451 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! Τρι Ιουλ 03, 2012 3:04 am
giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεσποινάκο καλή χώνεψη τώρα...
Εγώ έκανα μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο αλλά λέω να φάω περισσότερο σαλάτα αν και είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά θα αρκεστώ σε μικρή ποσότητα τι να κάνω η τοφάλω...
Αθηνά τρελάθηκα με το μούτρο είναι πολύ γλυκούλης πεθαίνω....
Φτανει ο καιρός να τα πάρουμε αγκαλιά θα το κατσιάσω το παιδάκι μου....
Μια χαρούλα είναι από κιλά αστο να ρθει στην ώρα του.
Σοφία φυσικά και είναι τέλεια αίσθηση πωωω... και όταν στρυφογυρίζει πεθαίνω... με γαργαλάει!
Βίκυ η γίδα είναι από τα φαγητά που μισώ πραγματικά, δε θα πατούσα σπίτι, υπομονη με τη μυρωδια τι να πω?
Το΄χε να φέρει ο πεθερος αλλά τελικα μπερδέφτηκε κ εφερε συκοτάκια χαχαχα υπάρχει Θεός και με γλίτωσε από το μαρτύριο...
Εγώ έκανα μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο αλλά λέω να φάω περισσότερο σαλάτα αν και είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά θα αρκεστώ σε μικρή ποσότητα τι να κάνω η τοφάλω...
Αθηνά τρελάθηκα με το μούτρο είναι πολύ γλυκούλης πεθαίνω....
Φτανει ο καιρός να τα πάρουμε αγκαλιά θα το κατσιάσω το παιδάκι μου....
Μια χαρούλα είναι από κιλά αστο να ρθει στην ώρα του.
Σοφία φυσικά και είναι τέλεια αίσθηση πωωω... και όταν στρυφογυρίζει πεθαίνω... με γαργαλάει!
Βίκυ η γίδα είναι από τα φαγητά που μισώ πραγματικά, δε θα πατούσα σπίτι, υπομονη με τη μυρωδια τι να πω?
Το΄χε να φέρει ο πεθερος αλλά τελικα μπερδέφτηκε κ εφερε συκοτάκια χαχαχα υπάρχει Θεός και με γλίτωσε από το μαρτύριο...