Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια! Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω δεν προλαβαίνω, ωστόσο σας διαβάζω όσο συχνότερα μπορώ.
Χαρά μου γεννάμε αρκετά κοντά εγώ έχω ΠΙΤ 15/10.
Να ρωτήσω κάτι από νεύρα πως τα πάτε? Εγώ εκεί που ήμουν τέρας υπομονής έχω γίνει …. αγριάνθρωπος αλλά και οι γύρω γύρω λες και το κάνουν επίτηδες και με συγχύζουν!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ρε συ κ εγω το ειδα αυτο μαλλον καποια τικερακια δεν τα βγαζουν σωστα!!τα 2 που εχω ηδη λενε διαφορετικες μερες!!ξερω κ εγω!!! confused confused
εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ??εγω 24/10

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kiriakits έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω δεν προλαβαίνω, ωστόσο σας διαβάζω όσο συχνότερα μπορώ.
Χαρά μου γεννάμε αρκετά κοντά εγώ έχω ΠΙΤ 15/10.
Να ρωτήσω κάτι από νεύρα πως τα πάτε? Εγώ εκεί που ήμουν τέρας υπομονής έχω γίνει …. αγριάνθρωπος αλλά και οι γύρω γύρω λες και το κάνουν επίτηδες και με συγχύζουν!!!

αστα κοριτσακι μου μια απο τα ιδια κ εγω Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 654655 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 311356
πολλα νευρααααα!!!αχαχαχα

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Στης 15/10 έχω ΠΙΤ μέχρι τότε να δω πως θα περάσει ο καιρός αν δεν έχω δαγκώσει Mad κανένα καλά θα είναι!!! Μόνο όταν σκέπτομαι το μικρακι μου ηρεμώ αμέσως drunken

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα πιο πολυ με ενοχλει κ με αγχωνει η ζεστη οι δυσπνοιες κ οι αυπνιες Shocked Shocked κατα τα αλλα με τα νευρα ενταξει ας με καταλαβουν μια φορα κ οι αλλοι!! Laughing Laughing
ειμαστε απο τις τελευταιες παντως οι πιο πολλες ειναι σεπτεμβρη!!

Elenakos1983

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Hello! Αφου μας καλεσατε ηρθαμε! Μισο να βαλω και τικερακιον!

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια ... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 215994

και καλως ηρθατε στα καινουργια κοριτσακια με το καλο να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Σταλίτσα και Ελενα καλωσήρθατε......!!!!Εγώ είμαι η Βίκυ 28 εβδομάδων και 5 μέρες και περιμένω αγοράκι......ΠΗΤ 23/09/2012!!!
Καλημέρα Ινάκο.....με καθυσήχασες με τα λευκά διότι αυτή η μικροβιολόγος μου τα λέει δραματικά πάντα ....και μένα με ρώτησε αν αρρώστησα η μικροβιολόγος αλλά της είπα όχι ....τουλάχιστον δεν κατάλαβα κάτι....βέβαια έχω κανά 2 μέρες που βάζω ανεμηστήρα και σηκώνομαι μπουκωμένη οπόταν μπορέι να περνάω κανά κρύωμα στο φτερό ...δεν ξέρω Δευτέρα που έχω γιατρό θα το αναφέρω.....!!!!Εσύ δεν έιχες γιατρό????η σήμερα είναι να πας???

inakriti

ετσι ακριβως Βικυ μου με τα λευκα...τπτ δεν ειναι !!!!

Πηγα χθες στο γιατρο και ειδαμε και το μικρουλι ... Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε!Πες λεπτομέρειες ρε συ με το τσιγκέλι θα στα βγάλω.....πόσος είναι τι σου είπε για ζακχαρο???λέγε νέαααααααααααα!!!!

Aurora

Aurora
Καλημέρα κοριτσάρες!
Ινα περιμένω νέα!

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλιμερα κοριτσακι Βικακι ,Ινακι, ποσ πατε κορειτσιξα ολα καλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 215994

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lista έγραψε:καλιμερα κοριτσακι Βικακι ,Ινακι, ποσ πατε κορειτσιξα ολα καλα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 215994
Στειτσα καλιμερα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ομορφες!!!!!!!!με τη σειρα μου να καλωςτε ορισω και τα νεα κοριτσια!!!!
τι κανετε?εχθες το βραδυ εβρεξε και χαρηκα οτι θα δροσισει.αλλα δυστυχως σηκωσε ολη τη ζεστη απο κατω...γκρρρρ!εναν υπνο μεσα στον ιδρωτα εκανα!εχω και το φοβο μην την αρπαξω με το κλιματιστικο.
σημερα μοναχουλα,οπως και τη κυριακη!τελικα θα με κατεβασει ο Γιωργος κατω απο βδομαδα.προσφερθηκε και ο κουμπαρος να με κατεβασει γιατι θα παει για σχολειο αλλα μωρε δε νιωθω ανετα!μονο το Γιωργο εμπιστευομαι στην οδηγηση τωρα πια!τεσπα!σας ζαλισα!και κλασσικα σημερα μεχρι το μεσημερι ειπανε περιμενουμε τις μεταθεσεις! tongue

inakriti

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ...ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΑΚΡΟΣΩΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΗΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...και οπως ειπε ο γιατρος δεν ειναι ουτε γραμμαριο παραπανω απο το φυσιολογικο .Ειναι 1050gr ολα καλα και φυσιολογικα .... αυξησαμε μονο το σιδηρο στα 4 την μερα γιατι η φεριτινη μου ειναι 6 και το κατωτερο ειναι 13 ... και το σιδηρο 33... με τον διαβητη παω καλα με την διατροφη και κραταω το ζαχαρο χαμηλα...αν ξεφυγω και κανω παρασπονδια ανεβαινει παρα πολυ

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:καλημερα ομορφες!!!!!!!!με τη σειρα μου να καλωςτε ορισω και τα νεα κοριτσια!!!!
τι κανετε?εχθες το βραδυ εβρεξε και χαρηκα οτι θα δροσισει.αλλα δυστυχως σηκωσε ολη τη ζεστη απο κατω...γκρρρρ!εναν υπνο μεσα στον ιδρωτα εκανα!εχω και το φοβο μην την αρπαξω με το κλιματιστικο.
σημερα μοναχουλα,οπως και τη κυριακη!τελικα θα με κατεβασει ο Γιωργος κατω απο βδομαδα.προσφερθηκε και ο κουμπαρος να με κατεβασει γιατι θα παει για σχολειο αλλα μωρε δε νιωθω ανετα!μονο το Γιωργο εμπιστευομαι στην οδηγηση τωρα πια!τεσπα!σας ζαλισα!και κλασσικα σημερα μεχρι το μεσημερι ειπανε περιμενουμε τις μεταθεσεις! tongue
Σοφακι μου καλιμερα μιν ανχονεσε ολα καλα θα ινε,κε εμισ εδο δεν ισε μονισου Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ναταλια και ινα!!!!
το ξερω οτι θα μου κρατατε παρεουλα!!!!!
ινα,ολα καλα πανε!αφου καταφερες και ρυθμισες και το σακχαρο...!ολα τα νινακια βλεπω πιανουνε το κιλακι!!!!!! Very Happy

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:καλημερα ναταλια και ινα!!!!
το ξερω οτι θα μου κρατατε παρεουλα!!!!!
ινα,ολα καλα πανε!αφου καταφερες και ρυθμισες και το σακχαρο...!ολα τα νινακια βλεπω πιανουνε το κιλακι!!!!!! Very Happy
Σοφακι μου στο στικερ ινε ι μπενμπα σου ινε τελεα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 328109

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι η μπεμπα μου ναταλια.ειναι απο το τικερακι!σιγα μη καθοτανε εμενα τοσο ησυχα για να βγει φωτο!

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα παρεούλα...

Καλως ήρθατε τα νέα κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 49454 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 567772
Είμαι η Γιώτα κ περιμένω το αγοράκι μου στις 21/9.

Ινάκο τέλεια είναι το μωράκι σου καθόλου μεγάλο μια χαρούλα! κάνεις καλή δουλειά με τη διατροφή μπράβο κορίτσι! Συνέχισε, λίγο το θεματάκι με το σίδηρο είναι αλλά φτιάχνει, δε σου είπε να τρως και κρέας συνέχεια;

inakriti

και κατι αλλο που συζητησα ΠΑΛΙ με τον γιατρο μου και σας το ειχα πει τοτε !!!

για το μεγαλο doppler

φωναζει και οδυρετε οτι ειναι μονο για να χασουμε ενα 150αρι ... οτι στο νοσοκομειο το εχουν καταργησει (παλια σε εστελνε απ εξω να το κανεις - δεν το εκανε το νοσοκομειο, οπως στην β επιπεδου) και μου ξαναειπε τα ιδια ... την αναπτυξη - την καρδια ΚΑΙ ΟΛΑ θα τα βλεπουμε εδω μαζι ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ...γιατι ειναι ενα παραπανω εξειδικευμενο... αν ομως υπαρξει προβλημα το βλεπουμε και εμεις απλα απ εξω θα δεις λεπτομερειες κτλ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ μονο αν στο ζητησω ή αν σου περισσευουν λεφτα και θες να τα πεταξεις για να σου πει ξΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ τα γραμμαρια - οτι τρεφεται καλα κτλ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα αυτο που μου εκανε στη β επιπεδου το ντοπλερ ειναι αλλο? scratch

lista

lista
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:δεν ειναι η μπεμπα μου ναταλια.ειναι απο το τικερακι!σιγα μη καθοτανε εμενα τοσο ησυχα για να βγει φωτο!
οταν θα τιν διεσ θα τρελατισι , το ιδαμε παθαμε πλακα,οταν καναμε β επιπεδο ,εσι εχισ πιε πολεσ εβδομαδεσ,εγο θα παο τριτι να δο στο ιπεριχο αρα να μασ κατσε ,ιπιδι μερικεσ φορεσ δεν καθετε

inakriti

giotaki2 έγραψε:Καλημέρα παρεούλα...

Καλως ήρθατε τα νέα κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας... Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 49454 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο10!!!!!! - Σελίδα 31 567772
Είμαι η Γιώτα κ περιμένω το αγοράκι μου στις 21/9.

Ινάκο τέλεια είναι το μωράκι σου καθόλου μεγάλο μια χαρούλα! κάνεις καλή δουλειά με τη διατροφή μπράβο κορίτσι! Συνέχισε, λίγο το θεματάκι με το σίδηρο είναι αλλά φτιάχνει, δε σου είπε να τρως και κρέας συνέχεια;

ναι βρε Γιωτα ... ΠΟΛΥ ΚΡΕΑΣ ..και εγω με το ζορι θα φαω μια πιρουνια κρεας οχι μπριζολα ολοκληρη ... δεν ειμαι χορτοφαγος αλλα δεν μου αρεσει και καθολου το κρεας ..... πολλα καρυδια ΠΟΛΛΛΛΑΑΑ ΟΜΩΣ .... με λιγο μελι (του ειπα οτι ουτε αυτο το τρωω-στον πρωτο γαμο μου ειχα συνεννοηθει με τον παππα για το μελοκαρυδο να κανει οτι μοου δινει και εγω να κανω οτι το τρωω Smile )και φακες μου ειπε !!!

giotaki2

giotaki2
inakriti έγραψε:και κατι αλλο που συζητησα ΠΑΛΙ με τον γιατρο μου και σας το ειχα πει τοτε !!!

για το μεγαλο doppler

φωναζει και οδυρετε οτι ειναι μονο για να χασουμε ενα 150αρι ... οτι στο νοσοκομειο το εχουν καταργησει (παλια σε εστελνε απ εξω να το κανεις - δεν το εκανε το νοσοκομειο, οπως στην β επιπεδου) και μου ξαναειπε τα ιδια ... την αναπτυξη - την καρδια ΚΑΙ ΟΛΑ θα τα βλεπουμε εδω μαζι ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ...γιατι ειναι ενα παραπανω εξειδικευμενο... αν ομως υπαρξει προβλημα το βλεπουμε και εμεις απλα απ εξω θα δεις λεπτομερειες κτλ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ μονο αν στο ζητησω ή αν σου περισσευουν λεφτα και θες να τα πεταξεις για να σου πει ξΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠ ΕΞΩ τα γραμμαρια - οτι τρεφεται καλα κτλ
Ναι Ινάκο αυτό έλεγα κι εγώ στα κορίτσια ότι ο γιατρός μου δε σε στέλνει για ντόπλερ, το κοιτάει κάθε φορά εκεί στην εξέταση.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις