Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιάκι μου δεν πειράζει καλύτερα στενή παρακολούθηση όπως το προανέφερα παρά να μην ξέρεις τι γίνεται!!!!Καλύτερα έτσι ...όσο πάει μια χαρά είναι από εδώ και πέρα....μπήκες και 7ο μην ανησυχείς καθόλου κοπελάρα μου...υπομονή και όλα καλά θα πάνε!!!!

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια...

Κ εγω μια χαρα κοιμηθηκα, λιγο πριν ξυπνησα!!! Sleep το ευχαριστιεμαι με αυτη τη δροσια... αλλα μαλλον τελευταια μερα γιατι ακουσα οτι απο σημερα ανεβαινει η θερμοκρασια...

Γιωτακι τι καλα που θα δεις σημερα το παιδακι σου... αστα τα κιλα οτι εγινε εγινε, τι να κανεις εγκυος εισαι Wink

Μαριανθη καλα να περασετε... κανε μια βουτια κ για μας... εμενα φετος ουτε δαχτυλακι δεν με βλεπω να βαζω στην θαλασσα...

Οι μαναδες τελικα ειναι οντως ολες ιδιες (ετσι θα γινουμε κ εμεις????)... εμενα που θελει να παω στα γιαννενα να γεννησω? Ελα μου λεει εδω που εχει και δροσια, να καθεσαι ολη μερα στην βεραντα να σου μαγειρευω εχουμε και πολυ καλους γιατρουσ....!!!

Το σαββατο εχουμε την μετακομιση... πηρα χτες τηλεφωνο την wind για να ζητησουμε την μεταφορα του σταθερου τηλεφωνου... και εκτος οτι θελουν 72€ θελουν κ ενα μηνα για να το επανασυνδεσουν!!!!! Shocked δηλαδη ενα μηνα χωρις ιντερνετ!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 21 654655 τι θα κανω?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδιαααα!!!

αχ κοριτσακια μου παλι για καυσωνες λεει τι θα κανουμε παλι??κλεισμενες με τα κλιματιστικα θα την βγαλουμε γμτ??

Λια μου περαστικα κοριτσακι μου υπομονη κ ολα θα πανε καλα!!

Σοφακι μου δεν ρωτησες τον γιατρο για τις ζαλαδες?αν κ απ οτι εχω διαβασει ειναι κ αυτο της εγκυμοσυνης χωρις να εχει σχεση με αιματοκτιτη !!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα χαρα και εμη!
πηρα τηλ το γιατρο...το εγραψα παραπανω...απο την εγκυμοσυνη ειναι και θα κανω παλι εξετασεις αιματος να δουμε αν επεσε ο αιματοκριτης!

εμη,τουλαχιστον θα κανετε τη μετακομιση και θα ηρεμησεις!αλι σε εμας!!!! Rolling Eyes

emilou

emilou
lia1987 έγραψε:Καλημερα και απο μενα. Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Ειχα μερες να μπω γιατι ειμουν στο νοσοκομειο, τελικα δεν την γλιτωσα. Την Παρασκευη ειχα πονακια, πηγα το απογευμα και με κρατησαν μεσα με ορο, βγηκα την Δευτερα αλλα πρεπει να ειμαι τελειως ξαπλα, θα σηκωνομαι μονο για τουαλετα, ακομα και φαγητο στο κρεβατι μου φερνουν. Ευτυχως πηρε και ο ανδρας μου αδεια αυτες τις μερες και εχω παρεα και με βοηθαει κιολας παρα πολυ ο καλος μου. Τωρα το μονο που παρακαλαω ειναι να περασουν τουλαχιστον 5, 6 βδομαδες για να ηρεμισω καπως.

Λια καλημερα κ απο μενα...

Δεν θυμαμαι αν εχουμε γνωριστει... Embarassed ειμαι κ εγω ξαπλα λογω συσπασεων... πριν 2 εβδομαδες στο τσακ γλυτωσα την εισαγωγη στο νοσοκομειο...ξερω πως ειναι να εισαι μερα με την μερα και να λες αντε παει κ αυτη η εβδομαδα!

Να εισαι αισιοδοξη και θα δεις ολα καλα θα πανε... αφου δεν σε κρατησαν μεσα παραπανω μερες σημαινει οτι αν ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου κ εισαι συνεχεια ξαπλωμενη δεν θα εχεις προβλημα...

emilou

emilou
αυτο με τις ζαλαδες το εχω διαβασει κ εγω... στο 3ο τριμηνο επανερχονται καποια ωραια συμπτωματα του 1ου... ζαλαδες, υπνηλια, κουραση...

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια!
Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Αθηνούλα τη φοβερή φωτό!Πόσο καθαρά φαίνονται μωρέ τα μπεμπάκια στο 3d.Θέλω κι εγώ...

Από χτες δν είμαι πολύ καλά γαμώτο.Με έπιασε πάλι πόνος,όχι πολύ έντονα αλλά πονάω δυστυχώς.Είχα 1 μηνα να αισθανθώ την οποιαδήποτε ενόχληση..Αυριο μπαίνω κι εγώ στην 27 επιτέλους,αλλά όπως και να ΄χει είναι πολύ νωρίς ακόμα..΅χω επίσης αυριο ραντεβού με τη γιατρό,οπότε θα ξαναμετρήσουμε τράχηλο και ελπίζω να μην έχει κοντύνει άλλο.
Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει.Απλά αυτή η στασημότητα ρε παιδιά είναι πολύ χάλια.Δε μπορείς ούτε να σχεδιάσεις κάτι στο μυαλό σου γιατί δεν ξέρεις πώς θα παει το πράγμα...

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου Εμυ, οχι δεν εχουμε γνωριστει. Βλεπω πως δεν ειμαι μονη τελικα, ειναι πολλες κοπελες ετσι. Ευτυχως εχω εσας και εκτος απο την παρεα που μου κρατατε, μου δινετε και πολυ κουραγιο. Ευχομαι Εμυ μου απο εδω και περα να μας πανε καλυτερα τα πραγματα και σε λιγο καιρο να εχουμε αγκαλια τα αγγελουδια μας, οσο για την ξαπλα ναι ειναι δυσκολο αλλα αξιζει.

emilou

emilou
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!

Αθηνούλα τη φοβερή φωτό!Πόσο καθαρά φαίνονται μωρέ τα μπεμπάκια στο 3d.Θέλω κι εγώ...

Από χτες δν είμαι πολύ καλά γαμώτο.Με έπιασε πάλι πόνος,όχι πολύ έντονα αλλά πονάω δυστυχώς.Είχα 1 μηνα να αισθανθώ την οποιαδήποτε ενόχληση..Αυριο μπαίνω κι εγώ στην 27 επιτέλους,αλλά όπως και να ΄χει είναι πολύ νωρίς ακόμα..΅χω επίσης αυριο ραντεβού με τη γιατρό,οπότε θα ξαναμετρήσουμε τράχηλο και ελπίζω να μην έχει κοντύνει άλλο.
Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει.Απλά αυτή η στασημότητα ρε παιδιά είναι πολύ χάλια.Δε μπορείς ούτε να σχεδιάσεις κάτι στο μυαλό σου γιατί δεν ξέρεις πώς θα παει το πράγμα...

Καλημερα Κατερινα...

κ εμενα χτες εκαναν παλι επανεμφανιση οι συσπασεις... να εχει καμια πανσεληνο??? (μου το ειχε πει χαριτολογοντας ο γιατρος την τελευταια φορα που ειχα παει και ειχε την ιδια μερα αλλες 4 με συπασπασεις!!)

και εκει που ελεγα να μειωσω λιγο το χαπι... τελικα παλι τα ιδια

αντε τουλαχιστον αυριο θα πας στην γιατρο και θα ξεαγχωθεις...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Κατερινακι,Ινα

Ινα μου μηπως εχεις εσυ καποιο νεο απο την Τανια??

marianthi_m

marianthi_m
Λια δύσκολο πραγμα να είσαι στο κρεβατι.. τωρα καλοκαιριάτικα ειδικα! όμως αξίζουν οι θυσίες!!! άραξε λίγες εβδομάδες και το θαυματάκι σου είναι κοντα!!!

Κατερινιω μηπως σε πίεσαν απο τη δουλεια με τα σδοε και τα λοιπα??? μην ανυσηχεις βρε μια χαρα θα πάνε ολα! αφου εισαι σε παρακολούθηση δε θα σε αφήσει έτσι η γιατρός σου.. εχεις και ραντεβού αυριο... θα τα δείτε... ευχομαι να είναι όλα καλα!!!

http://www.creativebeez.gr

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλημερα Κατερινα...

κ εμενα χτες εκαναν παλι επανεμφανιση οι συσπασεις... να εχει καμια πανσεληνο??? (μου το ειχε πει χαριτολογοντας ο γιατρος την τελευταια φορα που ειχα παει και ειχε την ιδια μερα αλλες 4 με συπασπασεις!!)

και εκει που ελεγα να μειωσω λιγο το χαπι... τελικα παλι τα ιδια

αντε τουλαχιστον αυριο θα πας στην γιατρο και θα ξεαγχωθεις...

βασικά είχε πανσέληνο όντως νομίζω.Λες??Να σεληνιάζομαι??
Τι να πω,κι εγώ τα είχα μειώσει τα χάπια τις τελευταίες 2 βδομάδες,απί μισό καθε 3ωρο το κάναμε κάθε εξάωρο.Αλλά τώρα δν ξέρω τι θα γίνει πάλι.Καλά βασικά αυτό είναι το λιγότερο.Φερτε μου χάπια με τη σέσουλα,να κουμπώνομαι όλη μέρα,αρκεί να περάσει αυτό το πράγμα!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Κατρερινιώ και Έμι....!!!Ελπίζω να είαι όλα καλά για όλες σας!!!
ΚΑτερινιώ μπορεί έχεις πονάκια επειδή αλλάζεις μήνα ρε συ όπως και να έχει θα δείς αύριο ...οπόταν........!!!!
Καλημερούδια Χαρούλι και Ίνα!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω οταν αλλαξα μηνα ειχανε ερθει τα πανω κατω!εχουμε λιγες μεταβολες καθε μηνα! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 21 463819

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειχε πανσεληνο χθες...τι αλλο θα ακουσουμε confused confused confused confused

Καλημερα Βικακι μου!!

emilou

emilou
αυτο με την αλλαγη του μηνα οντως μπορει να παιζει... προσπαθησε μονο να εισαι οσο πιο χαλαρη γινεται μεχρι αυριο (το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο) αλλα και η ψυχολογια παιζει πολυ μεγαλο ρολο...

κ εγω με μισο ανα 3ωρο ειμαι... πηγα να το κανω ανα 4ωρο τις προηγουμενες μερες αλλα χτες το ξανααυξησα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηρα και τον γιατρο εδω περα!ειπε να πινουμε πολλααααααααα υγρα και κολπακι....να βρασω μια κανατα τσαι του βουνου και να βαλω μεσα στη μυτη απο ενα κουταλακι αλατι.κραταει τα υγρα του σωματος!α ρε αν ειναι παλιος ο γιατρος.....γιατροσοφια !!!!!!!!!!

emilou

emilou
xara64 έγραψε:ναι ειχε πανσεληνο χθες...τι αλλο θα ακουσουμε confused confused confused confused

Καλημερα Βικακι μου!!

ειχε πανσεληνο ε?? μου το ειχε πει εμενα για πλακα ο γιατρος μου την προηγουμενη φορα που πηγα!!!! Smile

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:πηρα και τον γιατρο εδω περα!ειπε να πινουμε πολλααααααααα υγρα και κολπακι....να βρασω μια κανατα τσαι του βουνου και να βαλω μεσα στη μυτη απο ενα κουταλακι αλατι.κραταει τα υγρα του σωματος!α ρε αν ειναι παλιος ο γιατρος.....γιατροσοφια !!!!!!!!!!

Χμμμμμ για ποιό λόγο θέλουμε επιπλέον κατακράτηση υγρών από αυτή που ήδη κάνει ο οργανισμός μας?Τί δεν κατάλαβα??

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:
sofouli έγραψε:πηρα και τον γιατρο εδω περα!ειπε να πινουμε πολλααααααααα υγρα και κολπακι....να βρασω μια κανατα τσαι του βουνου και να βαλω μεσα στη μυτη απο ενα κουταλακι αλατι.κραταει τα υγρα του σωματος!α ρε αν ειναι παλιος ο γιατρος.....γιατροσοφια !!!!!!!!!!

Χμμμμμ για ποιό λόγο θέλουμε επιπλέον κατακράτηση υγρών από αυτή που ήδη κάνει ο οργανισμός μας?Τί δεν κατάλαβα??

εχω πιεση στα ταρταρα και λογω ζεστης χανουμε πολλα υγρα!και επειδη εχω και τις ζαλαδες λεει μηπως ο οργανισμος δε κραταει υγρα.ακομα δεν εχω κατακρατηση....

emilou

emilou
οταν πινουμε πολλα υγρα δεν κανουμε κατακρατηση απ οτι ξερω... γιατι ο οργανισμος λαμβανει την ποσοτητα υγρων που πρεπει και δεν χρειαζεται να το αποθηκευσει...

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα τσουπρες!!!Διαβαζω οτι οι περισσοτερες ειστε καλα....ΚΑτερινιω και Λια περαστικα και να σηκωθητε συντομα απο το κρεββατι.Αλλιως δεν πειραζει,μια ευκαιρια να ξεκουραστειτε για τον ερχομο των παιδιων σας.

Αθηνα θελω και εγω τετοια φωτο.Απιστευτος ο μπομπιρας.Κουκλος!!!!

Στα υπολοιπα κοριτσια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 21 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα δειξει...και να φανταστειτε οτι πινω πολυυυυυυυυ νερο!εγω μονο να μη πεσω φοβηθηκα και χτυπησω καμια κοιλια....

emilou

emilou
Panik11 έγραψε:Καλημερα τσουπρες!!!Διαβαζω οτι οι περισσοτερες ειστε καλα....ΚΑτερινιω και Λια περαστικα και να σηκωθητε συντομα απο το κρεββατι.Αλλιως δεν πειραζει,μια ευκαιρια να ξεκουραστειτε για τον ερχομο των παιδιων σας.

Αθηνα θελω και εγω τετοια φωτο.Απιστευτος ο μπομπιρας.Κουκλος!!!!

Στα υπολοιπα κοριτσια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 21 417472

καλημερα Νικη κ απο μενα,

δεν εχουμε γνωριστει, ειμαι η Εμη και περιμενω κ εγω ενα αγορακι να ερθει με το καλο το Σεπτεμβρη....

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικακι καλημεραααα...βλεπω μπηκες κ εσυ στον 7ο εεε?? Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις