701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Τετ Ιουλ 04, 2012 2:55 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:αχ πιροσκί !!
τι μου τα θύμησες τώρα
εμένα η γιαγιά μου έκανε πολύ ωραίο τουρσί μελιτζάνα αλλά αν την ρωτήσω τώρα σιγά μην μου την πει σωστά
όλο και κάτι θα ξεχάσει....
Δέσποινα σε περιμένουμε
Ada έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.τι κάνετε;
Εγω είμαι περιεργος πολυ καλα.πήγα και έκανα αποξεση το πρωι.ψυχολογικά είμαι καλα και τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός να αρχίσουμε τις προσπάθειες πάλι.
Καλημέρα. Να σαι καλά από δω κ πέρα κ να κοιτάς μπροστά .
Να ευχαριστηθείτε τις με τον άνδρα σου κ θα ρθει το σπόρι το γερό!
Γκρινιάρα αν δεν πετύχει αρκεί να μη σε βαλει να το φας!
γκρινιαρα έγραψε:
καλα φανταζεσαι να με υποχρωσει να το φαω???ασε αν δεν πετυχει ποιος ακουει τα βρισιδια της μετα...
maryz-iraklio kritis έγραψε:να μαι κ εγώ!! σας καλησπερίζω όλες από το ζεστό Ηράκλειο!! φφ τι κάνετε? εγώ έτρεχα από το πρωί εξωτερικές δουλειές , μάθημα φφφφ!
γκρινιαρα έγραψε:
ευη,αντα κι εγω θα ερθω για καφε μαζι σας...αλλα στις 18/7 που θα ειμαι θεσ/νικη...
Ada έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
καλα φανταζεσαι να με υποχρωσει να το φαω???ασε αν δεν πετυχει ποιος ακουει τα βρισιδια της μετα...
Χαχαχαχα μετά θα πετάς κουταλιά κουταλιά μέσα σε γλάστρες, κάτω από την κουρτίνα, πίσω από τον καναπέ, στο σκυλί του διπλανού
Ada έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
ευη,αντα κι εγω θα ερθω για καφε μαζι σας...αλλα στις 18/7 που θα ειμαι θεσ/νικη...
Να ρθεις να ρθείς!!
Τι καλά!
Λεμονάκι έγραψε:Ελένη αν θες ρωτάω εγώ
δεν έχω πρόβλημα
καλά η ντοματοκεφτέδες φαίνονται τρέλα !! σε λίγο θα φάω έναν να σας πω
evi27 έγραψε:Λεμονάκι είδες τι με λέει καλέ??χαχχαχα θα μας τρελάνει!!
γκρινιάρα βεβαίως να έρθεις!!
γεια σου Μαρία!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης