Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
583 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 583 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σε ποια εβδομάδα είσαι χαρά?
Εγώ ελπίζω να μην μεγαλώσει άλλο!!!
Ξεκίνησα με 70c έχω φτάσει 80e και μου είναι ισα ισα!!! Shocked
Όλα τα κιλά τα έχω πάρει σε στήθος και κοιλιά. Άστα άλλες θέλουν να μεγαλώσει και εγώ λέω φτάνει πια!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kiriakits έγραψε:Σε ποια εβδομάδα είσαι χαρά?
Εγώ ελπίζω να μην μεγαλώσει άλλο!!!
Ξεκίνησα με 70c έχω φτάσει 80e και μου είναι ισα ισα!!! Shocked
Όλα τα κιλά τα έχω πάρει σε στήθος και κοιλιά. Άστα άλλες θέλουν να μεγαλώσει και εγώ λέω φτάνει πια!!!

στην 25η κ εγω ενω πιο παλια ελεγα ας ειχα λιγο παραπανω τωρα δεν μ αρεσει αισθανομαι σαν αγελαδα νομιζω οτι δεν στρωνουν τα ρουχα μου!ποσα κιλα εχεις βαλει εσυ??εγω ειμαι στα +9 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 606100 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 966307

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ είμαι 26+1ημερα και έχω πάρει 7,5 κιλά. Ο γιατρός μου είναι αυστηρός και κάθε φορά όλο και κάτι ακούω. Στις αρχές έπαιρνα με πολύ αργούς ρυθμούς και δεν πρόσεχα τώρα και προσέχω και πιο εύκολα ανεβαίνουν!!! Sad
Άσε που όταν ζυγίζομαι στο ιατρείο του έρχεται πίσω μου να δει και αυτός τι λέει δεν με πιστεύει!!! Shocked

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kiriakits έγραψε:Εγώ είμαι 26+1ημερα και έχω πάρει 7,5 κιλά. Ο γιατρός μου είναι αυστηρός και κάθε φορά όλο και κάτι ακούω. Στις αρχές έπαιρνα με πολύ αργούς ρυθμούς και δεν πρόσεχα τώρα και προσέχω και πιο εύκολα ανεβαίνουν!!! Sad
Άσε που όταν ζυγίζομαι στο ιατρείο του έρχεται πίσω μου να δει και αυτός τι λέει δεν με πιστεύει!!! Shocked

αστα εγω το πρωτο 2μηνο επειδη δεν ειχα αναγουλες πηρα 3 κιλα γιατι ειχα τρελες λιγουρες ομως μολις ειδα την Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 13953 να ανεβαινει σταματησα κ αρχισα να προσεχω ομως τα κιλα συνεχισαν να μπαινουν χωρις να καταλαβαινω το πως scratch scratch κ ο δικος μου ο γιατρος ειναι πολυ αυστηρος αλλα προς το παρον δεν μου εχει βαλει τις φωνες,τωρα προσπαθω οσο μπορω κ οσο περναει απο το χερι μου να μην παρω πολλα ακομα!!

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Διαταραχές και εγώ δεν είχα καθόλου από την αρχή, πάλι καλά!!! Απλά με έχει πιάσει μια απέχθεια προς τα γλύκα! Ότι αλμυρό το τρώω ά ν ε τ α αλλά από γλυκά άντε κανένα παγωτό που και που.
Καμπύλη ζαχάρου έχεις κάνει? Μου την έχει βάλει για τέλος του μήνα, δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα γιατί ως τώρα στις αιματολογικές που κάνω κάθε μήνα είναι από 69 ως 72 νηστική.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχω κανει ακομα,εχω ραντεβου στις 23 του μηνα κ πιστευω οτι θα μου πει τοτε ποτε θα την κανω!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Χαρα μ ειχα παντα μεγαλο στηθος βεβαια οχι οπως τωρα! ναι και εγω ξεχωρισα ρουχαλακια για να μη βλεπω τα παλια και να παθαινω κριση!
τελειες ειστε και οι δυο σας λιγα πηρατε να μην αγχωνεστε. εγω δεν εχω ιδεα εχει πολλυ καιρο να ζυγιτω και θα ζυγιστω παρασκευη να σας πω που εχω γιατρο!!
οσο για αναγουλες εχω ακομη, οπως και εμετους κανω ακομη...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ τι καλη που εισαι??αλλα εγω τουλαχιστον δεν ειμαι για πολλα ακομα!!
αληθεια εχεις ακομα αναγουλες κ εμετους??τελεια εσυ κοντευεις να δεις τη μπουμπουκα σου!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπουλα μου μετρω τις μερες!! δεν το πιστευω αλλα ειναι η καλυτερη μερα της ζωης μου οποτε παω γιατρο!!

εσυ ποτε πας;;
μην αγχωνεσαι γ τα κιλα, ειπαμε πολλες φορες, θα τα χασουμε στο πι και φι!! ουτε εσυ ουτε εγω ειμαστε ατομα που θα αφεθουμε και θα ξεχασουμε τη φορμα μας οποταν Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 328109

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κανω εμετους .. ευτυχως οχι καθε μερα πια.. μια με μια με πιανει.. αλλα δεν το σκεφτομαι καθολου μπορω να πω συνηθισα αν και ειναι πολυ ασχημο..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχχχχ εχω ακομα 23 του μηνα ειναι το ραντεβου κ εχω τρελαθει θελω να δω την μπουμπου Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 446177

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περνανε οι μερες αυτο ειναι το σιγουρο!! θα τη δεις καλη μ πολυ συντομα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο πιο μηνα σε βλεπει ο γιατρος καθε 15 μερες?απο τον 8ο?

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:απο πιο μηνα σε βλεπει ο γιατρος καθε 15 μερες?απο τον 8ο?

νομιζα σε βλεπει καθε βδομαδα στον 9ο μονο...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing κ εγω λεω ενταξει τον Αυγουστο θα ειμαι μαλλον Χαλκιδικη οποτε θα περασουν οι μερες κ μετα θα μπω στον 8ο κ θα πηγαινω πιο συχνα αλλα κανω λαθος εε??
ναι στον 9ο ξερω οτι πας καθε βδομαδα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 11!!! - Σελίδα 12 328109

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κι απο μένα κορίτσια...
Χριστινάκο αντε φτάνει πάλι η μέρα να δεις τη μπεμπούλα να μας πεις και νέα..
Χαρά μου εμείς θα περιμένουμε λίγο ακόμη, εγώ έχω πάλι στις 25 οπότε θα περιμένουμε μαζί..
Εγώ αφού απογοητεύτηκα με τα ρούχα εδώ θα κάνω υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάω Λάρισα να δω στα H&M αν έχουν κάτι και στα prenatal Που είχε σχετικά καλές τιμούλες. Δε θέλω πολλά μόνο 1-2 να έχω κάτι να βγω έξω.
Νομίζω κι εγώ από τον 8ο σε παρακολουθεί πιο συχνά.. Ωραία θα είναι τότε!!!
Χριστινάκο βροχή ε? Εγώ βράζω δε μπορώ έχειπολύ ζέστη και πλέον νομίζω ο ανεμηστήρας δεν κάνει τίποτα... λιώνω.... drunken
Δε την παλεύω... στο μπέμπη λέω ότι έχει γίνει σα βραστό αυγουλάκι χαχαχα

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Γιωτακι μου!!ξεκουραστηκες??
την τελευταια φορα που πηγα Η&Μ μου ειπαν οτι θα καταργησουν το τμημα mama Mad Mad κ τρελαθηκα γιατι εχει πολυ ωραια τζην κ βερμουδες κ καλες τιμες!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια στα h&m εχει ωραια ρουχαλακια!! Πηρα σορτσακια , μπλουζες, φορεματακια σε καλες τιμες κ απο δευτερα θα ειναι φτηνοτερα..
Εγω ραντεβου εχω στις 27... Εχω ενα παραπονο ομως: την προηγουμενη φορα που πηγα στο γιατρο δεν ειδα τη μπουμπου.. Μετρησε κεφαλακι χερακια ποδαρακια, ακουσαμε καρδουλα κ φυγαμε... Απο το κεφαλακι κ το ποδαρακι σε ζουμ τι να καταλαβω; Δε φανηκε ολοκληρο το μωρο ουτε για μια στιγμη..Sad

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Γιωτακι πως εισαι;;; αληθεια θα καταργηθουν τα μαμα;; γιατι αφου λογικα εχουν ζητηση, ολες οι εγγυουλες απο κει περνουν! περιεργο... ισως εννοουν καποια καταστηματα δε θα εχουν οπως ειναι και στο εξωτερικο;
τεσπα...

ναι εδω ειναι σκοτεινος ο καιρος.. τωρα να δουμε αν θα αλλαξει γτ δε μαρεσει ετσι...

ξερεις τι μπορεις να παρεις;; αν εχετε Terranova στην Ελλαδα που σιγουρα θα εχετε, εκειπερα εχουν ποληυ ομορφα παντελονακια στυλ φορμουλες ρικτα αλλα μπορεις να τα βαλεις και εξω! εγω πηρα ενα μαυρο κ ενα λιλα και πηρα και τζιν ρικτο που εχει λαστιχο στον αστραγαλο. και πολυ καλες τιμες! γυρω στα 9 ευρω τα εχουν τωρα χχχ

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Ελενα κ εγω το ιδιο 2 φορες εκανα β'επιπεδου κ δεν την ειδα την μπεμπα καλα κ απο φωτο εχω μονο 1 σαν κουνημενη κ με το χερι μπροστα στο προσωπο!μ αρεσει που ζητησα κ DVD αλλα δεν καταλαβαινεις τπτ!!ελπιζω την επομενη φορα να μου δωσει κ μια καλη φωτο!!

giotaki2

giotaki2
Ναι ξεκουράστηκα λίγο, προσπάθησα δηλαδή γιατί πονούσε και λίγο το στομάχι μου νομίζω δε ξερω ακριβώς τι με πονούσε και τι μου έφταιγε... μάλλον από τη ζέστη με πίεζε και ο μπέμπης.. τι να κάνει κι αυτό το καημένο εκεί μεσα?
Εκανα ένα μπανάκι, φάγαμε μακαρονάκια με κιμά και τώρα πάλι βαριέμαι... Laughing
Ξέρω έχουν ελπίζω μέχρι να πάω να μη τα έχουνε καταργήσει. Το τζιν είχα πάρει από εκει και με είχε βολέψει πολύ αλλά ηταν πριν το πάσχα και δεν είχαν φέρει πολλά.
Ελενάκο τωρα μεγαλώσανε μωρέ τα παιδάκια μας είναι δύσκολο να τα δούμε ολόκληρα, είναι κουλουριασμένα εκει μέσα χαμός γίνεται.
Κι εμείς όπως τα λες το είδαμε προχτες. Το κεφαλάκι το χε κάτω και τα ποδαράκια σταυρωμένα και διπλωμένα μπροστά τι να καταλάβεις σα μπαλίτσα είναι! Smile
Τουλάχιστον είδαμε ότι είναι καλα ε?

giotaki2

giotaki2
Α Χριστινάκο ναι το θυμάμαι αυτό από Θεσσαλονίκη, εδώ δεν ξέρω αν έχει κάπου.. πάντως Λάρισα πιστεύω κάτι θα βρω έχει και περισσότερα μαγαζιά..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω μακαρονακια με κιμα εκανα σημερα ειχα κ τα πεθερικα εδω γυρισανε απο το χωριο για τα δυσαρεστα!!

δεν νομιζω να τα καταεγησουν τωρα μπορει απο τη νεα σεζον να μην εχουν αλλα επειδη εχουν ξεκινησει οι εκπτωσεις πρεπει να πας να προλαβεις κανενα νουμερο!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αν το βρεις Γιωτακι μ πηγαινε οπωσδηποτε. θα βρεις ρουχαλακια και παφτηνα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειδα για μαγαζια terranova στην ελλαδα κ εχει μονο Αθηνα Θεσσαλονικη Κατερινη κ Ροδο αν θυμαμαι καλα!!αλλα εχει ωραια πραγματακια απ οτι ειδα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις