Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εφαγα κ εγω λιγο απ ολα με μετρο γιατι δεν με παιρνει!!

τελεια θα το δω με ενδιαφερει πολυ οτι εχει σχεση με γυμναστικη κ για τωρα κ για μετα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μετα εννοειται εγω θα κανω ολη μερα γυμναστικη να επανελθω. αμα σου πω εκτες εβλεπα ενα ονειρο περιεργο. ημουνα καπου ξερωγω και υπηρχαν καποιοι που με φωναζαν υπερβαρη γουρουνι κτλ.. ξυπνησα και ηθελα να φωναζω!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω ελπιζω να ξεκινησω οσο πιο συντομα μπορω μετα τη γεννα νομιζω λενε μετα απο 2 μηνες στο φτ κ 4 σε καισαρικη??πωπω εσυ ειδες εφιαλτη παναγια μου...εγω ετσι νομιζω οτι λενε οι αλλοι οταν με βλεπουν!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 463819 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 463819

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:κ εγω ελπιζω να ξεκινησω οσο πιο συντομα μπορω μετα τη γεννα νομιζω λενε μετα απο 2 μηνες στο φτ κ 4 σε καισαρικη??πωπω εσυ ειδες εφιαλτη παναγια μου...εγω ετσι νομιζω οτι λενε οι αλλοι οταν με βλεπουν!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 463819 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 463819

xaxa ναι εφιαλτη Χαρα μου...!!!!
ναι δυο μηνες τουλαχιστο με κανονικη γεννα. κατσε να δεις που του χρονου θα μιλαμε και θα λεμε πως νιωθαμε οταν ειμασταν εγγυες και θα γελαμε!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κ εγω το σκεφτομουν οτι θα μιλαμε για τα μωρακια μας κ για ολα αυτα που λεγαμε σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μας!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 228222 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 228222 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 228222 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 228222 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 228222 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 228222

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σου Χαρά μου και Χριστινάκι μου..

σχετικά με την άσκηση μετά τη γέννα μου έχουν πει ότι οι ασκήσεις μέσα στο νερό βοηθούν στο να επανέλθουμε γρηγορότερα με θεαματικά αποτελέσματα! εγώ λέω λοιπόν να βρω ένα γυμναστήριο με πισίνα και να πάω εκεί..έχετε ακούσει κάτι εσείς ως πιο ειδικές;

Χριστινάκι μου, το σύνδρομο Μάρφαν είναι κληρονομήσιμο κατά 50%, είναι επικρατές γονίδιο και ανεξάρτητο το φύλου του μωρού..παίζουμε με τις πιθανότητες λοιπόν..αλλά από την άλλη και πριν μείνω έγκυος κανείς γιατρός σε μεγάλα κέντρα της Αθήνας που ρωτήσαμε δεν μας βεβαίωσε ότι μπορεί να απομονωθεί με κάποιον τρόπο (π.χ. με εξωσωματική)το "κακό" γονίδιο και να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχει πρόβλημα το παιδί μας, υπάρχουν επιπλέον και τυχαίες μεταλλάξεις ακόμη και να γινόταν αυτό..οπότε έμεινα έγκυος φυσιολογικά..

Και κάτι ακόμη..σήμερα το μεσημέρι κάτσαμε να φάμε και μου έκατσε μια ζάλη, μια σκωτοδίνη, κρύος ιδρώτας και να ζεσταίνομαι μαζί, να πέσω κάτω μια κατάσταση..άλλη μια φορά μου συνέβη στη δουλειά πριν κανένα μήνα και με κράτησε μια συνάδελφός μου να μην σωριαστώ..ήμουν που ήμουν πριν υποτασική, τώρα συνεχίζεται η ίδια κατάσταση, 6/9 η πίεση..επιπλέον τελευταία διαπιστώνω πως ανεβάζω και παλμούς, πάνω κάτω στους 110 - 120 κυμαίνονται και δεν έχω ιδέα αν επηρεάζει η εγκυμοσύνη..θα ψάξω στο γιατρο-google το απόγευμα γιατί τώρα πάω να ξαπλώσω λίγο με το air condition στο φουλ..εδώ στο Ηράκλειο πιάσαμε αισίως τους 37..

Καλό απόγευμα κοριτσάκια μου..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινη μου εγω πιστευω οτι ηταν μια μικρη κριση πανικου εχω περασει απειρες κ πολυ δυσκολες!!κ εγω ειμαι υποτασικη κ οταν εχω κρισει ανεβαινουν οι παλμοι!!ρωτα κ τον γιατρο σου αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις!!φιλακια καλη ξεκουρση!!!

Tini13

Tini13
xara64 έγραψε:Τινη μου εγω πιστευω οτι ηταν μια μικρη κριση πανικου εχω περασει απειρες κ πολυ δυσκολες!!κ εγω ειμαι υποτασικη κ οταν εχω κρισει ανεβαινουν οι παλμοι!!ρωτα κ τον γιατρο σου αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις!!φιλακια καλη ξεκουρση!!!

Χαρά μου έχω ένα φίλο πολύ καλό που ζει με τις κρίσεις πανικού 14 χρόνια τώρα και δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται αυτό που πέρασα κρίση πανικού..δεν φοβήθηκα για να μου ανέβουν οι παλμοί, συνέβη τυχαία εκεί που ήμουν χαλαρή και ωραία..ελπίζω να μην μου μείνει κανένα κουσούρι πάντως γιατί ΜΕΤΑ φοβήθηκα πολύ.. Sad εσύ τί κάνεις όταν σε πιάνει;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακι μου κ εγω 8 -9 χρονια εχω κρισεις πανικου οχι συνεχεια αλλα με πιανουν κατα καιρους ξεκινησα με αντικαταθλιπτικα κ αγχολυτικα κ μολις αισθανομουν καλυτερα τα εκοβα μολις ομως γινοταν κατι στη ζωη μου που με ταρακουνουσε ή με στεναχωρουσε με ξαναπιαναν παλι κ μου το γυρισε κ σε καταθληψη γυρνουσα απο ψυχιατρο σε ψυχολογο αλλα δεν μπορω να πω οτι με βοηθησαν πολυ μεχρι που πριν απο 2 χρονια πηγα σε ομοιπαθητικο κ σωθηκα με μια πολυ απλη θεραπεια με φυτικα σκευασματα.Απο τα Χριστουγεννα τα εχω κοψει κ με ξαναεπιασε 2-3 φορες οταν ημουν στον 3-4 μηνα πηρα για μια μερα ενα χαπι κ μεχρι στιγμης(δοξα το θεο)δεν με εχει ξαναπιασει.μη φοβασαι δεν παθαινεις τπτ απλα πρεπει να κανεις υπομονη κ να περνεις βαθιες κ αργες αναπνοες οταν σε πιανει κ θα περασει!!οι δικες μου ειναι φυσικα πολυ ασχημες Sad Sad
ελπιζω να μην ξαναπαθεις ποτε!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XARYLIA ΜΟΥ Τινι μου καλισπερα κοριτσιξα τι κανετε ,εμενα σιμερα ποναι πολι μεσι μου κε πολι πιναο τορα πιρα πογοτο 0 λιπαρα κε ζαχαρι

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!
λοιπον,τινι και εγω ειμαι υποτασικη.10/6 στα καλυτερα μου!πινε πολλα υγρα και μη κοβεις το αλατι.δε κυκλοφορουμε στη ζεστη!οσο για τους παλμους ανεβαινουνε γιατι ανεβαινουνε ολα και συμπιεζονται τωρα!και εγω ανεβαζω παλμους.σημερα ειχα 89.να εισαι ηρεμη και μη σκεφτεσαι αρνητικα!οσο για τις κρισεις πανικου,λιγο πολυ ολοι τις περναμε.η ουσια ειναι να καταλαβουμε γιατι μας πιανουνε!εχω πχ το ειχα παθει γιατι δε μπορουσα να διαχειρηστω καποιες ασχημες καταστασεις οπως το θανατο της γιαγιας μου,οτι εχασα τη δουλεια μου,οτι αναγκαστικα να δωσω το αμαξι μου και οτι ηρθαμε εδω!οοοοοοολα αυτα με ριξανε πολυ χαμηλα.εχασα την αυτοπεποιθηση μου...πηγα σε ψυχολογο να ξεδιαλυνω τα πραγματα και ημουνα αρνητικη στο να καταφυγω σε χαπια.με το καιρο περασε.τωρα σκεφτομαι να ειμαι καλα για το μικρο παρα τις δυσκολιες που περναμε!ειμαι αγχωδης δε λεω αλλα το παλευω με τη συζητηση!αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σας ζαλισα ε?

Tini13

Tini13
Σοφάκι μου, Χαρά μου και Ναταλάκι γεία σας!

Ξάπλωσα αλλά δεν έκλεισα μάτι με τόση ζέστη..και οι ταχυκαρδίες δεν λένε να σταματήσουν..από διάθεση πάντως είμαι καλά.

Κανένα νεότερο από χτες ειχατε με τις μεταθέσεις Σοφία μου; αν και φαντάζομαι θα το είχαμε μάθει!..σας ταλαιπωρούν μέρα με τη μέρα, σήμερα, αύριο μου φαίνεται..όσον αφορά στην υπόταση, μου κάνει εντύπωση ο συνδυασμός χαμηλής πίεσης και ταχυκαρδίας..και δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά αν είναι ψυχολογικής φύσης..αναπνοούλες που λέει και η Χαρά..

Χαρά μου, έπαθα πλάκα με το τί έχεις μαγειρέψει ρε κορίτσι μου από τις φωτογραφίες στο Facebook. Παιδί μου πότε προλαβαίνεις όλα αυτά που κάνεις; γλυκά, αλμυρά απ΄όλα! (και ευχαριστώ και για τις προηγούμενες συμβουλές!)

Ναταλάκι μου, να χαρείς τη δροσιά του! ούτε το σάκχαρο πειράζει αυτό το παγωτάκι με 0%, ούτε τίποτα.και για τη μεσούλα που πονάει έτσι ήμουν κι εγώ, με ένα μασαζάκι ήρθα στα ίσα μου! Wink

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TINI moy,SOFAKIμου καλισπερα κορισιξα, το πογοτακι ιτανε καλα ιρεμισε ι πσιχυλια μου ,εχο να φαο πογοτο α πο περισι,Τινι ΜΟΥ ΚΕ ΕΣΙ ΜΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΣΕ ΟΛΑ ΦΤΕΙ Ι ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΚΕ ΖΕΣΤΙ ,ΚΕ ΕΚΟΝΟΜΙΚΑ αλα ολα καλα θα ινε οταν θα γενιτι το μορακι Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 186253

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Σοφάκι μου, Χαρά μου και Ναταλάκι γεία σας!

Ξάπλωσα αλλά δεν έκλεισα μάτι με τόση ζέστη..και οι ταχυκαρδίες δεν λένε να σταματήσουν..από διάθεση πάντως είμαι καλά.

Κανένα νεότερο από χτες ειχατε με τις μεταθέσεις Σοφία μου; αν και φαντάζομαι θα το είχαμε μάθει!..σας ταλαιπωρούν μέρα με τη μέρα, σήμερα, αύριο μου φαίνεται..όσον αφορά στην υπόταση, μου κάνει εντύπωση ο συνδυασμός χαμηλής πίεσης και ταχυκαρδίας..και δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά αν είναι ψυχολογικής φύσης..αναπνοούλες που λέει και η Χαρά..

Χαρά μου, έπαθα πλάκα με το τί έχεις μαγειρέψει ρε κορίτσι μου από τις φωτογραφίες στο Facebook. Παιδί μου πότε προλαβαίνεις όλα αυτά που κάνεις; γλυκά, αλμυρά απ΄όλα! (και ευχαριστώ και για τις προηγούμενες συμβουλές!)

Ναταλάκι μου, να χαρείς τη δροσιά του! ούτε το σάκχαρο πειράζει αυτό το παγωτάκι με 0%, ούτε τίποτα.και για τη μεσούλα που πονάει έτσι ήμουν κι εγώ, με ένα μασαζάκι ήρθα στα ίσα μου! Wink

η μαγειρικη με ξεκουραζει κοριτσακι μου μπορω να ειμαι ολη μερα στην κουζινα!!φυσικα τωρα με ποναει πολυ η μεση μου κ δεν μπορω την ορθοστασια!
οσο για τις συμβουλες που λες μην ευχαριστεις καθολου αν εχεις ταλαιπωρηθει απο κρισεις πανικου δεν θελεις να το περασει κανενας αλλος κ πιστεψε με τοσα χρονια εχω φτασει κ στα χειροτερα σημεια αλλα ευτυχως παντα κατι στο τελος με κρατουσε!το μονο σιγουρο ειναι οτι στην αρχη ολα τα προλαβαινεις οπως λεει κ το Σοφακι κ χωρις φαρμακα!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστινάκι πολυ καλές η ασκήσεις ευχαριστώ, αλλα κανω και διαδρομο οχι για σφίξιμο τοσο οσο για να μην παρω πολυ βαρος, πάντως θα το ελαττώσω. αχ χαρα με πιάνουν και μενα κρίσεις πανικού μεγαλο πρόβλημα εδω και 8 χρονια περίπου το εχω το έπαθα μετα απο ενα θάνατο γνωστού μου μπροστά στα ματια μου, απο τοτε με πιάνει οταν έχουμε κανενα μιτινκ στην δουλεια και οταν αλαζω μηνα. κανω υπομονή διαβάζω βιβλία με αυτο το θεμα μετα απο 5-6 μέρες περνάει μονο του. αιστανεσαι ενα κενο μια θλίψη ζεις χωρίς νόημα, ευτυχώς κρατάει πολυ λιγο, και μετα ειμαι μες την καλη χαρα.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Μαρακι μου ναι κ εμενα ετσι ξεκινησαν εχασα εναν πρωην μου κ 2 φιλους μου απο ανακοπες κ απο τοτε σε καθε κριση νομιζω οτι θα πεθανω κ εγω απο την καρδια μου παρολο που εχω κανει εξετασεις κ το μονο που εχω ειναι προπτωση μητρωειδους παντα νομιζω οτι εχω κατι που δεν μπορουν να βρουν οι γιατροι!!κ εσενα οταν αλλαζεις μηνα σε πιανει ε??

Tini13

Tini13
xara64 έγραψε:γεια σου Μαρακι μου ναι κ εμενα ετσι ξεκινησαν εχασα εναν πρωην μου κ 2 φιλους μου απο ανακοπες κ απο τοτε σε καθε κριση νομιζω οτι θα πεθανω κ εγω απο την καρδια μου παρολο που εχω κανει εξετασεις κ το μονο που εχω ειναι προπτωση μητρωειδους παντα νομιζω οτι εχω κατι που δεν μπορουν να βρουν οι γιατροι!!κ εσενα οταν αλλαζεις μηνα σε πιανει ε??

Χαρά μου, και ο δικός μου φίλος με τις κρίσεις μετά από θάνατο φίλης μας ξεκίνησε να νιώθει έτσι, όπως επίσης κι αυτός νομίζει ότι έχει κάποιο πρόβλημα στην καρδιά που δεν του το βρίσκουν κι έχει κάνει άπειρες εξετάσεις, από τα 18 μας το τρέχαμε στα νοσοκομεία, τον ξεσκόνιζαν ώσπου τελικά καταλήγαν να του πουν ότι δεν έχει τίποτα και φεύγαμε. Είναι απίστευτο πόσο κοινά παιχνίδια παίζει το μυαλό και το σώμα στα άτομα που υποφέρουν από τις κρίσεις πανικού τελικά! Η εγκυμοσύνη φαντάζομαι με τις τρελαμένες μας ορμόνες δυσκολεύει τα πράγματα, όπως και να'χει είμαστε πολύ πιο δυνατές απ'όσο νομίζουμε για να το παλέψουμε..Όσον αφορά στην πρόπτωση της μιτροειδούς, δεν είναι τίποτα καλή μου..ο Μάνος μου όταν χειρουργήθηκε για το ανεύρυσμα είχε και αυτός διαγνωστεί με πρόπτωση και σκέψου δεν του το διόρθωσαν καν το προβληματάκι αυτό στο χειρουργείο, αλλά μόνο το ανεύρυσμα, δεν του έδωσαν καν σημασία, 32 χρονών είναι είπαν, δεν είναι τίποτα..

Την καλημέρα μου και ευχές για μια όμορφη Κυριακή σε όλες μας!

(αα! επίσης, σας στέλνω λινκ για ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο βιντεάκι που εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση!) http://www.otherside.gr/2012/06/gennisi-mwrou-se-magnitiko-tomografo/)

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!συνηθως οι κρισεις 'ξυπνανε' απο το θανατο καποιου προσωπου....εμενα ας πουμε απο την αγαπημενη μου γιαγια που πηγε απο πνευμονικο οιδημα.ε απο τοτε εγω κατα φαντασιαν εχω καρδια.εκανα 4 καρδιογραφηματα και ενα ντοπλερ αλλα τπτ δε βρισκουνε.αντε βρε που ξερουνε οι γιατροι! Wink Wink
εχθες το βραδυ μ'επιασε μια ζαλαδα...ολα γυρνουσανε!αυτυχως ητανε ο γιωργος.σημερα που ειμαι μονη απλα μου εδωσε συμβουλες τι να κανω αν με πιασει...ουφ!αντε να δουμε!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοιλουμπόνιααααααααααααααα!!!!Ζέστηηηηηηηηηηη και θάλασσα με το κυάλι σαφώς.....με τη μάνικα στο μπαλκόνι έίμαι η έρημη!!!!Πως είστε????Χθές αφού είχα σκάσει από το μεσημεριανό φαγητό....βγήκαμε το βράδυ σε ταβερνάκι να σκάσω και το βράδυ ήταν πολύ ωραία και τσ'ακισα παιδάκια.....[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Περιμένω την αυριανή μέρα πως και πως έχουμε ραντεβού με τη γιατρέσα στις 15:15 και ανυπομονώ!!!!Μας καλέσανε να πάμε και Κόρινο την άλλη βδομάδα ημερήσια σε ένα εξοχικό και ναι έχω ελπίδες για μπάνιο...μαγιό δεν έχω βέβαια...αλλά μάλλον θα επισκεφτώ τον Κινέζο....η και τη μάνα μου!!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα ομορφες εγκυούλες μου! Δε σας έχω διαβάσει τώρα θα δω τα νέα σας...
Πριν από αυτό ακούστε ένα ωραίο νανούρισμα...https://www.youtube.com/watch?v=mt_17isFsoI&fb_source=message
Κατεβάζω διάφορα για να τα βάζω στο μικρό μου και αυτό είναι το αγαπημένο μου.Πάω να σας διαβάσω!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βικακο και αθηνουλα!!!!!
σου φεξε βικακο!!!!εμεις εχουμε λιγες ημερουλες ακομα για γιατρο.μωρε νιωθω κατι τσιμπηματα απο κατω για δευτερολεπτα λες και σκιζομαι!βρε μπας και γενναω και χαμπαρι δε πηρα?

Aurora

Aurora
Tini13 έγραψε:
xara64 έγραψε:

Τινη μου μια χαρα η μπεμπουλα σου...ολα θα πανε καλα!!
το κολαν που ειπες το πηρες απο Η&Μ??

μακάρι να είχαμε H&M στο Ηράκλειο..από τους κινέζους τα πήρα! έχουν τρομερές πατέντες αυτοί σε κάτι τέτοια! άλλοι τα σνομπάρουν, εγώ πάντως καταβολεύτηκα Smile

ΦΙλενάδα πές σε ποιό κινέζικο να κάνω επιδρομήηηηηηη

Aurora

Aurora
Καλημέρα αγάπες μου!
Καύσωνας σήμερα εδώ αλλά εχει φόρμουλα και ο καλός μου δεν πρόκειται ναμην τη δεί.
Αρα πάει η θάλασσα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα στελλα!καυσωνας σημερα και εγω βρηκα τη μερα να Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 37 517142 !ητανε πολυ εξυπνο!εχω λιωσει!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις