Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ μας ανοιξες την ορεξη (οχι οτι ηταν κλειστη)... τρελαινομαι για ολα αυτα τα τηγανητα

Aurora

Aurora
Πολύ χαίρομαι που διάβασα καλά νέα!
Εγώ πήγα για ψώνια είχα και ένα ρβ σήμερα με πελάτισσα για δίαιτα.
Έφαγα ντάκο, ο γιός μου μακαρόνια με κολοκυθάκι και τυρί και περιμένουμε τον μπαμπά μας να πάμε για κανένα μπάνιο.
Καλό μεσημέρι κουκλες μου!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουυυφφφφφ γυρισα κ εγω απο τα ψωνια..κ τωρα εχω να καθαρισω ψαρια κ βυσσινα για να φτιαξω κ το γλυκακι μου!!

Κατερινακι υπομονη κοριτσακι μου,δυσκολα ειναι σε καταλαβαινω αλλα ολα μπορουμε να τα καταφερουμε για τα νινακια μας!!

Βικακι τι ακουωωωω????10-15 τη μερα??βρε κοριτσακι μου πολλα ειναι προσπαθησε λιγακι να το ελλατωσεις...σου τα λεει μια φανατικη καπνιστρια καπνιζω απο 14-15 χρονων 1,5με 2 πακετα τη μερα μονο τα τελευταια 2 χρονια που το γυρισα σε καπνο εκανα 15 τσιγαρα τη μερα αλλα με το που εμεινα εγκυος το εκοψα απο μονη μου...εκανα κατι τζουρες το πρωι με τον καφε κ αρχισα να βλεπω οραματα οτι το παιδι πνιγετε κ τετοια κ σιγα σιγα το εκοψα τελειως!!φυσικα κ πιανουν καμια φορα οι κρισεις μου αλλα προσπαθω να την παλεψω!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 679259

Εμη μου μια απο τα ιδια κ εγω ειμαι περιπου 6 χρονια στην Αθηνα κ μου λειπουν αφανταστα οι γονεις μου η αδερφη μου κ τα ανιψακια μου!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 463819 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 463819 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 463819

giotaki2

giotaki2
Nα μαι κι εγώ τέλειωσα με τις δουλειές αν και βέλαξα από τη ζέστη και χρειάζομαι επειγόντως ενα κρύο ντους και για εκει φευγω αμέσως...

Κατερίνα στείλε τον καλό σου να σου πάρει μία πισινα στα τζαμπο και αν χωράει στο μπαλκόνι, να τη βγάλεις εκει μέσα.. Ξάπλα μεν αλλά στη δροσιά δε. τι να κάνεις ρε κορίτσι;μείνε ξάπλα τουλάχιστον να μη μικρύνει κιάλλο ο τράχυλος. Για το μπεμπάκι τι είπε καλά είναι από κιλά?

Εγώ τώρα σκέφτομαι τι υγειϊνό μπορώ να φάω μιας και μόνη σήμερον..
Βίκυ ασε με πεθαίνω για κολοκυθάκια κ μελιτζάνες...
Καλή ιδέα ο ντάκος Στέλλα, με ντομάτα αλλά μου λείπει η φέτα γαμώτη.
Ισως κανα μακαρόνι μαυρο αλλά σκέτο? Rolling Eyes
Θα βάλω το μυαλό να δουλέψει στο μπάνιο..

Καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση σε όσες μας αφήνουν..
Καλή όρεξη σε όσες τρώνε και καλή χώνεψη σ΄αυτές που έχουν φάει..
Επανερχομαι.. Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 417472

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 215994
τι ζεστη ειναι αυτη και εχω και τη διαιτα και τα τρυπηματα !!!! Mad δεν την αντεχω και εχει πεσει και η πιεση μου Twisted Evil
Κατερινακι σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω μια απ τα ιδια ειμαι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad περιμενω να ερθει Σεπτεμβριος για να ησυχάσω και να κανω και τα ψωνια της μπεμπας μου...ετσι ιναι κοριτσακι,εμεις δεν μπορουμε να το χαρουμε αλλα δεν πειραζει,φτανει να ειναι καλα τα αγγελουδια μας

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσαρες!!!!Πως ειστε???Εγω τα κλασσικα!!!!Σπιτι δουλεια κανενα μπανακι και το αναποδο!!!!

Κλελιανα εκανα υπερηχο καρδιας εμβρυου στο ελενα.Μου εγραψε την εξεταση ιο γιατρος μου εκλεισα ραντεβου στο ελενα πρωινο και δεν πληρωσα μια....Δυστυχως δεν προλαβα να κλεισω και για το ντοπλερ(γιατι τα ραντεβου ολα ηταν κλεισμενα)και θα πρεπει να παω ιδιωτικα που ειναι ενα 150ευρω!!!

Οσο για τα τσιγαρα Βικυ μια απο τα ιδια.Αλλα και εμενα κανενα προβλημα!!Στην 25+ 5 το μωρακι ηταν 978gr

ΑΥτα θυμαμαι....Αααααα να καλωσορισε και τις νεες αφιξεις!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!!!

giotaki2

giotaki2
Ελα βρε Νίκη που είσαι? σε σκεφτόμουν σήμερα, λέω που χάθηκες..
Χαίρομαι που όλα είναι καλά Very Happy

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαθηκα γιατι και εχθες και σημερα εγινε στην δουλεια της Ποπης το γκικληδωμα....Ασε που το χερι προσπαθω να μην το κουραζω πολυ και χρησιμοποιω τον υπολογιστη μονο στην δουλεια!!!Οταν ειμαι σπιτι το δενω και το κραταω ακινητο!!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παω να ξαπλωσω λιγο γιατι ειμαι ενα πτωμα και να σηκωθουμε να παμε για μπανακι!!!Φιλια!!!

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Panik11"]Καλησπερα κοριτσαρες!!!!Πως ειστε???Εγω τα κλασσικα!!!!Σπιτι δουλεια κανενα μπανακι και το αναποδο!!!!

Κλελιανα εκανα υπερηχο καρδιας εμβρυου στο ελενα.Μου εγραψε την εξεταση ιο γιατρος μου εκλεισα ραντεβου στο ελενα πρωινο και δεν πληρωσα μια....Δυστυχως δεν προλαβα να κλεισω και για το ντοπλερ(γιατι τα ραντεβου ολα ηταν κλεισμενα)και θα πρεπει να παω ιδιωτικα που ειναι ενα 150ευρω!!!
σε ευχαριστω νικη μου! εγω που τον ρωτησα το δικο μου γιατρο μου ειπε οτι και εκει θα πληρωνα Mad Mad Mad δεν καταλαβαινω...μηπως επειδη πρεπει να περιμενω πολυ για ραντεβου,ενω στο ιδιωτικο θα μου κλεινανε πιο αμεσα???τα χω παρει ασχημα Twisted Evil 90 euro δεν ειναι για πεταμα αν και βεβαια θα την κανω οπωσδηποτε για το κοριτσακι μου

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Panik11"]Παω να ξαπλωσω λιγο γιατι ειμαι ενα πτωμα και να σηκωθουμε να παμε για μπανακι!!!Φιλια!!!
kalo mpanaki Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 215994

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εκανα την πρωτη μου μετρηση γλυκοζης και 2 ωρες μετα το φαγητο ειναι 116...αντε το βραδυ παλι να δουμε τι θα δουμε...σιγα μην μου χρειαζεται η τοσο αυστηρη διαιτα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KLELIANNA έγραψε:εκανα την πρωτη μου μετρηση γλυκοζης και 2 ωρες μετα το φαγητο ειναι 116...αντε το βραδυ παλι να δουμε τι θα δουμε...σιγα μην μου χρειαζεται η τοσο αυστηρη διαιτα

γεια σου κοριτσακι μου!!μεχρι 100ή 110 δεν ειναι το οριο???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:
KLELIANNA έγραψε:εκανα την πρωτη μου μετρηση γλυκοζης και 2 ωρες μετα το φαγητο ειναι 116...αντε το βραδυ παλι να δουμε τι θα δουμε...σιγα μην μου χρειαζεται η τοσο αυστηρη διαιτα

γεια σου κοριτσακι μου!!μεχρι 100ή 110 δεν ειναι το οριο???

140 ειναι το οριο!τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο ντοκ!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε ρε 140?αρα μια χαρα ειναι το κοριτσι!! Very Happy Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα νηστικη ητανε 80 αν θυμαμαι καλα και 2 ωρες αφου ηπια λουκοζειντ 126.και ο γιατρος ειπε αφου ειναι κατω απο 140 ειναι ολα οκ!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρχιζουνε ερχονται οι μεταθεσεις!ας ειναι και οι δικες μας μεσα!!!!καντε μια προσευχουλα να ξεκολλησουμε επιτελους απο δω!!!!!!!θα σας στειλω και μπουγατσουλες!!!!!!!!!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχχα μακαρι Σοφακι μου!!!αντε θα γυρισεις πατριδα!!!
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 215994

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσακια τι κανετε πως περασατε σημερα; δε σας διαβασα ακομη και αποτι βλεπω γραψατε πολλα σημερα. δε μπηκα γιατι ειχα δουλειες το πρωι και τωρα μολις γυρισα απο θαλασσα. καναμε το πρωτο μας μπανακι και επιασα και λιγο χρωματακι!!οεοοοο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 215994

giotaki2

giotaki2
Καλησπέρα!!! είναι καμιά εδώ?
Σοφούλι εσένα σκέφτηκα μιλούσα με το μάκη και μου είπε ήρθαν αλλά δε τις έχει δει ακόμη κατα τις 8 θα μάθει.
Αντε εχουμε αγωνία.... Μου είπε και κάτι κουφά οτι πήρανε και κάποιοι που δε θέλανε και με άνχωσε λίγο λες να τρέχουμε σε τπτ κατσάβραχα τελευταία στιγμη???? Shocked σοκ!!! Αν και δε νομίζω...
Στις μπουγατσούλες μη με ξεχάσεις.. από το χρυσό θέλω να είναι Very Happy pig

Κοιμήθηκα μία ωρίτσα με ανεμηστήρα αγκαλιά καλά ήταν. Μετά είδα ένα σεμηνάριο για το θηλασμό πολύ κατατοπιστικό και βοηθητικό... Θέλω πολύ να θηλάσω το αγοράκι μου και θέλω πολύ να τα καταφέρω.. μου έλυσε πολλές απορίες..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι μου αποτι φαινεται λειπουν ολες.. λοιπον για το θηλασμο πιστευω δεν πρεπει να αγχωνομαστε.. περασα και γω μια φαση μικρης κρισης για το κατα ποσο θα τα καταφερω και τι θα γινει αν δεν εχω γαλα και τα λοιπα και τα λοιπα... διαβασα και εγω πολλα... τωρα πια απλα ειπα θα χαλαρωσω και αμα ερθει η ωρα- μανες ειμαστε- θα τα βρουμε... βεβαια δε λεω, βοηθα να διαβαζεις αλλα ως ενα σημειο ισως;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
του πεζικου ακομα δεν ηρθανε!και ο γιωργος υπηρεσια εχει αλλα περιμενουμε!ουφ!θα σκασω!
χριστινακι το εκανες το μπανακι ε?τυχερουλαααααααααα!!!!!!!!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:του πεζικου ακομα δεν ηρθανε!και ο γιωργος υπηρεσια εχει αλλα περιμενουμε!ουφ!θα σκασω!
χριστινακι το εκανες το μπανακι ε?τυχερουλαααααααααα!!!!!!!!!!!

υπομονη σοφακι!! οπου ναναι θα ξερεις!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αντε να δουμε!παω να συνεχισω να τρωω τις χαζομαριτσες μου και θα επιστρεψω! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 982137

giotaki2

giotaki2
Χριστινάκο σόρρυ με πήραν τηλ οι αδερφές και τελειωμό δεν έχουν!
Εκανες μπανάκι που λες αντε καλή αρχή και να τα κάνεις πολλά... πως ήταν άρεσε στην μπεμπούλα?
Εμάς ξετρελαίνεται το μικρό! Ε, ναι πρέπει αν μπορούμε να πάρουμε και λίγο χρωματάκι να νιώσουμε όμορφα!
Που λες για το θηλασμό δεν πολυανχόνομαι γιατί έχω μεγάλη θέληση και πιστεύω θα τα καταφέρω απλά προσπαθώ να λύνω λίγο τις απορρίες μου μη βρεθώ τελευταία στιγμή να μη ξέρω τι να κανω.
Σιγουρα κάθε μητέρα ή μαια έχει τη δική της φιλοσοφία ή γνώμη και καθε μανούλα ακολουθεί αυτό που βολεύει αυτή και το μωράκι. Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 34 49454

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις