Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
556 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 556 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
Εγω θα έλεγα να μη τη σταματήσεις τη δουλεια! Θα είναι ένας τρόπος να ξεφύγεις και να ξεχνιέσαι! Θα είναι χειρότερο να είσαι συνεχώς στο Σπιτι γιατι θα σκέφτεσαι συνέχεια αυτο το γεγονός, και το γιατι

Συμφωνώ σε αυτό, πάρε μια καλή άδεια κ μετά γύρνα στη δουλεία . Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ.

Μακάρι η χοριακή να έχει ανέβει , τι να πω...
Ευτυχώς που την κάνει η γιατρός σου πάντως γιατί θα σου έλεγα να μην πας σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση σε νοσοκομείο.Για ψυχολογικούς λόγους όχι ιατρικούς.

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τατι εισαι δυνατη εσυ..ολα θα πανε καλα..τονιαα;τωρα διαβασα κ τα δικα σου βασανιστηρια..ΗΡΩΑΣ..

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες, δε θυμάμαι άμα είπα,γιατί έπαθα με τα νέα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 667478

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:τατι εισαι δυνατη εσυ..ολα θα πανε καλα..τονιαα;τωρα διαβασα κ τα δικα σου βασανιστηρια..ΗΡΩΑΣ..
ΧΑΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ..

ΜΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΕΣ ΑΝΤΑ..ΑΧ ΞΕΧΝΑΣ ΧΙΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ..ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ...

xrysaki!

xrysaki!
καλησπερα αντα..ολες παθαμε..κ μακαρι παναγιτσα μου να ειναι τα τελευται ασχημα νεα για ολες.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ΜΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΣΕΣ ΑΝΤΑ..ΑΧ ΞΕΧΝΑΣ ΧΙΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ..ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ...

Άσε μωρέ μπήκα με την κλασική χαζομάρα μου να πω για τα φαγιά κτλ που είδα κ μαράζωσα...

Να ευχηθώ κ γερή η Μαρία της ΓΙΑΝΝΑΣ κ με του παπά τη βούλα πια!Να της ζήσει κ να ναι καλότυχη!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια που ηρθατε τωρα!!!

εφαγα την κοτοσαλατα μου,διαβασα και λιγο απο το μυθιστοριμα μου και τωρα παω να πλυνω νεροχυτη...

παλι νυσταξα τι πραμα ειναι αυτο...στις 11 ξυπνησα...

xrysaki!

xrysaki!
ξεχασα..γιαννα μου να σας ζησει η μικρη μαρια να ειναι καλοτυχη κ γερη..ελα να μας πει τα νεα της βαπτισης..φιλιαα.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μααα όλοι χωρίζουν σε αυτό το τόπο ..φφφ τι να πεις από τη μια έχεις τις απόβολές κ από την άλλη χωρισμοί α παπα!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βγαίνω κορίτσια για λίγο θα τα πούμε πιο αργά! καλή συνέχεια φιλιά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

xrysaki!

xrysaki!
κοριτσια ξυπνησε ο μικρος..θα τα πουμε το βραδακι..φιλιααα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!Επέστρεψα μετά από αρκετές μέρες εκτός, αλλά δυστυχώς τα νέα σας δεν ήταν ευχάριστα...Τι να πω Τατιανάκι και Lolipop;;;Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα...Προσπαθήστε να φανείτε δυνατές και να δείτε που όλα θα πάνε καλά!Πρέπει να αισιοδοξούμε, να σφίγγουμε τα δόντια και να συνεχίζουμε!
Εγώ εννοείται πως αδιαθέτησα (το περίεργο θα ήταν το αντίθετο!), εννοείται πως πέρασα τη φάση της απογοήτευσης και εννοείται πως τώρα αρχίζω πάλι τα όνειρα για νέες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 215994 !Εχει γίνει λίγο κλασικό όλο αυτό κάθε μήνα, αλλά πάντα περιμένουμε και την ανατροπή! Razz
Σε όλα τα κορίτσια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια που φύγατε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 M118

Καλησπέρα Ευούλι, τι να κάνεις είναι όπως τα λες. Θετική σκέψη!! Θα ρθει κ η ανατροπή, μη νομίζεις! Razz

Αργώ γιατί σιδερώνω λίγο με τη μεσημεριανή δροσούλα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 M160

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μου ξύνεις πληγές...!Σίδερο;Αλλη μια δουλειά που με περιμένει μέρες τώρα!Προς το παρόν βέβαια φλερτάρουμε από μακριά! Wink
Εσύ πώς πας; Ολα εντάξει με τα θεματάκια και τις εξετάσεις σου;Ξεμπέρδεψες;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! σήμερα με επιασε η προκοπή και σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα εκανα το μπανιο και εβγαλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα καλοκαιρινα!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 90233  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 90233

και τωρα αραζω στο καθαρο μου σπιτακι περιμενοντας να ερθει ο αντρας μου! πηγε απο τη δουλεια του για να υπογραψει τα χαρτια απολυσης! αντε να τρεχουμε απο αυριο ΟΑΕΔ και βλακειες! πιφ!!

Τονια μου και Τατιανα , πραγματικα στεναχωριεμαι που δν εχετε καλες σχεσεις με τα πεθερικα!!! ειναι πολύ κρίμα γιατι χάνουν πολλές ευτυχισμένες στιγμές, ειδικά με εσας που τους έχετε χαρίσει και εγγόνια και απο την ξεροκεφαλιά τους δν το καταλαβαίνουν!

Μαράκι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 315810 καλό καφέ με την φίλη σου!!

Ζωή εγώ νομίζω ότι οι γονείς μας και οι πολύ κοντινοί μας φίλοι θα το μάθουν αν μείνω έγκυος!και αυτό γιατί ΑΝ κατι πάει στραβά προτιμώ να τους έχω δίπλα μου να με βοηθήσουν να νιώσω καλύτερα, παρά να το περάσω όλο μόνη μου!!!

Λολιποπ μη το βάζεις κατω κοριτσακι!!οπως ειπαν και οι αλλες κοπέλες σε τετοιες περιπτώσεις πρεπει να ειμαστε δυνατές και να μη τα παρατάμε!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 379767

Αννα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 334590 επέτειο ε?τι καλα! κοντά κοντά θα την έχουμε εμεις!χιχιχι να ζήσετε κουκλα μου παντα πολυ αγαπημένοι!!!!!(το με υγεια ειναι αυτονόητο!!)και του χρόνου τέτοια εποχή να ειστε 3..ή και παραπάνω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 403793  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 403793

Ελένη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 334590 πολύ μου αρέσει η κοτοσαλάτα!!μα πως σε ζηλευω που ο άντρας σου μπορει να φαει 2 φορες το ιδιο φαγητό!!και που δν τον νοιάζει αν ειναι χτεσινό!!!!

Μαιρη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 125586 μια καλημέρα ειναι αυτή πες την κι ας πεσει χάμω δν λένε!? μαλλον δν ήταν καποια κοπελιά μεσα εκεινη την ώρα!!Τι κανει η Αννουλα η κουκλα?? ακομη δοντακια βγαζει το μαναράκι μου μωρε?ειμαι σιγουρη οτι ηταν μια μικρή Θεά στις φωτος της!!!!

Γιανναααααααααααααα αν ακους ελα ξανα!!! ειναι μισή η παρέα χωρίς εσένα!!! καλοφώτιστη να ειναι η Μαρία σου!!!!!!

Τόνια μου νομίζω οτι φταιει και η ζέστη, αλλα καλο ειναι να πας να κανεις καμια εξέταση, μπορει να σου πεφτει το κάλιο και να ζαλίζεσαι!!μια μπανανίτσα ειναι οτι πρεπει για να επανερχεται στα σωστα επιπεδα!!να περάσετε τελεια στο πρωτο σας παρτάκι και να ερθουν πολλά ακομη!!

Αντα καλο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 M115...κι εγω θελω το σιδερο σου για λιγες ωριτσες γιατι σαν να μαζεύονται πολλα πάλι! Rolling Eyes Rolling Eyes

rouzaki  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 M139

Χρυσα κι εσυ με την εικονα του προφιλ σου μας ξεσηκώνεις για παραλίες!!!! δωσε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 523139  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 523139  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 523139  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 523139 στον Νικολάκη σου!!

Τατιανάκι μη κανεις κανα στραβο και σταματησεις την δουλειά!!κανε λιγο κουράγιο γιατι ειμαστε σε δύσκολες εποχές!!!!προσπαθησε να παρεις αδεια, να ξεκουραστεις λιγο και αν μπορεσετε να ξεφύγετε και σε καμια παραλια να ξελαμπικαρει το μυαλο σου απο τους ρυθμους της πολης!!!

Ευουλι όλες τις περνάμε αυτές τις φάσεις κάθε μηνα!το σημαντικό ειναι να τις αφήνουμε πίσω και να πάμε για αλλες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 215994 εμενα οι γονιμες πεφτουν τις μερες που θα ειναι ο γαμος ,και θα εχουμε 100 ατομα στο σπιτι, αρα θεωρείστε και αυτό το μήνα χαμένο!! τον επόμενο..τι να κανουμε?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Αντα μου ξύνεις πληγές...!Σίδερο;Αλλη μια δουλειά που με περιμένει μέρες τώρα!Προς το παρόν βέβαια φλερτάρουμε από μακριά! Wink
Εσύ πώς πας; Ολα εντάξει με τα θεματάκια και τις εξετάσεις σου;Ξεμπέρδεψες;

Μη νομίζεις, το βαλα κι εγώ γιατί είδα ότι δε θα χαμε ρούχα να βάλουμε το βράδυ που θα βγούμε Razz νοικοκυρά με τα ούλα της είμαι!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κούκλα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 417472 δυστυχώς τα μικροβιολογικά πάνε να με τρελάνουν...3 διαφορετικά αποτελέσματα έχω...
Θα κάτσω λίγο χωρίς αντιβίωση κ μετά ξανά εξετάσεις...
Βέβαια το καλό είναι ότι έχω αρχίσει να το παίρνω πια απόφαση... Rolling Eyes Υγεία να χουμε όπως λέω, υγεία πάνω απ όλα!!

Έλλη νοικοκυρά μου εσύ!!! Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάω να διαβάσω-σχολιάσω και έρχομαι..

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς τη μέλλουσα νυφούλα!Λίγο τρεχάλα αυτές τις μέρες,ε;Διάβαζα ότι δεν θα σου φαίνεται ότι θα σου λείψουν αυτές οι μέρες μετά και θα συμφωνήσω μαζί σου!Ειδικά η τελευταία εβδομάδα δεν θα μου λείψει καθόλου!Συνεχώς προέκυπταν χαζοδουλίτσες που τελικά όμως δεν με άφηναν να χαλαρώσω! Mad Από τις ελάχιστες φορές που είχα τσακωθεί άσχημα με τον άντρα μου γιατί ήμουν πολύ τσιτωμένη και κουρασμένη...Μόνο στο bachelor είχα χαλαρώσει και το καταδιασκεδασα!Και βέβαια στο γάμο!(Ευτυχώς εκείνη την ημέρα ήμουν πολύ χαλαρή!)
Α, ξέχασα!Βάλε με για 28/7.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη ξέχασα να σε ρωτήσω τι χρώμα έβαψες το μαλλί που είπες.

Καλησπέρα Λεμονάκι Very Happy

Ευούλι θα μπορέσετε να πάτε κάπου διακοπές να χαλαρώσετε? Cool

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς και το Λεμονάκι!
Αντα 3 διαφορετικά αποτελέσματα;;;!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 606100 Αντε να βγάλεις άκρη...Για να καταλάβω, τι μικρόβιο σου βρίσκουν;Εννοείται πως η υγεία μας είναι το πιο σημαντικό!Το πολυτιμότερο!Και ξέρεις πολύ καλά πως έχουμε σχεδόν τον ίδιο λόγο για να την εκτιμάμε ακόμα περισσότερο! Smile

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ευούλι θα μπορέσετε να πάτε κάπου διακοπές να χαλαρώσετε? Cool [/quote]

Σε μια βδομαδούλα περίπου φεύγουμε για Σαντορίνη!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 328109

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
Σε μια βδομαδούλα περίπου φεύγουμε για Σαντορίνη!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 328109

Αυτά είναι!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 328109
Κι εμείς θέλουμε κάποτε να πάμε Σαντορίνη... Ο καλός μου έχει πάει κ είπε ότι είναι όνειρο, γι αυτό.
Φουλ ρομαντικά!Ιδανικό σκηνικό για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 215994 να του δώσετε να καταλάβει!!!Να ρθείτε 3ς από το νησί!!!

3 διαφορετικά μικρόβια ανάλογα με το εργαστήριο Razz
ε , ποικιλία να χουμε Razz κ τιμές εξετάσεων από 22 εως 58 ευρώ! καλό ε? Cool

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι γιουχου!!!

Ευουλι η αληθεια ειναι ότι πραγματικα δν θα μου λειψει τίποτα απο τις ετοιμασίες γιατι τα βαριέμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αυτα! ..την μέρα του γάμου αν όλα πάνε κατ' ευχήν, σιγουρα θα αναπολώ γλυκά,αλλά μέχρι εκεί!!
κι εμένα έτσι..όλο χαζοδουλειές θα έχω μέχρι και την τελευταία μέρα!!
Σαντορίνη ε? ζήλεψα τωρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 M054

Αντα να ηταν ετσι οι νοικοκυρές θα ειχαν κλεισει πολλά σπιτια χχαχαχαχα καστανό σκουρο το εβαψα.. το φυσικό μου ειναι λιιιιιγο πιο ανοιχτό!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα Very Happy
τι μου κάνετε ; για να δω...

Στα κορίτσια Τάτι και λολιποπ να πω για ακόμη μια φορά πως λυπάμαι πολύ !!
εύχομαι σύντομα οι καρδούλες σας να ηρεμήσουν και ένα άλλο μωράκι να έρθει στην κοιλίτσα.

Αννα εγώ ούτε θα συμφωνήσω με την ιδέα σου ούτε θα διαφωνήσω
απλά θα πω πως όποια κοπέλα δεν θέλει να είναι στην λίστα είτε είναι στην προσπάθεια είτε είναι στην λίστα με τις εγκυούλες, αρκεί να το πει.

Εγώ είχα πει απο την αρχή πως δεν θέλω να είμαι στην λίστα, απλό...
αν κάποτε θελήσω θα το ζητήσω..
αν με το καλό μείνω έγκυος μπορώ πάλι να ζητήσω να μπω στην λίστα ή και όχι.
Ας κρίνει η κάθε μια μας μόνη της τι θέλει.

η Έλλη γράφει το ονόματα μόνο αν το ζητήσεις.
Κανείς δεν είπε πως είναι αναγκαίο.
η απόφαση είναι καθαρά δική μας και η Ελλη γράφει Very Happy

Ευούλι τι κάνεις ; καιρό έχω να σε πετύχω μέσα Very Happy

τα φιλιά μου σε όλες σας  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 - Σελίδα 22 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις