Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
585 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 585 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Γεια σου ρε Χριστινάκι μου καλό....ναι φεύγω τρείς κανονικά....αλλά σήμερα έχει πολύ δουλεια και για να μην γίνει κανά μπέρδεμα με τισ παραδώσεις κάθομαι λίγο παραπάνω....!!!Πως είσαι ολά καλά????

Βικακι μου η ανιψια μαζι σου ειναι; εμαθε τιποτα η μπααα;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ειναι το θεμα Χριστινακι μου...οτι θα ερθει κ ο λογαριασμος του ρευματος κ θα ειναι κ πολυ τσιμπημενος!!εγω προσπαθω να το βαζω μεσημερι κ βραδυ που φοβαμαι κιολας να κοιμομαστε με ανοιχτες τις πορτες,τις αλλες ωρες το παλευω κ ριχνω συνεχεια νερο επανω μου!!!

δεν το ηξερα οτι δεν λειτουργρει ακομα κ οτι εχετε ρευμα απο αλλες χωρες...για ποτε λενε να ξαναφτιαχτει??

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:αυτο ειναι το θεμα Χριστινακι μου...οτι θα ερθει κ ο λογαριασμος του ρευματος κ θα ειναι κ πολυ τσιμπημενος!!εγω προσπαθω να το βαζω μεσημερι κ βραδυ που φοβαμαι κιολας να κοιμομαστε με ανοιχτες τις πορτες,τις αλλες ωρες το παλευω κ ριχνω συνεχεια νερο επανω μου!!!

δεν το ηξερα οτι δεν λειτουργρει ακομα κ οτι εχετε ρευμα απο αλλες χωρες...για ποτε λενε να ξαναφτιαχτει??

ναι καλη μου.. ηταν ζημια δισεκατομμυριων.. καταστροφη πληρης και του ηλ.σταθμου και της ναυτικης βασης..για να μην υπολογισουμε τις ανθρωπινες απωλειες που ηταν το χειροτερο απολα Crying or Very sad
δεν εχω ιδεα δε νομιζω να φτιαχτει ευκολα ετσι θεμα.. εχουμε ακομα ενα σταθμο αλλα ειναι πολυ παλιος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Τετ Ιουλ 04, 2012 3:40 pm, 1 φορά

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι φυσικα το χειροτερο ειναι που υπηρξαν θυματα!! Crying or Very sad
γενικα ομως θα εχουμε θεμα απο δω κ περα με το ρευμα κ το χειμωνα φυσικα με το πετρελαιο γιατι θα εχουμε κ το μωρο κ θα πρεπει να εχει ζεστη μεσα στο σπιτι...μας περιμενει δυσκολος χειμωνας!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 534787

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αυτο ειναι αληθεια Χαρα μου.. θα κανουμε τα παντα βεβαια να ειναι καλα και ζεστα τα νινακια μας...ειναι πολυ σημαντικο.. θα τα βγαλουμε περα.. καμια φορα σκεφτομαι τοσες οικογενειες απο τις οποιες πολλες ειναι απορες και φτωχες τα βγαζουν περα.. θα τα κατφερουμε και μεις..

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι από μένα!!!! Δεν προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω ότι γράψατε!!!!!
Είδα όμως ότι έχουμε καινούρια κορίτσια και τα καλωσορίζω με τη σειρά μου!!!
Βγήκα για λίγο σήμερα και έγινα χάλια από τη ζέστη... πως θα περάσει αυτό το καλοκαίρι Sad Sad
Δυστυχώς κανονική σύνδεση δεν έχουμε ακόμα και να δω και πότε θα έχουμε....... χωρίς ιντερνετ, τηλέφωνο και με κούτες στο σπίτι γκρρρρ...........

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Δεσποινακι. πως εισαι; χαλαρωνεις τις διακοπουλες σου;

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν θα το έλεγα Χριστινάκι...ακόμα παλεύουμε με τη μετακόμιση.....επίσης, μου έχουν κάνει λάθος τα ένσημα και δεν μπορώ να βγω ταμείο ανεργίας ...τρέχω από ικα σε οαεδ και από οαεδ σε πρωτοβάθμια και όλοι μου λένε τα δικά τους..... οτι διόρθωσαν το λάθος απλά θα αργήσει να φανεί στο σύστημα...χάος!!!!! Γενικότερα τα νεύρα μου κρόσσια!!!
Εσύ πως τα περνάς?

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xara64 έγραψε:Καλημερα Κατερινακι,Ινα

Ινα μου μηπως εχεις εσυ καποιο νεο απο την Τανια??

οχι Χαρα μου ...την επαιρνα καποια στιγμη αλλα δεν το σηκωνε και δεν επεμεινα πολυ...δεν θελω να ενοχλω στην κατασταση που ειναι ... θα ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:
xara64 έγραψε:Καλημερα Κατερινακι,Ινα

Ινα μου μηπως εχεις εσυ καποιο νεο απο την Τανια??

οχι Χαρα μου ...την επαιρνα καποια στιγμη αλλα δεν το σηκωνε και δεν επεμεινα πολυ...δεν θελω να ενοχλω στην κατασταση που ειναι ... θα ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη

καλα εκανες κοριτσακι μου ειναι λογικο δεν ειναι κ ευκολη η θεση σου κ σε καταλαβαινω οτι δεν θελεις να γινεσαι κ ενοχλητικη,απλα επειδη εισαι η μονη που εχεις το κινητο της κ μπορεις να ερθεις σε μια επαφη γ αυτο κ σε ρωτησα!!

katerina1

katerina1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
to eho akousei kai ego oti panakriva to plironoun ton ilektrismo ekei kato,.

kai ehoun na antimetopisoun tora kai tin troika opos mas tin pesan kai emas,.,

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoina83 έγραψε:δεν θα το έλεγα Χριστινάκι...ακόμα παλεύουμε με τη μετακόμιση.....επίσης, μου έχουν κάνει λάθος τα ένσημα και δεν μπορώ να βγω ταμείο ανεργίας ...τρέχω από ικα σε οαεδ και από οαεδ σε πρωτοβάθμια και όλοι μου λένε τα δικά τους..... οτι διόρθωσαν το λάθος απλά θα αργήσει να φανεί στο σύστημα...χάος!!!!! Γενικότερα τα νεύρα μου κρόσσια!!!
Εσύ πως τα περνάς?

μεγαλη ταλαιπωρια περνας ! υπομονη καλη μου ελπιζω οντως να διορθωσουν το λαθος και να μη κοροιδευουν τον κοσμο! ποτε τελιωνετε με τη μετακομιση;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1 έγραψε:to eho akousei kai ego oti panakriva to plironoun ton ilektrismo ekei kato,.

kai ehoun na antimetopisoun tora kai tin troika opos mas tin pesan kai emas,.,

οπως τα ειπες Κατερινακι! ειναι αισχος η κατασταση!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να φτιαξω πιτσουλα σας αφηνω Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 415870 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 415870

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:παω να φτιαξω πιτσουλα σας αφηνω Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 415870 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 415870

μμμμ μιαμ μιαμ...αντε καλη επιτυχια!!
εγω μολις εφτιαξα παγωτο κακαο!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κουκλίτσες. Πωπω βράσαμε σήμερα μέσα στο λιοπύρι και να τρέχουμε από δουλειά σε δουλειά. Γύρισα το μεσημέρι, έφτιαξε ο αντρούλης μου πατατούλες και μελιτζάνες, έφαγα και έπεσα σαν το βόδι για ύπνο! Τώρα ξύπνησα φρέσκια και χτύπησα και ένα παγωτάκι για τη λιγουρίτσα!
Έχω κάτι χαλαρά πονάκια περιόδου αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι επειδή μπαίνω στον 8ο το Σάββατο, οπότε δεν πολυαγχώνομαι.

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλισπερα κοριτσακιγα ,Χαρα μου τι κανισ , ολι μερα ιχα δυλιυα ,ιχα παραγελιυα κε εφιυαχνα, μολισ τορα βικα ναδο τα κοριτσιξα τι κανετε

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ναταλακι μου ολα καλα αν εξερεσεις τη ζεστη!!περιμενω κ τον αντρουλι μου να ερθει!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:γεια σου Ναταλακι μου ολα καλα αν εξερεσεις τη ζεστη!!περιμενω κ τον αντρουλι μου να ερθει!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994
Χαρα μου ζεστι πολι σιμερα , αδρυλισυ ερχετε τελεο, εσι στενοχοριεσυνα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 654316

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κανονισω ενα απογευματακι να ερθω Κορυδαλλο να πιουμε καφεδακι!!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:θα κανονισω ενα απογευματακι να ερθω Κορυδαλλο να πιουμε καφεδακι!!
XARAμυ στο σιτι μου γα τιε δεν βιενο ,περπατιμα κανο μονο μσι ορα τιν μερα ενδολι γατρυ

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lista έγραψε:
xara64 έγραψε:θα κανονισω ενα απογευματακι να ερθω Κορυδαλλο να πιουμε καφεδακι!!
XARAμυ στο σιτι μου γα τιε δεν βιενο ,περπατιμα κανο μονο μσι ορα τιν μερα ενδολι γατρυ

καλα τοτε θα σε παρω τηλ να κανονισουμε!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφο μου,παρεακι!ακομα κοιμοσαστε???????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τελικα οι μεταθεσεις γυρισανε πισω για να γινουνε οι απαραιτητες και ευχομαι να ειμαστε μεσα σ'αυτες!
η μπεμπα εδω και καμια βδομαδα δε κλωτσαει πια...εχει περασει σε αλλο επιπεδο... ελίσσεται σα φιδακι!ειναι τελειο!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ο γιωργος πηγε ξανθη για να περασει σχολειο για χαμερ(λες και θα χρειαστει) και ευελπιστω να γυρισει γιατι και αυριο θα ειμαι μοναχουλα!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλιμερα κοριτσακιγα στρογιλα, σασ πλακοσε ιπνοσ σασ βλεπο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 23 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ναταλια!ασε σημερα τη κοπανησανε ολες!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις