Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Χαρούλι......!!!Μια χαρά είσαι κράτα γερά.....!!!!Είσαι η ελπίδα μας!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.](με τα κιλά)

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Γεια σου ρε Σοφάκι μεσ'την ενέργεια είσαι!!! Ωραία η φώτο!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 215994

Κι εγώ, θα μουν αχάριστη να πω ότι στερήθηκα κάτι στην εγκυμοσύνη τουλάχιστον το απόλαυσα! (ε, μέχρι τώρα... καλά ήταν! κοντεύουμε και 8ο Very Happy )

ο μπεμπης ειναι 1,300.βαλε αλλο τοσο ο σακος...πλακουντας κτλ....ε φτασαμε τα 4 κιλα!ε να μη παρει κατι και η μαμα?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μια χαρα φαινοντε τα κιλακια εχω κανει κατι μπουτια κ στηθος παναγια μου!! κ εχω κ αυστηρο γιατρο που μου ειπε να παρω μεχρι 12!!!!πως θα τα καταφερω να παρω μονο 3 στους επομενους μηνες???πρεπει να πεθανω της πεινας!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι καλοκαιρι...δε θα παιρνουμε τοσα εμεις!φρουτακια και λαχανικα!ε κοντευουμε κιολας!
εμενα που η πιεση ειναι στα ταρταρα τι να τη κανω? 10 με 5.5 στα καλυτερα!ειπε να μη κοψω καθολου το αλατι γιατι απο τη ζεστη πεφτει 8 με 4!ουφ!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχα εμένα μου είχε πει μέχρι 5 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Ανεκδοτάκι!

Σας αφήνω γλυκιές μου πάω για την κωλοάδεια έχω να ανέβω και Πήλιο θα τα πούμε μετα, καλή συνέχεια.... τα φιλιά μου (και του μπέμπη) Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 417472

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσιγα κομενα το φαι σα ,εγο ξεχασα ποσ μιριζι το ψομι ,πατατακιγα κ τλ, σινιτισα δεν μπιραζι αρκι να ινε ο μπεμπισ καλα κε να περν ι οτι πρεπι, Σοφακι μυ τελεα κιλιτσα

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα ρε Σοφάκο για αυτό ζαλίζεσαι...ρε συ!!!
Εγώ χαίρω άκρας υγείας και άκρα φαγείας Laughing!!!!
Θα πάω Σ/Κ να εφοδιαστώ με φρούτα δεν γίνεται ....εντωμεταξί εγώ το μόνο θέμα που δεν έχω ρυθμίσει είναι η τουαλέτα οπόταν έχω μια δικαιολογία και από εκεί....!!!!
Γεια σου Γιωτάκοοοοοοοοοοο μου!!!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Έλα ρε Σοφάκο για αυτό ζαλίζεσαι...ρε συ!!!
Εγώ χαίρω άκρας υγείας και άκρα φαγείας Laughing!!!!
Θα πάω Σ/Κ να εφοδιαστώ με φρούτα δεν γίνεται ....εντωμεταξί εγώ το μόνο θέμα που δεν έχω ρυθμίσει είναι η τουαλέτα οπόταν έχω μια δικαιολογία και από εκεί....!!!!
Γεια σου Γιωτάκοοοοοοοοοοο μου!!!!
Βικιακι μου καλιμερα ,μου ιπε γατροσ απαρετιτα καθε μερα τυαλετα, περνο γαλ,μαγνισιασ κε ινε ολα οκ προι βραδι μια κυταλια συπασ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω βικακο ενα παραξενο πραγμα και ειναι ολα νορμαλ με το θεμα της τουαλετας....αλλα τρωω πολλα φρουτα.φτου φτου να μη με ματιαξω!παντως για ν'ανεβασω πιεση μηπως να μιλησω με τη πεθερα?αλλα γαμωτο και αυτη ηρεμησε!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι κ εμενα η πιεση μου εκει ειναι κ εμενα μου ειπε να τρωω αλατι αλλα εγω ποτε δεν εβαζα πολυ στα φαγητα μου κ δεν βαζω παραπανω ουτε τωρα ισα ισα που οπου μπορω το αποφευγω κιολας καλυτερα να ζαλιζομαι παρα να κανω κατακρατηση χιχιχιχι!!!!

Ναταλακι καλημερα τι να πεις κ εσυ καημενουλα μου...που δεν τρως κ τιποτα!

Μαριανθη μου που καλα θα πας??

Βικακι μου δεν βλεπω ανταποκριση για τη συναντηση!!μονο η Ναταλια μπορει αλλα κ αυτη στο σπιτι γιατι δεν την αφηνει ο γιατρος πολλα πολλα!!

Γιωτακι Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 417472

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου ρε Ναταλάκι και εγώ παίρνω ένα σιροπάκι...αλλά μου είπε με ρέγουλα η δικιά μου διότι αυτα φέρνουν συσπάσεις οπόταν έχει φοβηθεί το μάτι μου και μια παίρνω μια όχι!!!
Σοφάκο.....ούτε με τη πεθερά δνε έχεις ελπίδα.....πακέτο!!!Πότε πάς γιατρό εγώ έκλεισα Δευτέρα 15:15 Laughing ανυπομονώωωωωωωω αντε να το δούμε το αντράκι μου μωρέ!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλυτερα κατακρατηση χαρα μου,παρα να πεσω πουθενα!!!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:Σοφακι κ εμενα η πιεση μου εκει ειναι κ εμενα μου ειπε να τρωω αλατι αλλα εγω ποτε δεν εβαζα πολυ στα φαγητα μου κ δεν βαζω παραπανω ουτε τωρα ισα ισα που οπου μπορω το αποφευγω κιολας καλυτερα να ζαλιζομαι παρα να κανω κατακρατηση χιχιχιχι!!!!

Βικακι μου δεν βλεπω ανταποκριση για τη συναντηση!!μονο η Ναταλια μπορει αλλα κ αυτη στο σπιτι γιατι δεν την αφηνει ο γιατρος πολλα πολλα!!

Γιωτακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οι περισότερες που είναι και Αθήνα είναι στην ξεκούραση λόγω συσπάσεων...οπόταν βλέπουμε ....!!!Κ εγώ να σου πώ την αλήθεια επειδή έχω βαρύνει δεν είμαι και για πολλά πολλά...δηλαδή αν κανονίζαμε θα έχωνα τον άντρα μου να με πηγαινοφέρει.....!!!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Γεια σου ρε Ναταλάκι και εγώ παίρνω ένα σιροπάκι...αλλά μου είπε με ρέγουλα η δικιά μου διότι αυτα φέρνουν συσπάσεις οπόταν έχει φοβηθεί το μάτι μου και μια παίρνω μια όχι!!!
Σοφάκο.....ούτε με τη πεθερά δνε έχεις ελπίδα.....πακέτο!!!Πότε πάς γιατρό εγώ έκλεισα Δευτέρα 15:15 Laughing ανυπομονώωωωωωωω αντε να το δούμε το αντράκι μου μωρέ!!!!
Βικακι δεν μου ιπε τιποτα γα τιν γαλα μαγνισιασ οτι φερνι σισπασισ περνο απο 12 εβδομαδον

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο τις 16 ο γιωργος θα εχει αδεια.να δουμε που θα ειμαστε και θα παμε!εγω την ειδα τη προηγουμενη βδομαδα και γι'αυτο ειμαι χαλαρη!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι κατι ασχετο που μου ηρθε τωρα!!αν θα πατε Σαλονικα εχεις γιατρο εκει???γιατι ειχε η αδερφη μου εναν τελειο στην Περαια που ειναι κ κοντα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:
xara64 έγραψε:Σοφακι κ εμενα η πιεση μου εκει ειναι κ εμενα μου ειπε να τρωω αλατι αλλα εγω ποτε δεν εβαζα πολυ στα φαγητα μου κ δεν βαζω παραπανω ουτε τωρα ισα ισα που οπου μπορω το αποφευγω κιολας καλυτερα να ζαλιζομαι παρα να κανω κατακρατηση χιχιχιχι!!!!

Γιωτακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οι περισότερες που είναι και Αθήνα είναι στην ξεκούραση λόγω συσπάσεων...οπόταν βλέπουμε ....!!!Κ εγώ να σου πώ την αλήθεια επειδή έχω βαρύνει δεν είμαι και για πολλά πολλά...δηλαδή αν κανονίζαμε θα έχωνα τον άντρα μου να με πηγαινοφέρει.....!!!!

ναι το ξερω αλλα μετα αν γεννησουμε κιολας (με το καλο φυσικα) δεν θα βρεθουμε γιατι θα χειμωνιαζει κ θα εχουμε κ τα νινακια!!μακαρι να βολεψει κ να βρεθουμε!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω γιατρο,χαρα μου!σ'ευχαριστω!!!!
πηρα τηλ το διαμεσολαβητη μας για τη μεταθεση....τον εχω για να μαθει ποτε θα βγουνε!και του ειπανε πως εμεις θα παμε σαλονικααααααααααααααα!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 215994

marianthi_m

marianthi_m
Σοφάκι τέλεια κοιλίτσα!

Χαρα μου θα πάω στο εξοχικό μου στην Πελοπόννησο.. είναι σε έναν οικισμό λίγο μετά την Ακράτα.. δε ξέρω αν γνωρίζεις την περιοχή... είναι πολύ ωραία και κοντά...

http://www.creativebeez.gr

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εχω γιατρο,χαρα μου!σ'ευχαριστω!!!!
πηρα τηλ το διαμεσολαβητη μας για τη μεταθεση....τον εχω για να μαθει ποτε θα βγουνε!και του ειπανε πως εμεις θα παμε σαλονικααααααααααααααα!!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 215994

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 654316 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 654316 τελειαααααα μπραβο ...ειδες αξιζε η αναμονη τελικα!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 328109

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Σοφάκι τέλεια κοιλίτσα!

Χαρα μου θα πάω στο εξοχικό μου στην Πελοπόννησο.. είναι σε έναν οικισμό λίγο μετά την Ακράτα.. δε ξέρω αν γνωρίζεις την περιοχή... είναι πολύ ωραία και κοντά...

ναι κοριτσακι μου..εχω παει κ ακρατα απ οτι θυμαμαι ειναι καλα τα νερα εκει ε??μωρε ο αντρας μου θελει να πηγαινουμε μαυρο λιθαρι Σαρωνιδα γιατι εχει τρελα με τις ρακετες κ ειναι ολοι οι πορωμενοι εκει Mad Mad αλλα εγω ετσι οπως ειμαι τωρα δεν ειμαι για εκει!!μακαρι να αποφασισει καμια φορα να ερθουμε προς τα κει!!

inakriti

Καλημερα κοριτσια μου ..βλεπω ολες μια χαρα ειστε και πολυ χαιρομε!!!

Γιωτακι τελεια το αντρακι σου ... μεγαλωνουν στο απσε σβησε ...

εχω και εγω σημερα το απογευμα γιατρο να τον δουμε και ολα τα συναφη!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ !!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την inakriti στις Πεμ Ιουλ 05, 2012 1:04 am, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιμενουμε τις επισημες τωρα!
και η πεθερα απο Πελοποννησο ειναι.απο κυπαρισσια! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Ινα μου...αντε τυχερουλα θα το δεις το μπεμπε παλι..ζηλευωωωω θελω κ εγωωωω!!!

αλλαξα κ εγω φωτο κοριτσακια να δειτε πως εγινε η κοιλουμπα μου αν κ απ οτι βλεπω μαλλον αδυνατιζει ο καθρεπτης μου!!χιχιιχιχ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 654316

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Ινάκι!! Ειδα φωτο σου στο fb και σου πάει και το καστανο! κούκλα κουκλα!!

Σόφία τέλεια με τη μετάθεση μπράβο!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 25 654316

Χαρα είναι καλό το νερό... απο ρακέτες είναι δύσκολο γιατί έχει πετραδάκι και όχι άμμο.. αλλά καποιοι παίζουν και εκει... αν το αποφασίσετε να έρθετε πάρε με τηλ!!! θα σ στειλω πμ

http://www.creativebeez.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις