Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
580 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 580 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια μου ψωφισα σημερα!!
απο το πρωι στο τρεξιμο ειμαι κ τωρα το βραδυ ξεκουκουτσιασα κ τα βυσσινα...η μεσουλα μου ποναειιιι!!!τωρα αραξα βεβαια γιατι δεν την παλευω αλλο!!

Χριστινακι αντε καλα μπανια απο δω κ περα σε λιγο θα ρωταμε η μια την αλλη οπως οταν ειμασταν μικρες ποσα μπανια εκανες?και ποσα παγωτα εφαγες χιχιχιχ!

Σοφακι μου ακομα δεν εχουμε νεοτερα?? Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 522194 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 522194 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 522194

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:Κοριτσια τελευταια μερα με ιντερνετ και τελικα δεν μπορεσα να μπω οσο ηθελα να τα πουμε... Sad

τρεχουμε και δεν φτανουμε με τα τελευταια της μετακομισης... μεχρι και εγω βοηθησα για να τελειωνουν!!!!

φιλακια πολλα σε ολες σας... θα τα πουμε οταν ξαναμπορεσω να μπω....

καλη συνεχεια.... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 215994

Εμη μου υπομονη κ ολα θα περασουν κ ξερεις οταν μπορεις να μας λες τα νεα σου!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 334590 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 334590 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 334590

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοιλουμπάαααακια!!!Από τις 7 έχω σηκωθεί όχι για κάποιο λόγο απλά σηκώθηκα και είχε μια δροσιά μια ηρεμία...ήπια το Fredocino μου μέσα στην απόλαυση(έχουμε καφετέρια δίπλα από το σπίτι ανοίγει στις εξίμιση και μαντέψτε είμαι η πρώτη μούρη που βλέπουν)!!!Κλασικά έχουμε μαστόρους σήμερα για την αυλή.....ρίξανε μπετά και τώρα στρώνουνε πλακάκια...............Shocked !!!!Περιμένω τη μανούλα για γενική....και με βλέπω και σήμερα μέσα διότι άκουσα οτι προβλέπεται τρομερή ζέστη!!!!!Με τη μάνικα θα τη βγάλω....!!

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!

Μακάρι να είχα χρόνο να έμπαινα πιο συχνά αλλά δυστυχώς είμαι ακόμη σχεδόν όλη μέρα στη δουλειά, πού θα πάει, ένας μήνας έμεινε, μετά θα κάνουμε περισσότερη παρέα!

Κι εμείς εχθές πήγαμε στο νοσοκομείο (8 το πρωί ήταν το ραντεβού μας!), έδειξα την καμπύλη στο γιατρό, όλα καλά, μου έδωσε το χαρτάκι με την ΠΗΤ για το ΙΚΑ, είδαμε την μπέμπα και είναι μια χαρά. Βασικά στο νοσοκομείο 5 λεπτάκια κρατάει η εξέταση στο υπέρηχο, ακούει καρδούλα, μετράει το κεφαλάκι και βλέπει λίγο το μωρό να κινείται..απογοητευτικό μεν αλλά εγώ έβγαλα το άχτι μου μετά! πήγα το μεσημέρι στη δουλειά και έβαλα τη γιατρό μας που είναι και φίλη, να μου κάνει υπέρηχο και εκείνη και χαζεύαμε μισή ώρα πατουσίτσες, γροθίτσες, πωπουδάκι, βρήκα τη χαρά μου! Τώρα ξανά σε ένα μήνα θα πάω στο νοσοκομείο, στον 8ο δηλαδή και μετά πιο τακτικά είπε ο γιατρός.

Ααα επίσης πήρα χθες ένα κολάν εγκυμοσύνης ένα μαύρο και ένα λεοπάρ Razz και το καταευχαριστήθηκα όλη μέρα. Έχει στη μέση και ένα λαστιχάκι με κουμπάκι να το σφίγγω ή να το μεγαλώνω ανάλογα με το πόσο μεγαλώνει και η κοιλίτσα..σε σχέση με τα τζην εγκυμοσύνης που είναι πολύ ζεστά το βρήκα πολύ βολικό και σας το προτείνω! αν και εγώ πάντα είχα τρέλα με τα φουστανάκια, ειδικά τώρα με την κοιλίτσα, έτσι όμως γλιτώνω μια - δυο μέρες που ίσως δεν προλάβω να αποτριχωθώ (ολόκληρη διαδικασία είναι πια το ξύρισμα!).

Σήμερα λέμε για μπανάκι, ένα έχω κάνει όλο κι όλο, και η χθεσινή μέρα ήταν τόσο ζεστή και ανυπόφορα αποπνικτική που αν και σήμερα πάει έτσι πρέπει οπωσδήποποτε να πάμε θάλσσα να δροσιστούμε λιγάκι..βέβαια εδώ στο Ηράκλειο κοντά δεν είναι λένε καθαρές, αν καμιά κοπέλα από εδώ μπορέι να με βοηθήσει με το να μου προτείνει κάποια όζι πολύ μακριά..Στελλίτσα; Ίνα; καμιά ιδέα;

Σας κούρασα πρωινιάτικα! τώρα θα διαβάσω τα νέα σας (7 σελίδες έχασα σε μια μέρα και ανυπομονώ!).

Φιλιά κουκλίτσες μου, καλό Σ/Κ σε όλες μας!

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Καλημέρα κοιλουμπάαααακια!!!Από τις 7 έχω σηκωθεί όχι για κάποιο λόγο απλά σηκώθηκα και είχε μια δροσιά μια ηρεμία...ήπια το Fredocino μου μέσα στην απόλαυση(έχουμε καφετέρια δίπλα από το σπίτι ανοίγει στις εξίμιση και μαντέψτε είμαι η πρώτη μούρη που βλέπουν)!!!Κλασικά έχουμε μαστόρους σήμερα για την αυλή.....ρίξανε μπετά και τώρα στρώνουνε πλακάκια...............Shocked !!!!Περιμένω τη μανούλα για γενική....και με βλέπω και σήμερα μέσα διότι άκουσα οτι προβλέπεται τρομερή ζέστη!!!!!Με τη μάνικα θα τη βγάλω....!!

Βικάκι μου! καλημέρα κουκλίτσα μου! μια από τα ίδια κι εγώ, από τα αξημέρωτα σηκώθηκα και πίνω καφεδάκι με την ησυχία μου, σπίτι βέβαια γιατί εγώ δίπλα από το σπίτι βλέπω μόνο ελαιόδεντρα, χωραφάκια και ακούω τζιτζικάκια! βλέπεις εμείς μένουμε λίγο παραέξω από το Ηράκλειο, και να σου πω πολλές φορές η τόσο ηρεμία μου τη δίνει! είχα μάθει αλλιώς στη Θεσσαλονίκη, βαβούρα, κίνηση, χαμός! τέλος πάντων..πώς είσαι κοριτσάκι μου; το μπεμπάκι; κοίτα να μην κουραστείς, άσε τη μανούλα να καθαρίσει,γιατί σήμερα πάλι καύσωνα θα κάνει..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινάκο καλημέρααααααααααααααααα!!!!Είδατε μπέμπα ε???Αυτά είναι.............!!Εγώ Δευτέρα έχω ραντεβού με τη δικιά μου..............και ανυπομονώ...και μένα μου πε....οτι θα με δεί μάλλον αλλή μια φορά με 2 ακόμη από τις οποίες η μία θα είναι για dopler!!Μετά ξανα Τέλη Αυγούστου που μπαίνω και στο μήνα μου φαντάζομαι!!!(με τα χεράκια εννοείς την Νίκη μάλλον εγώ δόξα το θεό τέτοιο θέμα δεν έχω ακόμη....)

Tini13

Tini13
Βικάκι μου, σου έστειλα ένα μνμ στο Facebook, απάντησε μου μόλις μπορέσεις σε παρακαλώ!!!

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Τινάκο καλημέρααααααααααααααααα!!!!Είδατε μπέμπα ε???Αυτά είναι.............!!Εγώ Δευτέρα έχω ραντεβού με τη δικιά μου..............και ανυπομονώ...και μένα μου πε....οτι θα με δεί μάλλον αλλή μια φορά με 2 ακόμη από τις οποίες η μία θα είναι για dopler!!Μετά ξανα Τέλη Αυγούστου που μπαίνω και στο μήνα μου φαντάζομαι!!!(με τα χεράκια εννοείς την Νίκη μάλλον εγώ δόξα το θεό τέτοιο θέμα δεν έχω ακόμη....)

χαχαχα! σόρρυ για τα χεράκια! τη Νίκη εννοούσα, ακόμη μπερδεύομαι ώρες ώρες γιατί έχω μόλις 3 βδομάδες που σας γνώρισα και δεν μπαίνω και παρά μία φορά τη μέρα..να με συγχωρείς, δεν εύχομαι κακό σε κανέναν! το Νικάκι Panik είναι με τα χεράκια , το διόρθωσα αμέσως μετά! Πες μου κάτι καλή μου, doppler τί εννοείς; καρδιάς; είναι απαραίτητο; γιατί εμένα κανείς δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τίνη προς θεού δεν σε παρέξηγησα!!!!Doppler από οτι κατάλαβα είναι ο τελευταιός και μέγαλοσ υπέρηχος που βλέπουν τα αγγεία και το πλακούντα και ΄τη καρδιά νομίζω αν αιματώνονται σωστά...εμένα μου είπε η δικιά μου οτι θα μου το κάνει γιατί είμαι καπνίστρια....το έχουν ψιλοκαταργήσει αλλά στη δικιά μου περίπτωση μου είπε επειδή είναι ιδιάζουσα θα το κάνουμε!!!!(και ναι κράξε για το τσιγάαρο......δέχομαι .....κάθε είδους βρίσιμο και ναι έχεις δίκιο....Crying or Very sad )

inakriti

Καλημρεα κοριτσια μου ... Smile

Βικυ ποτε τελειωνουν οι εργασιες να απολαυσεις την αυλη και να βρεις κ την ησυχια σου απο τους μαστορους?!!!

Τινη μου καλημερα κ απο δω ... για μπανακι ειναι ενας λογος που δεν εχω παει ακομα ... λογω οτι μονο μακρυα θα βρεις τις ωραιες θαλασσες ... Αμμουδαρα δεν συστηνω ... η Στελλιτσα ξερω οτι παει Γουβες ... αλλα γενικα και εκει με τοσο κοσμο που μαζευει δεν θα ειναι και η καθαροτερες αλλα σε καλυτερη μοιρα απο αμμουδαρα!!!Η Στελλα ειναι πιο ειδικη !

Τελεια τα νεα σου για την μικρη σου ... μπραβο ευχομαι ολα να ειναι ετσι ευχαριστα μεχρι τελους!!! Ποσα gr ειναι ? Σου ειπαν ?

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Τίνη προς θεού δεν σε παρέξηγησα!!!!Doppler από οτι κατάλαβα είναι ο τελευταιός και μέγαλοσ υπέρηχος που βλέπουν τα αγγεία και το πλακούντα και ΄τη καρδιά νομίζω αν αιματώνονται σωστά...εμένα μου είπε η δικιά μου οτι θα μου το κάνει γιατί είμαι καπνίστρια....το έχουν ψιλοκαταργήσει αλλά στη δικιά μου περίπτωση μου είπε επειδή είναι ιδιάζουσα θα το κάνουμε!!!!(και ναι κράξε για το τσιγάαρο......δέχομαι .....κάθε είδους βρίσιμο και ναι έχεις δίκιο....Crying or Very sad )

Κοίτα Βίκη μου..δεν ξέρω αν κάποια στιγμή διάβασες που έγραψα σχετικά με το Μάνο τον αρραβωνιαστικό μου..ο Μάνος έχει ένα σύνδρομο που λέγεται Μάρφαν και το οποίο τον έστειλε πριν 2 χρόνια στο χειρουργείο με ανεύρυσμα στην αορτή. Το σύνδρομο αυτό είναι μια βλάβη στο συνδετικό ιστό του σώματος, ο οποίος είναι πολύ χαλαρός, με αποτέλεσμα τα άτομα αυτά να έχουν μεγάλο ύψος (ο δικός μου είναι 2,02m), αραχνοδαχτυλία (πολύ ευλύγιστα δάχτυλα), σκολίωση, ραγάδες, κλπ και συνήθως χαλαρώνουν τόσο τα αγγεία του που κάνουν ανευρύσματα και πρέπει να είναι κάτω από παρακολούθηση για άμεσο χειρουργείο μην τυχόν και σκάσει κάποιο. Ξέρεις τί άγχος περνάω για την μπέμπα; αφενός γιατί φαίνεται ήδη ότι θα είναι ψηλή (τα κορίτσια λένε παίρνουν από τον μπαμπά), έπειτα όταν έκανα αμνιο μου είπαν αν θέλουν να το ψάξουμε το μωρό για το μάρφαν, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είναι ένα σύνδρομο το οποίο επηρεάζει την καλή ζωή του μωρού (πχ δεν έχει να κάνει με διανοητική στέρηση, δεν είναι μια μεσογειακή αναιμία πχ που δυσκολεύει την καλή ζωή ήκάτι τέτοιο τέλος πάντων). Το μόνο που χρειάζεται είναι παρακολούθηση για τυχόν ανεύρυσμα ή βλάβη στην καρδιά που μπορεί να είναι μοιραία..οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να το ψάξουμε με την άμνιο γιατί από πριν ήμουν κάθετη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κρατήσω το μωρό ακόμη κι αν διαγνωστεί με Μάρφαν. Στο Β επιπέδου η τριγλώχινα και η μιτροειδής φαίνεται να είναι μια χαρά..του Μάνου το σύνδρομο το επιβεβαιώσαμε και γενετικά με εξετάσεις στο παστέρ, κάποια στιγμή αν έχουμε ενδείξεις θα το κάνουμε και στην μπέμπα όταν γεννηθεί και μετά..γι' αυτό έλεγα μήπως το doppler δείξει κάτι παραπάνω..όσον αφορά το κάπνισμα, μπες αν μπορείς στο facebook και γράψε μου..εγώ δεν θα σε κράξω καλή μου, καλώς ή κακώς..

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα. βρε κορίτσια μήλον ειμαι ηλίθια. επιδη στον 4 μηνα πείρα 4 κιλα και φοβήθηκα, ξεκίνησα και γω να τρώω πολλά φρούτα και καθε μερα 40 λεπτα διαδρομο στο γρήγορο περπάτημα, κιλα 2 μήνες δεν πειρα μονο 400γρ, λεω τέλια εδω είμαστε. οταν πήγα στο γιατρό μου βρήκε χαμηλό πλακουντα και μου ειπε να μην κουράζομαι πολυ για να ξανα ανέβει εγω δεν σκέφτηκα το διάδρομο, και τωρα τελευταία εχω κατι πονάκια στην κοιλιά. λετε να το σταματήσω?

Tini13

Tini13
inakriti έγραψε:Καλημρεα κοριτσια μου ... Smile

Βικυ ποτε τελειωνουν οι εργασιες να απολαυσεις την αυλη και να βρεις κ την ησυχια σου απο τους μαστορους?!!!

Τινη μου καλημερα κ απο δω ... για μπανακι ειναι ενας λογος που δεν εχω παει ακομα ... λογω οτι μονο μακρυα θα βρεις τις ωραιες θαλασσες ... Αμμουδαρα δεν συστηνω ... η Στελλιτσα ξερω οτι παει Γουβες ... αλλα γενικα και εκει με τοσο κοσμο που μαζευει δεν θα ειναι και η καθαροτερες αλλα σε καλυτερη μοιρα απο αμμουδαρα!!!Η Στελλα ειναι πιο ειδικη !

Τελεια τα νεα σου για την μικρη σου ... μπραβο ευχομαι ολα να ειναι ετσι ευχαριστα μεχρι τελους!!! Ποσα gr ειναι ? Σου ειπαν ?

Ίνα μου κι εμείς ένα μπανάκι κάναμε στο πρωην wet wet αλλά άπαπαπα δεν ξαναπάω εκεί..μετά έμαθα ότι έριξαν προς Καρτερό - Κοκκίνη χημικά κάτι πλοία πάει όλη εκείνη η μεριά, Αμμουδάρα ουτως ή άλλως την είχα αποκλείσει..με βλέπω πισινούλα φουσκωτή και βεράντα ή με το λάστιχο να τη βγάζω..μετά είναι και το Μπαλί αλλά θέλει μια ωρίτσα..άντε να δούμε..

Η μπέμπα είναι 1 κιλό περίπου (στις 27 εβδομάδες μπήκα σήμερα - αισίως στον 7ο δλδ) αλλά με το μηχάνημα του νοσοκομείου.. το λέω γιατί μου φάνηκε λίγο το βάρος της δεδομένου ότι στο Β επιπέδου στις 22 εβδομάδες ήταν 550 gr και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο..

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω κινετα παω για μπάνιο εχετε ακουσει κατι

giotaki2

giotaki2
sunny Καλημέρα κορίτσια.... sunny

Τι κάνετε? Βικάκο πρωϊνό ξύπνημα ε; δε βαριέσε υπομονή, ας είναι καλά το φρεντοτσίνο είναι κι αυτο μια παρηγορια!
Μαρουλό μη το παρακάνεις ρε συ χαζή είσαι δε θα πας για μοντέλο πρόσε ναι με τη διατροφή αλλά μη κουράζεσαι τόσο ρε συ. Φιλικα στο λεω μη παρεξηγηθείς. ευχομαι απο δω και περα να παν ολα καλά.
Τινάκο τέλεια η μπεμπούλα μην ανχώνεσαι από τώρα γι αυτό το θέμα που λες με τον αντρούλη σου όπως είπες κι εσυ δεν είναι κάτι μη αντιμετωπίσημο ή που θα επιρρεάσει την ποιότητα ζωής της. Μια χαρούλα είναι και από κιλά μέσα στα όρια μην ανχώνεσαι! Το χόρτασες και στον υπέρηχο τέλεια!

Εγώ το βράδυ κοιμήθηκα με δυσκολία λόγω ζέστης και δε μπορούσα με τον ανεμηστηρα γιατί κρύωνα. Τεσπα επιτέλους ξημέρωσε και πίνουμε καφεδάκι με τον αντρούλη μου που γύρισε..
Για μπανάκι μάλλον αύριο δε βγαίνουμε να πάμε και τις 2 μέρες θα χει ζέστη μεν αλλά θα την παλέψουμε

inakriti

maroulo έγραψε:καλημέρα. βρε κορίτσια μήλον ειμαι ηλίθια. επιδη στον 4 μηνα πείρα 4 κιλα και φοβήθηκα, ξεκίνησα και γω να τρώω πολλά φρούτα και καθε μερα 40 λεπτα διαδρομο στο γρήγορο περπάτημα, κιλα 2 μήνες δεν πειρα μονο 400γρ, λεω τέλια εδω είμαστε. οταν πήγα στο γιατρό μου βρήκε χαμηλό πλακουντα και μου ειπε να μην κουράζομαι πολυ για να ξανα ανέβει εγω δεν σκέφτηκα το διάδρομο, και τωρα τελευταία εχω κατι πονάκια στην κοιλιά. λετε να το σταματήσω?

καλε για ολυμπιονικης πας ??? Very Happy

θα σου πω την γνωμη μου συμφωνα με οσα μου εχει πει ο γιατρος μου και ο διαβητολογος μου για το περπατημα στην εγκυμοσυνη. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ αλλα maximum 3 φορες την εβδομαδα για μιση ωριτσα χαλαρο περπατημα ...οχι τρανταγμα ... το πολυ και το καθημερινο μπορει να σου προξενησει πρωορο τοκετο ... αρα νομιζω οτι πρεπει να το ελλατωσεις - μην το κοψεις αλλα κανεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΓΓΥΜΟΝΟΥΣΑ ... του στιβου κανουν 1 ωρα την μερα προπονηση και εσυ εγκυος 40 λεπτα ...πως να μην κατεβει ο πλακουντας προσεξε το και κανε οτι σου λεει ο γιατρος ... μπορει και εγω να κανω λαθος

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Ινάκο! Σε ξέχασααααα... Laughing Razz

inakriti

giotaki2 έγραψε:Καλημέρα Ινάκο! Σε ξέχασααααα... Laughing Razz

ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ Very Happy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 417472

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα στο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 893968

απ οτι βλεπω ολες νωρις ξυπνησατε λογο ζεστης εγω παλι πηγα για υπνο στις 3 κ ξυπνησα φυσικα για τουαλετα κ μετα στριφωγυρνουσα κ σικωθηκα απο το κρεββατι στις 9:30 Embarassed Embarassed

Τινη μου μια χαρα η μπεμπουλα σου...ολα θα πανε καλα!!
το κολαν που ειπες το πηρες απο Η&Μ??

Βικακι υπομονη θα τελειωσουν κ μετα θα απολαμβανεις την αυλιτσα σου!!

Μαρακι καλα λεει η Ινα για τους ολυμπιακους θα πας??κανε κανενα 20λεπτο κ αυτο πιο αργα!!

Γιωτακι,Ινα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 417472

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειπα να το παρακάνω για να μην βάλω πολλά κιλα, αλλα αυτο που είπε η ίνα θα κανω μιση ωρα 3 φορές την βδομαδα σιγα σιγα.πολυ ζεστη ρε παιδι μου ολη μερα αιρ κοντισιον δεν κανει και καλο.

Tini13

Tini13
xara64 έγραψε:

Τινη μου μια χαρα η μπεμπουλα σου...ολα θα πανε καλα!!
το κολαν που ειπες το πηρες απο Η&Μ??

μακάρι να είχαμε H&M στο Ηράκλειο..από τους κινέζους τα πήρα! έχουν τρομερές πατέντες αυτοί σε κάτι τέτοια! άλλοι τα σνομπάρουν, εγώ πάντως καταβολεύτηκα Smile

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ομορφες!!

Συμπεθερουλι πολυ ωραιο αυτο που πινεις και δε μας δινεις! μην κουραστεις σημερα με τις δουλειες ευτυχως εχεις βοηθεια απο τη μανουλα.

Τινη μου χαιρομαι που ολα καλα με το μωρακι σου. μην αγχωνεσαι για αυτο το συνδρομο που λες, εγω σου ευχομαι ναναι ολα καλα και ομορφα! σας ειπε ο γιατρος εαν ειναι κληρονομικο?

Ινα μου καλημερα και σενα!

Καλημερα και στη Χαρα!! ναι φανταζεσαι;; ποσα παγωτα εφαγες σημερα;;; για πες Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 215994

Γιωτακι μου γεια σου και σενα!! αυριο μπανακι ε; μια χαρουλα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρουλο μου συμφωνω με τα κοριτσια.. ειναι πολλη ωρα που κανεις και βαζεις πολλη ενταση.. Τοσο κανει ενα ατομο εκτος εγκυμοσυνης που θελει να χασει βαρος η να το διατηρησει..
Ως γυμναστρια που ειμαι σε συμβουλευω αν θελεις καποιο ειδος γυμναστικης, να κανεις χαλαρο περπατημα, ενα μισαωρο σε τοπο χωρις κραδασμους ομως. Για μενα η καλυτερη επιλογη θα ηταν σε μια παραλια αν μενεις κοντα που αναπνεεις και καθαρο αερα!
Επισης υπαρχουν κοιλιακοι ειδικοι για εγγυους που δεν επιβαρυνουν το εμβρυο, ουτε μικραινουν τον τραχηλο, το αντιθετο βοηθανε σε ενα ευκολο τοκετο. αν θελεις να σου στειλω να δεις..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μεσουλα μου κοριτσιααααα!μολις τελειωσα το Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 517142 εφτιαξα κ το γλυκο ,εκανα κ το φαγακι μου γαυρακι λαδοριγανη στο φουρνο με βραστες πατατουλες κ καροτακια,πιπεριες φλωρινης κ ντοματοσαλατα...πολλα εε??τα κατασπαραξε ομως ο αντρουλης μου ολα κ τωρα λιγο χαλαρωμα κ το απογευματακι θα παμε να δουμε μια φιλη που γεννησε ααχχχ τι καλα θα δω πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 49454 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 567772 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 49454 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 36 567772

Χριστινακι μου δεν μας τα ελεγες αυτα...γυμναστρια εισαι???για στειλε μου κ σε εμενα σε παρακαλω αυτους τους κοιλιακους που λες!!!

Τινη μου μια χαρα ειναι κ απο τους κινεζους εγω εχω παρει κατι φορεματακια κ 2 βερμουδιτσες απο τη λαικη μια χαρα!!εγκυμοσυνης μονο μια βερμουδα τζην κ μια μαυρη πηρα απο τα Η&Μ mama που ηταν φτηνες κ τις ευχαριστηθηκα!!ολα τα αλλα μαγαζια τα εχουν πανακριβα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου με ετσι μεζεδες που εφτιαξες πως να μην ευχαριστηθει ο αντρουλης σου; χρυσοχερα μου εσυ!! ελπιζω να εφαγες και εσυ ομως και να μην τον κοιταζες μονο Very Happy Very Happy

ναι ειμαι γυμναστρια. Διδασκω σε παιδια αθληματα. Να σου στειλω ενα λινκ να δεις καλη μου. Βεβαια οι επαναληψεις ειναι πολλες εδω αν θυμαμαι καλα. κατα τη γνωμη μου δε χρειαζονται τοσες! ακομα και λιγες να κανεις βοηθανε.. Δυστυχως εγω τωρα δε μπορω να κανω διοτι μου απαγορεψε ο γιατρος που εχω συσπασεις..

http://www.zougla.gr/oikogenia/article/kiliaki-gia-egious

htttp://www.babyfit.com

ayto einai ena sight poli kalo gia ti gimnastiki stin egkimosini

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις