Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα ρε χαρα!!!!που ειναι τα κιλααααα??????????????θες να με τρελλανεις???????????????

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara64 έγραψε:καλημερα Ινα μου...αντε τυχερουλα θα το δεις το μπεμπε παλι..ζηλευωωωω θελω κ εγωωωω!!!

αλλαξα κ εγω φωτο κοριτσακια να δειτε πως εγινε η κοιλουμπα μου αν κ απ οτι βλεπω μαλλον αδυνατιζει ο καθρεπτης μου!!χιχιιχιχ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 654316

ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ .... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 654316

τελεια η φωτο !!!

Ευχαριστω Μαριανθη μου ... ειναι το φυσικο μου ... και νομιζω οτι το φυσικο μας χρωμα μας ταιριαζει καλυτερα απ ολα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου,ινα!!!!οντως το καστανο ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 90233 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 90233

inakriti

ετσι ειναι Σοφακι μου ... !!! την καλημερα μου και σε σενα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Ινάκο ....περιμένουμε νέα από το γιατρό να μας πείς!!Κ ναι σου πάει το μαλλί έτσι.......................όντως!!!!Χαρά καλά λέει η Σοφία κούκλα είσαι και να σου πώ τι τέλειο πλακάκι είναι αυτό στο καθρέπτη???σε πιο χώρο βρίσκεται???
Σοφία μπάνιο εμείς με το λάστιχο............... Mad Mad και συγχαρητήριαααααααααα βρε με το καλό η επιστροφή στη πατρίδα!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου αλλα οπως ειπα κατι κοβει.....ο καθρεπτης????ο φακος????δεν ξερω παντως εγω με βλεπω τεραστια!!! confused confused

ναι Μαριανθακο αν ερθουμε θα σε παρω να βρεθουμε!! Very Happy Very Happy

Ινα μου κ εμενα μου αρεσεις πολυ πολυ με τα καστανα!! Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πιο λαστιχο....με τον κουβαααααααα!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα Ινάκο ....περιμένουμε νέα από το γιατρό να μας πείς!!Κ ναι σου πάει το μαλλί έτσι.......................όντως!!!!Χαρά καλά λέει η Σοφία κούκλα είσαι και να σου πώ τι τέλειο πλακάκι είναι αυτό στο καθρέπτη???σε πιο χώρο βρίσκεται???
Σοφία μπάνιο εμείς με το λάστιχο............... Mad Mad και συγχαρητήριαααααααααα βρε με το καλό η επιστροφή στη πατρίδα!!!!

λοιπον αν καταλαβα λες για τον καθρεπτη δεν ειναι πλακακι ειναι στο σαλονι μου στην τραπεζαρια κ τον εχω φτιαξει μονη μου ειναι ξυλο κανονικα αλλα τον εντυσα με μαυρο βελουδο κ κολλησα μια τρεσα με στρας!!εχω κ αλλες φωτο απο το σπιτι στο fb για να δεις!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά Χαρά προσκυνώ στο ταλέντο και την εφευρηκότητα σου...μιλάμε....είναι τέλεια σύνθεση!!!!!Θα μπώ να δώ .....και τις υπόλοιπες ...μιλάμε είναι τέλειο!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:καλά Χαρά προσκυνώ στο ταλέντο και την εφευρηκότητα σου...μιλάμε....είναι τέλεια σύνθεση!!!!!Θα μπώ να δώ .....και τις υπόλοιπες ...μιλάμε είναι τέλειο!!!!

ευχαριστω πολυ...η διακοσμηση κ το μαγειρεμα ειναι οι 2 ερωτες μου ολο το σπιτι μου το εχω σχεδιασει μονη μου απο τα επιπλα μεχρι κ τα φωτιστικα!τοτε φυσικα ειχαμε κ την οικονομικη δυνατοτητα να κανουμε καποια πραγματακια τωρα το δωματιο της μπουμπους θελουμε να φτιαξουμε κ παλι οι γονεις μου (απ οτι βλεπω)θα μας βοηθησουν!!

marianthi_m

marianthi_m
New photo και απο μένα!! Σοφάκι ζήλεψα!!! Μεγάλωσε η κοιλούμπα???

Χαρα μπράβο! πολυ δημιουργική σε βρίσκω!

http://www.creativebeez.gr

inakriti

Mαριανθη τελεια η κοιλιτσα .... και εσυ μοντελακι !!!! Very Happy

marianthi_m

marianthi_m
ευχαριστω Ίνα Embarassed Very Happy Very Happy Very Happy
πρεπει να μας δώσουν βραβείο στο φορουμ! η καλυτερη ομάδούλα!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια έκανα εξέτασ γενική αίματος και ούρων....και πήρα να μάθω τα αποτελέσματα και μου λέει οτι αιμοσφαίρια τα λευκά φαντάζομαι είναι ανεβασμένα 12500 το όριο είναι 11500 γιατρό έχω Δευτέρα....σαφώς.....θα τα δείξω τότες σαφώς αλλα΄ξέρει καμία να αγχωθώ ας πούμε!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Bίκυ μου δε νομίζω.. μην αγχώνεσαι... και εμενα κάποιες τιμές βγαίνουν εκτός ορίων αλλά ο γιατρός δε μου έχει πει κατι... ίσως είναι φυσιολογικο... αν ανυσηχεις πες στο μικροβιολογικό να στειλουν fax στη γιατρό να τα δει...

giotaki2

giotaki2
hello και πάλι!επέστρεψα αφού χάλασα 20 εουρος σε ταχι, αλλά τουλάχιστον η δουλειά μου έγινε.

Ινάκο καλή επιτυχία το απογευμα στο γιατρούλη εύχομαι όλα να είναι τέλεια και να έχει κέφια ο μικρούλης να τον χαρείς!

Χαρά και Μαριάνθη τέλειες οι φώτος, όμορφες κοιλουμπίτσες μωρε... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 990599

Α Χαρά δε ξέρω άμα στο πα στη φώτο πρώτα προσεξα τον καθρέπτη και μετά εσένα Laughing
Είναι τέλειος και τον θέλω............................
Καλά διάβασα ότι τον έκανες και μόνη σου τρελανέ μας.. αν τον βαρεθεις πες να σου στείλω διεύθυνση χαχαχα Τέλειος τι να πω..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθη μου τελεια η κοιλιτσα κ η φωτο!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 990599 εχεις περιθωριο να φας κ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 334589 κ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 884648 κ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 912791 κ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 597524 κ ασε σε εμας τα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 503471 κ τους Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 26 525820

giotaki2

giotaki2
Βικάκο μην ανχώνεσαι μωρε δεν είναι τόσο σημαντικά αυτά, θα στο πει και η γιατρός. Άσε που παίζει να ναι και φυσιολογικά λογο εγκυμοσύνης.

marianthi_m

marianthi_m
ευχαριστω κορίτσια! Χαρα πολυ γέλασα με τη παρέλαση λιχουδιών!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας γλυκουλες. ευχομαι ολα καλα σε ολες σας!! εγω αργησα να ξυπνησω μιας και τα χαραματα με πηρε ο υπνος. δε βολευομαι με τιποτα με τη κοιλουμπα και φοβαμαι μη πονεσω το μωρακι αν κοιμαμαι μπρουμυτα...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι μου ευχαριστω πολυ!!μακαρι να ειχα την δυνατοτητα να κανω αλλαγες κ θα σου τον εστελνα!!

Βικακι κ εμενα απ οτι μου εχει πει ο γιατρος ξερω οτι ολες οι τιμες ανεβαινουν φουλ γιατι κ εγω εχω θεμα γενικα με τη χολιστερινη κ μου ειπε να μην κανω καμια εξεταση γιατι δεν θα ειναι φυσιολογικες!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μια ερωτηση. στη φωτο μου βλεπετε ενα ξενοδοχειο με πίσινα;; γιατι εγω βλεπω!!! λετε να τρελλαθηκα και να βλεπω εξωτικα μερη;;;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Χριστινακι μου!!
μαρτυριο ο υπνος βρε κοριτσια κ που να παμε κ στον 8ο-9ο δεν θα κοιμομαστε καθολου?? confused confused

giotaki2

giotaki2
Kristinaki έγραψε:κοριτσια μια ερωτηση. στη φωτο μου βλεπετε ενα ξενοδοχειο με πίσινα;; γιατι εγω βλεπω!!! λετε να τρελλαθηκα και να βλεπω εξωτικα μερη;;;
Γειά σου Χριστινάκι, εγώ στη φώτο σου βλέπω μία κούκλα με ένα λουλουδι στο χέρι σε ένα κέντρο εκδηλώσεων που μοιαζει φανταστικό. Στο γάμο νομίζω είσαι...

Αν θες να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει θα δούμε κι εμείς άλλα Razz

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Βέβαια τα λέει πάντα με καλό τρόπο δε σε θήγει όπως και να΄χει όμως στα λέει. Μου κάνει εγώ σαν να είσαι γυναίκα μου στο λέω θα νιώσεις καλύτερα θα δεις, δε θα χεις πρόβλημα και με τα πόδια σου.. μα λέω γιατρέ ούτε τώρα έχω μια χαρά είμαι, ε λέει δεν έχεις τώρα θα έχεις σε 15 μέρες..
Μετά λέει μη φοβάσαι και με δίαιτα μια χαρά θα ναι το παιδί δε παθαίνει τίποτα είδες λέει είναι μια χαρα.
Κι εσυ μια χαρα είσαι να κινήσαι να κάνεις πράγματα.
Του λέω ξέρεις πόσο εύκολα μπαίνουν μία φορά να ξεφύγεις και να φας πιτσα και παγωτο την αλλη μέρα +1 θα είσαι!
Λέει φάε και πιτσα και παγωτο αλλά την άλλη μέρα σαλάτα. Λεω κι εγω αισθάνομαι άσχημα τιο να κανω δε το ελέγχω.. Τεσπα συζήτηση ότι να ναι!!!

Έχω και τον Αποστόλη που ενώ στην αρχή με πίεζε να τρώω να μη λείψει τπτ στο γιο του τώρα μου λέει είδες κομμένα όλα τώρα.. δε ξαναέχει πατατακια, ψωμι το ένα το άλλο συνήγορος του Twisted Evil έγινε! Χριστιανέ μου του λέω μαζί δε τρώμε κάθε φορά δε βλέπεις τι τρώω?
Πήγαμε το βράδυ για μπύρα και με κοιτούσε με μισό μάτι αν απλωνα το χέρι στα πατατάκια σόου....

Σας ζάλισα πρωϊνιάτικα, sorry ήθελα να τα πω αν ξεθυμάνω.
Οπότε σας το ανακοινώνω από σήμερα δίαιτα! Very Happy

Γιωτακι μου συγχαρητηρια για το νινι σου τι ωραια!!! μια χαρουλα το μικρο σου!!
αχ τι μου θυμησες που ειπες για πιτσα και παγωτο. ελεος μαζι μου κοριτσια εκτες στις δυο το πρωι θυμηθηκα οτι ηθελα πιτσα , εφαγα, μετα καταβροχθησα δυο παγωτα και μετα ενιωθα γουρουνι... ωρες ωρες δε με σταματα τιποτε οσο αφορα το φαι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις