Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλωσορίζω τις καινούριες αν και δεν θυμάμαι ονόματα...τραγική!
Είδα μαμαδοσυζήτηση, να'ναι καλά οι γλυκές μας! Σακχαροσυζήτηση, απεταξάμην! Πιεσοσυζήτηση, είμαι υποτασική και πρέπει να τρώω αλάτι αλλά πρήζονται τα ποδιά και δεν πρέπει να τρώω ούτε κόκκο...ανωμαλία! Και μπανιοσυζήτηση...κορίτσια τα έκοψα γιατί βρέθηκαν μύκητες στις κοντινές θάλασσές μας,πολλοί πήγαν στο νοσοκομείο και φοβήθηκα μην κολλήσω τίποτα!Α ναι και κιλοσυζήτηση σε συνδυασμό με δίαιτα...κορίτσια έχω κόψει το βραδινό και το πρωί ξυπνάω και θέλω να φάω ένα ταψί μουσακά!
Ινάκι διάβασα πως είναι μια χαρά το μπεμπέ!
Βικάκι και οι υπόλοιπες καπνίζουσες κόψτε το καλέ έστω και τώρα για δύο μηνάκια!
Σοφάκι ακόμη στην αναμονή, πωπω σπάσιμο νεύρων.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα στα κοριτσακια μου!!!

Βικακι τα πολυ φαγητο βρε φιλεναδα βραδιατικα εφαγες παιδακια???ουτε να το σκεφτω εγω με ενα φρουτο παραπανω κ μπορει να μην κοιμηθω ολο το βραδυ!! Crying or Very sad Crying or Very sad τυχερουλα θα δεις κ τον παιδαρο εγω εχω φρικαρει στις 23 ειναι το ραντεβου!!

Σοφακι μου κ εσυ μια απο τα ιδια δηλαδη ε?δυσκολες πολυ οι κρισεις κ σε συγχερω που το παλευεις μονη σου!! Respect Respect Respect αυτες οι ζαλαδες τελικα απο τι ειναι??πεφτει κι αλλο η πιεση??μηπως ξαπλνωνεις ανασκελα??

Τινη μου αυτο που με στεναχωρει πιο πολυ απ ολα ειναι να βλεπω ανθρωπους να ταλαιπορουντε απο τις κρισεις γιατι ολα αυτα τα χρονια εχω περασει πολυ ασχημα!αν ο φιλος σου συνεχιζει να εχει ακομα κρισεις πες του να παει οποσδηπωτε σε ομοιοπαθητικο κ να μην παρει τπτ αλλο!!οτι χρειαστεις ειμαι εδω!

Στελλιτσα κ εδω η ζεστη εχει βαρεσει κοκκινο απο το πρωι με το κλιματιστικο ειμαι!! drunken

Αθηνουλα καλημερα δεν προλαβα να το ακουσω ακομα αλλα ειμαι σιγουρι οτι θα ειναι τελειο!!

εμενα ο Γιαννης πηγε για μπανιο στη Σαρωνιδα κ φυσικα δεν πηγα παλι μαζι του γιατι φοβαμαι μην με πιασει δυσπνοια κ τον εστειλα μονο του να ξεσκασει κ αυτος λιγο!!

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Aurora έγραψε:
Tini13 έγραψε:
xara64 έγραψε:

Τινη μου μια χαρα η μπεμπουλα σου...ολα θα πανε καλα!!
το κολαν που ειπες το πηρες απο Η&Μ??

μακάρι να είχαμε H&M στο Ηράκλειο..από τους κινέζους τα πήρα! έχουν τρομερές πατέντες αυτοί σε κάτι τέτοια! άλλοι τα σνομπάρουν, εγώ πάντως καταβολεύτηκα Smile

ΦΙλενάδα πές σε ποιό κινέζικο να κάνω επιδρομήηηηηηη

Στελλίτσα! καλημέρα! τα πήρα από τον κινέζο στην 62 Μαρτύρων, αυτόν που είναι απέναντι από του Πετούση τα σουβλάκια ή απέναντι από το oteshop αν προτιμάς! 5 γιούρο έκαστο σε μαύρο, άσπρο και λεοπάρ έχει..ανετότατα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο μεταθεσεις ακομα τπτ!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 679259

οσο για τις κρισεις χαρα μου,αν τελικα ητανε κρισεις γιατι ολα τωρα πια τα ονομαζουμαι ετσι,αν βρεις εναν σωστο ανθρωπο και σε κατατοπισει δε θελεις και πολυ για να τα ξεχασεις!
πολλοι ητανε αυτοι που γραφανε μεχρι και λεχοτανιλ για να κοιμαμαι αλλα κανεις απάυτους δεν αναρωτηθηκε γιατι συμβαινουνε ολα αυτα!ε μεχρι που ειπα τα εσωψυχα μου και επισκεφτηκα και τον αρχιμανδριτη της περιοχης και ηρεμησα!ολα αυτα πριν το γαμο...προετοιμασια δε καταλαβα!αλλα με το που παντρευτηκα απο τη πρωτη μερα κιολας ειπα αλλαζω σελιδα και αλλαξα!δε χανω αλλες στιγμες! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 604962

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Καλημέρα κοιλουμπόνιααααααααααααααα!!!!Ζέστηηηηηηηηηηη και θάλασσα με το κυάλι σαφώς.....με τη μάνικα στο μπαλκόνι έίμαι η έρημη!!!!Πως είστε????Χθές αφού είχα σκάσει από το μεσημεριανό φαγητό....βγήκαμε το βράδυ σε ταβερνάκι να σκάσω και το βράδυ ήταν πολύ ωραία και τσ'ακισα παιδάκια.....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Περιμένω την αυριανή μέρα πως και πως έχουμε ραντεβού με τη γιατρέσα στις 15:15 και ανυπομονώ!!!!Μας καλέσανε να πάμε και Κόρινο την άλλη βδομάδα ημερήσια σε ένα εξοχικό και ναι έχω ελπίδες για μπάνιο...μαγιό δεν έχω βέβαια...αλλά μάλλον θα επισκεφτώ τον Κινέζο....η και τη μάνα μου!!!!

Καλημέρα Βικάκι!! με το καλό να δεις το μπεμπάκι σου αύριο, να μας πεις πόσο μεγάλωσε από τη τελευταία φορά! μπανάκι κι εγώ δεν, κάθε σ/κ την ίδια ελπίδα έχω και κάθε σ/κ σηκώνει 6 μποφόρ βοριά! να φύγεις να ξεσκάσεις από την Αθήνα και να περάσεις καλά, και να κάνεις και μπανάκι το άλλο σ/κ! μετά με το μωρακια μια ψιλοκλεισούρα θα τη φάμε, οπότε ευκαιρία είναι να εκμεταλλευτούμε το καλοκαιράκι..καλή Κυριακή!

Tini13

Tini13
Αθηνούλα και Σοφάκι καλημέρα και από μένα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:απο μεταθεσεις ακομα τπτ!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 679259

οσο για τις κρισεις χαρα μου,αν τελικα ητανε κρισεις γιατι ολα τωρα πια τα ονομαζουμαι ετσι,αν βρεις εναν σωστο ανθρωπο και σε κατατοπισει δε θελεις και πολυ για να τα ξεχασεις!
πολλοι ητανε αυτοι που γραφανε μεχρι και λεχοτανιλ για να κοιμαμαι αλλα κανεις απάυτους δεν αναρωτηθηκε γιατι συμβαινουνε ολα αυτα!ε μεχρι που ειπα τα εσωψυχα μου και επισκεφτηκα και τον αρχιμανδριτη της περιοχης και ηρεμησα!ολα αυτα πριν το γαμο...προετοιμασια δε καταλαβα!αλλα με το που παντρευτηκα απο τη πρωτη μερα κιολας ειπα αλλαζω σελιδα και αλλαξα!δε χανω αλλες στιγμες! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 604962

σου ειπα δεν εχω τπτ αλλο να σου πω απο το μπραβο εγω ειχα φτασει σε σημειο να ζηταω εγω απο τους γιατρους να μου γραψουν φαρμακα γιατι δεν αντεχα αλλο!!ακομα κ τωρα αν καποια στιγμη με πιασει θελω να εχω ενα χαπι καβατζα παρολο που ξερω πια τι ακριβως ειναι αν με πιασει καποια εντονη απλα δεν αντεχω!θελει πολυ προσπαθεια κ μακαρι να τα καταφερω οπως κ εσυ!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλιμερα κοριτσακια εγο σιμερα αροστι εχολ πιρετο ιν ε ο λεμοσ μου ε/σ φτει , με επιξασε3 πανικοοσ μι παθι τι ποτα το μοπ0ο ,ο ξατροσ ιπε μονο δεπον αλα εγο ψινυμε ,ολα σε μενα 2 φορα παθενο

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ισως επειδη το προλαβα στην αρχη...δε ξερω...ισως επειδη ητανε πιο χαλαρα?αλλα περασα ενα δυσκολο 8μηνο.εφυγα απο το γιωργο,πηγα στους δικους μου και επειδη επεσα σε σωστους γιατρους τη γλυτωσα!αρνιομουνα κατηγορηματικα να παρω χαπια γιατι εβλεπα μια φιλη μου πως ειχε γινει.εγω ελεγα θα το ξεπερασω και θα γινω μανα!οι κακοβουλοι γιατροι στην ορεστιαδα λεγανε πως δε θα τα καταφερω και δε θα γινω αλλα επειδη δικος μου ο νους,δικια μου και η ζωη,τα καταφερα και σε λιγο καιρο θα το εχω και αγκαλια!πεισμα θελει και επιμονη!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lista έγραψε:καλιμερα κοριτσακια εγο σιμερα αροστι εχολ πιρετο ιν ε ο λεμοσ μου ε/σ φτει , με επιξασε3 πανικοοσ μι παθι τι ποτα το μοπ0ο ,ο ξατροσ ιπε μονο δεπον αλα εγο ψινυμε ,ολα σε μενα 2 φορα παθενο

Γλυκιά μου περαστικούλια!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lista έγραψε:καλιμερα κοριτσακια εγο σιμερα αροστι εχολ πιρετο ιν ε ο λεμοσ μου ε/σ φτει , με επιξασε3 πανικοοσ μι παθι τι ποτα το μοπ0ο ,ο ξατροσ ιπε μονο δεπον αλα εγο ψινυμε ,ολα σε μενα 2 φορα παθενο

καλημερα ναταλια!περαστικα!μονο ντεπον μπορουμε να παρουμε!το μωρακι δε παθαινει τπτ...ειναι προστατευμενο καλα!να πινεις πολλα υγρα και να μιλας με το γιατρο σου!ολα καλα θα πανε!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια ευβχαριστο πολι, ιμε σιμερα πολι χαλια, μα καλοκερι χιμονα δεν ιχα πιρετο τορα ιχα ιυνιο ,κε παλι τορα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημερα Ναταλακι τι περνας κ εσυ βρε κοπελα μου!!μην στεναχωριεσαι δεν θα παθει κατι ο μπεμπης!!περστικα κ απο μενα!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:

καλημερα Ναταλακι τι περνας κ εσυ βρε κοπελα μου!!μην στεναχωριεσαι δεν θα παθει κατι ο μπεμπης!!περστικα κ απο μενα!!
Χαρυλια μου ευβχαριστο πολι, το γαμοτυ οτι τι ανανεβικε κε το ζαχαρο ,τορα να μου παρι ο ξατροσ τλ ναδο τι θα μου πι μι ποσ να κανο ινσυλινι

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι καινουργια φωτο???τελεια ειναι η κοιλιτσα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 990599

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια του φορουμ!!

Ναταλια μου περαστικα καλη μου, να πινεις πολλα υγρα και να ξαπλωνεις ειναι σημαντικο και ολα θα -πανε καλα..

Σοφακι μου γεια σου ευχομαι ολα καλα και συντομα να μας ενημερωσεις ευχαριστα για τις μεταθεσεις!

Τινη μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το μωρακι σου, να μην εχει το συνδρομο αλλα και να το κληρονομησει παλι θα ειναι ενα γλυκυτατο μωρακι ειμαι σιγουρη!

Χαρα μου χρυσοχερα γεια σου και σενα!!

Βικακι εφαγες καλα εκτες ε;; εγω να δεις! πηγαμε σε ενα στεικ χαους και παραγγειλα απολα και ενα τελειο σολωμο που μαρεσει Very Happy αλλα απεφυγα γλυκο χεχε οχι πως με σωζει αυτο!!

Αθηνα μου τι κανεις;; τελειο το νανουρισμα!!!

Κοριτσια οσο αφορα τις κρισεις πανικου.. και μενα με πιανανε οταν εχασα τη μαμα μου... τελικα συνδεονται με δυσαρεστες εμπειριες... το σημαντικο να ειμαστε ηρεμες και περναει.. οσο γινεται επισης να μη μενουμε μονες...εγω βεβαια ως επι το πλειστον μονη μου ειμαι αλλα εχω το νινακι Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Χριστινακι βλεπω το χθεσινο βραδυ κατι παραπανω φαγαμε ολες!!εμεις πηγαμε στο Μικρολιμανο κ ο Γιαννης ηθελε να φαει πιτσα HUT!εγω με πολυ προσπαθεια να μην την φαω ολη Laughing Laughing εφαγα 1,5 κομματι κ εβγαλα απο πανω μπεικον κ πεπερονι πηρα κ ενα μικρο κρασακι λευκο που το ηθελα πολυ καιρο κ το ευχαριστηθηκα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 215994
δεν πηγες ουτε εσυ για μπανακι ε?σημερα λογικα θα ειναι μια καλη μερα για το μαγαζι του καλου σου!!

ααα τι τελειες φωτο ανεβασες!!!!!καλε που ειναι η κοιλιτσα σου???

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γλυκια μου Χαρα χαιρομαι που -περασες ομορφα!! κρασακι ειπια κιαι εγω χθες βραδυ!!! τελεια!!
αναμιση κοματι μονο; σε επικροτω!!!

ευχαριστω καλη μου! σαρεσανε; ωσπου να βρω κατι να μου κανει να βαλω με επιασε τρεις φορες το κλαμα και ευτυχως με συνεφερε ο καλος μου!! μετα ντρεπομαι και το μετανιωνω αμεσως και σκεφτομαι οτι δεν ειναι σωστο για το νινακι μου... η κοιλιτσα νομιζω φαινεται σε μια απο τις πεντε φωτος Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε ξερω αν θα παμε μπανακι.. ειναι καλη μερα στο μαγαζι ναι αλλα σημερα θα ειναι οι γονεις του Γιαννη εκει οποταν ισως παμε σε λιγο.. τωρα να δουμε...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου χριστινακι!!!!!!!!!!
για να βλεπω καινουριες φωτο απο τις κοιλιτσες!χριστινακι μου,καλο τελειες οι φωτο!λαμπεις ολοκληρη!!!!!!!!!!!!!!φταιει ο ερωτας!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 315810

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:γεια σου χριστινακι!!!!!!!!!!
για να βλεπω καινουριες φωτο απο τις κοιλιτσες!χριστινακι μου,καλο τελειες οι φωτο!λαμπεις ολοκληρη!!!!!!!!!!!!!!φταιει ο ερωτας!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 315810 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 315810

γεια σου κουκλιτσα!
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767

κοριτσακια τι θα κανετε σημερα;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
sofouli έγραψε:γεια σου χριστινακι!!!!!!!!!!

γεια σου κουκλιτσα!
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 379767

κοριτσακια τι θα κανετε σημερα;

εμεις σημερα ειμαστε μοναχουλες! Sad οποτε τηλεοραση και ξαπλα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει οπως λενε Χριστινακι μου εε?? Laughing Laughing Laughing
ασε κ εγω ολο τα ιδια κ τα ιδια φοραω οταν βγαινω κ δεν θελω να αγορασω πολλα γιατι μετα θα ειναι αχρηστα!!
οπως λεει κ το Σοφακι λαμπεις κ πραγματικα φαινεται οτι περνας την πιο γλυκια περιοδο της ζωης σου κ ευχομαι να ειναι για παντα ετσι!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι και το μονοπετρο στο χερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 536304 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 536304 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 536304 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 334590 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 38 334590

Aurora

Aurora
Tini13 έγραψε:
Aurora έγραψε:
Tini13 έγραψε:
xara64 έγραψε:

Τινη μου μια χαρα η μπεμπουλα σου...ολα θα πανε καλα!!
το κολαν που ειπες το πηρες απο Η&Μ??

μακάρι να είχαμε H&M στο Ηράκλειο..από τους κινέζους τα πήρα! έχουν τρομερές πατέντες αυτοί σε κάτι τέτοια! άλλοι τα σνομπάρουν, εγώ πάντως καταβολεύτηκα Smile

ΦΙλενάδα πές σε ποιό κινέζικο να κάνω επιδρομήηηηηηη

Στελλίτσα! καλημέρα! τα πήρα από τον κινέζο στην 62 Μαρτύρων, αυτόν που είναι απέναντι από του Πετούση τα σουβλάκια ή απέναντι από το oteshop αν προτιμάς! 5 γιούρο έκαστο σε μαύρο, άσπρο και λεοπάρ έχει..ανετότατα!

Ω ναι!Κατάλαβα!Ευχαριστώωωω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις