626 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! Πεμ Ιουλ 05, 2012 1:10 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
ελα ρε χαρα!!!!που ειναι τα κιλααααα??????????????θες να με τρελλανεις???????????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xara64 έγραψε:καλημερα Ινα μου...αντε τυχερουλα θα το δεις το μπεμπε παλι..ζηλευωωωω θελω κ εγωωωω!!!
αλλαξα κ εγω φωτο κοριτσακια να δειτε πως εγινε η κοιλουμπα μου αν κ απ οτι βλεπω μαλλον αδυνατιζει ο καθρεπτης μου!!χιχιιχιχ
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Ινάκο ....περιμένουμε νέα από το γιατρό να μας πείς!!Κ ναι σου πάει το μαλλί έτσι.......................όντως!!!!Χαρά καλά λέει η Σοφία κούκλα είσαι και να σου πώ τι τέλειο πλακάκι είναι αυτό στο καθρέπτη???σε πιο χώρο βρίσκεται???
Σοφία μπάνιο εμείς με το λάστιχο............... και συγχαρητήριαααααααααα βρε με το καλό η επιστροφή στη πατρίδα!!!!
vgog65 έγραψε:καλά Χαρά προσκυνώ στο ταλέντο και την εφευρηκότητα σου...μιλάμε....είναι τέλεια σύνθεση!!!!!Θα μπώ να δώ .....και τις υπόλοιπες ...μιλάμε είναι τέλειο!!!!
Γειά σου Χριστινάκι, εγώ στη φώτο σου βλέπω μία κούκλα με ένα λουλουδι στο χέρι σε ένα κέντρο εκδηλώσεων που μοιαζει φανταστικό. Στο γάμο νομίζω είσαι...Kristinaki έγραψε:κοριτσια μια ερωτηση. στη φωτο μου βλεπετε ενα ξενοδοχειο με πίσινα;; γιατι εγω βλεπω!!! λετε να τρελλαθηκα και να βλεπω εξωτικα μερη;;;
giotaki2 έγραψε:Βέβαια τα λέει πάντα με καλό τρόπο δε σε θήγει όπως και να΄χει όμως στα λέει. Μου κάνει εγώ σαν να είσαι γυναίκα μου στο λέω θα νιώσεις καλύτερα θα δεις, δε θα χεις πρόβλημα και με τα πόδια σου.. μα λέω γιατρέ ούτε τώρα έχω μια χαρά είμαι, ε λέει δεν έχεις τώρα θα έχεις σε 15 μέρες..
Μετά λέει μη φοβάσαι και με δίαιτα μια χαρά θα ναι το παιδί δε παθαίνει τίποτα είδες λέει είναι μια χαρα.
Κι εσυ μια χαρα είσαι να κινήσαι να κάνεις πράγματα.
Του λέω ξέρεις πόσο εύκολα μπαίνουν μία φορά να ξεφύγεις και να φας πιτσα και παγωτο την αλλη μέρα +1 θα είσαι!
Λέει φάε και πιτσα και παγωτο αλλά την άλλη μέρα σαλάτα. Λεω κι εγω αισθάνομαι άσχημα τιο να κανω δε το ελέγχω.. Τεσπα συζήτηση ότι να ναι!!!
Έχω και τον Αποστόλη που ενώ στην αρχή με πίεζε να τρώω να μη λείψει τπτ στο γιο του τώρα μου λέει είδες κομμένα όλα τώρα.. δε ξαναέχει πατατακια, ψωμι το ένα το άλλο συνήγορος του έγινε! Χριστιανέ μου του λέω μαζί δε τρώμε κάθε φορά δε βλέπεις τι τρώω?
Πήγαμε το βράδυ για μπύρα και με κοιτούσε με μισό μάτι αν απλωνα το χέρι στα πατατάκια σόου....
Σας ζάλισα πρωϊνιάτικα, sorry ήθελα να τα πω αν ξεθυμάνω.
Οπότε σας το ανακοινώνω από σήμερα δίαιτα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης