301 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! Δευ Ιουλ 02, 2012 1:15 am
marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχαχαχαχα Αθηνά θεός!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giotaki2 έγραψε:Ω Αθηνά thanks για τις πληροφορίες με βγάζεις από τη δύσκολη θέση πραγματικά, κάπως έτσι τα ήξερα κι εγώ αλλά τώρα τα επιβεβαίωσε κι ο γιατρούλης σου.
Μάλλον θα ακολουθήσουμε κι εμείς το παράδειγμά σου, αλλά ως τον 8ο έχουμε ακόμη 2 βδομαδούλες ε?
Τι λεμε...
xaxaxa έχει κι αυτό τη γλύκα του...athinabehappy έγραψε:giotaki2 έγραψε:Ω Αθηνά thanks για τις πληροφορίες με βγάζεις από τη δύσκολη θέση πραγματικά, κάπως έτσι τα ήξερα κι εγώ αλλά τώρα τα επιβεβαίωσε κι ο γιατρούλης σου.
Μάλλον θα ακολουθήσουμε κι εμείς το παράδειγμά σου, αλλά ως τον 8ο έχουμε ακόμη 2 βδομαδούλες ε?
Τι λεμε...
Ναι ρε Γιωτάκι 2 βδομάδες εκμεταλλευτείτε τες. Και μεις το αποφασίσαμε αφού το χαρήκαμε χθες...κάτι σαν αποχαιρετιστήριο πάρτι!
Κλελιάνα μου,αφού δε βλέπεις καμία διάθεση κατανόησης ή υποστήριξης από τον αδερφό σου,μάλλον πρέπει να κάνεις εσύ το βήμα, να πάψεις να αισθάνεσαι υπεύθυνη για τη συντήρησή του (από όσο καταλαβαίνω δεν ειναι μωρό) και να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου με γνώμονα μονάχα εσενα τον καλό σου και το μωράκι,γιατί ΕΣΕΙΣ θα αποτελέσετε οικογένεια αύριο και ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ είναι οι αποφάσεις.Αν ο αδερφός σου δε μπορεί να συντηρηθεί,ή να βρει να συγκατοικήσει με κάποιον ή να γυρίσει στους δικούς σας,από τη στιγμή που εσείς έχετε αποφασίσει οτι ήρθε η ώρα να συνεχίσετε αλλιώς τη ζωή σας..KLELIANNA έγραψε: κοριτσια θελω να μοιραστω κατι μαζι σας για να μου φυγει απο μεσα μου....απο προχθες ειμαι να σκασω,ολο κλαιω με την αχαριστια και την αναισθησια καποιων που ειδικα τους εχεις δωσει τοσα πολλα...
γενικα οικονομικα ειμαστε σκατα με ενα σορο εξοδα να τρεχουν,βοηθεια απο κανεναν αλλα δεν με νοιαζει γιατι αφου εχουμε δουλεια θα τα καταφερουμε μονη μας...
εγω απο τοτε που ηρθα αθηνα μενω με τον μικρο μου αδερφο που οταν περασε πολυτεχνιο ουσιαστικα τον συντηρω εγω χωρις να συμμετεχει στο παραμικρο.οι δικοι μου επισης ''φιλικη συμμετοχη''σε ολα αυτα...οσες φορες κι'αν ανεφερα το θεμα των εξοδων δεν εβγαλα ακρη ...μεχρη που εμεινα εγκυος και αποφασισαμε με τον δικο μου να μεινουμε μαζι...λεω λοιπον στον αδερφο μου (τωρα τελειωνει και κανει την πτυχιακη του)οτι αφου ειναι ετσι τα πραγματα πρεπει και αυτος λιγο να αλλαξει συμπεριφορα στο σπιτι και καπως να συμμετεχει στο σπιτι αφου πλεο δεν θα ειμαστε μονοι μας,μεχρι να αλλαξουμε σπιτι...με δυσαρεσκεια μου λεει οτι κατι θα κανει(αλλιως του λεω αν δεν θελεις, να πας να μεινεις με τους δικους μας επαρχια αφου ουσιαστικα εχεις τελειωσει τη σχολη)ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ... παρολα αυτα εγω πιο πολυ στεναχωριεμαι με αυτην την κατασταση και περισοτερο που με το προβλημα της αποκολλησης εδειχνε αδιαφορια,λες και δεν υπαρχει κανενα προβλημα...ΤΙ ΝΑ ΠΩ???με το δικο μου προσπαθω να τα μπαλωνω καθε φορα για να μην υπαρχουν εντασεις που δεν μ'αρεουν καθολου και δεν του λεω και πολλα...
προσπαθησα προχθες που ελειπε ο δικος μου να μιλησω με τον αδερφο μου για αυτα τα θεματα και το συμπερασμα ειναι οτι ''ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΦΟΥ ΔΕΝ ''ΒΓΑΙΝΕΙ''ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ!!!ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ...ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ''ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΣΥ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΗΔΗ ΜΕ ΑΝΑΦΥΛΙΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ...ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦ
giotaki2 έγραψε:Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια μίλα με τους γόνεις σου μπας και αυτοι καταλάβουν, εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη για τίποτα από όλα αυτα, τα κάνεις με την καλή σου την καρδιά. κοφτα του μπας και βάλει μυαλό για να είναι στην πτυχιακή δεν είναι και μικρός.
Έχεις την οικογένειά σου τώρα δε θα νταντέυεις και τον αδερφό. Πάνω κάτω γνωστές καταστάσεις αλλά ας μη μας πατάνε κιόλας. Ξεκαθάρισέ το μαζί του και ας φύγει εσύ θα έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου.
Άντε μη νευριάσω γιατί δε θέλω και πολύ.... Τα σόγια μου μέσα..
Έχεις δίκιο απλά, ηρέμησε και κοιτα την οικογένειά σου! Δηλαδή τον άντρα σου και το παιδάκι σας. Μη χαλάς την καρδούλα σου για κανένα.
ειναι 24.προσπαθω να κρατησω τον δικο μου απεξω ελαφρυνοντας καπως τα πραγματα αλλα ποσο πια ...δεν θελω να εκθετω και την οικογενεια μου εντελως.οι δικοι μου δεν μπορουσαν να βοηθησουν τον αδερφο μου με τις σπουδες του αποκλειστικα αλλα υπαρχουν κι'αλλοι στην ιδια θεση.Αυτος ομως δεν δειχνει καμια διαθεση να δουλεψει η να συμπεριφερθει σαν ενηλικας πια και λες ολος ο κοσμος του χρωσταει!Ενταξει οτι μπορεσα εκανα μεχρι τωρα αλλα πρεπει να κοιταξω και γω τη ζωη μου.vgog65 έγραψε:Τώρα τι να πώ...κοτζαμ άντρας και τον συντηρείς???και δεν συνεισφέρει...κοίτα όσο χαιδεμένος και μικρός αδερφός να είναι θα πρέπει να γίνεις σε εισαγωγικά κακιά....θα πρέπει κατά την άποψη μου να του πείς η μένει και βοηθάει κάπως έστω καθαρίζοντας το σπίτι βοηθώντας σε σε κάποιες δουλειές η φεύγει και πάει στους γονείς σας....ρε συ ..καλά κάνεις και έχεις τον άντρα σου εκτός σε αυτό θέμα εκεί περιπλέκονται οι καταστάσεις...αλλά καλά πόσο χρονών είναι και είναι τόσο ανέμελος πια???
χαχαχα είμαι λίγο αχάριστη πρέπει να το παραδεχτώ...kat3r1na έγραψε:
Εσύ μανάρι μου μην παραπονιέσαι για τα σόγια..Έχεις σκεφτεί τί αξία μπορεί να έχουν τα κειμήλια 35ετίας που σου πρόσφερε ο πεθερός σου??Ξέρεις τί μπορείς να πιάσεις αν τα πουλήσεις σε αντικερύ στο Μοναστηράκι???Ααααααα είσαι λίγο αχάριστη ή μου φαίνεται????Παρεμπιπτόντως,τον ρώτησες αν εχουν κρατήσει και τις φασκιές ή τις πάνες πλύνε-βάλε???
giotaki2 έγραψε:χαχαχα είμαι λίγο αχάριστη πρέπει να το παραδεχτώ...kat3r1na έγραψε:
Εσύ μανάρι μου μην παραπονιέσαι για τα σόγια..Έχεις σκεφτεί τί αξία μπορεί να έχουν τα κειμήλια 35ετίας που σου πρόσφερε ο πεθερός σου??Ξέρεις τί μπορείς να πιάσεις αν τα πουλήσεις σε αντικερύ στο Μοναστηράκι???Ααααααα είσαι λίγο αχάριστη ή μου φαίνεται????Παρεμπιπτόντως,τον ρώτησες αν εχουν κρατήσει και τις φασκιές ή τις πάνες πλύνε-βάλε???
Δε ρώτησα με σκλάβωσε με την προσφορά του και τα΄χασα πρέπει να ρωτήσω αν έχουν και τις πιπίλες... χαχαχα
Το θέμα είναι ότι έκανε και τον κινέζο στις συζητήσεις που είχαμε για τα πράγματα που χρειαζόμαστε, και λέγανε οι αδερφές μου τι θα μας πάρουν κι αυτός τον κινέζο! Ούτε καν να ρωτήσει.
Ε λέω μέχρι να φύγει κάτι θα δόσει δε μπορεί.. Ε, έδωσε 50 ευρώ στο γιο του που γιορταζε!
Αντε ρε!!καλοφάγωτα!!
δεν ξερω ρε κοριτσια ειναι λες και δεν καταλαβαινουν...αυτο που με πληγωνει ειναι οτι εγω τοσα χρονια οτι εκανα το εκανα χωρις να ζητησω τιποτα και τωρα που πρεπει να με απασχολει μονο η μπεμπα μου ολοι σφυριζουν αδιαφορα. αλλα δεν γινεται αλλο ετσι!απο πανω θελει να με φορτωσει και ενοχες που προσπαθησα να το συζητησω μαζι του και το παιζει και θιγμενος.τελος παντων οσο και να με στεναχωρει γιατι τον αγαπαω πολυ,οτι ηταν να πω το ειπα και αφου δεν εχει καμια διαθεση να καταλαβει ας κανει οτι θελει.δεν ζηταω τιποτα απο κανεναν αλλα οχι να ειμαι και μαλακας.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!marianthi_m έγραψε:Ναι Κατερινιωωω!! Θα κανουμε παρεούλα!!!
αχ βρε Κλελιάννα μου κρίμα.. τι αχαριστία είναι αυτή... πάντως σε παρακαλω πολύ πολύ να μη κλαις και να στεναχωριεσαι και ταραζετε και το μωράκι... εχω και εγω μικρες αδερφες και ξερω...
Προσπάθησε να είστε κοντά με τον άντρα σου και να μη τσακωθειτε κιόλας λόγω του αδερφου σου.. δε γίνετε να βοηθησουν καπως οι γονεις σου για να μην έχεις και αυτό το βάρος? δε καταλαβαίνω.. τωρα προέχει το μωρο και εσυ και κανενας άλλος...
Χαρα μου τους τα εχω πει αλλα ειναι λες και μιλλαω στον τοιχο.ολο μην στεναχωριεσαι και τετοια...τι να το κανεις! λες και ειναι παιδι μου και οχι ο αδερφος μου! περιμενα τουλαχιστον σε αυτη τη φαση της ζωης μου να αλλαξει καπως αλλα τιποτα.ΕΑΥΤΟΥΛΗΣxara64 έγραψε:Kleliana μου νομιζω οτι το πιο σημαντικο ειναι να εισαι εσυ καλα με τον αντρουλη σου κ να μην υπαρχουν εντασεις γιατι δεν μπορει θα τα βλεπει κ ο αντρας σου αλλα δεν θα θελει να σε στεναχωρεσει!γνωμη μου ειναι να τα πεις εξω απο τα δοντια κ στους γονεις κ στον αδερφο σου κ πιστευω οτι ειναι υποχρεωμενοι να καταλαβουν την κατασταση σου!!εσυ πρεπει να εισαι ψυχολογικα καλα κ να μην στεναχωρεις κ το νινακι σου!!συγνωμη που ειμαι τοσο απολυτη αλλα η αχαριστια καποιων με τρελαινει!!
Αθηνα μου ναι,εχεις δικιο!αυτο χρειαζομαι αυτη τη στιγμη.ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ.τοσα χρονια ολα τα εξοδα δικα μου και αυτος με τους φιλους του ταξιδευε μια φορα το χρονο εξωτερικο και τα καλοκαιρια αραλικι.εγω για μενα τιποτα!athinabehappy έγραψε:Κοριτσάκι μου γλυκό μην στενοχωριέσαι εσύ και ζήτα του να σου χαρίσει τουλάχιστον λίγη από την αναισθησία του! Κόψε του τις παροχές για λίγο να δεις πως θα συνεχίσει ή μίλησε και με τους γονείς σου για την κατάσταση...όσο να πεις είναι δική τους υποχρέωση να τον συντηρούν.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης