Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια... ξυπνήστε Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 215994
θέλω λίγη παρεούλα γιατί σε κανα δύωρο θα βγώ πάλι για δουλειές, έχω να πάω στρατόπαιδο κ στη δουλειά για την κωλοαναρρωτική βαρέθηκα πια αυτό το τρέξιμο είμαι και πολύ κουρασμένη από χτες... δε σε νιώθει κανείς ρε παιδί μου...

Σοφούλι σχολείο ε, πω ρε φιλενάδα μήνες ολόκληρους τον έχανα εκεί στην Ξάνθη και έκανα κανα δυο τρεις βδομαδες να τον ξαναδω... και να τα έξοδα.. πολύ σχολειο.. μιλάμε τα μάθανε όλα... Razz
Υπομονή ελπίζω να 'ναι για μια μέρα και να γυρίσει..
Όλα καλά να πάνε εύχομαι με τις μεταθέσεις πιάνεται για αναγκαία η δικιά σας τι να πω.. δυσμενής είναι. Μήπως αν έκανε αίτηση να βάλει μόνος του τα έξοδα βοηθούσε? Ή ούτως η άλλως έτσι γίνεται πλέον δε ξέρω?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα γιωτακι!!!!
καταρχην περιμενω νεα για τον μπουγελοφατσα!!!!!
ειμαστε με πολλα μορια για να φυγουμε...δε τα γραφω αναλυτικα!δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε αιτηση να φυγουμε με δικα μας εξοδα.1100 ευρω θα χασουμε!απο σχολεια αλλο τπτ.λογω ειδικοτητας συνεχεια περνανε!ειναι τεχνιτης τροχοφορων οχηματων!
ο κουμπαρος παει σχολειο 3 βδομαδες λιτοχωρο!αλλη πικρα και απο κει!ουφ!αναμενουμε!

giotaki2

giotaki2
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 49454 το μωράκι μας μια χαρο΄λα είναι μωρε, μεγαλώνει..
1.300 είναι τώρα και είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ καλό και θα γενηθεί πάνω από 3 κ. (το καλό που του θέλω μη τα ξεπεράσει και πολύ...)
Είχε το κεφαλάκι του κάτω και τα ποδαράκια του σταυρωμένα και συνέχεια κλοτσούσε στον υπέρηχο του χαλούσαμε την ηρεμία του κύριου... Είναι ανάποδα για αυτό με είχε ταράξει τις τελευταίες μέρες εκεί ψηλά.
Μας έδειξε και το προσωπάκι και το πουλάκι του φαινόταν πολύ καθαρα! Shocked
Όλα καλά είπε και υγρό έχει και ο τραχηλος καλός και τροφοδοτείται μια χαρα.
Τα άσχημα ήρθαν όταν ρώτησε για τα κιλά... Του λέω γιατρε μη με ρωτάς καλύτερα.. Έλα λεει πες πόσα σύνολο.
Γύρω στα 9 του λέω... (που να έλεγα 12???) φρίκαρε ο ντοκ. τρελάθηκε ακούγεται και ένα ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη από τη μαία που έγραφε πιο πέρα... καλά λέω που να τους έλεγα την αλήθεια!
Για να μη τα πολυλογώ μου είπε δίαιτα και αν είναι δυνατόν να έχω χάσει 1-1.5 κ. ως τις 25 που έχουμε ραντεβού Rolling Eyes Άντε να το καταφέρεις δηλαδή αυτό 1+3 που έκρυψα=4 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 328109 έρε γλέντια....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι καλα!!!!εμας θα βγει μικρουλα μωρε!βαρια βαρια 3 κιλα....ε 2700 την υπολογιζει ο ντοκ!
οσο για τα κιλα και η μαια τι πεταχτηκε?δεν εκανε αυτη παιδια?????

giotaki2

giotaki2
Βέβαια τα λέει πάντα με καλό τρόπο δε σε θήγει όπως και να΄χει όμως στα λέει. Μου κάνει εγώ σαν να είσαι γυναίκα μου στο λέω θα νιώσεις καλύτερα θα δεις, δε θα χεις πρόβλημα και με τα πόδια σου.. μα λέω γιατρέ ούτε τώρα έχω μια χαρά είμαι, ε λέει δεν έχεις τώρα θα έχεις σε 15 μέρες..
Μετά λέει μη φοβάσαι και με δίαιτα μια χαρά θα ναι το παιδί δε παθαίνει τίποτα είδες λέει είναι μια χαρα.
Κι εσυ μια χαρα είσαι να κινήσαι να κάνεις πράγματα.
Του λέω ξέρεις πόσο εύκολα μπαίνουν μία φορά να ξεφύγεις και να φας πιτσα και παγωτο την αλλη μέρα +1 θα είσαι!
Λέει φάε και πιτσα και παγωτο αλλά την άλλη μέρα σαλάτα. Λεω κι εγω αισθάνομαι άσχημα τιο να κανω δε το ελέγχω.. Τεσπα συζήτηση ότι να ναι!!!

Έχω και τον Αποστόλη που ενώ στην αρχή με πίεζε να τρώω να μη λείψει τπτ στο γιο του τώρα μου λέει είδες κομμένα όλα τώρα.. δε ξαναέχει πατατακια, ψωμι το ένα το άλλο συνήγορος του Twisted Evil έγινε! Χριστιανέ μου του λέω μαζί δε τρώμε κάθε φορά δε βλέπεις τι τρώω?
Πήγαμε το βράδυ για μπύρα και με κοιτούσε με μισό μάτι αν απλωνα το χέρι στα πατατάκια σόου....

Σας ζάλισα πρωϊνιάτικα, sorry ήθελα να τα πω αν ξεθυμάνω.
Οπότε σας το ανακοινώνω από σήμερα δίαιτα! Very Happy

giotaki2

giotaki2
sofouli έγραψε:τι καλα!!!!εμας θα βγει μικρουλα μωρε!βαρια βαρια 3 κιλα....ε 2700 την υπολογιζει ο ντοκ!
οσο για τα κιλα και η μαια τι πεταχτηκε?δεν εκανε αυτη παιδια?????
Άντε ντε δε ξέρω τόσο τραγηκό της ακούστηκε το +9 που να λεγα +12 δηλαδή θα λιποθυμούσαν χαχαχαχα τι να πω...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χωρις πατατακια και γαριδακια?τστστστστστσ!!!!!!!!αρνουμε να τα κοψω!!!!!!!!!!!!!οπως και τη πορτοκαλα!!!!!!αρνουμε!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
οι συναδελφοι του γιωργου με κοροιδευουνε γιατι ζηταω συνεχεια καρπουζι!ε ο καλος μου φροντισε να τους ενημερωσει και ολοι με πειραζουνε στο δρομο!

giotaki2

giotaki2
sofouli έγραψε:χωρις πατατακια και γαριδακια?τστστστστστσ!!!!!!!!αρνουμε να τα κοψω!!!!!!!!!!!!!οπως και τη πορτοκαλα!!!!!!αρνουμε!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
οι συναδελφοι του γιωργου με κοροιδευουνε γιατι ζηταω συνεχεια καρπουζι!ε ο καλος μου φροντισε να τους ενημερωσει και ολοι με πειραζουνε στο δρομο!
Γράφτους μωρέ τι ασχολείσαι?
Κι εγώ κάθε βράδυ καρπούζι χτυπάω (μου χει κολλήσει) και ο μάκης δίπλα πιτόγυρο κατάλαβες? και δεν ανεβαίνει η δικιά του ζυγαριά αλλά η δικιά μου...
ΠΟΣΗ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???

Και τα πατατακια και οι άλλες μαλακιούλες που παίζουν στο σπίτι δικές του αγορές είναι εγώ παλιά δεν τα αγγιζα δε μου άρεσαν ούτε τα αναψυκτ. αλλά αν τα φέρνει δίπλα σου κάθε βράδυ θα πάρεις δε μπορεί.. συνηθίζεις κι εσύ μετα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α δε μ'απασχολει!!!!!!!!!!ας κατσουνε αυτοι μονοι και χωρις να τρωνε χαζουλικα!!!!!!!!!!!εγω με τοσες υπηρεσιες και στερηση?ε οχι φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Σοφάκι μου Ναταλάκι και Γιωτάκο!!!
Σοφάκο ακόμη οι μεταθέσεις τι κωλοκράτος ρε φίλε..εκεί να σε έχουν στη τσίτα χωρίς λόγο!!!
Γιωτάκο ο γιός μια χαρά ρε συ........μπράβο....το καλούλι μου.....εμένα ρε φίλε δεν μου λέει για τα κιλά η δικιά μου μου λέει αλλά οχι και δίαιτα....δεν μου την έχει αναφέρει ακόμης κάτσε να πάω Δευτέρα και θα σου πώ εγώ νηστεία θα με βάλει...+16 είμαι μάλλον....ανεβαίνω σταθερά!!!Κρίμαααααααααααααα!!!

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Βικάκο!!!!
Τι να κάνουμε διαιτα - δίαιτα ότι πει ο ντοκ. Το θέμα είναι τα χω λίγο χαμένα δε ξέρω από που να ξεκινήσω χαχαχααχα τι να πρωτο κόψω...
Ναι το αγγελούδι μου μια χαρά είναι!
Αντε φτάνουν οι μερούλες και για σένα να πας να τ δεις το καμάρι σου..
Δε μου ανέφερε τιποτα για ντοπλερ και απο όσο έμαθα αυτός δε ζητάει σε καμία γιατί το κοιτάει κάθε φορά που πάμε για εξέταση οπότε οκ.
Και για την καμπύλη μου είπε τέλεια είναι.

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 215994

Τι κάνετε? Εγω ετοιμάζω βαλίτσες!

Μπραβο Γιωτακι πολύ χαρηκα που ο μικρός μια χαρα! όσο για τη δίαιτα τι να πω.. φρουτάκια, σαλάτες... είναι και καλοκαίρι τωρα και είναι πιο εύκολο...

Τι νέα? Είχε καμία αλλη γιατρό??

Εμενα εχει ζωηρεψει ο μικρός! χθες το βραδυ που ξάπλωσα έκανε κωλοτούμπες! Γέλαγα μόνη μου!

http://www.creativebeez.gr

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάλι μου είπε θα κάνουμε.....οπωσδήποτε ντόπλερ.........!!!!Καμπύλη θα τη ρωτήσω για Δευτέρα αν θα κάνουμε.....τώρα για δίαιτα....έλα μου ντε από που να ξεκινήσουμε???από τα παγωτά από τα πατατάκια???από τα Γούδις από τις μπουγάτσες...τουλάχιστον θα έχω να λέω αργότερα οτι δόξα το θεό δεν πείνασα στην εγκυμοσύνη έφαγα καλά .... Wink

Καλημέρα Μαριάνθη ...πάρε ένα μεγάλο σακβογιάζ μεγάαααααααλο όμως να με πάρεις καταλάθος μαζί σου Rolling Eyes!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα βικακο και μαριανθη!!!!!!!!!!
εμεις γιατρο θα παμε απο βδομαδα εκτος αν κατεβουμε κατω και παμε στο δικο μας!ουφ με τις χαζομεταθεσεις!

giotaki2

giotaki2
marianthi_m έγραψε:Καλημέρα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 215994

Τι κάνετε? Εγω ετοιμάζω βαλίτσες!

Μπραβο Γιωτακι πολύ χαρηκα που ο μικρός μια χαρα! όσο για τη δίαιτα τι να πω.. φρουτάκια, σαλάτες... είναι και καλοκαίρι τωρα και είναι πιο εύκολο...

Τι νέα? Είχε καμία αλλη γιατρό??

Εμενα εχει ζωηρεψει ο μικρός! χθες το βραδυ που ξάπλωσα έκανε κωλοτούμπες! Γέλαγα μόνη μου!
Γεια σου Μαριανθάκο ετοίμασε κοίτα μη ξεχάσεις τπτ πάρε με κι εμένα μαζί να μπανιαρίζομαι κάθε μέρα που καλύτερο δεν έχω!!
Ρε έχουν τα φόρτε τους αυτή την περίοδο είναι πολύ ζωηρά δε φανταζόμουν ποτέ πως θα κλοσάνε έτσι.
Και μετακινούνται σα φιδάκια.. κι εμεις χαζευουμε την κοιλιά και γελάμε..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε κοβω τπτ και ας χτυπιουνται!!!!!!!!!!εμ ειμαι εδω πανω μονη εμ δε κανω σεξ εμ δε θα τρωω κιολας????????????ποσες απολαυσεις εχει πια η ζωη? Twisted Evil

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxxaxaxxa!!Πεθαίνω Σοφάκι....μια χαρά τα λές.....αλλά είσαι και άνετη από κιλά!!!Αλοίμονο σε μένα πρέπει να συμαζευτώ δεν γίνεται άλλο....δηλαδής που θα φτάσουμε....Γιώτα αρχίζω αγώνα συμπαράστασης αυτή τη βδομάδα και από την άλλη βδομάδα με βλέπω να αρχίζω κανονικό αγώνα πια!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας εβαλα τη κοιλουμπαααααααααααα μου!δεν ειναι τοσο ασπρη...εβαλα φιλτρο στο photoshop για να φαινεται μοντελιστικη! Wink

marianthi_m

marianthi_m
Koριτσια ελάτε!!!! hotel Marianthi!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 215994

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
Γεια σου ρε Σοφάκι μεσ'την ενέργεια είσαι!!! Ωραία η φώτο!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 215994

Κι εγώ, θα μουν αχάριστη να πω ότι στερήθηκα κάτι στην εγκυμοσύνη τουλάχιστον το απόλαυσα! (ε, μέχρι τώρα... καλά ήταν! κοντεύουμε και 8ο Very Happy )

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τέλειο κοιλουμπάκι..............τρελανέ μας με τα photoshop.........!!!!!
Μαριανθάκο κανονικά...!!!!Κάντο επάγγελμα...ειδικό ξενοδοχείο για έγκυούλες!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφου η δουλεια μου ειναι φωτοσοπου!!!!!!!!!!!!!!!!χιχι!!!!τοσα χρονια ομορφαινω αλλους...ε να μη με 'πειραξω' και εμενα λιγο? Wink

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 215994

Γιωτακι μια χαρουλα ο μπεμπακος σου!!

Σοφακι υπομονη βρε κοριτσι μου θα βγουν οι μεταθεσεις που θα πανε?? confused confused

αχ λετε για τα κιλα τι να πω κ εγω στην 24η με +9 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 24 606100 κ χωρις να τρωω πατατακια,τυροπιτες κ τετοια...που να μην προσεχα κιολας affraid affraid
εχει σταματησει κ το αερακι κ ειναι λιωσιμο!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρα,καλημερα!απο τις φωτο δε βλεπω να φαινονται τα +9!!!!!!!! tongue

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Χαρά......
Βρε μην ανχώνεσαι εσύ έχει να κάνει και με το ΔΜΣ πριν την εγκυμοσύνη εμένα με είδε που είμουν τροφαντούλα γι αυτό με εβαλε περιορισμό, έχεις περιθώριο αρκεί αν μην έχεις αυστηρό γιατρό!
Μαριανθη καλά σου λέει η Βίκυ κάνε ειδικούς ξενώνες για εγκυούλες προσοχή όμως θέλουμε όλα τα κομφορ είμαστε και απαιτητικές!!! Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις