726 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Τετ Ιουλ 04, 2012 3:14 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:Ada έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
ευη,αντα κι εγω θα ερθω για καφε μαζι σας...αλλα στις 18/7 που θα ειμαι θεσ/νικη...
Να ρθεις να ρθείς!!
Τι καλά!
ωραια!!!λεμονακι ακους???18/7 παμε θεσ/νικη!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σάς γεια σας Άντα, Λεμονάκι Εύη Γκρινιάρα ξεχνώ καμιά?? αν ξεχνώ αλλόχες!!! είπα ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
Λεμονάκι έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:Ada έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
ευη,αντα κι εγω θα ερθω για καφε μαζι σας...αλλα στις 18/7 που θα ειμαι θεσ/νικη...
Να ρθεις να ρθείς!!
Τι καλά!
ωραια!!!λεμονακι ακους???18/7 παμε θεσ/νικη!!!!
αα να αλλάξετε ημερομηνία
εγώ εκείνη την μέρα έχω να κάνω προγεστερόνη, καλλιέργεια ούρων και κολπικών υγρών...
Μαρία καλησπέρα ανέβα και εσύ μια βόλτα στας θεσσαλονίκας !
Εύη κάντη φίλη να δεις χαΐρι
maryz-iraklio kritis έγραψε: είπα ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε: είπα ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
έλα εσύ κ γλυκά να θες!!!!
γκρινιαρα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σάς γεια σας Άντα, Λεμονάκι Εύη Γκρινιάρα ξεχνώ καμιά?? αν ξεχνώ αλλόχες!!! είπα ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
το βραδυ στις 9 σαλπαρει το καραβι για πειραια...απο κει παρε λεωφορειο και σταματα μπροστα στον λευκο πυργο...θα σε περιμενουμε!!!
Λεμονάκι έγραψε:
αα να αλλάξετε ημερομηνία
εγώ εκείνη την μέρα έχω να κάνω προγεστερόνη, καλλιέργεια ούρων και κολπικών υγρών...
γκρινιαρα έγραψε:evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε: είπα ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
έλα εσύ κ γλυκά να θες!!!!
για μενα μεζεδακια παρακαλω...γιατι αλλιως δεν μπορω να συντηρησω τα 85 μου κιλακια...
Ada έγραψε:Μαρία γλυκά θες? Όσα θες!
Σοροπιαστά με παγωτό να μαστε κ στο κλίμα της εποχής!!
Θα μας φέρεις κ κανα σταμναγκάθι που χω καιρό να φάω, ε?
Τώρα που βλέπω το ημερολόγιο θα μαι Χαλκιδική!Αλλάξτε ημερομηνία κακούργες!!
Εύη δεν ξέρω αν θα την αντέξεις την ομορφιά μου, να πάρεις υπογλώσσιο!
Θυμάσαι η φωτό του γάμου που χα βάλει? Ε, καμία σχέση τώρα
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σάς γεια σας Άντα, Λεμονάκι Εύη Γκρινιάρα ξεχνώ καμιά?? αν ξεχνώ αλλόχες!!! είπα ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σάς γεια σας Άντα, Λεμονάκι Εύη Γκρινιάρα ξεχνώ καμιά?? αν ξεχνώ αλλόχες!!! είπα ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!
Άντε ετοιμάσου, πάμε!!!
Εγώ θα φέρω τη ρακί
Μετά θα γυρήσουμε κουρούμπελα και 3 κιλά παχύτερες
Χαλάλι όμως
maryz-iraklio kritis έγραψε:
εεε ανε θες σταμναγκάθι καλά Μάρτη που βγαίνει κοντά στα αμπέλι μας να σου κόψω να σου βαστώ απ τα χεράκια μου όχι της αγοράς που κάνει 8 ευρώ κ δε ξέρεις μη κ έχει κάνα φάρμακο αορίτικο βιολογικότατο!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ήρθε ο αγάς διακόπτω λίγο κ επιστρέφω!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης