti έγραψε:γεια σας κοριτσια ... και εμενα τα νεα με εχουν ρηξει λιγο αλλα μην βιαζεστε ... μπορει και να μην εγινε η αποβολη!!! να ευχομαστε το καλυτερο ... θα περιμενω να παει 5 ...γιατι ειναι μεσημερι και θα την παρω τηλεφωνο !!!!
καλως ηρθαν και τα καινουργια κοριτσια !!!!
Anna_gt έγραψε:Ο αντρας μου που ειναι γυναικολογος δυστυχως μου ειπε οτι δεν ειναι λιγες οι γυναικες που αποβαλλουν 5-6 μηνα.. Ειναι οι κυησεις υψηλου κινδυνου που απο την αρχη εχουν προβλημα κ ο γιατρος το ξερει ... Το βλεπει στον υπερηχο... Η τανια ειχε απο την αρχη προβλημα με την εγκυμοσυνη της και θα απεβαλλε απο μονη της ουτως η αλλως..
Anna_gt έγραψε:Ο αντρας μου που ειναι γυναικολογος δυστυχως μου ειπε οτι δεν ειναι λιγες οι γυναικες που αποβαλλουν 5-6 μηνα.. Ειναι οι κυησεις υψηλου κινδυνου που απο την αρχη εχουν προβλημα κ ο γιατρος το ξερει ... Το βλεπει στον υπερηχο... Η τανια ειχε απο την αρχη προβλημα με την εγκυμοσυνη της και θα απεβαλλε απο μονη της ουτως η αλλως..
Kristinaki έγραψε:inakriti έγραψε:γεια σας κοριτσια ... και εμενα τα νεα με εχουν ρηξει λιγο αλλα μην βιαζεστε ... μπορει και να μην εγινε η αποβολη!!! να ευχομαστε το καλυτερο ... θα περιμενω να παει 5 ...γιατι ειναι μεσημερι και θα την παρω τηλεφωνο !!!!
καλως ηρθαν και τα καινουργια κοριτσια !!!!
ινακι γεια σου..αχ και εμεις αυτο ευχομαστε εννοειται...
σου εστειλα πμ...
sofouli έγραψε:γεια σου αννα και ναταλια!γιατι μ'αφησε η ζουζουνα να κλεισω ματι?τωρα ηρεμησε!
να δουμε τι εγινε και με τη Τανια.μωρε συνεχεια αυτη σκεφτομαι.στο μεγαλο υπερηχο δε φαινονται αυτα τα προβληματα?
και κατι ακομα...εγω καμια φορα οταν περπαταω νιωθω σκληρο το μερος απο τον αμφαλο και κατω.το μικρο ειναι η' συσπαση?
Sofaki moy ινε το μορακι μινανχονεσε, οταν παμε ιπεριχο δεν φενετε,εχο κανι β επιπεδο δεν μου εχυνε πι κατι ,κε τριτι πιγα στο ξατρο εκανα ιπεριχο παλι δεν μου εχι πι τιποταsofouli έγραψε:γεια σου αννα και ναταλια!γιατι μ'αφησε η ζουζουνα να κλεισω ματι?τωρα ηρεμησε!
να δουμε τι εγινε και με τη Τανια.μωρε συνεχεια αυτη σκεφτομαι.στο μεγαλο υπερηχο δε φαινονται αυτα τα προβληματα?
και κατι ακομα...εγω καμια φορα οταν περπαταω νιωθω σκληρο το μερος απο τον αμφαλο και κατω.το μικρο ειναι η' συσπαση?
sofouli έγραψε:γεια σου αννα και ναταλια!γιατι μ'αφησε η ζουζουνα να κλεισω ματι?τωρα ηρεμησε!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης