701 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! Πεμ Ιουλ 05, 2012 4:59 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
βεβαια το φορουμ εξακολουθει να μου δειχνει τροπικες παραλιες παρα τη φατσα μου! κατι θα ξερει χεχεχεεεε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xara64 έγραψε:παλι καλα που υπαρχουν κ αυτα τα κολπακια!!
την δευτερα πηγα γυμναστηριο κ χθες ξεποδαριαστικα σε ενα εμπορικο με μια φιλη!!σημερα κανονιζω καφεδακι με την ομαδα απο το γυμναστηριο γιατι σταματησα τη συνδρομη μου..εχω βαρυνει κ με τη ζεστη δυσκολευομαι αρκετα!!
εσυ?δεν εισαι κοντα σε θαλασσα?παντα ηθελα να ερθω Κυπρο εβλεπα κατι φωτο απο ξενοδοχεια κ ειχα παθει πλακα τωρα ετσι οπως ειναι τα οικονομικα δεν το βλεπω να την βλεπω απο κοντα!!
xara64 έγραψε:σε μεταφερει απλα εκει που θα επρεπε να εισαι!!!χαχαχα
Kristinaki έγραψε:xara64 έγραψε:παλι καλα που υπαρχουν κ αυτα τα κολπακια!!
την δευτερα πηγα γυμναστηριο κ χθες ξεποδαριαστικα σε ενα εμπορικο με μια φιλη!!σημερα κανονιζω καφεδακι με την ομαδα απο το γυμναστηριο γιατι σταματησα τη συνδρομη μου..εχω βαρυνει κ με τη ζεστη δυσκολευομαι αρκετα!!
εσυ?δεν εισαι κοντα σε θαλασσα?παντα ηθελα να ερθω Κυπρο εβλεπα κατι φωτο απο ξενοδοχεια κ ειχα παθει πλακα τωρα ετσι οπως ειναι τα οικονομικα δεν το βλεπω να την βλεπω απο κοντα!!
Ομορφη μου ναι ειμαι πολυ κοντα στη θαλασσα. αλλες χρονιες πηγαινα συνεχεια απλα τωρα που ειμαι εγγυος φοβαμαι να παω καπου μονη μου...ο αρραβωνιαστικος μου εχει κοσμηματοπωλειο και επειδη τωρα μενουμε στο χωριο του που ειναι σε τουριστικη περιοχη, δουλευει και σαββατοκυριακα..
Ναι να κοπιασεις Κυπρο!! Ειναι ομορφα εδω ναι.. οποτε ερθεις να με ενημερωσεις!
Κοιταξε, βρισκεις πολυ φτηνα εισιτηρια, με 30 ευρω ασπουμε εμεις παμε θεσσαλονικη με ryanair και επισης η aegean εχει πολυ φτηνες προσφορες!
xara64 έγραψε:Kristinaki έγραψε:xara64 έγραψε:παλι καλα που υπαρχουν κ αυτα τα κολπακια!!
Ομορφη μου ναι ειμαι πολυ κοντα στη θαλασσα. αλλες χρονιες πηγαινα συνεχεια απλα τωρα που ειμαι εγγυος φοβαμαι να παω καπου μονη μου...ο αρραβωνιαστικος μου εχει κοσμηματοπωλειο και επειδη τωρα μενουμε στο χωριο του που ειναι σε τουριστικη περιοχη, δουλευει και σαββατοκυριακα..
Ναι να κοπιασεις Κυπρο!! Ειναι ομορφα εδω ναι.. οποτε ερθεις να με ενημερωσεις!
Κοιταξε, βρισκεις πολυ φτηνα εισιτηρια, με 30 ευρω ασπουμε εμεις παμε θεσσαλονικη με ryanair και επισης η aegean εχει πολυ φτηνες προσφορες!
πρωτη φορα την ακουω αυτη την αεροπορικη ryanair κυπριακη ειναι?πραγματικα πολυ καλες τιμες με 30 ευρω δεν πας πουθενα!!μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε καποια στιγμη!!
εχει ξεκινησει ο τουρισμος??γιατι απ οτι μου λεει η αδερφη μου για Χαλκιδικη τπτ ακομα!!
xara64 έγραψε:ααα σουπερ τιμες!!θα την ψαξω..εγω ηξερα μονο την easyjet με πολυ οικονομικα εισητηρια!!
xara64 έγραψε:ααα σουπερ τιμες!!θα την ψαξω..εγω ηξερα μονο την easyjet με πολυ οικονομικα εισητηρια!!
xara64 έγραψε: quote="Kristinaki"]xara64 έγραψε:ααα σουπερ τιμες!!θα την ψαξω..εγω ηξερα μονο την easyjet με πολυ οικονομικα εισητηρια!!
nai koitakse tin kai mou les!! xara mou fevgo gia ligo pao sto katastima kai tha mpo argotera. ta filia mou!
KLELIANNA έγραψε:καλησπερα σε οποια ειναι εδω!!!χαιρομαι που ολες λιγο πολυ ειμαστε καλα παρα τη ζεστη και τα μικροπροβληματακια μας
κοριτσια πηγα σημερα ενδοκρινολογο τα αποτελεσματα τις καμπυλης και μου εβαλε διαιτα γιατι λεει εχω παρει πολλα κιλα!!! ειναι τοσα πολλα τα 8κιλα????
κομμενα τα πολλα φρουτα,τα παγωτα μου και μονο συγκεκριμενες ποσοτιτες και προγραμμα... τελος παντων θα ξαναπαω σε τρεις εβδομαδες αφου θα κανω μετρησεις καθημερινες...αν την ακολουθησω δεν θα παρω ουτε γραμμαριο για 3 εβδομαδες,καλο αυτό αλλα θα πεθανω της πεινας ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΗΤΙ ΚΥΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ!!!
γεια σου κοριτσακι μου!!κ εγω ειμαι στην 24η εβδομαδα κ ειμαι +9 δεν εχω κανει ακομα την καμπυλη αλλα πιστευω οτι ειναι αρκετα!εσενα ομως γιατι σου το ειπε ο ενδοκρινολογος??ο γυναικολογος σου τι αποψη εχει για τη διαιτα??
οπως ειπα κ στα κοριτσια εγω αισθανομαι σαν βοδι κ φυσικα δεν μου μπαινουν τα ρουχα μου μαλλον με αδυνατιζει η φωτο χιχιχι
xara64 έγραψε:KLELIANNA έγραψε: νομιζω οτι καποια στιγμη διαβασα οτι μια κοπελα απο δω εχει κανει στο ΕΛΕΝΑ τον υπερηχο καρδιας και δεν πληρωσε τιποτα,αλλα δεν θυμαμαι ποια ηταν... εαν ισχυει πειτε μου please...
εμενα ο γιατρος -που ειναι στο ΕΛΕΝΑ-μου ειπε να την κανω στο ΩΝΑΣΕΙΟ και εκει κοστιζει 90€!!!
αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει κανει η Νικη υπερηχο καρδιας!
Kristinaki έγραψε:Kαλησπερα Κλελιανα μου! και γω νομιζω η Νικη τον εκανε αλλα δεν ειμαι σιγουρη...
Διαιτα; κοπελες εγω εχω παρει να δουμε ποσα, δεν τολμω να ζυγιστω και μονο διαιτα δε θελω να κανω μηπως και βλαψω το μικρο μου!! μια ζωη διαιτες εκανα και γυμναστικη εννοειται και τωρα ουτε καν περναει απτο μυαλο μ.. ειναι η μονη περιοδος που δεν με απασχολει καθολου. οτι βαλουμε θα το χασουμε εξαλλου!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης