Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις δε ξερουμε ακομα....... Sad

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαριανθη φοβερος ο μικρος...

να μας δω πως θα τους τα εξηγησουμε ολα αυτα σε μερικα χρονια!!!

marianthi_m

marianthi_m
Ναι Εμυ εγω θα το αφήσω στον πατέρα του που τα ξέρει καλυτερα... εγώ θα μίλαγα αν είχα κόρη!

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Σοφάκι, Βικυ, Χαρα, Έμυ! Ξεχνάω καμιά?? Σοφάκι φτου φτου με τα κιλά είσαι σουπερ!
Εγω τσακιζω τώρα κατι σφολιατοειδη με το γιο μου! αμαρτιαααα

Καλα να σας πω να γελάσετε.. του ειπαμε του μικρού ότι ο μπαμπας έβαλε ένα σποράκι στη μαμα και εκείνη θα κάνει μωράκι και τωρα μεγαλώνει σιγα σιγα στην κοιλια της... οποτε τωρα το πρωι με ρωτάει "μαμα, όταν μεγαλώσω και παντρευτώ πως θα βγάλω το σποράκι μου?" Very Happy Very Happy Very Happy πολύ γέλασα! του ειπαμε οτι θα του πουμε σε λίγα χρόνια πως θα γίνει ακριβως!
Crying or Very sad Sad εμένα....
Καλή μου Μαριάνθη πολύ χάρηκα αντε να πας αλλά να προσέχεις...

Είδες ξεκινήσανε τα δύσκολα της μητρότητας αντε να του εξηγήσεις τώρα πως και τι...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Σοφάκι, Βικυ, Χαρα, Έμυ! Ξεχνάω καμιά?? Σοφάκι φτου φτου με τα κιλά είσαι σουπερ!
Εγω τσακιζω τώρα κατι σφολιατοειδη με το γιο μου! αμαρτιαααα

Καλα να σας πω να γελάσετε.. του ειπαμε του μικρού ότι ο μπαμπας έβαλε ένα σποράκι στη μαμα και εκείνη θα κάνει μωράκι και τωρα μεγαλώνει σιγα σιγα στην κοιλια της... οποτε τωρα το πρωι με ρωτάει "μαμα, όταν μεγαλώσω και παντρευτώ πως θα βγάλω το σποράκι μου?" Very Happy Very Happy Very Happy πολύ γέλασα! του ειπαμε οτι θα του πουμε σε λίγα χρόνια πως θα γίνει ακριβως!

καλημερα Μαριανθακο!!!
καλα μιλαμε τελειος ο μικρος εε??αχ αυτες οι αποριες τους τι πλακα που εχουν!! Very Happy Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε να περασει ο καιρος,να βγουνε οι μεταθεσεις γιατι οι εντασεις μεσα στο σπιτι ειναι καθημερινες....εχω τα δικα μου,εχω και τις υπηρεσιες του γιωργου μερα παρα μερα.... Twisted Evil

emilou

emilou
να σας ρωτησω πως μπορω να βαλω ενα τικερακι??

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερούδια σε όλες!Από οτι βλέπω καλά πάει το τίμ σήμερα.Δεν έχουμε παρατράγουδα.Εγω έχω αρχίσει και λιμοκτονώ με τη δίαιτα του ζαχάρου.Χτες δν άντεξα και έφαγα ένα σουβλάκι με πίτα αλάδωτη,κρεας και ντομάτα και πήγε κατευθείαν 160 η παπαριά.Έχω λιώσει στα βραστά και τα ψητά,και χαϊρι δε βλέπω.ΤΟ μονο καλό ειναι οτι ειμαι στα συν 3.5 κιλά ακόμα.
Για το ντόπλερ και εμένα η γιατρέσα στην 32 βδομάδα μου είπε οτι θα το κάνουμε.Προς το παρών ανυπομονώ για την επανάληψη της Β επιπέδου στο τέλος του μήνα,να δούμε άμα πήρε κάνα γραμμάριο ο μικρούλης!
Πάω να δουλέψω,δυστυχώς.Μετά το ΣΔΟΕ έχουμε και επιθεώρηση για το ISO και με έχουν ταράξει στα τηλ.
Φιλιά σε όλες!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:να σας ρωτησω πως μπορω να βαλω ενα τικερακι??

πατα πανω σε οποιο τικερακι σ'αρεσει,ανοιγοντας δευτερη σελιδα και θα σε μεταφερει στη σελιδα με τα τικερακια!μετα θα παρεις το λινκ που σου δινει,θα πας στο προφιλ--υπογραφη και θα το κανεις επικολληση!

marianthi_m

marianthi_m
Ευχαριστω Γιωτάκι μου... ναι τη Πεμπτη φευγουμε! Θα μου λείψει η παρεούλα σας πολύ πολύ! Θα έρθω πάλι στις 23 για εξετάσεις... αλλά δε γίνεται να κάτσω άλλο.. ο μικρός έχει αφηνιάσει... κάθε μέρα ζητάει θάλασσα και βόλτες... με τη μαμα μου θα είμαι κάτω.. ο άντρας μου δουλεια...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κατερινα!!!!!!
υπομονη και με τη διατροφη και με τη δουλεια!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:να σας ρωτησω πως μπορω να βαλω ενα τικερακι??

πατα πανω σε ενα τικερακι απο τα δικα μας κ θα σου ανοιξει η σελιδα θα διαλεξεις θα βαλεις τις ημερομηνιες σου κ μετα θα κανεις αντιγραφη τον κωδικο που θα σου βγαλει και επικολληση στην υπογραφη σου!αν κολλησεις καπου ξαναρωτα!! Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανε κανενα μπανακι και για μενα μαριανθη γιατι φετος με το καλαμακι θα βλεπω τη θαλασσα!πηγαινε να ξεσκασεις και εμεις εδω θα ειμαστε....!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Κατερινιω! Αμαν με τις επιθεωρήσεις!! Σας έβαλαν στο μάτι ε?
φιλακια καλή συνέχεια!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρα περασανε οι μερουλες!αυριο γυρναει ο αντρουλης σου!τωρα αρχιζουνε για μενα οι μοναξιες....πεμπτη,παρασκευη,κυριακη και τριτη...μονη!μετα απο την επομενη παρασκευη θα παρει αδειουλα μια βδομαδα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Κατερινιώ....ε ρε πείνα καταραμένη που σε έχει πιάσει........!!!!
Χαλάλι όμως δεν λές εδώ κλείμε τα κιλά μας κάθε φορά....!!!
Μαριανθάκο θέλω και εγώ διακοπέςςςς ρε γαμώτη και εννοέιτε κάνε και για μένα βουτιά με το κυάλι και εγώ....κακομίρογλου με τη θάλασσα!!!
Εμι καλημέρα!!!!
Πότε θα πάρω εγώ άδειαααααααα η γυναίκα.....(αρχές Αυγούστου)κρίμαα!!!
Το μόνο που περιμένω τώρα πια είναι την επόμενη Δευτέρα ραντεβού με τη γιατρόοοοο!!!Άντε πλησιάζει .....!!!

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Κατερινάκι δούλεψε να μας βγάλεις ασπροπρόσωπες, καλή δύναμη και κουράγιο! Ξεφευγεις λίγο, άντε θα φτάσει κι ο καιρός για τη β.
Ενα σουβλάκι με πίτα αλάδωτη τέλεια είναι δεν είναι αμαρτία μέχρι και στη δίαιτα το βάζουν, κράτα γερά τα 160 περιστασιακά είναι μωρέ δε κρίνεται από τη μια μέρα.

Σοφία μην ανχώνεσαι το πολυ και το λίγο, θα φύγεται σε καμια βδομάδα. Εμένα μ'αρέσουν οι μετακομήσεις πείτε με μαζόχα αλλά τρελαίνομαι!!! Τα φτιάχνεις όλα από την αρχή κάνεις ξεκαθάρισμα τι θελεις τι οχι.. έχει φάση (ετο εμπόδιο είναι ότι δε μπορείς να κάνεις και πολλά λόγω εγκυμοσύνης...) Βέβαια τώρα που ήρθαμε σε αυτό το σπιτάκι δε θα θελα να ξαναλλάξουμε σύντομα βολεύτηκα και μ΄αρεσει.

Ναι Μαριανθάκο κάνε βουτίτσες και θα τα πούμε όταν ξανάρθεις.. Κι εμεις πλάκα πλάκα προχτές συμπληρώσαμε 5 μπανάκια τέλεια ούτε που το φανταζόμουν για φέτος! πήραμε και ένα τι χρωματάκι δε μας λες και γάλα πια.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα μ'αρεσει γιωτακι μου,ν'αλλαζω σπιτια και να κανω καινουρια αρχη...αλλα απεχθανομαι αυτο που ζω τωρα που δε ξερουμε που παμε σιγουρα και το οτι ειμαστε μεσα στις κουτες!κατσιβελακια γιναμε!λες και ειμαστε φοιτητες με το γιωργο!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε χωρίς πλάκα,δάγκωνα το σουβλάκι και αισθανόμουν οτι τέτοια απόλαυση δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου!Βεβαια παίζει να έφταιγε το αλάτι,μετα από τοσες βδομάδες ανάλατα.Όπως και να έχει τώρα θα δει η γιατρέσα το 160αρι και θα τα ακούσω μια χαρά..!
Να σημειώσω επίσης οτι εγώ καλά δουλεύω,και καλά ξεχνιέμαι,και περνάει και η ώρα μου δε λέω.Μονο που δεν πληρώνομαι!!Η αναλογία του αφεντικου ήταν μισός μισθός,και το ποσό που είναι από το ικα δεν το έχω πληρωθεί ακομα βεβαίως βεβαίως!!Ρε θα πέσει πείνα λέμε!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:χαρα περασανε οι μερουλες!αυριο γυρναει ο αντρουλης σου!τωρα αρχιζουνε για μενα οι μοναξιες....πεμπτη,παρασκευη,κυριακη και τριτη...μονη!μετα απο την επομενη παρασκευη θα παρει αδειουλα μια βδομαδα!

Ναι Σοφακι μου περασανε οι μερες με εσας εδω παρεουλα δεν καταλαβα τιποτα!!! Very Happy Very Happy
τωρα εσυ υπομονη κ απο την αλλη βδομαδα θα ειστε συνεχεια μαζι!!

giotaki2

giotaki2
χαχαχα καλό κι αυτό! δουλεύεις εθελοντικά ρε είσαι ψυχάρα γι αυτό!
Ναι για το σουβλάκι μάλλον είναι λόγω αλατιού καλά λες! (Μη σκας μπορεί να ναι απλά λίγο κατακράτηση πιες νερό αβέρτα και κόψε πάλι το αλάτι και μπορεί να διορθωθει μέχρι να πας)
Ρε εγώ όταν έκανα διατροφή και το βράδυ μου είχε σουβλάκι με πιτα τρελαινόμουνα πάρτι έκανα, έλεγα δεν είναι δίαιτα αυτό παράδεισος είναι!!!
Α ρε κατακαημένη στερηση!!!

Σοφία βλέπω έμαθες και την τοπικη διάλεκτο καλά προσαρμόστηκες εκεί..
Τα γκατζολόπτερα σας επισκέφτηκαν ή ακόμη???? χαχαχα δε θέλω καν να τα θυμάμαι... σε τσιμπούσαν και πάνω από το άρβυλο φρίκη affraid Εφ δε γκάτζι χαχαχαχαχα τι τα θυμίθηκα τώρα....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία βλέπω έμαθες και την τοπικη διάλεκτο καλά προσαρμόστηκες εκεί..
Τα γκατζολόπτερα σας επισκέφτηκαν ή ακόμη???? χαχαχα δε θέλω καν να τα θυμάμαι... σε τσιμπούσαν και πάνω από το άρβυλο φρίκη Εφ δε γκάτζι χαχαχαχαχα τι τα θυμίθηκα τώρα....

τα γκατζολοκουνουπα ειναι εδωωωωωωω!!!!!ειναι πικρα!σε τσιμπανε οτι και να φορας!εκανες εβρο?βασικα ηθελα να σε ρωτησω ο αποστολης ξηρα ειναι?και ποιος τραβαει ποιον στις μεταθεσεις?ποιος ειναι ο 'παλιος'? Smile

giotaki2

giotaki2
Καλή μου εγώ έκανα Εβρο ένα χρόνο λόγο σχολής είμου Διδ/χο 1 χρόνο χειμ. 2009- καλοκ. 2010 και περσυ Σεπτεμβ. για ένα μήνα περίπου. Ο Αποστόλης είναι τεχνικό και έχει κάνει προς το παρόν μόνο πάτρα-βόλο είναι εδώ 8 χρόνια. Τώρα για τη συνέχεια είδομεν. Προς το παρόν με τραβάει αυτός αλλά αν δόσω να πάρω βαθμό θα τον τραβάω εγώ οπότε δε το κάνω γιατί μας κόβω για Athens... Very Happy Όπως τα φέρει η ζωή και βλέπουμε...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι το πακέτο με τις μεταθέσεις.....πέρας δώθες....!!!Από τη μια καλό είναι αλλάζεις παραστάσεις αλλά από την άλλη κούτες αμπαλάζ μεταμοφορικές...αυτά τα βαριέμαι...3 μετακομίσεις έχω κάνει παναγιά μου και δεν ψήνομαι.......με τίποτις ξανά....και δεν πρόκειται αφού έχουμε το δικό μας σπίτι επιτέλους!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις ηρθαμε εδω πανω αυγουστο 2010.τωρα ειναι η ωρα ν'αναχωρησουμε!ειμαστε για 2 χρονια λογω εξαιρετηκα δυσμενης.και επειδη εχει πολλα μορια ο γιωργος και μνειες μας ειπανε οτι παμε εκει που θελουμε!για να δουμε......ωραιος ειναι ο βολος και αν ειναι ενταξει και το σπιτι μη το κουνατε καθολου....!εμεις αν παμε θεσσαλονικη,το αμεταθετο το παιρνεις τωρα πια με 3 παιδια...θα το επιδιωξω για να μεινουμε εκει και να μεγαλωσουνε τα μικρα σε πολιτισμενο μερος! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις