Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
flower Καλημέρα καλές μου... flower

κι εδώ κοιμηθήκαμε με δροσούλα και το ευχαριστηθήκαμε, ο μπέμπης έκανε τα τρελά του πάλι το ράδυ και γελούσαμε μαζί του, δε κλοτσάει απλά, στριφογυρίζει λες και δε βολεύεται πουθενα. Μου ριξε και μια ξεγυρισμένη με πέθανε στον πόνο affraid

Ρε σεις πως μπαίνουν έτσι τα κιλά? έχω χάσει τον έλεγχο πια, δε ξέρω τι θα κάνω, το παίρνω ψύχραιμα αλλά που θα φτάσει? Πρέπει να αλλά ξω φώτο να βάλω κανένα.. pig χοχοχο

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giotaki2 έγραψε:
flower Καλημέρα καλές μου... flower

κι εδώ κοιμηθήκαμε με δροσούλα και το ευχαριστηθήκαμε, ο μπέμπης έκανε τα τρελά του πάλι το ράδυ και γελούσαμε μαζί του, δε κλοτσάει απλά, στριφογυρίζει λες και δε βολεύεται πουθενα. Μου ριξε και μια ξεγυρισμένη με πέθανε στον πόνο affraid

Ρε σεις πως μπαίνουν έτσι τα κιλά? έχω χάσει τον έλεγχο πια, δε ξέρω τι θα κάνω, το παίρνω ψύχραιμα αλλά που θα φτάσει? Πρέπει να αλλά ξω φώτο να βάλω κανένα.. pig χοχοχο
giotakiκαλιμερα σιγα τα κιλα που πιρεσ ,εγο εβχαριστοσ να ετρογα αλλα πολι διετα,κε3 δεν μενιξαζυνε τα κιλα

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Ναταλάκο!!!
Πήρα 11 μέχρι τώρα ρε ούτε καταλαβαίνω πως μπαίνουν πρέπει να ξεκινήσω κι εγώ δίαιτα (δε ξέρω ποια κ πως), δε με ένοιαζε κι εμένα μωρε, αλλά ξεκίνησα με παραπάνω κιλά, και με ανησυχεί για το μωρό μη γίνει μεγάλο κ εχω δύσκολη γέννα, δε με απασχολεί τόσο για την εμφάνιση.. άσε που φωνάζει κ ο γιατρός και αύριο έχω ραντεβού... pale

Άσχετο αλλά χτες είχαμε πολλά κουνούπια πρώτη φορά! Μου έχουν αφήσει 1000 σημάδια τα σκασμένα.

Τινάκο τέλειες οι εξετάσεις μπράβο!!

Έμη καλώς μας ήρθες με το καλό το μωράκι σου...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ναταλάκο και Γιωτάκι...!Όλα μια χαρά και σε εμάς είχε δροσιά...και κοιμήθηκα σαν πουλάκι..........και μένα εο δικός μου με έχει πεθάνει στη κλωτσιά.....ρε κορίτσια και στη μετακίνηση όλο μετακομίζει αυτό το παιδί!!!Πήρα μια φίλη τώρα τηλ και μου είπε οτι μόλις έκανα dopler στο Ιασώ οτι ο μπέμπης της είναι 2 κιλά και οτι πλέον λέει δεν δίνουνε φωτογραφίες και cd 3-4d για λόγους ασφαλείας λέει γιατί κάπιοι γονείς παραπονέθηκαν και καλά οτι δίνουν λέει προσωπικά δεδομένα του εμβρύου...και ξέρετε τι σκέφτομαι αφού δεν τα δίνουν στο Ιασώ σιγά μην τα δώσουν στο Μητέραααα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil θα τραβήξω φώτο με το κινητό αν δεν πέσουμε σε κανέναν περιέργο...διότι είναι και ψιλοπεριπτωσάρες εκεί ..να μου πείς τη δουλειά του κάνει ο ανθρώπος....επειδή εγώ έχω τρέλα και θέλω να αράξω εκεί με τις ώρες να χαζεύω το παιδί μου...ε είναι λίγο τρέλα!!!

giotaki2

giotaki2
Τράβηξε με το κινητό βικάκο αλλά ρώτα πρώτα μήπως σου δόσουν, ας μη δίνουν σάυτές που θίγονται για τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού τους!!! Σάικο μιλάμε έχει ξεφύγει ο κόσμος τι να πεις...................
Πόσο εβδομάδων είναι η φίλη σου που κανε τώρα ντόπλερ? Εσένα για Αύγουστο δε σου πε να κάνεις?
Εμάς τπτ ακόμα μάλλον θα ναι νωρίς..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επεστρεψα!!!!!!!!!!!!
καλημερα,ναταλια και γιωτακι!!!!!!
ουφ!!!!!!!!τωρα θα παω να ζυγιστω στο φαρμακειο!χιχι!!!με ειδε μια γιαγια στο σουπερ και μου λεει 'τι μικρη κοιλιτσα!!!!'.α μωρε τη καημενη μαλλον δεν εβλεπε! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 215994

giotaki2

giotaki2
Γεια σου σοφάκο καλώς ήρθες... τις καλημέρες μας! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 379767

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
32 εβδομάδων.....είναι ....έχουμε 1 μήνα ακριβώς διαφορά....ή αλλιώς 4 βδομάδες.... Very Happy !!!
Εμένα μου είπε αρχές Αυγούστου αλλά και εγώ τότες θα είμαι 31-32 εβδομάδων κανονικά γίνεται στις 30..... λένε τώρα τι να σου πώ εγώ επίσης δεν έχω κάνει καμπύλη ακομης περιμένω το ραντεβού...να τη ρωτήσω!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε όλα τα κορίτσια.Εχω να μπω 5 ημέρες και είναι πολλές η σελίδες.Εχουμε κανένα νέο γιατί αν ξεκινήσω να διαβάζω θα τελειώσω αύριο.Απο μένα ολα καλά μου πέρασαν τα πονάκια και η καμπύλη είναι καλή.

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Κων/να!!!
Πάνω κάτω όπως τα ξέρεις...
Δεν είχαμε κάποιο νεότερο από Τάνια.
Και τώρα που το σκέφτομαι ούτε από Λία, ελπίζω να τα πάνε καλύτερα. Ενα θεματάκι είχε κ η Μαριάνθη αν μπει αργότερα θα μας πει..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια κοριτσακια μου!!

απ οτι βλεπω ολες ειστε καλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 215994
ευτυχως εχει αυτο το αερακι κοριτσια κ δεν λιωνουμε ακομα μακαρι να παει ετσι ολο το καλοκαιρι Rolling Eyes Rolling Eyes

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι έπαθαν τα κορίτσια εχω να μπω απο την προηγούμενη πέμπτη

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω να βάλω φαγητό και να κάτσω να διαβάσω τι γίνεται έχασα επεισόδια

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Καλημερα σε όλα τα κορίτσια.Εχω να μπω 5 ημέρες και είναι πολλές η σελίδες.Εχουμε κανένα νέο γιατί αν ξεκινήσω να διαβάζω θα τελειώσω αύριο.Απο μένα ολα καλά μου πέρασαν τα πονάκια και η καμπύλη είναι καλή.

καλημερα κοριτσακι μου,αντε συγχαρητηρια κ σε σενα με την καμπυλη κ μακαρι απο δω κ περα να πανε ολα καλα!! Very Happy Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μετα απο ζυγισμα...τσιμπησαμε αλλα 2!ελααααααααα ν'ανεβαινουμεεεεεεε!!!!!!!ελαααααα να γινομαστε γιουβαρλακιαααααααααααααααα!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 654316

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημέρα κορίτσια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 215994

Χθες μίλησα με το γιατρό και με αφήνει να φύγω διακοπες στο εξοχικό αρκει να καθομαι ήσυχα και να παίρνω κάθε βραδυ προγεστερονη προληπτικά μεχρι να με ξαναδει στις 25... αχ μακαρι να ήταν μόνο αυτο!

Τι κανετε εσεις? Όλα καλα?

http://www.creativebeez.gr

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Χαρούλι και Κωνσταντίνα!!!
Σοφάκο αέι μαρή που είσαι και γιουβαρλάκι με +4
μια χαρά είσαι.....μη μιλάς καθόλου!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα εγω βικακο ξεκινησα μικρο γιουβαρλακι!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα μαριανθη!ολα καλα θα πανε!πηγαινε να ηρεμησεις και τπτ δε θα ειναι!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 215994

emilou

emilou
Καλημερα κοριτσια...

ειδα ολες καλα κομηθηκαμε, τι τελειος καιρος ειναι αυτος... τι καλα που θα ηταν να μπορουσε να συνεχισει ετσι ολο το καλοκαιρι!!!!

Χριστινακι συγχαρητηρια... η ωρα η καλη να ειστε παντα καλα, ευτυχισμενοι με το παιδακι σας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 50580 (τελειο το κειμενακι... πολυ συγκινητικο)

Τινη μπραβο με την καμπυλη ολα καλα... και εμενα καλη ηταν ευτυχως!!! δεν ξερω πως θα την παλευα με περιορισμενα φρουτα... και παγωτα!

Εγω με τα κιλα δεν πολυασχολουμαι, ζυγιζομαι μονο στον γιατρο και καθε φορα μου χαριζει 1 - 1,5 κιλο γιατι λεει ειναι τα ρουχα (την τελευταια φορα φορουσα ενα μακο φορεματακι + σαγιοναρες!!). Πριν 2,5 εβδομαδες ημουν +7.

Εμενα το dopppler μου το κανονισε 5 Αυγουστου... θα διανυω τοτε την 33 εβδομαδα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα εμη!!!!!εμενα τι εξετασεις να κανονισει ο καημενος ο γιατρος που δε λεω να παω κατω!!!!!!!!!!!!!τωρα ειμαστε φουλ κουτες και αναμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
εχω φρικαρει αλλα κατι θα γινει!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε οχι βρε Σοφακι μου να λες κ εσυ για κιλα Shocked Shocked Shocked τι να πω κ εγω στην 24 εβδ. με +9 που θα παω affraid affraid affraid

emilou

emilou
marianthi_m έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 16 215994

Χθες μίλησα με το γιατρό και με αφήνει να φύγω διακοπες στο εξοχικό αρκει να καθομαι ήσυχα και να παίρνω κάθε βραδυ προγεστερονη προληπτικά μεχρι να με ξαναδει στις 25... αχ μακαρι να ήταν μόνο αυτο!

Τι κανετε εσεις? Όλα καλα?

Καλημερα Μαριανθη κ απο μενα...

ολα καλα θα πανε, εμενα η προγεστερονη ειναι η καλυτερη μου φιλη απο τις αρχες σχεδον της εγκυμοσυνης. Η αληθεια ειναι οτι κανει πολυ καλη δουλεια στον τραχηλο... ειδικα τωρα στις εβδομαδες που διανυουμε...

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Σοφάκι, Βικυ, Χαρα, Έμυ! Ξεχνάω καμιά?? Σοφάκι φτου φτου με τα κιλά είσαι σουπερ!
Εγω τσακιζω τώρα κατι σφολιατοειδη με το γιο μου! αμαρτιαααα

Καλα να σας πω να γελάσετε.. του ειπαμε του μικρού ότι ο μπαμπας έβαλε ένα σποράκι στη μαμα και εκείνη θα κάνει μωράκι και τωρα μεγαλώνει σιγα σιγα στην κοιλια της... οποτε τωρα το πρωι με ρωτάει "μαμα, όταν μεγαλώσω και παντρευτώ πως θα βγάλω το σποράκι μου?" Very Happy Very Happy Very Happy πολύ γέλασα! του ειπαμε οτι θα του πουμε σε λίγα χρόνια πως θα γίνει ακριβως!

http://www.creativebeez.gr

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tongue τι να κανω η ερημη.......

emilou

emilou
sofouli έγραψε:καλημερα εμη!!!!!εμενα τι εξετασεις να κανονισει ο καημενος ο γιατρος που δε λεω να παω κατω!!!!!!!!!!!!!τωρα ειμαστε φουλ κουτες και αναμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
εχω φρικαρει αλλα κατι θα γινει!

καλημερα Σοφουλι,

εμας η μεγαλη μερα της μετακομισης πλησιαζει!!! το σαββατο...

Αντε να τακτοποιηθουμε επιτελους... ευχομαι συντομα κ η δικια σου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις