Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βεβαια το φορουμ εξακολουθει να μου δειχνει τροπικες παραλιες παρα τη φατσα μου! κατι θα ξερει χεχεχεεεε

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παλι καλα που υπαρχουν κ αυτα τα κολπακια!!
την δευτερα πηγα γυμναστηριο κ χθες ξεποδαριαστικα σε ενα εμπορικο με μια φιλη!!σημερα κανονιζω καφεδακι με την ομαδα απο το γυμναστηριο γιατι σταματησα τη συνδρομη μου..εχω βαρυνει κ με τη ζεστη δυσκολευομαι αρκετα!!
εσυ?δεν εισαι κοντα σε θαλασσα?παντα ηθελα να ερθω Κυπρο εβλεπα κατι φωτο απο ξενοδοχεια κ ειχα παθει πλακα τωρα ετσι οπως ειναι τα οικονομικα δεν το βλεπω να την βλεπω απο κοντα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:παλι καλα που υπαρχουν κ αυτα τα κολπακια!!
την δευτερα πηγα γυμναστηριο κ χθες ξεποδαριαστικα σε ενα εμπορικο με μια φιλη!!σημερα κανονιζω καφεδακι με την ομαδα απο το γυμναστηριο γιατι σταματησα τη συνδρομη μου..εχω βαρυνει κ με τη ζεστη δυσκολευομαι αρκετα!!
εσυ?δεν εισαι κοντα σε θαλασσα?παντα ηθελα να ερθω Κυπρο εβλεπα κατι φωτο απο ξενοδοχεια κ ειχα παθει πλακα τωρα ετσι οπως ειναι τα οικονομικα δεν το βλεπω να την βλεπω απο κοντα!!

Ομορφη μου ναι ειμαι πολυ κοντα στη θαλασσα. αλλες χρονιες πηγαινα συνεχεια απλα τωρα που ειμαι εγγυος φοβαμαι να παω καπου μονη μου...ο αρραβωνιαστικος μου εχει κοσμηματοπωλειο και επειδη τωρα μενουμε στο χωριο του που ειναι σε τουριστικη περιοχη, δουλευει και σαββατοκυριακα..
Ναι να κοπιασεις Κυπρο!! Ειναι ομορφα εδω ναι.. οποτε ερθεις να με ενημερωσεις!
Κοιταξε, βρισκεις πολυ φτηνα εισιτηρια, με 30 ευρω ασπουμε εμεις παμε θεσσαλονικη με ryanair και επισης η aegean εχει πολυ φτηνες προσφορες!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε μεταφερει απλα εκει που θα επρεπε να εισαι!!!χαχαχα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:σε μεταφερει απλα εκει που θα επρεπε να εισαι!!!χαχαχα

χεχε οπως το ειπες!! ας αντεξουμε και ταξιδακι παμε αργοτερα με τα νινακια μας.. θαναι μεγαλυτερη χαρα!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:

Ομορφη μου ναι ειμαι πολυ κοντα στη θαλασσα. αλλες χρονιες πηγαινα συνεχεια απλα τωρα που ειμαι εγγυος φοβαμαι να παω καπου μονη μου...ο αρραβωνιαστικος μου εχει κοσμηματοπωλειο και επειδη τωρα μενουμε στο χωριο του που ειναι σε τουριστικη περιοχη, δουλευει και σαββατοκυριακα..
Κοιταξε, βρισκεις πολυ φτηνα εισιτηρια, με 30 ευρω ασπουμε εμεις παμε θεσσαλονικη με ryanair και επισης η aegean εχει πολυ φτηνες προσφορες!

πρωτη φορα την ακουω αυτη την αεροπορικη ryanair κυπριακη ειναι?πραγματικα πολυ καλες τιμες με 30 ευρω δεν πας πουθενα!!μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε καποια στιγμη!!
εχει ξεκινησει ο τουρισμος??γιατι απ οτι μου λεει η αδερφη μου για Χαλκιδικη τπτ ακομα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:

πρωτη φορα την ακουω αυτη την αεροπορικη ryanair κυπριακη ειναι?πραγματικα πολυ καλες τιμες με 30 ευρω δεν πας πουθενα!!μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε καποια στιγμη!!
εχει ξεκινησει ο τουρισμος??γιατι απ οτι μου λεει η αδερφη μου για Χαλκιδικη τπτ ακομα!!

ναι εχει κοσμο αρχισε να ερχεται... Η Ryanair ειναι ισπανικη εταιρεια, ψαξε την, εχει πολυ καλους προορισμους και παει και ελλαδα. εγω οταν ειχα παει βαρκελωνη πριν ενα μηνα, ειχα παει με 60 euro.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα σουπερ τιμες!!θα την ψαξω..εγω ηξερα μονο την easyjet με πολυ οικονομικα εισητηρια!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:ααα σουπερ τιμες!!θα την ψαξω..εγω ηξερα μονο την easyjet με πολυ οικονομικα εισητηρια!!

nai koitakse tin kai mou les!! xara mou fevgo gia ligo pao sto katastima kai tha mpo argotera. ta filia mou!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
quote="Kristinaki"]
xara64 έγραψε:ααα σουπερ τιμες!!θα την ψαξω..εγω ηξερα μονο την easyjet με πολυ οικονομικα εισητηρια!!

nai koitakse tin kai mou les!! xara mou fevgo gia ligo pao sto katastima kai tha mpo argotera. ta filia mou![/quote]

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 531909

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα σε οποια ειναι εδω!!!χαιρομαι που ολες λιγο πολυ ειμαστε καλα παρα τη ζεστη και τα μικροπροβληματακια μας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 215994
κοριτσια πηγα σημερα ενδοκρινολογο τα αποτελεσματα τις καμπυλης και μου εβαλε διαιτα γιατι λεει εχω παρει πολλα κιλα!!! ειναι τοσα πολλα τα 8κιλα????
κομμενα τα πολλα φρουτα,τα παγωτα μου και μονο συγκεκριμενες ποσοτιτες και προγραμμα... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil τελος παντων θα ξαναπαω σε τρεις εβδομαδες αφου θα κανω μετρησεις καθημερινες...αν την ακολουθησω δεν θα παρω ουτε γραμμαριο για 3 εβδομαδες,καλο αυτό αλλα θα πεθανω της πεινας Crying or Very sad ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΗΤΙ ΚΥΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ!!!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xara64 έγραψε: quote="Kristinaki"]

nai koitakse tin kai mou les!! xara mou fevgo gia ligo pao sto katastima kai tha mpo argotera. ta filia mou!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 531909 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 531909 [/quote]

Χαρα μου που ειναι τα κιλα σου???ωεο!!!εχουμε παρει σχεδον τα ιδια και εγω ειμαι σαν μπαλονακι Embarassed Embarassed Embarassed

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KLELIANNA έγραψε:καλησπερα σε οποια ειναι εδω!!!χαιρομαι που ολες λιγο πολυ ειμαστε καλα παρα τη ζεστη και τα μικροπροβληματακια μας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 215994
κοριτσια πηγα σημερα ενδοκρινολογο τα αποτελεσματα τις καμπυλης και μου εβαλε διαιτα γιατι λεει εχω παρει πολλα κιλα!!! ειναι τοσα πολλα τα 8κιλα????
κομμενα τα πολλα φρουτα,τα παγωτα μου και μονο συγκεκριμενες ποσοτιτες και προγραμμα... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil τελος παντων θα ξαναπαω σε τρεις εβδομαδες αφου θα κανω μετρησεις καθημερινες...αν την ακολουθησω δεν θα παρω ουτε γραμμαριο για 3 εβδομαδες,καλο αυτό αλλα θα πεθανω της πεινας Crying or Very sad ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΗΤΙ ΚΥΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ!!!

γεια σου κοριτσακι μου!!κ εγω ειμαι στην 24η εβδομαδα κ ειμαι +9 δεν εχω κανει ακομα την καμπυλη αλλα πιστευω οτι ειναι αρκετα!εσενα ομως γιατι σου το ειπε ο ενδοκρινολογος??ο γυναικολογος σου τι αποψη εχει για τη διαιτα??

οπως ειπα κ στα κοριτσια εγω αισθανομαι σαν βοδι κ φυσικα δεν μου μπαινουν τα ρουχα μου μαλλον με αδυνατιζει η φωτο χιχιχι

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
νομιζω οτι καποια στιγμη διαβασα οτι μια κοπελα απο δω εχει κανει στο ΕΛΕΝΑ τον υπερηχο καρδιας και δεν πληρωσε τιποτα,αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν... Rolling Eyes εαν ισχυει πειτε μου please...
εμενα ο γιατρος -που ειναι στο ΕΛΕΝΑ-μου ειπε να την κανω στο ΩΝΑΣΕΙΟ και εκει κοστιζει 90€!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για πες βρε κοριτσακι μου τι διαιτα σου εδωσε μπας κ μπορεσω να την κανω κ εγω??απο φρουτα καρπουζι κ ροδακινα σε αφηνει ή εχουν πολυ ζαχαρη??

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KLELIANNA έγραψε: νομιζω οτι καποια στιγμη διαβασα οτι μια κοπελα απο δω εχει κανει στο ΕΛΕΝΑ τον υπερηχο καρδιας και δεν πληρωσε τιποτα,αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν... Rolling Eyes εαν ισχυει πειτε μου please...
εμενα ο γιατρος -που ειναι στο ΕΛΕΝΑ-μου ειπε να την κανω στο ΩΝΑΣΕΙΟ και εκει κοστιζει 90€!!!

αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει κανει η Νικη υπερηχο καρδιας!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="xara64"][quote="KLELIANNA"]καλησπερα σε οποια ειναι εδω!!!χαιρομαι που ολες λιγο πολυ ειμαστε καλα παρα τη ζεστη και τα μικροπροβληματακια μας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 215994

γεια σου κοριτσακι μου!!κ εγω ειμαι στην 24η εβδομαδα κ ειμαι +9 δεν εχω κανει ακομα την καμπυλη αλλα πιστευω οτι ειναι αρκετα!εσενα ομως γιατι σου το ειπε ο ενδοκρινολογος??ο γυναικολογος σου τι αποψη εχει για τη διαιτα??

οπως ειπα κ στα κοριτσια εγω αισθανομαι σαν βοδι κ φυσικα δεν μου μπαινουν τα ρουχα μου μαλλον με αδυνατιζει η φωτο χιχιχι

χαρα μου δεν τον ειδα,την Τεταρη θα παω για υπερηχο για να ξαναπαρω αναρρωτικη και θα δουμε τι θα μου πει .παντως μεχρι τωρα δεν μου ειχε πει τιποτα για τα κιλα,μαλιστα με ειχε πει και αδυνατουλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 328109
καλα και μενα τα ρουχα μου δεν με χωρανε πια,φοραω τα καλοκαιρινα φουστανια μου που ειναι μακρια και φαρδια ετσι κι'αλλιως Wink

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπερα Κλελιανα μου! και γω νομιζω η Νικη τον εκανε αλλα δεν ειμαι σιγουρη...

Διαιτα; κοπελες εγω εχω παρει να δουμε ποσα, δεν τολμω να ζυγιστω και μονο διαιτα δε θελω να κανω μηπως και βλαψω το μικρο μου!! μια ζωη διαιτες εκανα και γυμναστικη εννοειται και τωρα ουτε καν περναει απτο μυαλο μ.. ειναι η μονη περιοδος που δεν με απασχολει καθολου. οτι βαλουμε θα το χασουμε εξαλλου!!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xara64 έγραψε:
KLELIANNA έγραψε: νομιζω οτι καποια στιγμη διαβασα οτι μια κοπελα απο δω εχει κανει στο ΕΛΕΝΑ τον υπερηχο καρδιας και δεν πληρωσε τιποτα,αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν... Rolling Eyes εαν ισχυει πειτε μου please...

αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει κανει η Νικη υπερηχο καρδιας!

α ωραια ελπιζω οταν μπει να το δει και να μου πει τιποτα...
σχετικα με τι διαιτα τι να σου πω!!! αυτη ειναι για αυτες που εχουν τον διαβητη κυησης και μου ειπε απλα να αυξησω λιγο την ποσοτητα εαν νιωθω οτι πειναω.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ!!!!!ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ να δεις οτι εχει 2 μικρα ροδακινα,λιιγο καρπουζακι,10 κερασακια...αν εξαιρεσεις το καρπουζι που δεν το πολυθελω τα αλλα τα τρωω με το κιλο!!! με αυτη τη διαιτα θα εχανα 5 κιλα το μηνα εαν ειμουν χοντρουλα Very Happy Very Happy Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελεος Κλελιανα μ! πεστου να μεινει αυτος εγγυος και μιλαμε.. δεν εχουν ιδεα καποιοι τι περναμε!! Very Happy

εγω κτες βραδυ καταβροχθησα πιτσα και 2 παγωτα γιατι πεινουσα και τα ηθελα!!! τι λεω βραδυ; 2 το πρωι ητανε!!!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kristinaki έγραψε:Kαλησπερα Κλελιανα μου! και γω νομιζω η Νικη τον εκανε αλλα δεν ειμαι σιγουρη...

Διαιτα; κοπελες εγω εχω παρει να δουμε ποσα, δεν τολμω να ζυγιστω και μονο διαιτα δε θελω να κανω μηπως και βλαψω το μικρο μου!! μια ζωη διαιτες εκανα και γυμναστικη εννοειται και τωρα ουτε καν περναει απτο μυαλο μ.. ειναι η μονη περιοδος που δεν με απασχολει καθολου. οτι βαλουμε θα το χασουμε εξαλλου!!

Χριστινακι μου γεια σου και εσενα!
καλα και εγω δεν τρελαινομαι να την ακολουθησω...να δω τι θα μου πει και ο γιατρος μου και δεν με νοιαζει.οπως ειπες και εσυ μια ζωη προσεχουμε τωρα να μην το χαρουμε λιγο? Laughingεαν χρειαστει να κανω λιγο κρατι, μπορω απλα να μειωσω την ποσοτητα που τρωω...αμαν πια!αυτος ηταν πολυ απολυτος με τα κιλα Twisted Evil

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ο γιατρος μου μονο στα κιλα κ στο τσιγαρο ειναι αυστηρος αν κ μεχρι στιγμης δεν μου εχει πει να κανω διαιτα απλα να προσεχω να μην ξεφυγω!!

Χριστινακι μου ηθελα να σου πω για το μαξιλαρι εγκυμοσυνης-θυλασμου το εχω ψαξει παρα πολυ κ πρεπει πραγματικα να αξιζει τα λεφτα του αλλα κ εγω δεν μπορω να δωσω τωρα 70-80 ευρω κ βρηκα κατι μικρα σαν τριγωνα στο JUMBO με 5 ευρω κ εχω βρει την υγεια μου!!ξαπλωνω στην αριστερη πλευρα που ειναι κ το καλυτερο απ οτι διαβασα κ βαζω το ενα κατο απο το ποδι κ το αλλο στην κοιλια η πισω στη μεση!προς το παρον ειναι μια χαρα πιο μετα βλεπουμε!!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Kristinaki"]ελεος Κλελιανα μ! πεστου να μεινει αυτος εγγυος και μιλαμε.. δεν εχουν ιδεα καποιοι τι περναμε!! Very Happy

εγω κτες βραδυ καταβροχθησα πιτσα και 2 παγωτα γιατι πεινουσα και τα ηθελα!!! τι λεω βραδυ; 2 το πρωι ητανε!!!
χαχαχαχα καλα εκανες !!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 328109

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="xara64"]εμενα ο γιατρος μου μονο στα κιλα κ στο τσιγαρο ειναι αυστηρος αν κ μεχρι στιγμης δεν μου εχει πει να κανω διαιτα απλα να προσεχω να μην ξεφυγω!!

Χριστινακι μου ηθελα να σου πω για το μαξιλαρι εγκυμοσυνης-θυλασμου το εχω ψαξει παρα πολυ κ πρεπει πραγματικα να αξιζει τα λεφτα του αλλα κ εγω δεν μπορω να δωσω τωρα 70-80 ευρω κ βρηκα κατι μικρα σαν τριγωνα στο JUMBO με 5 ευρω κ εχω βρει την υγεια μου!!ξαπλωνω στην αριστερη πλευρα που ειναι κ το καλυτερο απ οτι διαβασα κ βαζω το ενα κατο απο το ποδι κ το αλλο στην κοιλια η πισω στη μεση!προς το παρον ειναι μια χαρα πιο μετα βλεπουμε!!
και εγω το εψαξα αυτο με τα μαξιλαρακια γιατι δεν βολευομαι με τιποτα στον υπνο,αλλα ειναι πανακριβα ρε! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 29 534787 ωραιο αυτα που λες απο τα jumbo,εγω προς το παρων βαζω ενα μαλακο μαξιλαρι και οντως με βολευει να κοιμαμαι απο αριστερα ...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω Χαρα μ για την πληροφορια! θα παω στο τζαμπο να ψαξω! ναι με τιποτα ουτε εγω δεν εδινα 80 εθρω για ενα μαξιλαρι! αυτο που λετε βοηθα στο θηλασμο ομως μετα τι εννοειτε; βαζεις το μωρακι επανω; cyclops

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις