Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xara64 έγραψε:Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 667478 αλλα ειναι αρκετα τα κοριτσια που εχουν συσπασεις γι αυτο μπερδευτικα Embarassed Embarassed
οχι ρε κοριτσακι μου τι ζητας συγνωμη... Smile ολες οι εγκυουλες κατι εχουμε οποτε ειναι λογικο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 536304

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ το ανοίγω μεσημέρι και βράδυ διότι φοβάμαι τη ΔΕΗ τι να κάνω...........τη τύχη μου....βράζει ο τόπος Χαρά.έχω πλακωθεί στα ντουζάκια μπάς και συνέρθω......!!!!Σοφάκο μου καλά είσαι???καλά με τέτοια ζέστη σίδερο...δεν θα το άντεχα αλλά να μου πείς κάποια στιγμή πρέπει να το κάνεις και αυτό δεν γίνεται....!!!!!Μου τάξε ο Μάκης οτι θα πάμε την άλλη Κυριακή ημερήσια Κόρινθο σε κάτι φίλους....και είμαι λές και μου είπε οτι θα με πάει στις Μπαχάμες.....!!!!Πήγα βρήκα μαγιό φουστανάκια(εξού η εξόρμηση στο μανούλι)αντηλιακό για προτείνετε στην όρκα.....τι να πάρω......λετε να με μαζέψει καμιά VVF για είδος υπο εξαφάνιση???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vgog65 στις Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:58 am, 1 φορά

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι να μπορουσαμε να συναντηθουμε ολες μαζι κ να γνωριζομασταν κ απο κοντα κ μετα οταν με το καλο θα γεννουσαμε να ξαναβρισκομασταν μαζι με τα μωρακια μας!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 567772 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 49454 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 567772 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 49454

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Νικάκι Χαρούλι Κλελιάννα Αθηνούλι Σοφάκο Ναταλάκο και συμπεθερούλι......βράααααααααααζει η Αθήνα απόψες....το μόνο καλό πήγα από τη μάνα μου και της πήρα ένα μαγιό που έχει και ευτυχώς μου κάνει....και κανα 2-3 φορεματάκια άνετα και ένα κάπρι....μόνο τα δικα της ρούχα μου κάνουνε......δυστιχώς....και επειδή βαρέθηκα να αγοράζω και ρούχα συνέχεια....τα δανείζομαι από αυτήν.....τι να κάνωωωωωωωωωωω.....!!!Έβαλα καινούργια φώτο με το από πάνω του μαγιού .....η κοιλιά έχει αρχίσει και φουσκώνει...τελικά.....

γεια σου Βικακι! τελεια κοιλιτσα! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 328109 χαχαχχαα καλα κανεις και περνεις πραγματακια απο τη μανουλα σου...οτι και να αγορασουμε τωρα θα μας ειναι αχρηστα οποτε οσο λιγοτερρα τοσο καλυτερα...

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofouli έγραψε:βικακο τι τελεια κοιλιτσα!!!!!!φουσκωσες!!!!!!!!ε επιτελους!!!!μονο εγω θα φουσκωνα!!!!!!!!αντε βρηκες και μαγιουδακι!!!ετοιμη για παραλια!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαρα και KLELIANNA,ολες περναμε λιγο πολυ τα ιδια και γι'αυτο καταλαβαινομαστε και δεσαμε και τοοοσο πολυ!!!!!πιστευω οτι θα συνεχισουμε και μετα!!!!οταν περνας τα ιδια με τον αλλον θεωρεις οτι σε καταλαβαινει καλυτερα απο τον καθενα!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και εγω ολη τη μερα σπιτι ειμαι αγκαλια με τις κουτες,τα γαριδακια και τα φρουτακια!!!!!!δε τ'αποχωριζομαι!!!!!!!!!!!
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 379767

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Εγώ το ανοίγω μεσημέρι και βράδυ διότι φοβάμαι τη ΔΕΗ τι να κάνω...........τη τύχη μου....βράζει ο τόπος Χαρά.έχω πλακωθεί στα ντουζάκια μπάς και συνέρθω......!!!!

ετσι το αναβα κ εγω αλλα απο χθες το βραδυ δεν παλευετε κ οπως ακουσα τον καιρο ολη η εβδομαδα θα παει ετσι παναγιτσα μου..φρικηηη!! Mad Mad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="KLELIANNA"]
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Νικάκι Χαρούλι Κλελιάννα Αθηνούλι Σοφάκο Ναταλάκο και συμπεθερούλι......βράααααααααααζει η Αθήνα απόψες....το μόνο καλό πήγα από τη μάνα μου και της πήρα ένα μαγιό που έχει και ευτυχώς μου κάνει....και κανα 2-3 φορεματάκια άνετα και ένα κάπρι....μόνο τα δικα της ρούχα μου κάνουνε......δυστιχώς....και επειδή βαρέθηκα να αγοράζω και ρούχα συνέχεια....τα δανείζομαι από αυτήν.....τι να κάνωωωωωωωωωωω.....!!!Έβαλα καινούργια φώτο με το από πάνω του μαγιού .....η κοιλιά έχει αρχίσει και φουσκώνει...τελικά.....

γεια σου Βικακι! τελεια κοιλιτσα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] χαχαχχαα καλα κανεις και περνεις πραγματακια απο τη μανουλα σου...οτι και να αγορασουμε τωρα θα μας ειναι αχρηστα οποτε οσο λιγοτερρα τοσο καλυτερα...[/quote\

Κλελιάννα άσε με στην αρχή αγόραζα σα τη τρελή ρούχα εγκυμοσύνης και τα χρυσοπλήρωνα....εκτός οτι έτσι όπωσ έχω γίνει δεν μου κάνει αίσθηση πια...να αγοράσω τίποτις δεν συμφέρει.............κιόλας ρε παιδί μου....οπόταν αφού έχω το μανούλι....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια ήρθε η αδερφη μου σας αφήνω..................φιλιά!!!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vgog65 έγραψε:Εγώ το ανοίγω μεσημέρι και βράδυ διότι φοβάμαι τη ΔΕΗ τι να κάνω...........τη τύχη μου....βράζει ο τόπος Χαρά.έχω πλακωθεί στα ντουζάκια μπάς και συνέρθω......!!!!Σοφάκο μου καλά είσαι???καλά με τέτοια ζέστη σίδερο...δεν θα το άντεχα αλλά να μου πείς κάποια στιγμή πρέπει να το κάνεις και αυτό δεν γίνεται....!!!!!Μου τάξε ο Μάκης οτι θα πάμε την άλλη Κυριακή ημερήσια Κόρινθο σε κάτι φίλους....και είμαι λές και μου είπε οτι θα με πάει στις Μπαχάμες.....!!!!Πήγα βρήκα μαγιό φουστανάκια(εξού η εξόρμηση στο μανούλι)αντηλιακό για προτείνετε στην όρκα.....τι να πάρω......λετε να με μαζέψει καμιά VVF για είδος υπο εξαφάνιση???

χαχαχαχα πεθαινω στα γελοια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 536304 οχι και ορκα!!!και εγω με ντουσακια τη βγαζω αφου χαλασε και το ανεμιστηρακι μου Twisted Evil η ΔΕΗ ερχεται φουσκομενη χωρις τετοια χρηση φαντασου τωρα...ευκαιρια ψαχνουν να χρεωνουν. pig pig

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xara64 έγραψε:μακαρι να μπορουσαμε να συναντηθουμε ολες μαζι κ να γνωριζομασταν κ απο κοντα κ μετα οταν με το καλο θα γεννουσαμε να ξαναβρισκομασταν μαζι με τα μωρακια μας!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 567772 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 49454 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 567772 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 49454

ναι,ωραια θα ταν Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι περισσοτερες ειστε αθηνα...εγω κατεβαινω συνεχεια γιατι ειναι η αδελφουλα μου εκει...αρα....εγω θα σας βρω!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
οσο για το σιδερωμα,δε ξερω αλλα μ'εχει πιασει μια τακτικη το τελευταιο καιρο.εγω το απεχθανομαι αλλα φαινεται εγινε θαυμα!!!!!!!!!!
τωρα διαβαζα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]για τις συσπασεις απο το βιβλιο που εχω.οι καλες οι συσπασεις προετοιμασιας,οι χικς,ειναι μη ανωδυνες και οταν αλλαζεις θεση/σταση φαευγουνε.οι προωρες συσπασεις τοκετου,οπως της λεει,ειναι επιπονες και οταν αλλαζεις θεση/σταση γινονται χειροτερες!
τα γραφω γιατι με τη βικυ παντα αναρωτιομαστε πως ειναι οι συσπασεις!
ο ηλιος πεφτει και ακομα αποπνιχτικα ειναι....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω για μπανακι γιατι λιωνω!!!!ν'ανοιξουμε νεο θεματακι!το γεμισαμε αυτο!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:οι περισσοτερες ειστε αθηνα...εγω κατεβαινω συνεχεια γιατι ειναι η αδελφουλα μου εκει...αρα....εγω θα σας βρω!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
οσο για το σιδερωμα,δε ξερω αλλα μ'εχει πιασει μια τακτικη το τελευταιο καιρο.εγω το απεχθανομαι αλλα φαινεται εγινε θαυμα!!!!!!!!!!
τωρα διαβαζα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]για τις συσπασεις απο το βιβλιο που εχω.οι καλες οι συσπασεις προετοιμασιας,οι χικς,ειναι μη ανωδυνες και οταν αλλαζεις θεση/σταση φαευγουνε.οι προωρες συσπασεις τοκετου,οπως της λεει,ειναι επιπονες και οταν αλλαζεις θεση/σταση γινονται χειροτερες!
τα γραφω γιατι με τη βικυ παντα αναρωτιομαστε πως ειναι οι συσπασεις!
ο ηλιος πεφτει και ακομα αποπνιχτικα ειναι....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εγω αν ολα πανε καλα θα παω Χαλκιδικη τελη με αρχες Αυγουστου για κανα 2 βδομαδες ελπιζω να εχετε μετακομισει κ να μπορεσω να σε δω!!
οσο για τις συσπασεις κ εγω εχω μπερδευτει! Rolling Eyes Rolling Eyes

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα σε περιμενω χαρα μου!!!!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα το ανοιξεις εσυ Σοφακι το θεματακι???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:θα το ανοιξεις εσυ Σοφακι το θεματακι???

εγω εχω ξανα ανοιξει!!!!ανοιξε το εσυ!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετοιμο κ το Νο 11!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 403793

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια καινούργιο θεματάκι μεταβείτε....

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="KLELIANNA"]
Kristinaki έγραψε:Σοφακι και Χαρα μου δεν εχω λογια σας ευχαριστω πολυ, με κανατε και νιωθω καλααα Very Happy Very Happy Very Happy

με την εγκυμοσυνη ολες λαμπουμε , ειναι η πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μας!
κτυπα ξυλο.. με το Γιαννη ειμαστε καλα.. μετα που εχασα τη μανουλα μου εμεινα χωρις οικογενεια και αγαπη και τωρα νιωθω οτι ο θεουλης μου εστειλε αυτον να με προσεχει...συγκινηθηκα τωρα...
χριστινα μου μπραβο που εχεις βρει τον ανθρωπο σου I love you
σχετικα με την περιοδο της εγκυμοσυνης νομιζω οτι τελικα η καθεμια μας τη βιωνει με διαφορετικο τροπο.ειναι η πιο ευτυχισμενη περιοδος της ζωης μας αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω να τη χαρω οπως θελω...παρ'ολο που λεω δεν θα στεναχωριεμαι για τιποτα δεν ειναι και τοσο ευκολο και μετα κλαιω γιατι σκεφτομαι πως στεναχωρω τη μπεμπουλα μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad φοβαμαι πολυ για ολα και μετραω τις εβδομαδες μεχρι να ξερω οτι το μωρακι μου θα ειναι ασφαλες για να βγει στον κοσμο...κτλ,κτλ,κτλ αρκετα σε ζαλισα ομως... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 40746

Κλελιανα μου , καλη μου, σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και εσυ και το νινακι σου. Να μην αγχωνεσαι καθολου ουτε να κλαις ολα θα πανε καλα θα δεις... πραγματικα να σκεφτεσαι το μωρακι σου και να εισαι αισιοδοξη.. ολα θα πανε καλα αγαπουλα μου.. συντομα θα κρατας το μικρο στην αγκαλια σου και θα του τραγουδας!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 215994

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Κυρ Ιουλ 08, 2012 10:31 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ολα καλα θα πανε!ειναι λιγο δυσκολο το τελευταιο τριμηνο αλλα αξιζει!!!!!
εμενα ο Αρχιμανδριτης μου ειχε πει:ο ανθρωπος πεθαινει μια φορα.εσυ μ'αυτα που κανεις πεθαινεις καθε μερα!
ας αφησουμε λιγακι τη φυση να πεμψει!
αν ειναι να παθουμε κατι θα το παθουμε!παραδεχομαι οτι ειμαι υποχονδρια!απο μικρη οτι ακουω το εχω!αλλα προσπαθω να μη το σκεφτομαι καθολου!παλια γιατι δεν ειχανε οι μαμαδες μας κρισεις κτλ?απλα εμεις δινουμε πολυ σημασια σε συμπτωματα,σε ανουσια πραγματα και γενικως μας τρωω το αγχος!ΟΠΟΤΕ!χαλαρωνουμε...καλοκαιρακι ειναι και απολαμβανουμε!ειμαστε ενωμενο παρεακι και ολα θα τα ξεπερασουμε! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 215994

Σοφακι μου καλο ποσο χαιρομαι που σε ακουω τοσο αισιοδοξη!!! οπως ειπες υπαρχουν πραγματα στη ζωη μας που ειναι σημαντικα και εμεις καμια φορα δινουμε αξια ατα ανωφελα... λοιπον κουκλες ολα θα πανε καλα για ολες μας φτανει να θυμομαστε ποσο ομορφο πραγμα ειναι η μητροτητα ... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 40 315810

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις