Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:κοριτσια μια ερωτηση. στη φωτο μου βλεπετε ενα ξενοδοχειο με πίσινα;; γιατι εγω βλεπω!!! λετε να τρελλαθηκα και να βλεπω εξωτικα μερη;;;
Γειά σου Χριστινάκι, εγώ στη φώτο σου βλέπω μία κούκλα με ένα λουλουδι στο χέρι σε ένα κέντρο εκδηλώσεων που μοιαζει φανταστικό. Στο γάμο νομίζω είσαι...

Αν θες να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει θα δούμε κι εμείς άλλα Razz

Γιωτακι μου καλο, πρεπει να ειναι ο υπολογιστης και εχει τρελλαθει απο την υπερχρηση χεχε. σου λεει θελω και εγω διακοπες αρα θα τις δειχνω τροπικα τοπια αυτης

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χριστινάκι καλως τη! Και εγώ τα ίδια με τη Γιώτα βλέπω στη φωτο σου!
Εγω στον υπνο κοιμάμαι πλάι αριστερα.. γιατι διάβασα πως αιματώνεται καλύτερα το μωρό και παίρνω αγκαλιά ενα μαξιλάρι... υπάρχουν και κάτι μαξιλάρια εγκυμοσύνης... δες το αν δε βολευεσαι με τιποτα..

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Χριστινάκι καλως τη! Και εγώ τα ίδια με τη Γιώτα βλέπω στη φωτο σου!
Εγω στον υπνο κοιμάμαι πλάι αριστερα.. γιατι διάβασα πως αιματώνεται καλύτερα το μωρό και παίρνω αγκαλιά ενα μαξιλάρι... υπάρχουν και κάτι μαξιλάρια εγκυμοσύνης... δες το αν δε βολευεσαι με τιποτα..

καλημερα ομορφη. α ναι αν εχει ετσι πραγμα να το παρω αν κανει καλο.. θα το ψαξω.
που θα πας διακοπουλες κοριτσι μου; διαβασα τωρα ποστ σου σημερα το πρωι και φευγεις; στο εξοχικο;; καλα να περασεις!!!

inakriti

Καλησπερα και σε σενα Χριστινακι!!!

Βρε κοριτσια με τα ψωνια εχετε κανει τιποτα προς το παρον ?!!!

marianthi_m

marianthi_m
Ναι Χριστινάκι μου να το πάρεις να κοιμάσαι καλα! Και μετα θα σου χρησιμεψει για το θηλασμο!

Πάω εξοχικό κλασσικα ναι... στις 24 θα ξαναρθω για εξετάσεις οποτε θα μπω να διαβάσω τα νέα που θα έχω χάσει!!!

Aurora

Aurora
Καλημέρα κοριτσάρες!
Μόλις σιδέρωσα ένα βουνό ρούχα και φάγαμε εγώ με το αντράκι μου γιατι ο μπαμπάς μας είναι στη δουλειά.
Κοτόπουλομε πατάτες φούρνου.
Χριστινάκι μου κι εσύ ονειρεύεσαι διακοπές μου φαίνεται Laughing

giotaki2

giotaki2
Κι εγώ Χριστινάκο συνήθως στο πλάι και προς τα μπρούμυτα αλλά με μαξιλάρι κάτω από το πόδι να μη πιέζεται ο μπεμπούλης. Εγώ δε πήρα εγκυμοσύνης χρησιμοποιω κάποιο από αυτά που έχω είτε μικρό του καναπέ είτε κανονικό ανάλογα τα κέφια! Πάντως αν πάρεις εγκυμοσύνης θα σου χρησιμέυσει και μετά στο θηλασμό αν αποφασίσεις να θηλάσεις, εγώ δε πήρα λόγο οικονομικών.. πάντως βολεύουν.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ινακι μου καλησπερα! εβαψες μαλλι διαβασα;; ωραια!! αλλαγουλα!!

Εγω δεν εχω αγορασει τιποτα εκτος απο κατι ρουχαλακια που μου εχει φερει η αδελφη μου. οσο αφορα τα υπολοιπα, η πεθερουλα μου και ο αντρας μου ειναι λιγο προληπτικοι οποταν μου ειπαν οτι θα μου τα παρουν ολα την ωρα που θα ειμαι εγω στο μαιευτηριο και θα παω σπιτι να τα βρω. καλο αυτο! ειχα ομως πολλυ αγχος και τους ρωτησα αν επρεπε να ψαχναμε και αυτο μου ειπαν , οποταν χαλαρωσα τωρα..εσεις τι θα κανετε; Ινακι αγορασες τιποτα;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Κι εγώ Χριστινάκο συνήθως στο πλάι και προς τα μπρούμυτα αλλά με μαξιλάρι κάτω από το πόδι να μη πιέζεται ο μπεμπούλης. Εγώ δε πήρα εγκυμοσύνης χρησιμοποιω κάποιο από αυτά που έχω είτε μικρό του καναπέ είτε κανονικό ανάλογα τα κέφια! Πάντως αν πάρεις εγκυμοσύνης θα σου χρησιμέυσει και μετά στο θηλασμό αν αποφασίσεις να θηλάσεις, εγώ δε πήρα λόγο οικονομικών.. πάντως βολεύουν.

οκ Γιωτακι μ θα το ψαξω αλλα αν ειναι πολλα ουτε εγω θα παρω γιατι τα εξοδα τρεχουν... ρε συ μα τι διαβασα πριν σε εβαλε να κανεις διαιτα;; ειναι δυνατον; εισαι εγγυος. ισως εννοουσε να μην παρεις αλλα;; δεν ειναι σωστο να κανεις διαιτα τωρα.. προεχει το νινακι σου.. ξερωγω η αποψη μ ειναι...

giotaki2

giotaki2
Γειά σου Στέλλα ωραίο φαγάκι...
Εγώ σήμερα λέω να φάω αυγό βραστό με σαλάτα χοχοχο θα πέσει πείνα...

Ίνα εγώ πέρα από το καρότσι και τα συναφή τίποτα ακόμη μόνο μία κουβερτούλα μου πήρε η αδερφή μου, πολύ καλούλα μαλακιά με ανάγλυφα σχεδιάκια.. Smile
Περιμένω μέσα του μήνα να έρθει η μανα μου να πάμε να πάρουμε κανενα ζυπουνάκι και κανα φορμάκι γιατί μας βλεπω ουτε αυτα να μη πέρνουμε... (μαζεύει μεροκάματα και θα ρθει).

Βέβαια εγώ δεν έχω πρόβλημα έχω και τα ρούχα που μου πρόσφερε ο πεθερος προ 30ετών Razz

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Ναι Χριστινάκι μου να το πάρεις να κοιμάσαι καλα! Και μετα θα σου χρησιμεψει για το θηλασμο!

Πάω εξοχικό κλασσικα ναι... στις 24 θα ξαναρθω για εξετάσεις οποτε θα μπω να διαβάσω τα νέα που θα έχω χάσει!!!

Σε ζηλευωωωωωωωω!!!!¨))) αστειευομαι! να περασεις τελεια ομορφη!!!!! θα μιλαμε και μεσω φεις!

Στελλιτσα καλησπερα!! αχχχ αν ονειρευομαι δε λες τιποτα!!

marianthi_m

marianthi_m
Ινα μου δεν έχω αγοράσει τιποτα ακόμα... εχω και πολλά... θα πρεπει να τα βγάλω απο την αποθήκη και να τα πλύνω όλα! απο αρχες Σεπτεβρη θα τα κανουμε! τωρα διακοπες!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα Γιωτακι δε δικαιουσε να μιλας εσυ κοπελια!!!! ολοκληρη βρεφικη προικα πηρες , για να μην αναφερω οτι ειναι και αντικες και η αξια αυξανεται!!!
αχχχ Κοπελα μου κακο που σε βρηκε με το πεθερο!! οπως λεμε και στην Κυπρο: Ο Θεος να τον ελεησει τον ανθρωπο!

giotaki2

giotaki2
Kristinaki έγραψε:
οκ Γιωτακι μ θα το ψαξω αλλα αν ειναι πολλα ουτε εγω θα παρω γιατι τα εξοδα τρεχουν... ρε συ μα τι διαβασα πριν σε εβαλε να κανεις διαιτα;; ειναι δυνατον; εισαι εγγυος. ισως εννοουσε να μην παρεις αλλα;; δεν ειναι σωστο να κανεις διαιτα τωρα.. προεχει το νινακι σου.. ξερωγω η αποψη μ ειναι...
Ναι αλλά του δίνω δίκιο δεν έχει ανάγκη το παιδί αφού μεγαλώνει παίρνει ότι είναι να πάρει δεν έχει να κάνει με το τι τρώμε εμείς..
Είπε να χάσω 1-1,5 μέχρι να ξαναπάω, κάτι θα ξέρει κι αυτός, και τα κρυψα δε τα πα όλα 12 πήρα και του πα 9.
Ε μωρε ένα-ενάμιση μήνα υποχώρηση θα κάνω κι εγώ δε βαριέσε θα ζήσω και χωρίς παγωτα το χα ξεφτυλίσει.. Μη φανταστείς καμιά στερητική του πεθαμού θα ξεκινήσω και βλέπουμε πως πάει.

inakriti

κουνια θα μου δωσει η κουμπαρα μου - δεν αγοραζω

εχω κλεισει μονο το καροτσι με το καθισμα αυτ/του που ειναι σετ ...

κατα τ αλλα τπτ αλλο ... απλα σκευτομαι οτι τελευταια στιγμη να τα παρουμε και ολα μαζι θα ειναι μαζεμενα τα εξοδα και ελεγα τους τελευταιους αυτους μηνες να τα μοιρασουμε ... καθε μηνα απο λιγα για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε....

αλλα ρωταω βρε κοριτσια γιατι εκανα μια βολτα και ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ πανακριβα.... σετ προικας 3τμχ παντα κουνουπιερα παπλωμα κατω απο 175€ δεν εβρισκα .... περα απο μια συμπαθητικια με 90€

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου χριστινακι!
μωρε την αλλη βδομαδα θα με κατεβασει κατω ο γιωργος....στεναχωριεμαι που θα μεινει μονος.... Sad Sad Sad Sad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλωσ τη συμπεθερούλα....και εγώ ονειρευόμαι παραλιές εξωτικές και πισίνες(που μου τις απαγόρεψε ρητά η γυναικολόγος)αλλά με τη μάνικα στο πίσω κήπο με βλέπω.....κρίμαααααααα!!!
Κ εγώ οτι πήρα πήρα τα υπόλοιπα μέσα Αυγούστου......(καρότσι 3 σε 1 και κρεβάτι και μπανιέρα...προίκα που μου την έχει ετοιμάσει η μανούλα και κάποια ρουχαλάκια που μου δώσανε)τα υπόλοιπα τσάντες μπιμπερό ακι δεν ξέρω και εγώ τι λείπει που λέιπε....Αύγουστο...καν δωμάτιο δεν έχω ετοιμάσει....με άγχωσε και αυτή η μικροβιολόγος ρε φίλε με τα λευκά όλο έτσι μου κάνει ...την άλλη φορά με τα ούρα έχεις μικροοργανισμους μου λέει δεν είναι καλό αυτό...(αυτό μιλάμε εδώ και 7 μήνες το βρίσκει....και έχουμε κάνει και καλιεργεια κολπικου υγρού και δεν είχα τίποτα)καικάθε φορά που πάω με αγχώνει αλλά η γυναικολόγος δεν μου έχει πει κάτι ακόμης!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Σοφη μου! ευχομαι ολα καλα με τη μετακομιση! που κατω να σε κατεβασει;;

Γιωτακι μου ελπιζω γιατι ειμαι εναντιον και καθετα μαλιστα μια εγκυουλα να κανει διαιτα.. αν ειναι να κοψεις μονο τα παγωτακια ομως, μια χαρα

Ινακι μ πανακριβα δε λες τιποτα.. και εδω στην Κυπρο ειναι παρα πολυ ακριβα... εκμεταλλευονται την αναγκη μας νομιζω..

Aurora

Aurora
Eγώ κορίτσια δεν αγοράζω τίποτα.
Ευτυχώς όλα τα έχω, πέρα απο 2-3 μακρυμάνικα φορμάκια που θα χρειαστεί ο μικρός.
Ευτυχώς..
Ψάχνω για εκτύπωση για να γίνει ταπετσαρία για το δωμάτιο τους όμως..
Θέλω να είναι σαν λοφάκια πράσινα με τον γαλάζιο ουρανό απο πάνω με συννεφάκια κτλ
Και στα λοφάκια αυτα να έχει δρομάκια με αυτοκίνητα για να το ταιριάξω με την κουκέτα τους .
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε βικακο αφου η γιατρος δε λεει τπτ τι αγχωνεσαι?και εμενα μου ειπε ο μικροβιολογος οτι μπορει να εκανα επαναληψη τη καμπυλη αλλα ο γιατρος ειναι λεει μια χαρα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Σοφη μου! ευχομαι ολα καλα με τη μετακομιση! που κατω να σε κατεβασει;;

στη θεσσαλονικη.να ειμαι κοντα στο γιατρο και στους δικους μου.

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλωσ τη συμπεθερούλα....και εγώ ονειρευόμαι παραλιές εξωτικές και πισίνες(που μου τις απαγόρεψε ρητά η γυναικολόγος)αλλά με τη μάνικα στο πίσω κήπο με βλέπω.....κρίμαααααααα!!!
Κ εγώ οτι πήρα πήρα τα υπόλοιπα μέσα Αυγούστου......(καρότσι 3 σε 1 και κρεβάτι και μπανιέρα...προίκα που μου την έχει ετοιμάσει η μανούλα και κάποια ρουχαλάκια που μου δώσανε)τα υπόλοιπα τσάντες μπιμπερό ακι δεν ξέρω και εγώ τι λείπει που λέιπε....Αύγουστο...καν δωμάτιο δεν έχω ετοιμάσει....με άγχωσε και αυτή η μικροβιολόγος ρε φίλε με τα λευκά όλο έτσι μου κάνει ...την άλλη φορά με τα ούρα έχεις μικροοργανισμους μου λέει δεν είναι καλό αυτό...(αυτό μιλάμε εδώ και 7 μήνες το βρίσκει....και έχουμε κάνει και καλιεργεια κολπικου υγρού και δεν είχα τίποτα)καικάθε φορά που πάω με αγχώνει αλλά η γυναικολόγος δεν μου έχει πει κάτι ακόμης!!!!

Γεια σου συμπεθερακι μου καλο!! μια χαρα σε βρισκω, εχεις παρει τα απαραιτητα. ενταξει πιστευω οτι το δωματιο του μωρου οι αντρουλιδες μας πρεπει να το κανουν με δικη μας καθοδηγηση. θα βαλεις τον Μακη σου μια μερα που ειναι με τις καλες του να το ετοιμασει και ολα καλα!! παντως εγω οσο και να θελω δε θα ειχα την υπομονη να βαψω δωματια και να τοποθετω αντικειμενα.. δε ξερω..
Καλα συγγνωμη τι μικροοργανισμους να εχεις;;; αφου στην καλλιεργεια ησουνα μια χαρα, τι κουφα σου λεει αυτη;; ρωτα το γυναικολογο σου καλη μου. αν ειχες κατι θα εδειχνε τοσο καιρο εξαλλου!! μια ερωτησουλα, τη μικροβιολογο που τη βρηκες;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:Γεια σου Σοφη μου! ευχομαι ολα καλα με τη μετακομιση! που κατω να σε κατεβασει;;

στη θεσσαλονικη.να ειμαι κοντα στο γιατρο και στους δικους μου.

ο Γιωργος δε θα ερθει μαζι σου ;; θα δουλευει;;

marianthi_m

marianthi_m
Koριτσακια θα φύγω σημερα τελικά!! Θα μου λείψετε πολυ!! Θα ξαναμπω σε 2 εβδομάδες που θα ερθω για τις εξετάσεις!! Να ειστε μεχρι τοτε όλες καλα!! και να προσεχετε!!

Πολλα πολλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 27 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 27 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 27 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 27 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 27 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 27 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα να περασεις μαριανθη!!!!!!!κανε μια βουτια και για εμας!!!!!!!!!!!!!

χριστινακι,ακομα δε βγηκανε επισημα οι μεταθεσεις.για ν'αποδεσμευτει απο την υπηρεσια πρεπει να βγουνε επισημα.μετα θα ερθουνε οι δικοι μου να βοηθησουνε με τα πραγματα και μετα να ερθει να παρουσιαστει κατω ο γιωργος.ειναι μια διαδικασια πολυ αστα να πανε!χωρια που θα πρεπει να τακτοποιησει δεη,νερο και τα συναφη απο δω πανω!
θα με κατεβασει και θ'ανεβει παλι μοναχουλης!εμεις θα μεινουμε στον πολιτισμο για να με παρακολουθει ο γιατρος γιατι 21 του μηνα κλεινω τον 7ο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις