Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
584 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 584 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα Γιωτάκι! Έλα βρε που θα δεις τον μπεμπη και δεν έχεις καλή διάθεση! κιλά είναι θα φύγουν! παντως απο ότι ξέρω δεν έχει σημασία ποσα κιλά θα γεννηθεί το μωρό απο το ποσα κιλά εχεις πάρει εσυ... μια φιλη μου πήρε 30 κιλά και το μωρο γεννήθηκε 2,5! δε νομίζω να πηγαίνουν μαζί αυτα τα 2...

Βικύ δλδ σε μια εβδομάδα! τέλεια! αφήστε τους μαστόρους και πιάστε τις παραλίες!!! αλλά που να τρέχεις μωρε κυριακάτικα μες τη κίνηση? αυτο είναι το κακο...

http://www.creativebeez.gr

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Γιωτάκο.....!!!Τι ανησυχείς βρε....όλα καλά θα πάνε!!!(αν και εμένα αυτα τα 2 είναι τα άγχη μου τώρα τελευταία να σου πώ την αλήθεια.....)εγώ γελάω με τη διαδικασία πολύ όταν πάω μπαίνω στο γραφείο της....με κοιτάει και μου κάνει νοήμα για τη ζυγαριά ..κάνω οτι δεν καταλαβαίνω....μετά ξαναμανά τα ίδια ...εγώ τον Αλέκο ε΄στο τέλος ...με γλυκό ύφος που καταλήγει κοροιδευτικά σε φωνή θα ανέβεις μου λέει....???ανεβαίνω...πάω να κλέψω....και έχω τον Ιούδα τον Μάκη να πετάγεται σα πορδή να με δίνει...μετά αυτή με κοιτάει με μισό μάτι ...μου εξηγεί τα ίδια και τα ίδια που μου λέει....όποτε ανεβαίνω στη ζυγαριά και παίρνω κιλά...και μετά πάμε μέσα...που είναι η αγαπημένη μου διαδικασίαααααααα....και εκεί τα ξεχνάμε όλαααααααα!!!!

giotaki2

giotaki2
Μακάρι Μαριάνθη να είναι έτσι..
Άντε μπαίνεις έβδομο κι εσυ, τέλεια...
περνάει ο καιρός... μου λέει ο άντρας μου "φτάνουν οι μέρες που θα τον πάρουμε αγκαλια.." Smile

Βικάκο ναι γιατί δεν πάτε με την αδερφή τουλάχιστον να πιεις ένα καφε ρε συ αν δεν είναι καθαρά για να μπεις.
Πάντως μια χαρούλα θα φτιάξεε την αυλή θα έχετε να καθόσαστε.. φροντίζει ο άνθρωπος να έχει το παιδί να τρέχει του χρόνου.. μια χαρά!
Να σε ρωτήσω, πόσο κοστίζουν τα παντοφλάκια τα School γιατί έχω ένα κουπόνι -15 κι ελεγα αν συμφέρει να πάρω.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Μακάρι Μαριάνθη να είναι έτσι..
Άντε μπαίνεις έβδομο κι εσυ, τέλεια...
περνάει ο καιρός... μου λέει ο άντρας μου "φτάνουν οι μέρες που θα τον πάρουμε αγκαλια.." Smile

Βικάκο ναι γιατί δεν πάτε με την αδερφή τουλάχιστον να πιεις ένα καφε ρε συ αν δεν είναι καθαρά για να μπεις.
Πάντως μια χαρούλα θα φτιάξεε την αυλή θα έχετε να καθόσαστε.. φροντίζει ο άνθρωπος να έχει το παιδί να τρέχει του χρόνου.. μια χαρά!
Να σε ρωτήσω, πόσο κοστίζουν τα παντοφλάκια τα School γιατί έχω ένα κουπόνι -15 κι ελεγα αν συμφέρει να πάρω.

Εγώ αυτά που πήρα κανανε 55 ευρώ και ναι να πάρεις οπωσδήποτεεεεεεεε εμένα με καταβολέψανε ....στο προτείνω ανεπιφύλακτα.....έψαχνα να τα βρώ τις προάλλες στο ιντερνετ αλλά δεν έβγαζα άκρη και το πάρατησα!!!!

giotaki2

giotaki2
vgog65 έγραψε:
Εγώ αυτά που πήρα κανανε 55 ευρώ και ναι να πάρεις οπωσδήποτεεεεεεεε εμένα με καταβολέψανε ....στο προτείνω ανεπιφύλακτα.....έψαχνα να τα βρώ τις προάλλες στο ιντερνετ αλλά δεν έβγαζα άκρη και το πάρατησα!!!!
Ξέρω έψαξα κι εγώ δε βρήκα κάτι, θα κοιτάξω σήμερα που θα πάω Λάρισα σε κανα φαρμακείο. Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
Nαι Γιωτάκι περνάνε οι μέρες! Εγώ θέλω να χαρώ το τελευταίο τρίμηνο και μετά απο Σεπτέμβρη ετοιμαζόμαστε!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα,ομορφες!!!!!τι κανετε?εμεις κοιμομαστε καλα...εχει δροσουλα.για σκ ειπανε καυσωνα.μωρε υποφερω απο ζαλαδες.αφου οι εξετασεις βγηκανε καλες...τι εχω πια?

γιωτακι να μην αγχωνεσαι καθολου.εμενα δε με νοιαζουνε ουτε ζυγαριες ουτε τπτ.ανυπομονω την αλλη βδομαδα να παμε να τη δουμε.

εχθες με πηρε η μαμα μου,μεσα στην ανησυχια,να κατεβω κατω απο τωρα γιατι ο γιωργος εχει πολλες υπηρεσιες και στεναχωριεται μη παθω τπτ.ε νευριασε ο γιωργος γιατι με ξεσηκωνουνε και θιχτηκε οτι και καλα θεωρουνε οτι δε με προσεχει... Crying or Very sad

απο μεταθεσεις ακομα τπτ αλλα εμεις τα περισσοτερα τα μαζεψαμε!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορμάρες! Έχω ξυπνήσει από τις 5 που επέστρεψε ο άντρας μου από άσκηση, δε μπορούσα να κοιμηθώ και το είχα ρίξει στις δουλειές.Μέχρι και σίδερο έβαλα. Τώρα περιμενω να περάσει λίγο η ώρα να τον ξυπνήσω γιατί έχουμε κάτι δουλίτσες στο κέντρο.
Γιωτάκι, άντε καλά που θα σκάσεις για τα κιλά όσο και να'στε δε πειράζει. Εγώ εχθές όταν μου είπε ότι έπρεπε να είχα βάλει μόνο 9 κιλά εκμεταλλεύτηκα τις περιπτώσεις σας και του είπα ότι δεν είμαι η μόνη που πάχυνα παραπάνω. Πολλές γυναίκες παίρνουν παραπάνω κιλά και όλα τους πήγαν καλά.
Βικάκι μιας και πιάσατε δουλειές, φτιάξτε και μια πισινούλα να δροσίζεσαι βρε...χιχιχι!
Μαριανθάκη καλημέρα. Πότε αναχωρείς για το εξοχικό με το καλό;

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Σοφία! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 20 417472 Ακόμα οι μεταθέσεις ε?
Μα τι έπαθαν όλες οι μαμαδες? και εμενα κατι κουλά μου λέει και επίσης νευριάζει ο δικός μου! Εξηγησε του οτι δεν εχει να κάνει με τον ιδιο απλά με το γεγονός ότι λειπει κάποιες μέρες και ισως χρειαστείς κατι...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Σοφούλι μου!!!!!
Η μάνα.........αγχώνεται μωρέ!!!!Σε θέλει κοντά της!!!!Με βλέπω το Σ/Κ να ανοίγω το ποτιστικό να παίρνω μια καρέκλα και να το παίζω ...by the beach Wink
ΑΘηνούλι καλημερούδιααααααααα!!!!Ναι μια πισίνα έστω και από το Jumbo θα ήταν μια καλή ιδέα!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Αθηνουλα!! Απο τις 5? αχ δε μπορώ είμαι υπναρου!
Παρασκευή τελικά θα φύγουμε... ευτυχως για να μη μας πιάσει και ο καυσωνας!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως και να εχει μαριανθη δε μπορω να τον αφησω μονο.απο βδομαδα εβαλε αδεια 10 μερες για να με κατεβασει κατω.και στο κατω κατω αν ειναι να παθω κατι εδω θα το παθω και κατω!την αλλη φορα που ειχα αιμα και τον πηρα τηλ διακτινίστηκε ο καημενος!!ασε που δε θελω να χασει λεπτο απο την εγκυμοσυνη.....

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφάκο καλημεράκια. Α μωρέ θα του λείπεις του καημένου και δε θέλει να σε αφήσει να φύγεις. Περνάμε εμείς τα της εγκυμοσύνης αλλά και αυτοί οι καημένοι μας νοιάζονται...μην το παίρνεις στραβά αυτό που σου είπε.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικακο,η μανουλα αγχωνεται αλλα δουλευει και μεχρι τις 5!εγω τι θα κανω σπιτι???????θα εχω και το μπαμπακουλη αλλα και αυτος τρεχει ολη μερα!ασε που δε θα φευγουνε απο'κει η νυφη μου,με τον αδελφο μου και το μικρο και θα εχουμε τα ιδια...θα θελει ο μικρος να ερθει κοντα μου και δε θα τον αφηνουνε λες και εχω λεπρα και θα κλαιει ο καλουλης μου!ενω εδω.....ηρεμια!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:Σοφάκο καλημεράκια. Α μωρέ θα του λείπεις του καημένου και δε θέλει να σε αφήσει να φύγεις. Περνάμε εμείς τα της εγκυμοσύνης αλλά και αυτοί οι καημένοι μας νοιάζονται...μην το παίρνεις στραβά αυτό που σου είπε.

το γιωργο τον δικαιολογω απολυτα!δε μ'αφηνει κατω με τπτ.τωρα εξ'αναγκης θα με παει γιατι περασε ο καιρος!παντου μαζι παμε!μεχρι και για υπνο 8 χρονια νυσταζουμε δε νυσταζουμε μαζι παμε!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι και εμένα η δικιά μου με πρήζει να σταματήσω τη δουλειά ...αλλά δεν παίζει εκτός του οτι για λόγους πρακτικότητας δεν γίνεται σκέφτομαι οτι και σπίτι θα βαριέμαι τόσες ώρες μόνη μου..........εντάξει σε μια καρέκλα κάθομαι έτσι και αλλιώς...........και στις 3 φεύγω .....πιάνεται ο κώλος μου.....!!!!Όλες οι μάνες ίδιες είναι ....τελικά!!!!Όπως νιώθεις καλύτερα Σοφάκι...μου και όπου νιώθεις καλύτερα!!!

Μαριανθάκο πουλάκι μου πάμε διακοπούλες ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα....νιωθω ανασφαλεια οταν ειμαι μονη αλλα αυτο ειναι το επαγγελμα..δε θα ειμαι παντα διπλα στη μαμα.θα περασει και αυτο....τον στεναχωρω πολυ γιατι μ'εχει πιασει πολυ γκρινια τωρα...με το παραμικρο κλαιω,θυμωνω...εχω τις ζαλαδες μου και γενικα νευραααααα!!!!αλλα παρολαυτα ο καημενος χαμογελαει!

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα και απο μενα. Ευχομαι να ειστε ολες καλα. Ειχα μερες να μπω γιατι ειμουν στο νοσοκομειο, τελικα δεν την γλιτωσα. Την Παρασκευη ειχα πονακια, πηγα το απογευμα και με κρατησαν μεσα με ορο, βγηκα την Δευτερα αλλα πρεπει να ειμαι τελειως ξαπλα, θα σηκωνομαι μονο για τουαλετα, ακομα και φαγητο στο κρεβατι μου φερνουν. Ευτυχως πηρε και ο ανδρας μου αδεια αυτες τις μερες και εχω παρεα και με βοηθαει κιολας παρα πολυ ο καλος μου. Τωρα το μονο που παρακαλαω ειναι να περασουν τουλαχιστον 5, 6 βδομαδες για να ηρεμισω καπως.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά έτσι είμαι και εγώ............αλλά εγώ είμαι πιο πολύ απότομη κλάμματα και τέτοια δεν έχω...........νεύρα έχω....πολλά..και ανάλογα τι θα μου πεί αν πατήσει "λάθος κουμπί" τα ακουεί αν όχι είμαι μια χαρά....!!!

Καλημέρα Λιάκι μου δεν πειράζει .....καλύτερα στο νοσοκομείο ελεγχόμενα παρά....στο σπίτι και να ανρωτιέσαι....!!!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα κοπέλα μου ...μείνε ξάπλα εσύ και όλα καλά θα πάνε!!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λία μου καλημέρα. Περαστικούλια γλυκούλα μου όλα θα πάνε καλά και θα περάσουν γρήγορα οι βδομάδες. Υπομονή!
Τί πονάκια είχες; Συσπάσεις;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα λιακι!!ολα καλα θα πανε!ο καιρος περναει γρηγορα!απο συσπασεις μπηκες?

inakriti

καλημερα κοριτσακια μου ...

Λιακι μου περαστικουλια - να προσεχεις πολυ και θα περασει ο καιρος γρηγορα!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Ίνα.
Κοριτσάκια σας αφήνω, πάω να ξυπνήσω τον χουζούρη μου, να ετοιμαστώ και να φύγουμε για δουλίτσες.
Φιλουκάκια προσωρινά!

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας ευχαριστω ολες κοριτσια. Oντως καλυτερα στο νοσοκομειο απο την αποψη οτι με εβλεπαν συνεχεια οι γιατροι και ακουγα δυο φορες την μερα το μπεμπη στο καρδιοτοκογραφο αλλα κατα τ΄ αλλα δεν περνουσε η ωρα, οχι οτι στο σπιτι περναει αλλα εδω εχω την τηλεοραση, τον υπολογιστη, το τηλεφωνο ειναι καπως καλυτερα. Ναι δυστυχως απο τις κ@λ@συσπασεις μπηκα, κοντυνε ο τραχηλος και ειμουν στο οριο, τωρα θα πηγαινω καθε βδομαδα στο νοσοκομειο να το μετραμε, ευτυχως αυτες τις μερες δεν μικρυνε αλλο.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον πηρα το γιατρο....απο τη ζεστη ειναι οι ζαλαδες και απο την υποταση.του ειπα και οταν περπατω οτι νιωθω σκληρη τη κοιλια απο τον αμφαλο και κατω και ειναι οντως το μωρακι!αλλα δεν ειχε πολυ χρονο για αλλες ερωτησεις γιατι παει να δει μια γνωστη μου που τη ξεγεννησε εχθες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις