Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κατερινιω ... ειμαστε ρε γαμωτο και με την κοιλια στον στομα τον Αυγουστο που θα σκαει ο τζιτζικας ...αυτο θα ειναι το λουκι το μεγαλυτερο ... τι να πω ?! οτι περναει ο καιρος γρηγορα υπομονη?!! και εγω βαρεθηκα να το λεω απλα δεν εχεις αλλη επιλογη - παλεψε το για να πανε ολα καλα ... οσο για τους γιατρους ετσι ειναι μωρε καθενας με την θεωρια του ... ολες καλα θα ειμαστε ειτε με κιλα ειτε οχι !!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'σαι καλά Ίνα!
Εγώ βέβαια απλά το αναδημοσίευσα. Έχει πάρα πολλά ενημερωτικά σάιτ το ίντερνετ. Μπορείς να συγκεντρώσεις πολλές πληροφορίες αν χρειαστείς μ' ένα απλό γκουγκλάρισμα.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
inakriti έγραψε:Κατερινιω ... ειμαστε ρε γαμωτο και με την κοιλια στον στομα τον Αυγουστο που θα σκαει ο τζιτζικας ...αυτο θα ειναι το λουκι το μεγαλυτερο ... τι να πω ?! οτι περναει ο καιρος γρηγορα υπομονη?!! και εγω βαρεθηκα να το λεω απλα δεν εχεις αλλη επιλογη - παλεψε το για να πανε ολα καλα ... οσο για τους γιατρους ετσι ειναι μωρε καθενας με την θεωρια του ... ολες καλα θα ειμαστε ειτε με κιλα ειτε οχι !!!

Aυτό με στεναχωρεί και μένα Ινακι.Οτι κατακαλόκαιρο θα πρέπει να λιώσω μέσα στο σπίτι.Άσε που δε μπορώ να βγω να πάω να δω για ψώνια για το μπεμπέ.Με βλέπω να πιάνει Σεπτέμβρης,που θα εχω μπει πια στον μηνα μου κ δε θα με νοιάζει,και τότε να ψάχνω για κουνιες και καρότσια...!

emilou

emilou
καλημερα κοριτσια...

βλεπω οτι ολες χτες διναμε μαχη με τον ιδρωτα και την ζεστη... ενα λιτρο νερο ηπια κατα την διαρκεια της νυχτας...

να καλωσορισω κ εγω τις καινουργιες κοπελες, εγω ειμαι η Εμη και περιμενω αγορακι στις 26/9

Σοφακι αντε με το καλο να βγουν οι μεταθεσεις να ηρεμισεις κ εσυ...

Ινα μια χαρα ο μπεμπης... μπραβο

Εμεις αυριο εχουμε την μετακομιση, περιμενω και το απογευμα την μαμα μου Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 33 328109 ερχονται οι μεγαλες ενισχυσεις!!!! αντε να τακτοποιηθουμε κ εμεις επιτελους...

Σημερα ειναι η τελευταια μου μερα με ιντερνετ Sad η wind θα κανει 1 μηνα να μας το ξανασυνδεσει!!!! Mad ... ελπιζω μονο να εχει κανας γειτονας ελευθερο δικτυο να μπαινω για λιγο να βλεπω και τα νεα σας... αν θελετε να με κανετε add στο fb θα με βρειτε σαν Emi Louka, στο fb θα μπορω να μπαινω πιο συχνα γιατι το εχω δωρεαν στο κινητο....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κατερινα!βλεπω καθεμια εχει το γολγοθα της....υπομονη.

μετα απο 1 ωρα και κατι καταφερα να συμμαζεψω το δασος απο κατω.ψοφησα.νιωθω πτωμα.οσο περναει ο καιρος τα πραγματα δυσκολευουνε....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:Χαρα καλα ψωνια!!! τα λεμε μετα!

Βικυ μου στα ποσα τσιγαρα εισαι την ημερα ?

Στα πολλά ...δυστιχώς....10-15 με ποοοοοολυ ζόρι.............είναι πολλά ξέρω.....είμαι γαιδάρα............το ξέρω..........άλλοτε το παλέυω για λιγότερα και τα καταφέρνω αλλά ξεφεύγω συνήθως!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα εμη!σου εστειλα αιτημα!

inakriti

desT έγραψε:Να 'σαι καλά Ίνα!
Εγώ βέβαια απλά το αναδημοσίευσα. Έχει πάρα πολλά ενημερωτικά σάιτ το ίντερνετ. Μπορείς να συγκεντρώσεις πολλές πληροφορίες αν χρειαστείς μ' ένα απλό γκουγκλάρισμα.

τα εχω ψαχουλεψει ολα ... και οπως ειπες και εγω αναδημοσιευσα τι ειπωθηκε σε μαθημα με μαια-μητερα!!!
και επειδη ειχα παρει μια καλη γευση απο ιντερνετ αλλα και απο την μαια ...κατεληξα στο ενα και μοναδικο οτι το καθε μωρο σε καθοδηγει δεν υπαρχουν κανονεςς για τιποτα ουτε καν στον θηλασμο !!!και κρατησα μονο αυτο μου το συμπερασμα .... και η αληθεια ειναι οτι σταματησα να διαβαζω πως θα κανεις το ενα πως θα κανεις το αλλο ... δεν χρειαζομαστε τετοια (ετσι πιστευω εγω) θα μπω ομως στο φορουμ και θα δω ιστοριες θηλασμου απο μαμαδες στην πραξη και επιβεβαιωνω οτι ολες εχουν να αντιμετωπισουν κατι διαφορετικο !!!

inakriti

Εμμη μου αντε με το καλο να τελειωσεις με την μετακομιση και να σας πανε ολα καλα !! να μην κουραστεις ... εσυ ξερεις απλες κοφτες εντολες !!!
- ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ
- ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ
- ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 33 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 33 654316

emilou

emilou
kat3r1na έγραψε:καλημερούδια!

Πώς τα πάμε με τη ζέστη??Ηθικό ακμαίο??Εγώ πήγα χτες στη γιατρό,έφαγα άλλη μια φορά την ψυχρολουσία μου κ στάνιαρα.Ο τράχηλος κόντυνε κι άλλο,είναι στα 2,3cm τώα,το μωρό είναι χαμηλά κι εγώ θα συνεχίσω τελείως ξάπλα από εδώ και πέρα, ουτε καν καθιστή.Πήρα και στη δουλειά να τους αποχαιρετήσω μια και καλή για φέτος,και τέεεελος..Τί να γίνει,θα περάσει ο καιρός.

Κορίτσια αναφορικά με τα του ζαχάρου και του βάρους.βλέπω οτι ο κάθε γιατρός έχει τη δική του πολιτική.Η δικιά μου είναι πολύ αυστηρη.Από την αρχή μου είπε μάξιμουμ 10 κιλά να πάρω,και μόλις παρουσίασα και το ζάχαρο έγινε ακόμα πιο αυστηρή.Η διατροφή που κάνω είναι πολύ περιοριστική και δε με αφήνει να κλέψω καθόλου.Δεν πεινάω,οι ποσότητες είναι μεγάλες για τα δικά μου δεδομένα,αλλά είναι πολύ συγκεκριμένα τα φαγητά,και αν προσθέσεις οτι έχουμε αφαιρέσει κ όλους τους υδατάνθρακες γιατί μου εκτινάσσουν τις τιμές,ακόμα χειρότερα.Βέβαια έχω μείνει εδώ και έναν μήνα στα +3,200 κάτι που μετά θα το ευχαριστιέμαι,αλλά όπως και να έχει είναι ένα ζόρι σε συνδιασμό με την ξάπλα.

Κατερινακι, υπομονη και κουραγιο... δυσκολα τα πραγματα για μας που ειμαστε ξαπλα...

εχω αγχωθει κ εγω για τον τραχηλο μου και εχω σε 10μερες ξανα ραντεβου...σκεφτομαι μηπως το αλλαξω και το κανω νωριτερα!! τις τελευταιες μερες εχουν αυξηθει οι συσπασεις μου και ξαναπερνω το χαπι ανα 2ωρο....

inakriti

vgog65 έγραψε:

Στα πολλά ...δυστιχώς....10-15 με ποοοοοολυ ζόρι.............είναι πολλά ξέρω.....είμαι γαιδάρα............το ξέρω..........άλλοτε το παλέυω για λιγότερα και τα καταφέρνω αλλά ξεφεύγω συνήθως!!!

Εμενα μια φιλη κανει πακετο κανονικα ...τωρα ειναι στην 26 βδομαδα!!!

να σε ρωτησω κατι αλλο και αυτο που λενε οτι κανουν και λιποβαρη μωρα ... το εχετε εσεις ?
ποσα gr ηταν τελευταια φορα και ποσο βδομαδων ησουν ...

δεν θελω να επικροτησω το καπνισμα απλα ετυχα με πολλες φιλες και γνωστες εγγυες που καπνιζαν και σε καμια ευτυχως δεν παρουσιαστηκε προβλημα στο μωρο περα απο το μικρο βαρος και οχι απολυτα σε ολες !!!!

emilou

emilou
inakriti έγραψε:Εμμη μου αντε με το καλο να τελειωσεις με την μετακομιση και να σας πανε ολα καλα !! να μην κουραστεις ... εσυ ξερεις απλες κοφτες εντολες !!!
- ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ
- ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 33 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 33 654316

ασε Ινα ουτε αυτο δεν θα μπορεσω ν κανω!!! θα παω στο σπιτι της κουνιαδας μου και θα με επιστρεψουν οταν τελειωσουν!!! γιατι λιγο να αγχωθω (ή να νευριασω), κανω συσπασεις... αλλα δεν πειραζει, ερχεται και η μαμα μου θα τα αναλαβει αυτη...

inakriti

emilou έγραψε:
inakriti έγραψε:Εμμη μου αντε με το καλο να τελειωσεις με την μετακομιση και να σας πανε ολα καλα !! να μην κουραστεις ... εσυ ξερεις απλες κοφτες εντολες !!!
- ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ
- ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

ασε Ινα ουτε αυτο δεν θα μπορεσω ν κανω!!! θα παω στο σπιτι της κουνιαδας μου και θα με επιστρεψουν οταν τελειωσουν!!! γιατι λιγο να αγχωθω (ή να νευριασω), κανω συσπασεις... αλλα δεν πειραζει, ερχεται και η μαμα μου θα τα αναλαβει αυτη...

xaxaaxxaxa τελειο βαλε στην θεση σου την μαμα ... και εσυ ΧΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΩΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕ

σε εκανα add στο fb

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω πικρα οι μετακομισεις........αχ και βαχ!και εγω τη μαμα μου περιμενω να με βγαλει απο τα δυσκολα!

emilou

emilou
sofouli έγραψε:πω πω πικρα οι μετακομισεις........αχ και βαχ!και εγω τη μαμα μου περιμενω να με βγαλει απο τα δυσκολα!

ειναι οι μαμαδες καλες σ αυτα!!!! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
sofouli έγραψε:πω πω πικρα οι μετακομισεις........αχ και βαχ!και εγω τη μαμα μου περιμενω να με βγαλει απο τα δυσκολα!

ειναι 'παλιες'.... Very Happy

emilou

emilou
sofouli έγραψε:
emilou έγραψε:

ειναι 'παλιες'.... Very Happy

ξερουν κ ακριβως κ τι θελουμε κ πως τα θελουμε!!! (ειναι βεβαια που αυτες μας τα εμαθαν)

εμενα με βοηθαει κ η πεθερα μου αλλα δεν ειναι το ιδιο...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η πεθερα δε βοηθαει και δε θα'θελα κιολας!η μανουλιτσα ξερει ακριβως τι θελω...ε μπορει να μουρμουραει λιγο οταν δε τα εχω οοοοοοολα στη πενα αλλα δε πειραζει...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:
vgog65 έγραψε:

Εμενα μια φιλη κανει πακετο κανονικα ...τωρα ειναι στην 26 βδομαδα!!!

να σε ρωτησω κατι αλλο και αυτο που λενε οτι κανουν και λιποβαρη μωρα ... το εχετε εσεις ?
ποσα gr ηταν τελευταια φορα και ποσο βδομαδων ησουν ...

δεν θελω να επικροτησω το καπνισμα απλα ετυχα με πολλες φιλες και γνωστες εγγυες που καπνιζαν και σε καμια ευτυχως δεν παρουσιαστηκε προβλημα στο μωρο περα απο το μικρο βαρος και οχι απολυτα σε ολες !!!!

Ινάκο μια χαρά τα λές....λοιπόν μέχρι στιγμής με το παιδί δεν είχα θέμα με το βάρος ίσα ίσα που ήταν και παραπάνω να φανταστείς στην 25η εβδομάδα ήταν 920γρ αλλά η γιατρός μου είπε οτι αν φανεί κάτις το οποίο όπως είπες δεν είναι σταντάρ από εδώ και πέρα θα φάνεί .....είναι το μόνο άγχος που έχω όποτε πάω στη γιατρό.....για το βάρος ....!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινιώ καλησπέρα....!Δεν τη γλύτωσες τη ξάπλα.....εντέλει!!!Δεν πειράζει άραξε βάλε μαγιό και πάρε και τη μάνικα και ξεκίνα να βρέχεσαι ........έστω και ξαπλωτή....δεν πειράζει Κατερινάκι μου εσύ να σαι καλά και όλα θα τα προλάβεις μετά και θα ναι και πιο ωραία!!!!
Εμι δεν θα έχεις ίντερνετ ε???πακέτο.....αλλά τι να κάνεις...........αμα βρείς καμά ευκαιρία να μπαίνεις να μας λές κανά νέο σου!!!
Επίσης είναι βασικό αυτό σαν τη μάνα ρε φιλέ κανείς....κανείς όμως....!!!!Μεγάλη αλήθεια!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανα ειναι μονο ΜΙΑ! καμια δε θα σε καταλαβει και δε θα σου σταθει οσο αυτη! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 33 536304

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όπως τα λές......Σοφάκι μου μανούλα και άγιος ο θεός και μου έλεγε η δικιά μου όταν είμουνα μικρή...τώρα δεν με θές γκρινιάζεις όταν θα μεγαλώσεις.......τότε θα δείς τι εστί μάνα........και πως θα με ζητάς....και όχι σαφώς από τη άποψη μαμάκιας...αλλά ρε φίλε είσαι παιδί της και μόνο αυτή σε ξέρει τόσο καλά....καταρχήν εγγώ δεν μπορώ να της πώ ψέμματα με τίποτα με παίρνει γραμμή κατευθείαν η άμα δεν είμαι καλά από τη φωνή κατευθείαν τι έχεις....!!!!

emilou

emilou
παντωσ παραγματικα αυτη η διαισθηση που εχουν ειναι εκπληκτικη... εγω την εχω και 500χλ μακρια, αμα δεν ειμαι καλα δεν μπορω να της κρυφτω κατευθειαν με καταλαβαινει... και μονο απο την φωνη οπως λες...

και εμενα αυτα μου ελεγε... ειδικα οταν ημουν φοιτητρια και εψαχνα για δουλεια στην αθηνα μου ελεγε γυρνα πισω εκει που ειναι η οικογενεια σου καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο δυσκολο ειναι να εισαι μακρια...

και εχει δικιο (αν και δεν της το λεω).. τωρα με το μωρο στο συνειδητοποιω... ποσο μου λειπει κ αυτη και η αδερφη μου

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε μπορεις να κρυφτεις απο τη μαμα!!!!! Wink

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά εδώ σήμερα βράζει ο τόοοοοπος περιμένω ναπάει τρείς να εξαφανιστώ.....να πάω για μπανάκια αιρκοντισιονάκι και ύυυυυυυπνο ...διότι κυρίες μου μαγείρεψε το μανούλι μου τηγανητά.....κολυκυθάκια μελιτζάνες και πιπεριές.........και πατατούλες...... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]οπόταν φέεεεεεεεεεεεεετα η Βίκυ σήμερα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις