Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Αυτό είναι το πακέτο με τις μεταθέσεις.....πέρας δώθες....!!!Από τη μια καλό είναι αλλάζεις παραστάσεις αλλά από την άλλη κούτες αμπαλάζ μεταμοφορικές...αυτά τα βαριέμαι...3 μετακομίσεις έχω κάνει παναγιά μου και δεν ψήνομαι.......με τίποτις ξανά....και δεν πρόκειται αφού έχουμε το δικό μας σπίτι επιτέλους!!!

3?η μαμα μου κανανε 14 και να φανταστεις οτι ο μπαμπας μου δε επαιρνε και τοσο συχνα μεταθεση!αρα μπορεις να καταλαβεις ποιοι ειναι ειδικοι στο αμπαλαζ....στα γιαννιτσα σε μια μερα το ειχανε μαζεψει...

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχα μόλις γεννήσεις βάλε μπροστά για δίδυμα (έχετε και ιστορικό..) και έμεινες εκεί!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994
Ρε καλά είναι στο Βόλο δε λέω μια χαρά και θάλασσα και βουνό 3ο σπίτι ειναι αυτό που αλλάζουμε εδώ αλλά είναι τέλειο δε το αλλάζω όσο θα μαστε εδω.
Απλά εγώ έχω μετακινηθει κι αλλες πολλές φορές λόγο σπουδών, δουλειας και τα σχετικά.. καλά είναι αλλάζεις παραστάσεις, το μόνο κακό είναι ότι ποτέ δε θα ΄χουμε το δικό μας σπίτι αλλά τι να κάνεις, μια μικρή υποχωρησούλα... Very Happy

emilou

emilou
κ εμεις εχουμε κανει αρκετες μετακομισεις, λογω σπουδων... δουλειων... γαμου... τωρα παιδιου...

δεν μπορω να πω οτι δεν μ αρεσει... ειναι κ ευκαιρια για ξεκαθαρισμα και ανανεωση... βεβαια τωρα που δεν μπορω να βοηθησω (μονο με οδηγιες και εντολες!!), δεν το ευχαριστιεμαι...

οχι οτι δεν θα ηθελα να ειχα και το δικο μου σπιτι... αλλα εκει που θα ηθελα εγω να το εχω δυστυχως ακομα δεν γινεται... Ειμαι απο Γιαννενα και εκει ειναι ολοι οι δικοι μου...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μπορώ εγώ ....συγνώμη αλλά είμαι εξω από το χωρό οπόταν εκ του ασφαλούς η απάντηση και η θέση μου.......είναι οτι θα μου ήταν πολύ δύσκολη η διαδικάσία αυτή μακριά από συγγενείς και σε μια πόλη από την αρχή κάθε φορά...βέβαια αν ήταν το δικό μου επάγγελμα η του συζήγου δεν το συζητώ θα ακολουθούσα....!!!Αλλά εγώ σας θαυμάζω ειλικρινά....!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντωμεταξί εγώ είμαι και ανοργάνωτη παρότι(Παρθένος στο ζώδιο)δεν έχω υπομονή και πελαγώνω εύκολα....στις μετακομίσεις που έτυχε να κάνω ευτυχώς με βοήθησε η μάνα μου ο πα΄τερας μου η αδερφή μου και η κουνιάδα μου....και τα τακτοποιήσανε.....ειδικά τώρα στο καινούργιο σπίτι....πολλές φορές ψάχνω κάτι και τους παίρνω τηλ να μου πουν που το έχουνε βάλει Embarassed Embarassed Embarassed Γ Α Ι Δ Α Ρ Α Embarassed Embarassed Embarassed

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το εχω απο μικρη και δε με πειραζει...βλεπω γυναικες συναδελφων να κανουνε ακραια πραγματα!εγω σε καθε μετακομιση κανω καλο ξεκαθαρισμα...ειναι ωραια να γνωριζεις καινουρια μερη αλλα τωρα που ειμαι λιιιιγο εγκυος μου φαινεται βουνο.δε μπορω να κανω τπτ.ολα καθιστη τα κανω.αλλα παρολαυτα αν κατηφορισουμε θα ειναι σουπερ!αν παλι μεινουμε εδω κοιταξα ηδη για σπιτι!προσαρμοζομαι πολυ ευκολα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Εντωμεταξί εγώ είμαι και ανοργάνωτη παρότι(Παρθένος στο ζώδιο)δεν έχω υπομονή και πελαγώνω εύκολα....στις μετακομίσεις που έτυχε να κάνω ευτυχώς με βοήθησε η μάνα μου ο πα΄τερας μου η αδερφή μου και η κουνιάδα μου....και τα τακτοποιήσανε.....ειδικά τώρα στο καινούργιο σπίτι....πολλές φορές ψάχνω κάτι και τους παίρνω τηλ να μου πουν που το έχουνε βάλει Embarassed Embarassed Embarassed Γ Α Ι Δ Α Ρ Α Embarassed Embarassed Embarassed

καλα η μαμα μου ειναι πολυυυυυυυυυυ της ταξης και της καθαριοτητας!στα γιαννιτσα οταν ηρθε περπατουσε και το μονο που ελεγε ητανε 'τσαπατσουλα'...ειχε πολυ γελιοοο!!!!τωρα που δε μπορω να κανω και πολλα να δω τι θα μουρμουραει! Wink

giotaki2

giotaki2
emilou έγραψε:κ εμεις εχουμε κανει αρκετες μετακομισεις, λογω σπουδων... δουλειων... γαμου... τωρα παιδιου...

δεν μπορω να πω οτι δεν μ αρεσει... ειναι κ ευκαιρια για ξεκαθαρισμα και ανανεωση... βεβαια τωρα που δεν μπορω να βοηθησω (μονο με οδηγιες και εντολες!!), δεν το ευχαριστιεμαι...

οχι οτι δεν θα ηθελα να ειχα και το δικο μου σπιτι... αλλα εκει που θα ηθελα εγω να το εχω δυστυχως ακομα δεν γινεται... Ειμαι απο Γιαννενα και εκει ειναι ολοι οι δικοι μου...
Γεια σου ρε Έμη πατριωτάκι!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994
Εμείς είμαστε από Άρτα και όλοι οι δικοί μας ειναι εκεί, δύσκολα δε λέω αλλά εγώ έχω συνηθίσει.
Άρτα δε θα μπορέσουμε ποτέ να πάμε αλλά Γιάννενα είναι λατρεμένο μας μέρος και πιθανή μακροπρόθεσμη μετάθεση, εκεί ελπίζουμε να πάμε κάποτε και να μείνουμε όσο μπορούμε. Έτσι θα μαστε και πιο κοντα στους δικούς μας.. (σε ασφαλή απόσταση Wink χαχαχα)

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκι και εμένα έτσι είναι ........η δικιά μου μανούλα τσαπατσούλα με ανεβάζει τσαπατσούλα με κατεβάζει και κάααααααθε φορά σαφώς που έρχεται σπίτι κάθε ΣΚ μπαίνει μου λέει γειά και αρχίζει ανεβαίνει πάνω στο δωμάτιο μου τακτοποιεί ντουλάπα...πάει περιφέρεται μαζευεί κουζίνα μιλάμε τρέλα η γυναίκα....!!!Εγώ σαν και σένα τώρα που είμαι έγκυος ...δεν κουνιέμαι καταρχήν έχω βαρύνει πολύ για τα δεδομένα μου δυσκολευόμαι...πολύ....και με πιάνει και η μέση πολύ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπίζουμε να πάμε κάποτε και να μείνουμε όσο μπορούμε.

ειπαμε 3 παιδακια και εμεινες!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Σοφάκι και εμένα έτσι είναι ........η δικιά μου μανούλα τσαπατσούλα με ανεβάζει τσαπατσούλα με κατεβάζει και κάααααααθε φορά σαφώς που έρχεται σπίτι κάθε ΣΚ μπαίνει μου λέει γειά και αρχίζει ανεβαίνει πάνω στο δωμάτιο μου τακτοποιεί ντουλάπα...πάει περιφέρεται μαζευεί κουζίνα μιλάμε τρέλα η γυναίκα....!!!Εγώ σαν και σένα τώρα που είμαι έγκυος ...δεν κουνιέμαι καταρχήν έχω βαρύνει πολύ για τα δεδομένα μου δυσκολευόμαι...πολύ....και με πιάνει και η μέση πολύ

η μαμα μου περπαταει οοοοολη τη μερα με μια χλωρινη και ενα πανι!!!!
ασε που δουλευει κιολας!αν παμε ολοι μαζι στο σπιτι και γινεται χαμος.....με το που θα φυγουμε...σκουπισμα,σφουγγαρισμα..επι τοπου!!!!!

emilou

emilou
giotaki2 έγραψε:
emilou έγραψε:κ εμεις εχουμε κανει αρκετες μετακομισεις, λογω σπουδων... δουλειων... γαμου... τωρα παιδιου...

Γεια σου ρε Έμη πατριωτάκι!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994
Εμείς είμαστε από Άρτα και όλοι οι δικοί μας ειναι εκεί, δύσκολα δε λέω αλλά εγώ έχω συνηθίσει.
Άρτα δε θα μπορέσουμε ποτέ να πάμε αλλά Γιάννενα είναι λατρεμένο μας μέρος και πιθανή μακροπρόθεσμη μετάθεση, εκεί ελπίζουμε να πάμε κάποτε και να μείνουμε όσο μπορούμε. Έτσι θα μαστε και πιο κοντα στους δικούς μας.. (σε ασφαλή απόσταση Wink χαχαχα)

ααα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 215994 εχω συγγενεις στην Αρτα και απο αρτα ειναι και ο κουμπαρος μας...

κ εγω τι δεν θα εδινα να γυρισω πισω Γιαννενα... αλλα ειναι οι δουλειες μας στην μεση και τωρα με τετοια κριση ειναι δυσκολο να βρεθει κατι στην επαρχια... ασε που πρεπει να ψησω και τον αντρα μου!!! η ελπιδα βεβαια δεν χανεται...

Aurora

Aurora
sofouli έγραψε:
vgog65 έγραψε:Σοφάκι και εμένα έτσι είναι ........η δικιά μου μανούλα τσαπατσούλα με ανεβάζει τσαπατσούλα με κατεβάζει και κάααααααθε φορά σαφώς που έρχεται σπίτι κάθε ΣΚ μπαίνει μου λέει γειά και αρχίζει ανεβαίνει πάνω στο δωμάτιο μου τακτοποιεί ντουλάπα...πάει περιφέρεται μαζευεί κουζίνα μιλάμε τρέλα η γυναίκα....!!!Εγώ σαν και σένα τώρα που είμαι έγκυος ...δεν κουνιέμαι καταρχήν έχω βαρύνει πολύ για τα δεδομένα μου δυσκολευόμαι...πολύ....και με πιάνει και η μέση πολύ

η μαμα μου περπαταει οοοοολη τη μερα με μια χλωρινη και ενα πανι!!!!
ασε που δουλευει κιολας!αν παμε ολοι μαζι στο σπιτι και γινεται χαμος.....με το που θα φυγουμε...σκουπισμα,σφουγγαρισμα..επι τοπου!!!!!

Laughing Laughing Laughing H δική μου με ένα άζαξ και ένα πανί.
Τελικά είναι ίδιες όλες.
Έτσι θα γίνουμε κι εμείς??? Shocked

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου ρε Στελλάκο..........χαχαχχαχα άστα να πάνε χειρότερες.....δεν λες τίποτα!!!Τι κάνεις πώς είσαι???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και πολυ χειροτερες!!!!!!!!!!!!!
ε δε θα το εχουμε καπου μεσα το γονιδιο?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κάπου βαθιά..............πολύ βαθιά όμως Σοφάκο!!!!

Τι θα φάτε σήμερον???Εμένε έκανε η κουνιάδα μου γίδα βραστή για το Μάκη affraid την οποία τη σιχαίνομαι...αλλά γλύτωσα μαγείρεμα ....οπόταν θα υπομείνω τη μυρωδιά....εγώ με κανά φρουτάκι για αποτοξίνωση και κανά παγωτάκι ίσως!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα μη μας βγει αποτομα στην επιφανεια! Very Happy
κατι ασχετο....δεν ειναι υπεροχο οταν κουνιεται το μικρο και βαλεις το χερι σου απο πανω και νιωσεις ολη τη κινηση?εγω τρελλαινομαι!ειναι σα να την εχεις αγκαλιτσα!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 379767

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εκανα κοτοπουλο με κριθαρακι!αν και δε πειναω γιατι παω-ερχομαι εχω φαει τα παντα! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 564595

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μη συζητάτε για νοικοκυροσύνη...απεχθάνομαι τις δουλειές,τις κάνω καταναγκαστικά!
Γεια σας όμορφες...
είδα τον έρωτα μου σήμερα είναι τέλειος. Είμαστε 1.680γρ. και θα γεννηθούμε περίπου 3.400γρ μας είπε ο γιατρός. Όλα είναι τέλεια...ο πλακούντας, ο τράχηλος και η μήτρα είναι σε καλή θέση και αιματώνονται μια χαρά!
Και στην ερώτηση του γιατρού πόσα κιλά είμαστε είπα +13 και μου είπε γλυκούλικα "Μωρέ Αθηνούλα ηθέλα να είσαι +9 αλλά δε πειράζει τι να σε κάνω τώρα δε μπορώ και να σε μαλώσω."
Τον ρώτησα για τα υγρά που έχω τελευταία και μου είπε εφόσον το κολπικό τεστ είχε βγει σε όλα αρνητικό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης τον ρώτησα τι να κάνω για να επισπεύω τον τοκετό μόλις μπω στον 9ο και μου είπε τίποτα γιατί θα σε δείρω χωρίς να σκεφτώ την κατάστασή σου. Μου είπε να περιμένω να έρθει όταν πρέπει οπότε ξεχνάω το ψάξιμο για επίσπευση τοκετού. Αυτά...σας έβαλα φώτο του πρίγκηπά μου!

Aurora

Aurora
Laughing Laughing ευτυχώς έχω γιούς..
Στις νύφες σιγά μη κάνω και δουλειές Razz (θανάσιμη πεθερά)

Καλά είμαι κοριτσάρες μου, μόλις χλαπάκιασα και μέ εχει πιάσει μια ψιλονύστα αλλά λέω να τη παλέψω.
Ομελέτα με μανιτάρια πατάτες και κολοκυθάκια.
Καλαμπόκια βραστά και βλιτα με κολοκυθάκια.
Εσείς?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνα ειναι τελειος!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 379767 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 379767 ολα καλα πανε!!!!!!!!!!!!!αντε να δω ποτε θα κατσει εμενα σε τετοια ποζα για να τη δω!πεισματαρα!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 40746

στελλακο,ενα σωρο πραγματα εκανες!!!!χρυσοχερα!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 18 228222

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επίσης ενώ εγώ έλεγα ότι είναι ίδιος ο μπαμπάς του...ο γιατρούλης μου είπε ότι έχει τα μάτια μου και τη μύτη μου. Αυτό το επιβεβαίωσε και η μανούλα πριν λίγο που της έδειχνα τις φώτο. Ντράπηκα να τον ρωτήσω αν έχει μαλλάκια αν και εγώ κάτι βλέπω. Επίσης έχει πάρει θέση αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη από ότι μου είπε ο γιατρός γιατί τα μωρά ακόμη γυρίζουν και αλλάζουν θέση !

Aurora

Aurora
καλώς την Αθήνα!
Ρε είναι κούκλος!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι γλυκας!!!!!!!!!!!!τα ματακια τους ακομα κλειστα ειναι?

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφάκο μου έβγαλε πολλές ωραίες φώτο αυτή τη φορά και τις πήρα πάλι σε φλασάκι.Μετά εκτύπωσα μερικές σε μεγαλύτερη διάσταση σε ένα φωτογραφείο και τις χαζεύω. Θα καντρώσω μερικές για να τον καμαρώνω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις