451 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Δευ Ιουλ 02, 2012 11:43 pm
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια κ εγω Αθηναία με καταγωγή απο Πύργο αυτοί απο το Κιλκίς,ποντια...Αστα..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΠ!!!ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!ΧΙΧΙΧΙΧ!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ...ΠΟΤΕ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ Κ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ...tatijana έγραψε:Χαχαχαχχα,ρε Τόνια....Εγω θα αργησω να μάθω κ θα ήταν κ η κατάλληλη στιγμη να δω κ την σκατοφατσα της στο γάμο,τώρα την επόμενη φορα δεν....
Μαρακι μου η τρίτη σου θα είναι κ η πιο δυνατη,να με θυμηθεις..Έχεις ξεκινήσει να δεις αν φταίει κάτι;
Ρε κορίτσια υπάρχουν τόσο άχρηστοι γονείς??εγώ είμαι τόσο τυχερή με τα πεθερικά μου...ειδικά η πεθερά μου είναι άγια γυναίκα....πραγματικά είναι μάνα για μένα...
ΜΑΡΑΚΙ Η ΛΕΞΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΓΕΝΙΚΗ ΚΕΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΘ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ..Ο ΛΟΓΟΣ?ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΗΛΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ...ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΘΡΟΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΒΡΩΜΙΖΩ ΤΟΝΝΟΜΟ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ Κ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΛΕ..ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ
maraki_iraklio έγραψε:toniach29 έγραψε:ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ Κ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙ ΟΤΙ Ε=ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡ!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΕΠΡΗΞΕ
χαχαχα!!!έτσι είναι οι μαμάδες...καταπιεστικές...μακάρι να την είχα και γω δίπλα μου και ας μου φώναζε όσο ήθελε!!!Έπειτα καλά σου λέει..κάνε καμιά εξετασούλα δεν θα σου κάνει κακό...μπορεί να έχει πέσει το σίδηρο σου απλά!!
tatijana έγραψε:Τόνια κ εγω Αθηναία με καταγωγή απο Πύργο αυτοί απο το Κιλκίς,ποντια...Αστα..
maraki_iraklio έγραψε:toniach29 έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ...ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΒΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΠ!!!ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!ΧΙΧΙΧΙΧ!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ...ΠΟΤΕ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ Κ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ...tatijana έγραψε:Χαχαχαχχα,ρε Τόνια....Εγω θα αργησω να μάθω κ θα ήταν κ η κατάλληλη στιγμη να δω κ την σκατοφατσα της στο γάμο,τώρα την επόμενη φορα δεν....
Μαρακι μου η τρίτη σου θα είναι κ η πιο δυνατη,να με θυμηθεις..Έχεις ξεκινήσει να δεις αν φταίει κάτι;
Ρε κορίτσια υπάρχουν τόσο άχρηστοι γονείς??εγώ είμαι τόσο τυχερή με τα πεθερικά μου...ειδικά η πεθερά μου είναι άγια γυναίκα....πραγματικά είναι μάνα για μένα...
ΜΑΡΑΚΙ Η ΛΕΞΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΓΕΝΙΚΗ ΚΕΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΘ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ..Ο ΛΟΓΟΣ?ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΗΛΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ...ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΘΡΟΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΒΡΩΜΙΖΩ ΤΟΝΝΟΜΟ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ Κ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΛΕ..ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ
Απίστευτο....δηλ προτιμούν να χάσουν το παιδί και τα εγγονάκια τους για μια ξεροκεφαλιά τους???είναι εντελώς παράλογοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!
tatijana έγραψε:Τόνια κ εγω Αθηναία με καταγωγή απο Πύργο αυτοί απο το Κιλκίς,ποντια...Αστα..
toniach29 έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ...ΤΕΛΟΣΠΑΠΝΤΩΝ...
ΜΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ Κ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΟΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ..ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟΝ 8ο ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ Κ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ...ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ..Κ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ 37η??ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Κ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΘΜΕ dna ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣ!!!!ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ..ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΝΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΥΟ..ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΠΜΑ...ΠΟΙΟΣ!!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΟΙΓΟΝΕΙΣ...ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΠΟΥΝ ΤΕΛΟΣ
ζωάκι έγραψε:toniach29 έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ...ΤΕΛΟΣΠΑΠΝΤΩΝ...
ΜΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ Κ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΟΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ..ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟΝ 8ο ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ Κ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ...ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ..Κ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ 37η??ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Κ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΘΜΕ dna ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣ!!!!ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ..ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΝΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΥΟ..ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΠΜΑ...ΠΟΙΟΣ!!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΟΙΓΟΝΕΙΣ...ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΠΟΥΝ ΤΕΛΟΣ
Καλά έχω φρικάρει!!! η τρίχα κάγκελο...
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΓ!!!
ΑΧ ΠΕΣ ΣΤΑ...ΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ??ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΓΥΡΙΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΑΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ...ΝΑΙΝΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ...
Lollipop83 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστω πολυ για την συμπαράσταση.δεν μπορω να σας περιγράψω πόσο άσχημα νιώθω.δεν πήγα και στην δουλεια σήμερα γιατί δεν μπορω.πήγα και έκανα χοριακη σήμερα και περιμενω τα αποτελέσματα για να πάω σε άλλο γιατρο το μεσημέρι να πάρω δεύτερη γνώμη,αν και είναι φως φανάρι .
αχ βρε λολιπο!!!ο γιατρος τι σου ειπε??αφου ετσι νιωθεις παρε μια δευτερη γνωμηLollipop83 έγραψε:Θα σας πω μόλις μάθω.δεν έχω ελπίδες απλά να πω ότι το έψαξα και δεν το άφησα έτσι.να νιώθω ότι έκανα ότι μπορούσα.
ΑΧ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!Lollipop83 έγραψε:Μου είπε ότι δεν προχωράει ηεγκυμοσυνη.σταματησε η καρδια και το είδα και εγω ότι δεν κουνιωταν η καρδια.την προηγούμενη βδομάδα φαινόταν ότι κουνιωταν η καρδια.ξέρω ότι έτσι είναι τα πράγματα και δεν αλλάζει αλλα λέω να το δει και κάποιος άλλος.απο την αρχή δεν μου πήγε καλα.
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ...ΟΤ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!Lollipop83 έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ Τόνια μου
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα κοριτσια μου...
ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη...
δεν το πιστευω αυτο που γινεται...μενει εγκυος η εβελιν το χανει,στο καπακι τα ιδια κι εγω,μετα η θοδωρα,η μαρια και τωρα η τατιανα και η λολιποπ...
γιατι???γιατι???τι ζηταμε επιτελους???ενα υγιες μωρο να ολοκληρωσει την οικογενειακη μας ευτυχια...
θεε μου αν μας ακους βοηθησε μας...μην μας αφηνεις αλλο στο ελεος...
παντα μας στελνεις οσα μπορουμε να αντεξουμε...αλλα στειλε μας και ενα καλο να παρουμε δυναμεις...
τατι και λολιποπ να σας πω να μην στεναχωριεστε δε γινεται...θα ηταν ψεμα...μονο ευχομαι να περασει οσο πιο γρηγορα γινεται αυτη η φαση...σας στελνω την συμπαρασταση μου...
καλημερα σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια ον και οφ... αλλα στεναχωρηθηκα πολυ και δεν εχω ορεξη να σχολιασω τα χθεσινα...
φιλακια πολλα σε ολες σας...
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλησπέρα κ πάλι τέλειωσα με τις δουλειές κ τώρα χάλαρωμα! Πέρασα κ το πρωί είπα μια "καλημέρα " δε πήρα απάντηση τεσπα!! Τι κάνετε? Ποιες είστε εδώ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης