Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχ το αφηνω να σλαπαρει Βικακκυ και δεν στεναχωριεμαι καθολου.Ας κανει και εκεινος 2 μηνες υπομονη εγω κανω 11 χρονια Γιωτακι!!!!

ΜΑριανθη μου ελπιζω να μην ξαναδεις τιποτα!!!!Τουλαχιστον εχεις παρεουλα και την μαμα!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσακια μου!! cheers cheers

Χριστινακι μου Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 12 50580 ευχομαι να ειστε παντα ευτυχισμενοικ αγαπημενοι,αυτα ηταν τα καλυτερα νεα για να ξεκινησει καλα η εβδομαδα μας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 12 536304 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 12 536304 ...μας συγκινησε κιολας ο καλος σου!!

Ινα μου καλημερα αν εχεις νεα απο την Τανια ενημερωσε μας σε παρακαλω γιατι το φεις το εσβησε κ δεν εχω τηλ της!!

σε ολα τα υπολοιπα κοριτσουδια πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 12 417472

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
Τι κάνετε κοριτσάκια μου?
Ζέστη ε?
Εγώ μαγειρεύω συμμαζεύω και σας διαβάζω.
Βοδινό βραστό με μακαρόνια σήμερα μπαμ μπαμ να τελειώνω με τη ζέστη..

Τίνη μου τι μικρός που είναι ο κόσμος!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Γιωτάκι,Νικάκι και Μαριανθάκι...
Νικούλα δωσ΄του να καταλάβει με το ροχαλητό!
Γιωτάκι τριήμερο με πεθερό ακούω, ελπίζω να ήταν καλό!
Μαριάνθη εύχομαι να έλαβε τέλος η περιπέτεια και ετοιμάσεις βαλίτσες για διακοπές!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Σεπτέμβριος 2012
flower athinabehappy 08/09/2012 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Annia 10/9/2012 Κοριτσάκι desT 12/9/2012 Κοριτσάκιsofouli 21/09/2012 Κοριτσάκι
flower giotaki2 21/9/2012 Αγοράκι
flower vgog 23/9/2012 Αγοράκι
@XRUSA 23/9/2012 (φύλο άγνωστο)
flower joanna100883 27/9/2012 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Κωνσταντίνα 28/9/2012 Κοριτσάκι Despoina83 29/9/2012 Κοριτσάκι
flower LizaG 30/9/2012 Αγοράκι
Lia1987 30/09/2012 (φύλο άγνωστο)

Οκτώβριος 2012
flowerInakriti 01/10/2012 αγορακι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Deb 03/10/2012 Κοριτσάκι
flower Panik11 4/10/12 Αγοράκι
flower Κat3rina 5/10/12 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Iokasti 6/10/12 ΚοριτσάκιTini13 6/10/12 Κοριτσάκι
flowervasoula27
07/10/12 Aγοράκι

flowerMarianthi_m
11/10/12 Aγοράκι

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Anna_gt 12/10/12 Κοριτσάκι Kristinaki 13/10/12 Κοριτσάκι Rita_ki 17/10/12 Κοριτσάκι maroulo 21/10/12 Κοριτσάκι KLELIANNA 21/10/12 Κοριτσάκι
flowerΑurora 23/10/12 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] xara64 24/10/12 Κοριτσάκι
elina27 27/10/2012 (φύλο άγνωστο)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Fotitsa 27/10/12 Κοριτσάκι
flower lista 28/10/12 Αγοράκι
alexia-marinos 31/10/2012 (φύλο άγνωστο)

Αγοράκια - Κοριτσάκια
12 - 15

Βίκυ, να προλάβεις να προσθέσεις το αγόρι στη λίστα ε; Να αυξάνονται τα αγόρια; Very Happy

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ναι κοριτσάκια εμφάνισα την πρώτη μου ραγάδα στη δεξιά μεριά της κοιλιάς...και δωσ'του οι κρέμες...ελπίζω να μην εξαπλωθεί!

marianthi_m

marianthi_m
καλημέρα Αθηνάκι! Σε ευχαριστω πολύ!!
Ειδα οτι έκανες ετοιμασίες στο δωματιάκι του! τι καλα!

Καλημέρα Στέλλα και Χαρα!!

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
Γειά σου ρε Βικάκο!!! Ελπίζω να σαι καλά κι εσυ!
Περιμένω λεπτομέρειες για τις παντοφλίτσες ποιες ειναι συγκεκριμένα γιατί ειδα ότι σας βόλεψαν πολύ! Αν παίζει κανα λινκ θα βοηθούσε!

Ο πεθερός.... μεγάλη ιστορία, μας έλυσε το οικονομικό μας πρόβλημα με το παιδί!
ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!(του άντρα μου δηλαδή!) ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!
Α ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (αυτο που το πας? ) ΠΡΙΝ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ..... έχετε εντύπωση;
καταλαβαίνεται????????????????????????????????????????????????????????????????? Shocked
Είναι να τρελαίνεσαι.....
Ακόμα δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω.
Α εγώ προσφέρθηκα λέει. Αυτά τίποτα άλλο, και 50 ευρώ έδωσε του μάκη για τη γιορτή του. Θα προσπαθήσω απλά να το ξεχάσω και δε θα ξανασχοληθώ, θα χω τουλάχιστον την περιφάνια ότι τα καταφέραμε όλα μόνοι μας, και τη βοήθεια των δικών μου, όσο μπορούν κ αυτοί.

Μαριανθάκο το σημαντικό είναι να είσαι καλά ας βαριέσαι τώρα δε πειράζει θα περάσει, ξεκουράσου.
Δε γίνεται να πας να σε δει από κοντά ο γιατρός που σε παρακολουθεί, έχει άδεια; Εύχομαι όλα να πάνε καλά και βλεπεις μετά για τις διακοπούλες Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Δευ Ιουλ 02, 2012 12:42 am, 1 φορά

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:Α ναι κοριτσάκια εμφάνισα την πρώτη μου ραγάδα στη δεξιά μεριά της κοιλιάς...και δωσ'του οι κρέμες...ελπίζω να μην εξαπλωθεί!

Όχι Αθηνά, η ραγάδα δεν είναι έκζεμα, δεν πρόκειται να εξαπλωθεί, δυστυχώς όμως μπορεί να βγάλεις κι άλλη αφού έβγαλες ήδη μία.
Τα κακά της εγκυμοσύνης!
Χαλάλι, ούτε θα το σκέφτεσαι όταν γεννήσεις. Φρόντισε να ενυδατώνεις καλά τη κοιλιά σου και τους γλουτούς σου καθημερινά και μη ξεχνάς και το πίσω μέρος της κοιλιάς, στη μέση. Δυστυχώς ΚΑΙ εκεί εμφανίζονται ραγάδες.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Μαριανθη μου ελπιζω να μην ξαναδεις αιματακι κ να πανε ολα καλα για να φυγεις διακοπουλες!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου ρε Δεσποινάκο.............ε μαααα μας φάγατε λάχανο..........να ανεβαίνει το νούμερο...... βρε παιδί μου!!!
Μαριανθάκο μια χαρά όλα ...άραξον στη μανούλα......και χαλάρωσε!!!!

Καλημέρα Στελλάκο!!!!
Αθηνά λέγε τέτοια και εγώ κάνω τον Αλέκο...με τισ κρέμες!!!!

Καλημέρα Χαρούλι!!!!

Γιωτάκο τι λές βρε ...οτι να ναι ο άνθρωπος ..συγνώμη κιόλας ....αλλά.....!!!

marianthi_m

marianthi_m
ευχαριστω κορίτσια!

Γιωτάκι πολύ γέλασα με τον πεθερό! Σωθήκατε βρε!!!
Ο γιατρός μπορεί σήμερα - αυριο να με δει αλλα βαριέμαι να τρέχω.. θα του τηλ παλι και βλέπουμε, αν επιμένει θα πάω...

Αθηνούλα αχ αυτες οι άτιμες οι ραγάδες!! βάζε κρέμες και ελπίζω να μη βγουν άλλες...

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ακατάδεχτη είσαι Γιωτάκι, τόσα πρόσφερε ο άνθρωπος κι εσύ ούτε ένα ευχαριστώ...χιχιχι!
Δεσποινάκι δε βαριέσαι κάνω ότι μπορώ αλλά όσες και μα βγάλω δε θα βασανίζομαι και με αυτό...τόση που έχω γίνει μία ραγάδα δεν είναι τίποτα. Το δέρμα έχει τεντώσει τόσο πολύ που έχει γίνει λείο πια.
Παρεπιπτόντως από χθες είπαμε να κόψουμε το σεξ(για όσες δεν ξέρουν τι είναι googlaρετε για να μάθετε...χιχιχι) μέχρι να μπούμε στον ένατο για να μην έχουμε κανένα πρόωρο στον όγδοο μήνα που είναι πιο επικίνδυνος!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνουλα πρεπει να εισαι η πρωτη που εφτιαξε το δωματιο μπραβο κοριτσακι μου οσο για τις ραγαδες οσο μπορεις πιο πολλες κρεμες κ τωρα κ για κανενα 6μηνο μετα που θα γεννησεις!!

Γιωτακι τελεια καλεεεε!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 12 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 12 328109 τι αλλο θελεις κουνια κ ρουχαλακια πριν 35 χρονια....μεσα στη μοδα θα ειναι αν δεν τα εχει φαει ο σκορος χιχιχι!!
τι να κανουμε ρε κοπελια κ αισθανοντε οτι προσφερανε κιολας!!τεσπα εσεις κ το μωρακι σας να ειστε καλα κ κουτσα στραβα ολα θα γινουν!!

Aurora

Aurora
Μαριάνθη μουτώρα το διάβασα, ξεκούραση όπως είπε ο γιατρός αν και δεν νομίζω να είναι κάτι.

giotaki2

giotaki2
Καλώς τες και τις υπόλοιπες... Να έχουμε μία όμορφη μέρα.

Τι συγνώμη κοπέλα μου; είναι παρτάκιας ο άνθρωπος κάνει ζωάρα απλά! Τώρα που πεσε και η πεθ. κατάκοιτη. Ρεζίλης, τι να πεις; ας τα πάρει μαζί του.

Αθηνάκο άσε κι εγώ ανησυχώ η κοιλιά μεγαλώνειο επικίνδυνα, θα βάζουμε εμείς κρεμούλα όσο γίνεται και ας κάνουμε δε πειράζει να πάνε όλα καλά να λες, και να έρθουν τα μωράκια μας γερά κοντά μας κι ολα τα αλλα είναι ψιλοπράγματα. Με γεια και το δωματιάκι!!!!

Χαρά ναι, μεστη μόδα! αν θες σου στέλνω κι εσένα! χαχαχαχα
Όχι τίποτα άλλο θα με πει και αχάριστη που δε τα θέλω κατάλαβες..

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαρά παλεύω να το φτιάξω...έχω μετατρέψει όλον τον πάνω όροφο σε γιαπί μόνο και μόνο για ένα δωμάτιο αλλά τι να κάνω θέλω ο μπεμπέκος μας να έχει ωραία αίσθηση στο δωματιάκι του. Βέβαια η κούνια και κάτι άλλα πραγματάκια θα μας έρθουν αρχές Αυγούστου.

marianthi_m

marianthi_m
αχ κοριτσάκια ευτυχως που έχω και εσάς και τα λέμε! Μου ανεβάζετε τη ψυχολογία γιατί τα εχω βάλει και με τον άλλον που έφυγε τριημεράκι ωραία ωραία και εγω ψήνομαι εδω Αθήνα και έτρεχα και στα νοσοκομεία...

Μίλησα λίγο και με τη Χριστινα στο φβ και πολύ χάρηκα με τα δικά της! Θυμήθηκα και τη δική μου πρόταση γάμου! Εμένα μου έκανε πρόταση ενω συζούσαμε και το μωρό κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο! Very Happy Παντως είναι ωραίες στιγμές που τις θυμάσαι για πάντα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχχα ναι Γιωτακι μου θα βγουν κ απο πανω μετα!! Mad Mad Mad Mad

Αθηνουλα δεν ξερω για τις υπολοιπες εγω θα το googlaro σιγουρα...6 μηνες περασαν!! tongue

giotaki2

giotaki2
athinabehappy έγραψε:
Παρεπιπτόντως από χθες είπαμε να κόψουμε το σεξ(για όσες δεν ξέρουν τι είναι googlaρετε για να μάθετε...χιχιχι) μέχρι να μπούμε στον ένατο για να μην έχουμε κανένα πρόωρο στον όγδοο μήνα που είναι πιο επικίνδυνος!
Ωχ Αθηνάκο σωστά κάποια στιγμή μου είχε περάσει κι εμένα από το μυαλό αλλά λέω έχουμε καιρό ακόμη εσύ πλησιάζεις οπότε καλά το σκεφτηκες..
Δε ξέρω ρε γαμώτο έχουμε γιατρό μεθαύριο αλλά να σου πώ ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας..
Εγώ είχα σκεφτεί απλά να το μετατρέψουμε σε πιο λαϊτ από πλευράς μου δηλαδή (δε ξέρω πως αλλιώς μπορώ να γίνω αντηληπτη.. Rolling Eyes ) τώρα θα δούμε..

marianthi_m

marianthi_m
οχι καλέ.. το σεξ είναι σαν το ποδήλατο! Δεν το ξεχνάς ποτέ!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιωτάκι εγώ τον ρώτησα και μου είχε πει εξ'αρχής αν δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνουμε ελεύθερα αλλά να προσέξουμε στον 8ο γιατί τότε τελειοποιούνται όλες οι λεπτομέρειες στα όργανα του εμβρύου και δεν θέλουμε να έχουμε πρόωρο. Είχε πει ότι μπορούμε να κάνουμε και στον 8ο αλλά με προσοχή και χωρίς να τελειώνει μέσα μου για να μην μαλακώσουμε τον τράχηλο. Ε εμείς εχθές αποφασίσαμε να το κόψουμε για καλό και για κακό. Κ μετά μόλις μπω στον 9ο ξαναρχίζουμε για να έχουμε και έναν εύκολο φυσιολογικό τοκετό, αν μπορούμε.

marianthi_m

marianthi_m
Μια χαρα Αθηνούλα.. καλα το σκεφτήκατε...

giotaki2

giotaki2
Ω Αθηνά thanks για τις πληροφορίες με βγάζεις από τη δύσκολη θέση πραγματικά, κάπως έτσι τα ήξερα κι εγώ αλλά τώρα τα επιβεβαίωσε κι ο γιατρούλης σου. Smile
Μάλλον θα ακολουθήσουμε κι εμείς το παράδειγμά σου, αλλά ως τον 8ο έχουμε ακόμη 2 βδομαδούλες ε? Very Happy
Τι λεμε...

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας καταθέτω το τηλεφώνημα του άντρα μου πριν από λίγο:
-Αθηνά θα περάσει ο αδερφός σου να πάρει το αυτοκίνητο σου σε λίγο γιατί πήγε το δικό του στο συνεργείο.
- Μα εσύ δε θες να δίνουμε το αυτοκινήτο και όλο γκρινιάζεις αν στο ζητήσει κάποιος. Τέσπα για πόσο θα το χρειαστεί;
- Έλα μωρέ αδερφός σου είναι, αίμα σου να έλεγα όχι. Θα το πάρει για μερικές μέρες δεν ξέρω πόσο ακριβώς. Όσο χρειαστεί ο άνθρωπος, εμείς θα έχουμε το δικό μου.

Και όλα αυτά γιατί δε θέλει να οδηγώ. Σκέφτηκε ότι τώρα που έπιασε δουλειά θα γυρνάω με το αυτοκίνητοι πάλι και θα οδηγώ οπότε το έδωσε στον αδερφό μου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις