401 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! Τρι Ιουλ 03, 2012 12:43 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
εμεις δε ξερουμε ακομα.......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εμένα....marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Σοφάκι, Βικυ, Χαρα, Έμυ! Ξεχνάω καμιά?? Σοφάκι φτου φτου με τα κιλά είσαι σουπερ!
Εγω τσακιζω τώρα κατι σφολιατοειδη με το γιο μου! αμαρτιαααα
Καλα να σας πω να γελάσετε.. του ειπαμε του μικρού ότι ο μπαμπας έβαλε ένα σποράκι στη μαμα και εκείνη θα κάνει μωράκι και τωρα μεγαλώνει σιγα σιγα στην κοιλια της... οποτε τωρα το πρωι με ρωτάει "μαμα, όταν μεγαλώσω και παντρευτώ πως θα βγάλω το σποράκι μου?" πολύ γέλασα! του ειπαμε οτι θα του πουμε σε λίγα χρόνια πως θα γίνει ακριβως!
marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Σοφάκι, Βικυ, Χαρα, Έμυ! Ξεχνάω καμιά?? Σοφάκι φτου φτου με τα κιλά είσαι σουπερ!
Εγω τσακιζω τώρα κατι σφολιατοειδη με το γιο μου! αμαρτιαααα
Καλα να σας πω να γελάσετε.. του ειπαμε του μικρού ότι ο μπαμπας έβαλε ένα σποράκι στη μαμα και εκείνη θα κάνει μωράκι και τωρα μεγαλώνει σιγα σιγα στην κοιλια της... οποτε τωρα το πρωι με ρωτάει "μαμα, όταν μεγαλώσω και παντρευτώ πως θα βγάλω το σποράκι μου?" πολύ γέλασα! του ειπαμε οτι θα του πουμε σε λίγα χρόνια πως θα γίνει ακριβως!
emilou έγραψε:να σας ρωτησω πως μπορω να βαλω ενα τικερακι??
emilou έγραψε:να σας ρωτησω πως μπορω να βαλω ενα τικερακι??
sofouli έγραψε:χαρα περασανε οι μερουλες!αυριο γυρναει ο αντρουλης σου!τωρα αρχιζουνε για μενα οι μοναξιες....πεμπτη,παρασκευη,κυριακη και τριτη...μονη!μετα απο την επομενη παρασκευη θα παρει αδειουλα μια βδομαδα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης