551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50 Τρι Ιουλ 03, 2012 5:45 am
Ada
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Εγω το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα της χοριακης κ επανάληψη την Πέμπτη για να επιβεβαιώσουμε στο 100% την παύση της εγκυμοσύνης...Οπότε μετα,την Δευτέρα θα πάμε να με "καθαρίσουν"
Κορίτσια είμαι σε τςτοια φάση που μου έρχεται να σταματήσω και την δουλεια...
Καλησπέρα κορίτσια..
Λολιποπακι πως είσαι;Μάλλον ξέρω πως είσαι αλλα....
boubou έγραψε:Λέμον επειδη κι εγώ δν ήθελα να βαλω τη λίστα για τον λόγο ότι αυξομειώνεται συνέχεια , και ειδα ότι συμφωνουν μαζί μου και αλλα κορίτσια, αν θελει να βαλει λιστα με τις εγκυούλες κάποια άλλη, πολύ ευχαρίστως, εγω την εβγαλα..όπως εβγαλα και τα κοριτσια που είναι στην αναμονή και δν μπαινουν πια να μας πουν, γιατι τσαμπα πιάνει χώρο!
Καλώς την Ευη!!!
Αντα χαχαχα ...καλα βρε κακουργα.και ειχαμε σταματησει να λεμε για φαγητογλυκά και ερχεσαι εδω μεσα και λες για παγωτο?και μαλιστα με ορεο??
Λολιποπ μη καθεσαι και σκεφτεσαι για γκαντεμιες και ματι και τετοια πραγματα.... ειναι πολυ κουτό να φταιει αυτο!!! απλά δν ήταν το τυχερό σου!!! σιγά μη καθε φορά που μου συμβαίνει κατι στραβό έχω να κατηγορώ αυτους που ήταν γυρω μου εκεινη τη στιγμή , γιατι με ματιασαν!!! ...απλά κάπου θελετε να αποδοσετε ευθυνη τωρα και το σκεφτεστε ετσι!!! ελπιζω ειληκρινα να ηταν τυχαίο γεγονος και να μην ξανασυμβει σε καμια!!
συνήθως μετά απο 3 μηνες ξέρω εγω μετα την αποξεση!
eirini7 έγραψε:α ξέχασα..αύριο παντρεύεται η Δέσποινα!!η ώρα η καλή και με ένα γερό μωράκι!!!!!!!
μια χαρά, πήρα σήμερα και το καφεδάκι μου με τις φίλες μουeirini7 έγραψε:
Λεμονάκι τι κάνεις;;δε νομίζω να εννοούσαν κάτι τα κορίτσια για την Ελλη..προς Θεού..γενικά έλεγαν ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι καλοπροαίρετοι..
loulou_29 έγραψε:
Τα δικα μου νεα κοριτσια δν ξερω αν ειναι κ τοσο καλα μιας και εχω ακομα κατι σταγονιτσες απο την αποξεση κ εχθες βγηκαν τα αποτελεσματα της βιοψιας κ λεμε με τον γιατρο να κανουμε κ εναν καρυοτυπο μηπως κ βγαλουμε καμμια ακρη.την παρασκευη θα γυρισω αθηνα για να παω να με δει κ να τα συζητησουμε απο κοντα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #50
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης