Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marianthi_m έγραψε:
δεν ξερω ρε κοριτσια ειναι λες και δεν καταλαβαινουν...αυτο που με πληγωνει ειναι οτι εγω τοσα χρονια οτι εκανα το εκανα χωρις να ζητησω τιποτα και τωρα που πρεπει να με απασχολει μονο η μπεμπα μου ολοι σφυριζουν αδιαφορα. αλλα δεν γινεται αλλο ετσι!απο πανω θελει να με φορτωσει και ενοχες που προσπαθησα να το συζητησω μαζι του και το παιζει και θιγμενος.τελος παντων οσο και να με στεναχωρει γιατι τον αγαπαω πολυ,οτι ηταν να πω το ειπα και αφου δεν εχει καμια διαθεση να καταλαβει ας κανει οτι θελει.δεν ζηταω τιποτα απο κανεναν αλλα οχι να ειμαι και μαλακας.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ![/quote]

ενοειτε και φτάνει!!! πάρε δραστικά μέτρα και μετά αναγκαστικά θα αλλάξει στάση.. είναι και 24! άλλοι στην ηλικία του κάνουν οικογένεια...
Δεν έχεις καμία υποχρέωση! Να σου πω... γίνε και λίγο αναίσθητη απέναντι τους... έχεις να κοιτάξεις τον άντρα σου και το παιδί σου... [/quote]
ετσι κι'αλλιως εχει φτασει ο κομπος στο χτενι.δεν ειμαι διατεθιμενη να χαριζω τιποτα πια παρα μονο στο αγγελλουδι μου που περιμενω με αγωνια . ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΈΞΩ ΚΑΙ ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κλελιάνα γι αυτο είμαστε εδω! Very Happy

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
Τίποτα βρε κορίτσι τι ευχαριστείς..
Εδώ όλες λέμε τον πόνο μας και γελάμε με τα χάλια μας... τι να πεις κοίτα να ηρεμήσεις και πάρε το δικό σου να κάνετε μία μίνι βολτούλα να ξεφύγετε αν είσαι σε θέση. Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας,κοριτσακια!!!!!!!!!!δε προλαβα να σας διαβασω γιατι μπαινω για λιγο...πηγαμε για καφε με το γιωργο,τη κουμπαρα και αλλα 2 κοριτσια...ολοι λενε για τη κοιλια μου και με κανουνε να αισθανομαι ασχημα.μεχρι και οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε μου λεγανε τι κοιλαρα εχω.... Sad Sad ευτυχως απαντησε ο γιωργος γιατι δε θ'αντεχα να βρισω.παντως με κανουνε να νιωθω ασχημα και να νιωθω σημαδουρα... Sad

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:γεια σας,κοριτσακια!!!!!!!!!!δε προλαβα να σας διαβασω γιατι μπαινω για λιγο...πηγαμε για καφε με το γιωργο,τη κουμπαρα και αλλα 2 κοριτσια...ολοι λενε για τη κοιλια μου και με κανουνε να αισθανομαι ασχημα.μεχρι και οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε μου λεγανε τι κοιλαρα εχω.... Sad Sad ευτυχως απαντησε ο γιωργος γιατι δε θ'αντεχα να βρισω.παντως με κανουνε να νιωθω ασχημα και να νιωθω σημαδουρα... Sad

Σοφάκι το ενδεχόμενο να αρχίσεις να μοιράζεις μπουφλες,ειδικά στην κουμπαρα-φίδι- το έχεις σκεφτεί???

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφάκι μου καλό άστους να λένε και μην χαλιέσαι. Να σκέφτεσαι ότι η κοιλίτσα σου είναι η φωλίτσα της μπέμπας και τα άλλα περισσεύουν! Άντε πια δεν έχουν με τι να ασχοληθούν...λες και εκείνες σε περίοδο εγκυμοσύνης ήταν ή θα είναι κορμάρες.

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kaμερα κοριτσακια, κε εγο εχο κατι πεφερα σκιλα,αδι να μασ προσφερνι κατι κενυριε ,μασ ιπε οτι αδελιφοσ τυ αδραμυ να σασ δοσυν κυνιγ κε καροτσι μεταχερισμενο αλα να το δοσετε κατι κε εσισ,λεσ εχυμε κανι 10 πεδιξα,αβτι εχυνε 2 πεδιξα κε πραγματα ινε χαλιγα, τορα θαγοτικε οτι να γενισο στο γασο ,οτι δεν εχυμε λεφτα κε τπ,ολο το χοπιε ξερι ,λει να αλαξισ γιτρο τι ναπο χοριξατικο μιαλο ,αβτο το μορο περιμενυμε εδο κε 10 χρονιξα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα υγρα ειναι φυσιολογικα,βικακο!ρωτησα το γιατρο....τοσα οιστρογονα εχουμε....δε προλαβαινω ν'αγοραζω σερβιετακια και επιθεματα για το στηθος.οσο για το σεξ....μμμμ...πιο καλη η μοναξια θα τραγουδαω σε λιγο.... Embarassed

πηρα τηλ και σε μεταφορικη...600 ευρω με ανεβατοριο και 2 ατομα!μια χαρα!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 215994

αχ δε ξερω...καλα ειμαι και με τις πυτζαμουλες μου...και ενω δε πηρα κιλα,η κοιλια τουμπανο!το κληρονομησα απο τη μαμα να εχω κοιλιαααα!και σιγα εγω δε τη βλεπω και τοοοοσο μεγαλη.τι να κανω στο κατω κατω μωρο εχω....αυτες ετσι ειναι απο το φαι!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας παραθέτω κάτι που μου πόσταρε ο αδερφούλης μου στο fb πριν λίγες μέρες όταν με πήρε τηλέφωνο και ήμουν χάλια γιατί κάποια πιο πριν με είχε στενοχωρήσει για τα κιλά μου...έχει πλάκα!

Εσύ πόσα κιλά εξυπνάδας κουβαλάς;
Φάλαινα ή γοργόνα;

Πρόσφατα, έξω από ένα γυμναστήριο σε μια μεγάλη πόλη της Γαλλίας, τοποθετήθηκε μια μεγάλη αφίσα με μια νέα, όμορφη, ημίγυμνη και αδύνατη νεαρά με την παρακάτω λεζάντα:
«ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ Ή ΦΑΛΑΙΝΑ;;;;»
Μια κυρία μέσης ηλικίας που δεν είχε παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά με την νεαρή στην αφίσα, απάντησε στη αφίσα του γυμναστηρίου, γραπτώς και δημοσίως με δική της αφίσα λέγοντας τα εξής:

Οι Φάλαινες περιτριγυρίζονται από φίλους (δελφίνια, ιππόκαμπους, θαλάσσιους ελέφαντες, και περίεργους άνθρωπους). Έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, μένουν έγκυοι, και γεννάνε αξιολάτρευτα φαλαινάκια. Περνάνε ωραία παρέα με τα δελφίνια τρώγοντας σαρδέλες και γαρίδες και παίζοντας στις θάλασσες, ταξιδεύοντας σε εξωτικά μέρη όπως την Παταγονία, τα στενά του Bering και τους κοραλλιογενείς υφάλους της Πολυνησίας. Οι Φάλαινες τραγουδούν θαυμάσια, όλη μέρα, και έχουν ηχογραφήσει και CD. Ζούνε ελεύθερα, χωρίς ουσιαστικούς εχθρούς εκτός από τον άνθρωπο, και είναι αγαπητές, σεβαστές και υπό την προστασία πολλών οργανώσεων.

Οι Γοργόνες δεν υπάρχουν! Και εάν υπήρχαν θα κάνανε ουρές έξω από τα γραφεία των ψυχαναλυτών πάσχοντας από κρίση ταυτότητας. Τι είμαι Ψάρι ή Άνθρωπός;
Οι γοργόνες δεν μπορούν να κάνουν σεξ διότι όπως υποστηρίζει η μυθολογία, πεθαίνει όποιος άνδρας τις πλησιάσει και κυρίως μάλλον τους λείπει ο κατάλληλος «εξοπλισμός» για σεξ (με ουρά ψαριού που διαθέτουν κάτω από την μέση). Χωρίς σεξ ,,,, ούτε παιδιά μπορούν να κάνουν και ποίος θα ήθελε να κάνει παρέα με μια κοπέλα που βρόμαγε ψαρίλα;

Με βάση τα παραπάνω η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη!!!!
ΝΑΙ !!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ!!!

Υ.Γ. Είμαστε σε μια εποχή που τα media καθορίζουν το «ωραίο». Μόνο οι αδύνατοι είναι ωραίοι.. Αλλά εγώ προτιμώ να απολαμβάνω παγωτό με τα παιδιά μου, ένα καλό δείπνο με τον συνομήλικο σύντροφό μου και καφέ με τις συνομηλικες φίλες μου. Όπως περνούν τα χρόνια κερδίζουμε αργά, αργά βάρος, κυρίως διότι μαζεύουμε τόσες πληροφορίες και γεμίζει το κεφάλι μας σοφία. Όταν δεν χωράει άλλη σοφία το κεφάλι μας, διανέμεται φαίνεται η αποθηκευμένη γνώση στο υπόλοιπο σώμα σας. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ, Είμαστε υπερβολικά καλλιεργημένες, μορφωμένες, χαριτωμένες και χαρούμενες...
Από σήμερα, όταν θα βλέπω τον κώλο μου στον καθρέφτη, θα σκέφτομαι: «Πω, Πώ τι έξυπνη που είμαι!!!!!»

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kat3r1na έγραψε:
sofouli έγραψε:γεια σας,κοριτσακια!!!!!!!!!!δε προλαβα να σας διαβασω γιατι μπαινω για λιγο...πηγαμε για καφε με το γιωργο,τη κουμπαρα και αλλα 2 κοριτσια...ολοι λενε για τη κοιλια μου και με κανουνε να αισθανομαι ασχημα.μεχρι και οταν σηκωθηκαμε να φυγουμε μου λεγανε τι κοιλαρα εχω.... Sad Sad ευτυχως απαντησε ο γιωργος γιατι δε θ'αντεχα να βρισω.παντως με κανουνε να νιωθω ασχημα και να νιωθω σημαδουρα... Sad

Σοφάκι το ενδεχόμενο να αρχίσεις να μοιράζεις μπουφλες,ειδικά στην κουμπαρα-φίδι- το έχεις σκεφτεί???
ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ σε ζελεβυνε κοπιτακι μου μιν δινισ σιμασιξα εχισ τιν βεβυλια Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 328109

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:

πηρα τηλ και σε μεταφορικη...600 ευρω με ανεβατοριο και 2 ατομα!μια χαρα!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 215994

Καλησπέρα Σοφάκι μου! στο είπα χθες, λύση θα βρεθεί αγχωθείς δεν αγχωθείς! χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! μην ξανακλάψεις μουτράκι μυο, ακούς;και άσε να λένε για την κοιλίτσα σου, το σπιτάκι του παιδιού σου είναι, τί θέλαν να το στριμώξεις σε γκαρσονιέρα; δυάρι με όλα τα κομφόρ του παρέχεις! (εγώ θα φτάσω στη διόροφη μεζονέτα με κόβω ως το τέλος!)φιλιά καλή μου!

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:

Καλησπέρα Σοφάκι μου! στο είπα χθες, λύση θα βρεθεί αγχωθείς δεν αγχωθείς! χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! μην ξανακλάψεις μουτράκι μου, ακούς; και άσε να λένε για την κοιλίτσα σου, το σπιτάκι του παιδιού σου είναι, τί έπρεπε να κάνεις; να το στριμώξεις σε γκαρσονιέρα; δυάρι με όλα τα κομφόρ του παρέχεις! (εγώ θα φτάσω στη διόροφη μεζονέτα με κόβω ως το τέλος!)φιλιά καλή μου!

Στελλίτσα - Aurora μου σε περιμένω να κανονίσουμε γνωριμία!! σου πετάω το μπαλάκι!!

Μέλλουσα μανούλα - νυφούλα Χριστινάκι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Κάθε ευτυχία με το αγόρι σου, στο είπα και χθες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις θραύση! ο δρόμος σας να είναι γεμάτος χαρές!

Σε όλα τα κορίτσια πολλά φιλιά!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε τοτε αθηνα μου,ας ειμαι φαλαινα!παντως ο Γιωργος τετοια λογια που μου λεει ουτε οταν ειχαμε πρωτογνωριστει. και μου αρκει! Very Happy

μπα,η κοιλιτσα βιλλα στη κηφισια θα γινει!εγω θελω να ειναι ανετο το μωρακι μου...τσιγγουνιες και σ'αυτο?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Σοφακι μου ειδες βρηκες κ μεταφορικη με νορμαλ λεφτα...τζαμπα τοσο αγχος κ στεναχωρια χθες!!
οσο για την κουμπαρα κ τις φιλες δεν πανε να....αντε γιατι πολυ θρασσος εχουν να λενε για κιλα κ μεγαλες κοιλιες αυτες πρεπει να τις βαζεις στη θεση τους!!

Αθηνα το ποστ του αδερφου...ολα τα λεφτα!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε χαρα γιατι τα νευρα μου ειναι..... Twisted Evil οσο για τη μεταφορικη δε το περιμενα...αλλα ολα καλα!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 328109 κανεναν δεν αφηνει ο Θεουλης!!!!!!!!!!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχουλες σας, ειστε ολες πολυυυυ γλυκες!!!! χαιρομαι που ειμαστε εδω να μοιραζομαστε τα νεα μας, οποια και ναν αυτα, και σε αυτη τη περιπτωση να σας πω οτι δεν το ειπα πουθενα αλλου παρα στο παρεακι και σε μια πολυ καλη φιλη μονο!!

Αθηνα μου αυτο που εγραψες.... κορυφαιο δεν εχω λογια!!!!!!!!!!!!! θα το κανω σειβ να το διαβαζω καθε μερα, απλα δεν υπαρχει η απαντηση της γυναικας!!!

Σοφακι στην περιπτωση των κομπλεξικων γυναικων που καραδωκουν να βαλεις μισο ποντο για να νιωσουν θεες που ποτε δε θα ειναι, στο κ@λο τους ρεπανατσο, οπως λεει και μια γνωστη μου!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ασε χαρα γιατι τα νευρα μου ειναι..... Twisted Evil οσο για τη μεταφορικη δε το περιμενα...αλλα ολα καλα!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 328109 κανεναν δεν αφηνει ο Θεουλης!!!!!!!!!!!!!

αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι στο τελος με καποιον τροπο ολα γινονται!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου ρε Σοφάκοοοοοοοοο μου!!!!Μα τι δίνεις σημασία ....στα όργια ρε φιλενάδα....εχεις τα τρεχάματα σου και έχεις και τισ τρελές να το απίζουν μοντέλα.....θα σου πώ κάτι που στάνταρ το παθαίνουν όλες οι γυναίκες όσο rock και να είναι....και το είχα πάθει και εγώ...όταν θα γενήσεις να δείς το ύφος τους θα εμπεριέχει μια ζήλεια(καλή ζήλεια τουλάχιστον εμένα καλή με είχε πιάσει)του στύλ κοίτα τι κατάφερε και έφερε στο κόσμο.....και γώ πότε θα γίνω μάνα και τέτοια και πότε θα το ζήσω η θα το ξαναζήσω τεσπα....είναι στανταρ αυτό!!!Οπότε να μη μασάς για τίποτα ...κοιλούμπας είσαι και κοιλούμπας θα παραμείνεις γιατί έτσι σου αρέσει...τα κιλά φεύγουνε ο χαρακτήρας δεν αλλάζει......!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσακια μου κατι ασχετο...οσες μενουμε Αθηνα δεν κανονιζουμε να γνωριστουμε κ απο κοντα?? Laughing

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Γεια σου ρε Σοφάκοοοοοοοοο μου!!!!Μα τι δίνεις σημασία ....στα όργια ρε φιλενάδα....εχεις τα τρεχάματα σου και έχεις και τισ τρελές να το απίζουν μοντέλα.....θα σου πώ κάτι που στάνταρ το παθαίνουν όλες οι γυναίκες όσο rock και να είναι....και το είχα πάθει και εγώ...όταν θα γενήσεις να δείς το ύφος τους θα εμπεριέχει μια ζήλεια(καλή ζήλεια τουλάχιστον εμένα καλή με είχε πιάσει)του στύλ κοίτα τι κατάφερε και έφερε στο κόσμο.....και γώ πότε θα γίνω μάνα και τέτοια και πότε θα το ζήσω η θα το ξαναζήσω τεσπα....είναι στανταρ αυτό!!!Οπότε να μη μασάς για τίποτα ...κοιλούμπας είσαι και κοιλούμπας θα παραμείνεις γιατί έτσι σου αρέσει...τα κιλά φεύγουνε ο χαρακτήρας δεν αλλάζει......!!!

ναι και τωρα ηρθε η σειρα μας να καταφερουμε να φερουμε στο κοσμο αυτο το κατι υπεροχο!!!

οπως το ειπες ο χαρακτηρας δεν αλλαζει, οποταν προσεχουμε με ποιος κανουμε παρεα και γενικως με ποιους εχουμε παρε δωσε και ολα καλα... θελει προσοχη ομως

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρά εγώ είμαι μέσα για Σ/Κ όμως...εκτός απροόπτου...ας μιλήσουν και τα υπόλοιπα κορίτσια και βλέπουμε!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοιλουμπόνια σας αφήνω πάω να σαπίσω σπίτι επιτέλους!!!!Φιλούνια!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Χαρά εγώ είμαι μέσα για Σ/Κ όμως...εκτός απροόπτου...ας μιλήσουν και τα υπόλοιπα κορίτσια και βλέπουμε!!!

ωραια κ εγω μεσα...να δουμε αν μπορουν κ οι υπολοιπες!!

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 14 417472 Βικακι καλη ξεκουραση!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλακια Βικακι μου καλο!!καλη ξεκουραση

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια έχει καμιά σας νέα από τη Λια1987?
Προσπαθω να της στείλω Pm και δε φευγει με τπτ.Από το πρωί είναι στα εξερχόμενα..Την έχει καμιά στο fb??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις